Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 559 άτομα (36 μέλη και 523 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Φωκαίας και Φυλής 25/9/2011 στις 20.00’

Πρώτη πτώση της θερμοκρασίας, άρα τα κλιματιστικά (πλέον) δεν είναι στις βασικές και καθοριστικές παραμέτρους του πηδήματος (μας).

Πλέον την προσοχή (μας) την τραβούν οι κάμερες, μικρές ή μεγάλες, ορατές ή αόρατες


%25CE%2595%25CE%25B9%25CE%25BA%25CF%258C%25CE%25BD%25CE%25B1000.jpg


ΦΩΚΑΙΑΣ 27 ΙΣΟΓΕΙΟ

Δυο πορνο-δεσποινίδες γαργαλο-κουνημένες και πολλά υποσχόμενες

Βικτώρια από Ουκρανία, με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, φράντζα, χαμογελαστό πρόσωπο με συμπαθητικά χαρακτηριστικά, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με ικανοποιητικά βυζιά και ενδιαφέρουσες αναλογίες. Μάλλον πρέπει να είναι καλή και αποτελεσματική μέσα στο δωμάτιο. Οι πελάτες που βγήκαν από το δωμάτιο όσο περιμέναμε να βγει και η δεύτερη πορνο-δεσποινίδα (δυο στο σύνολο) μας είπαν ότι έμειναν ευχαριστημένοι. Μου πέρασε μια «τολμηρή» σκέψη να περάσω, αλλά μάλλον δεν το έχω αρκετά με τις ξανθές

Γιάννα με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους, πιασμένα κοτσίδα, συμπαθητικό πρόσωπο με υπερ-βολικό νάζι και σαλονάρισμα (που λέει και ένας παλιός καλός φίλος συμπουρδελιάρης) αλλά με υποψία ακτιβίστριας του πούτσου και της πουτανιάς, οικολόγοι-πράσινοι, τουρισμό στην άγονη γραμμή και πολλά άλλα, σωματικές αναλογίες χορεύτριας με μικρά βυζιά και τεντωμένο κώ(ο)λο. Άργησε αρκετά στο δωμάτιο (πάνω από 12 λεπτά)

ΦΩΚΑΙΑΣ 19

Ιστορικό μπουρδέλο που επισκευάσθηκε όταν το πήρε η Μαρίνα και έγινε από τα καλύτερα σπίτια (αν όχι το καλύτερο) της περιοχής.
Δυστυχώς, τελευταία, δουλεύουν άτομα που είναι λίαν επιεικώς για πολλές κλωτσιές. Έχουν την αντίληψη και ζητούν τα ρέστα φθάνοντας και ξεπερνώντας κάθε ανεκτό όριο συμπεριφοράς, με ειρωνείες και με στάση απαξίωσης ακόμη και αν από την δική μας μεριά ως πελάτες είμαστε ευγενικοί και συγκρατημένοι.
Μαρίνα πρόσεχε το μαγαζί σου !!!
Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να ξαναπεράσω ούτε απέξω από την πόρτα. Ούτως ή άλλως σχεδόν όλες οι κοπέλες είναι για ξεπέτα και το στοίχημα για καλές υπηρεσίες είναι 90 προς 100.


Για το μπουρδελο-ρεπορτάζ να σημειώσουμε

Ρωξάνη από Κολωνού 11, Ακομινάτου 2, Μεγάλου Αλεξάνδρου και γενικά από παντού, μέτρια στο ύψος, συμπαθητικά βυζιά, κανονικό σώμα με αποδεκτές αναλογίες. Εκεί που λέγαμε να βγάλει το σουτιέν μέσα στο δωμάτιο και δεν το έβγαζε, τώρα μας «βγάζει και γλώσσα». Άσε μας ρε Ρωξάνη βραδιάτικα !!!

