Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 515 άτομα (50 μέλη και 465 επισκέπτες)

vagzav

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2010
Μηνύματα
88
Like
0
Πόντοι
0
Μινι πρωινη τσαρκα με συγχωρητε αλλα με τα ονοματα δεν τα παω καλα.
Διδυμου 20 = ιβανα η τσεχα,το γνωστο μιλφ με τελειωτικο
Διδυμου 8 κατω=η Καρμεν που δουλευει και πανω ,κανονικο προγραμμα 25 ευρω.
Φωκαια;19=πιτσιρικα ρουμανοβλαχα με σχετικα καλο σωμα ,εκανε σαλοναρισμα γυμνη εντελως.
Φωκαιας 25 πανω =ενα λεπτο πετιτ πιπινι ομορφο.
Φωκαιας27 υπογειο=Ενα μιλφακι μαλλον απα ρωσσια που παιζει εκει τα πρωινα τελευταια,καλο σωματακι και στηθος μεχρι εκει.
Φωκαιας 27 ημιοροφος=οι δυο χαμογελαστες Ουκρανεζες, η μια ξανθουλα με πιασηματακια και η αλλη αδυνατη αλλα σχετικα αδιαφορη.
Αγκυρας12β=Η αλεξανδρα κοπελα με ωραιο προσωπο αλλα αρκετα χοντρουλα ανακοινωθηκε τελειωτικο .
Φυλης59κατω=μελαγχρινη σ κοπελα πρωτη φορα τη βλεπω,προκλητικο προσωπο,ωραια χορταστικα βυζια καλο σωμα και κανονικη στο υψος.
Φυλης80=Ποια αλλη απο τη πρωην Μαριλενα την αλβανιδα με το καρε μαλλακι και τα ωραια βυζακια,αλλη μια φορα ξυνησε επειδη δεν περναω ποτε.
Φυλης 86 κατω=Μια γνωστη γυρολογος μετρια στο υψος,με πιασηματα,μελαγχρινη αδιαφορο προσωπο,τσαντηστηκε επειδη δεν εκατσα να ακουσω προγραμμα.
Φυλης86 πανω=η ξανθια κοπελα με το ωραιο σωματακι ρουμανα που δουλευει και στο 84πανω Αντριαννα νομιζω
Φυλης65 πανω=Αλεξανδρα ,παιζει πολυ καιρο εκει,αδυνατη με μικρο στηθος μακρια καστανα μαλλια
Φυλης 65 κατω=Η καρολαιν με τις βυζαρες της και ο γνωστος λιγουροτσατσος.
Φυλης92α=Καρολινα,αλογο με φοβερο σωμα,ξανθια με κατι μαυρα εξτεσιον,προσωπο μετριο αλλα εβγαζε προστυχια.
Φυλης 109 κατω=η Αννα η ξεπετα που δουλευει και στο 136.
Φυλης 134α=Ενα πιπινι μονιμο και αυτο τελευταια,μελαχρινη ωραιο σωματακι,μικρο στηθος αλλα συνηθως σαλοναρει ανεκφραστη.
Πιπινου και Φυλης=Η γνωστη Κατερινα αθιγγανη.
Φυλης 200=Ξανθια μιλφ με χοντρο κωλο σχετικα μεγαλο βυζι ,περιεργο προσωπο,τα δωματια γεματα.
Αγαθουπολεως 54=Κοντοπουτανο χαμηλοκωλα με αδιαφορα χαρακτηρηστικα φουλ προγραμμα.
Αλκιβιαδου16α=Μια νεοφερμενη οπως ειπε ο τσατσος αδιαφορει ατσουμπαλη αθιγγανη.
Αλκιβιαδου16β=δυο κοπελες,η Μονικα Βουλγαρα χοντρουλα με βυζαρες τεραστιες φουλ προγραμμα και μια ξανθια γεματουλα γλυκια κοπελα με βυζους ,που δουλευε στο 84πανω.
Μαγνησιας11=Καρλα μελαγχρινη ασχημη κοπελα με περιεργο σωμα,μικρες υποψιες τρανς..
Καλυμνου 48 πανω=η Θεια Ολγα οπως παντα χαμογελαστη.
  MHΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑ?
 

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Μηνύματα
18.338
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
  MHΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑ?
Μπορει να εκανα και λαθος,ειναι η κοπελα που δουλευει σταθερα τα πρωινα οποτε παω εκει την πετυχαινω,ευγενικη κοπελα αλλα ειναι για ατομα που γουσταρουν ευτραφεις με βυζαρες.
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Σύντομο πέρασμα απο Φυλής και πέριξ στην πρωινή βάρδια.Είδα τα εξής:
Ξεκίνημα απο Αλκιβιάδους 16Α όπου και ήταν η Ίρινα απο το Φυλής 86,ψηλή,κανονικών κιλών,μελαμψή,αθίγγανη δηλώνει Ρουμάνα.Πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι όχι τελειωτικό.Δεν είναι η Ειρήνη απο Κωλ/νθους 38,Διδ 18 και Φυλής 86 αλλά είναι η άλλη κοπέλα που δεν έχω ξαναπάρει και αποφάσισα να περάσω.Πήρα πρωκτικό και δυστυχώς μερεντιάστηκα (τι το ήθελα ο μαλάκας καλά κάνω και το αποφεύγω τις πιο πολλές φορές!!).Περισσότερα στην κριτική που θα ανεβάσω.
Διδύμου 25 όροφος ήταν η Νάταλυ λεπτή,λευκή,με μαύρα