Άννα από Φυλής 65 ισόγειο (ενίοτε), μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μικροκαμωμένα χαρακτηριστικά προσώπου ή (μάλλον) γάλα ΝΟΥΝΟΥ συμπυκνωμένο, σχολική αίσθηση, μέτρια στο ύψος με αποδεκτές σωματικές αναλογίες, μικρά βυζιά και συνηθισμένο κώ(ο)λο

ΦΥΛΗΣ 74 ΔΕΞΙΑ ΟΠΩΣ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ

Ξανθιά με ποστις μέχρι την μέση, βουνίσια στάση και βουκολική αυτό-αξιολόγηση, αιχμηρό βλέμμα με θολωμένο ορίζοντα, μέτρια στο ύψος, γεματούλα με χορταστικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο.

ΦΥΛΗΣ 74 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ
Ξανθιά (επίσης) με συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου, κάπως ψηλή με αποδεκτό σώμα και ψιλο-κάβαλο κώ(ο)λο

Έλα τσίφτη

Πάρε και τον τρίφτη


:2funny: :2funny: :2funny:

ΦΥΛΗΣ 86 ΙΣΟΓΕΙΟ

Έρρικα (γύρισε σήμερα από Ρουμανία) με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου, φιλόξενα χείλια και προκλητικό ύφος, μελαχρινά μαλλιά μέχρι τα γόνατα, μέτρια στο ύψος, λίγο γεματούλα (αυστηρά όσο χρειάζεται), χορταστικά βυζιά που δέχονται σπερματο-ραντίσματα και στρουμπουλό κώ(ο)λο.
Συνεργάσιμη με ικανοποιητικές υπηρεσίες

Με την ευκαιρία να πω

Μπράβο στο Pistolero και στο Επιθεωρητή Πουαρώ για την ενημέρωση !!!

Ξέρω ότι δεν πρέπει να πω για τους θεσμικούς ανταποκριτές professorx amadeus_gr και Lex80 παρότι δεν είναι (ακόμη) τιμημένος αλλά νομίζω ότι είναι πολύ χρήσιμες οι ανταποκρίσεις τους  !!!

:rockon: :rockon: :rockon:


 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Στο Μονής Προδρόμου 16 δούλευε ένα ξανθό με ενδιαφέροντα στοιχεία στο σύνολο ...  ;)

Παιδιά, αν θυμηθώ κάτι στη συνέχεια θα συμπληρώσω
 
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
231
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Φωκαίας και Φυλής 25/9/2011 στις 20.00’

Μπράβο στο Pistolero και στο Επιθεωρητή Πουαρώ για την ενημέρωση !!!
Eυχαριστω κ. farkeli για τα καλα σας λογια. Τωρα που επανερχομαι σιγα σιγα θα προσπαθησω να βοηθαω οσο περισσοτερο μπορω. Καλη σας μερα
 
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Μηνύματα
81
Κριτικές
5
Like
28
Πόντοι
0
Καθυστερημένη ενημέρωση για "επισκέψεις" της προηγούμενης Πέμπτης και Παρασκευής.

Φωκαίας 24. (ώρα 17:30) Εμφανίστηκε δίδυμο, μελαχροινό, αδύνατο σχετικά "μινιόν¨.
            Το πρόγραμμα κοινό και για τις δύο : ακάποτο και κώλος.
            Η λίγο πιο κοντή, πιο σκουρόχρωμη και με βαμένο καστανό μαλλί, άρχισε τα παιχνιδάκια.
            Μου πήρε τα γυαλιά ηλίου και τα φορούσε και με τράβαγε από το χέρι.
            Έλα ντε που εμένα μου γυάλισε το άλλο. Κάτι σε καζακστανό με σχιστό πράσινο μάτι, άσπρη επιδερμίδα και μαύρο μακρύ μαλλί.
            Πληρώνω και μπαίνω στο δωμάτιο. Έρχεται, κάθεται και αρχίζει την πίπα χωρίς λέξη ή ίχνος χαμόγελου.
            Μετά από μόνη της στήνεται στα τέσσερα. Επειδή η αρχική υποψία "επίπλου" είχε γίνει βεβαιότητα, και για να γλυτώσω το
            σπασαρχίδιασμα, επιλέγω κατευθείαν την πίσω τρύπα. Παρ΄οτι φαινόταν αδούλευτη με χώρεσε μια χαρά και άντεχε στο σφυροκόπημα.
            Στήσιμο τέλειο, με το κεφάλι και το στήθος στο μαξιλάρι και τον κώλο τεντωμένο ψηλά, έδινε μια υπέροχη θέα.
            Αφού την είχα στο "κοομπρεσεράτο" για κάνα τρίλεπτο, και πάνω που ετοιμαζόμουνα να της "δώσω", μου πετάει: "σε ένα λεπτό φεύγω".
            "Νομίζεις" λέω μέσα μου και χαλαρώνω ρυθμό. Πέρασε το λεπτό, πέρασε κι άλλο ένα και τελικά το τέλος επήλθε στο δεύτερο τρίλεπτο.

            Συμπέρασμα : ΑΜΑ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Η ΤΣΑΤΣΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ.  ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ. 
            (Αααα.... όσο για την πουτάνα. Άμα σας αρέσουν τα πολύ όμορφα "έπιπλα" με όμορφο στήσιμο, προτιμήστε τη. Αλλιώς μακρυά.)

Διδυμου 27  (το επάνω) (09:30)  Εμφανίζεται πετίτ κινεζάκι (όχι φιλιππίνα) με μικρό φουσκωτό βυζάκι, αγορίστικο μαλλί και μέσα στην
            τρελλή χαρά. Ένα χαμόγελο μέχρι τ' αυτιά. Το πρόγραμμα φουλ, τα πάντα όλα. Είχα διαβάσει post συναδέλφου ότι είναι μούφα,
            αλλά ο μαλάκας δεν κρατήθηκα. Μου γυάλισε τόσο πολύ το κωλαράκι της, που έπερεπε να το πηδήξω.
            Έρχεται, χωρίς το χαμόγελο, μουρμουρίζει κάτι στα κινέζικα και μου δίνει την καπότα να την βάλω γιατί προφανώς δεν ήξερε.
            Ακολουθεί προσπάθεια αερόπιπας με μπολικο χέρι, αλλά δεν τα κατάφερνε γιατί είχε μικρό στόμα και όσο και να το ανοιγε, σφήνωνα.
            Στα 30 δευτερόλεπτα μου στρώνεται για ιεραποστολικό, αφού πασαλείφτηκε με κρέμα. "Υπακούω" και ξεκινάω. Άρχισε τα σπρωξίματα
            για να μην μπάινω όλος μέσα και παρόμοια μαλακισμένα κόλπα.  Παρ΄ότι άρχισε να μου την δίνει, έμεινα προσυλωμένος στο στόχο.
            Της σηκώνω τα πόδια στούς ώμους μου και αρχίζω ένα γρήγορο. Ενώ εκείνη προσπαθούσε να κάνει κάτι για να αποφύγει τη φουλ
            διεισδηση, σε μια παλινδρόμηση κάνω λίγο πίσω και με τη βοήθεια του χεριού μπαίνω κατευθειαν (και με φόρα είναι η αλήθεια) στο
            κώλο. Ηταν η πρώτη φορά στην πολύχρονη μπουρδελοκωλοκαριέρα μου, που είδα ζωντανά αυτό που λένε "της πετάχτηκαν τα μάτια έξω".
            Προφανώς δεν το περίμενε (και σίγουρα είχε σκοπό να το αποφύγει) οπότε δεν πρόλαβε καν να σφιχτεί. Η έκφραση του προσώπου της
            ήταν σχεδόν αστεία. Τα σχιστά ματάκια που ούτε φαινόντουσαν είχαν γίνει σαν βατράχου. Έμοιαζε σαν να το κάνει πρώτη φορά
          (ενώ ανακοινωνόταν στο πρόγραμμα). Τελικά και μετά από αποτυχημένες προσπάθειες να με βγάλει έξω,χαλάρωσε και το φχαριστήθηκε.
            Προφανώς δεν πόναγε τόσο όσο νόμιζε.

            Συμπέρασμα : Όπως έχω πεί και άλλες φορές, ο κώλος θέλει τέχνη και επιμονή. Μην μασάτε στις παρελκυστικές τακτικές. Εφόσον
            είναι στο πρόγραμμα..... πάρτε τον.  Όσο για το κινεζάκι... τι να πω.... είναι κουκλάκι, αλλά τελείως άπειρο.


ΑΑΑΑΑΑΑ.....και για να μην ξεχνιόμαστε  (και παρά τον κίνδυνο να επαναλαμβάνομαι)

Έχει δει κανείς το νανοπούτανο το Κατερινάκι (ναι αυτό που ήταν για χρόνια στο Φ66Δ)???? Την ψάχνω απεγνωσμένα .... 
             
           
 

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Μηνύματα
4.257
Κριτικές
256
Like
11.604
Πόντοι
19.505
Έκανα μια καταδρομική στο Διδύμου 25 άνω να δω το κινεζάκι που χτύπησε ο Κουλουράκιας. Πράγματι η Κα στατσά ανέφερε υπερφουλ πρόγραμμα αλλά κάτι η κριτική του συναγωνιστή κάτι ότι η κοπέλα ήταν κάπως καχεκτική και δεν με ενθουσίασε, αποχώρησα τάχιστα.

 

openmind27

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2010
Μηνύματα
52
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Για Διδυμου 25 Σαββατο πρωι...
Επισυνάπτω την κριτική μου...για να προστατευσω κιαλλους συναγωνιστές...

"Μια και μόνο λέξη ............. δυστυχως...ΧΑΛΙΑ!!
Κάπου 8 χρόνια σε μπουρδέλα και τέτοια νιλα ποτέ ξανα...
Παρακολουθώ το σαιτ αλλά γενικα δεν γράφω καθόλου...
αλλα εκνευριστηκα τοσο πολυ απτην Ναταλι που πρώτη φορά γράφω κριτική...
Ενώ βγαίνει η κοπέλα να την δεις...με χαμόγελο και ναζι και πολλά υποσχόμενα βλέμματα πως θα περάσεις καλα...με πρωκτικο κλπ κλπ...μπαινει στο δωματιο και τσουυυπ όλα αναποδα!!
Πάντα υποδέχομαι τις κοπελες με χαμογελο οπως και εκεινη...αλλα αντί να μου το ανταποδώσει έστω τυπικα...γυρνάει και μου λεει σαν πρώτη κουβέντα κιολασ "any problema"????έτσι ακριβώς...ωχ λεω...καταλαβα...
ξαπλωμένος εγώ,και..."πεσμενος" πάει να μου περάσει προφυλακτικό....αστεία πράγματα...και τί γυρναεί και μου λέει σε χάλια γλώσσα μια και δε μιλάει καλά ούτε αγγλικά ουτε ελληνικα..."πήγαινε φαρμασι για βιαγκρα καλυτερα"!!!!!ντοιν!!!!!!!ολα αυτα σε δευτερολεπτα πανωωωω!!!Και τα πάιρνω στο κρανίο και πάω να φύγω...και με κλειδωνει με το σώμα της λέγοντας μου "κατσε κωλο κάτω μ@λ@κ@"....και συνέχισε να βριζει κάτι σε ρουμάνικα ίσως...
Προφανώς και δεν το συνέχισα και σηκώθηκα να φύγω....
Φεύγοντας κατα την έξοδο πήγε να μπει ένας συναγωνιστής και είπα φώναχτα στην τσατσα οτι "η κοπέλα φέρεται πολυ άσχημα μεσα"...ελπίζω να τον έσωσα τον άνθρωπο...
ΜΑΥΡΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΥΡΟ...απλά απαράδεκτη!!!!!!"
 

maria-brasil

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Φεβ 2009
Μηνύματα
122
Like
0
Γεια σας ομορφουλιδες!!!!! τι κανετε? Σημερα σας ενημερωνω οτι σαν guest stAR   ΣΤΗΝ ΦΥΛΗΣ η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΠΟΠ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ 69 ΚΑΤΩ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!! :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
 

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Μηνύματα
666
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
Γεια σας ομορφουλιδες!!!!! τι κανετε? Σημερα σας ενημερωνω οτι σαν guest stAR   ΣΤΗΝ ΦΥΛΗΣ η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΠΟΠ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ 69 ΚΑΤΩ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!! :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

who is Αφροδιτη ;
 

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Μηνύματα
232
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
Η Αφροδιτι ειναι ελληνιδα τα κανει ολα εκτοσ απο χμμμμμμ :kissass: γνωστη στην θεσσαλονικη για τις υπηρεσειες της!!!!! σας περιμενει μην αργητε!!!!!!!!!!

γνωστη???απο ποιο μαγαζι ρε φιλεναδα?
 

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Μηνύματα
598
Like
1
Πόντοι
6
γνωστη???απο ποιο μαγαζι ρε φιλεναδα?

Γνωστή της μαρίας μπραζίλ βρε Sauron ! τί, θέλεις να την γνωρίζουν κι άλλοι;
.....μπουάχαχαχαχαχαχαχα

Σιγά μην μας δώσει καλή πληροφορία η κάθε τσατσάρα...
 
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
231
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα συναγωνιστες, υπρχει καμια ενημερωση απο φυλης; Εστω και επιλεκτικη. 5-10 να απαντησουν στο τελος θα εχουμε μια εικονα. Για την μελαμψη με το ωραιο χαμογελο και κορμι που εργαζονταν εχθες στο φ80 εχουμε καμια πληροφορια στα του δωματιου;  Ευχαριστω.
 

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Μηνύματα
1.339
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Καλησπερα συναγωνιστες, υπρχει καμια ενημερωση απο φυλης; Εστω και επιλεκτικη. 5-10 να απαντησουν στο τελος θα εχουμε μια εικονα. Για την μελαμψη με το ωραιο χαμογελο και κορμι που εργαζονταν εχθες στο φ80 εχουμε καμια πληροφορια στα του δωματιου;  Ευχαριστω.

Φυσικά και έχουμε...απλό πρόγραμμα όπως θυμάσαι...λίγα πράγματα και κάκιστο στήσιμο στα 4. Προσωπικά κλαίω τα 20 ευρώ.
 

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.262
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Γεια σας ομορφουλιδες!!!!! τι κανετε? Σημερα σας ενημερωνω οτι σαν guest stAR   ΣΤΗΝ ΦΥΛΗΣ η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΠΟΠ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ 69 ΚΑΤΩ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!! :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
Δούλευε Χανιά ένα φεγγάρι;
 
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
231
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Φυσικά και έχουμε...απλό πρόγραμμα όπως θυμάσαι...λίγα πράγματα και κάκιστο στήσιμο στα 4. Προσωπικά κλαίω τα 20 ευρώ.
Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση Mhtsos69, αυτο θα πει αλληλεγγύη. Εσωσες και το 20 του συναγωνιστή σου. Να΄σαι καλα
 

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Μηνύματα
1.339
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
αυτη η αφροδιτη δεν υπαρχει κανας θεσσαλονικιος να μας πει τι καπνο φουμαρει :fuck1:?
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.461
Κριτικές
1.272
Like
226.688
Πόντοι
46.232
να΄σαι καλα δεν κανει τιποτα. Συναθλητες μετα απο καποια προβληματα που ειχα, μαζεψα δυναμεις και ετοιμαζομαι να μπο δυναμικα στις επιθεωρησεις των οικων και να συνεισφερω στις ενημερωσεις. Καταδρομικες ή και πιο επεκταμενες. Τα σεβη μου. Bigpipis7 δεν θυμαμαι, νομιζω ισογειο
οχι στο πανω σε αυτο που ανεβαινεις τα σκαλια ειναι
 

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Μηνύματα
5.009
Κριτικές
203
Like
5.131
Πόντοι
17.436
οχι στο πανω σε αυτο που ανεβαινεις τα σκαλια ειναι

Τυπε μου να σε ρωτησω κατι, μια φορα που ειχα παει εκει να γαμησω χτυπουσα το κουδουνι αλλα δε μου ανοιγανε, λες να καταφερα να φαω πορτα σε μπουρδελο, τοσο ξεφτιλας?
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom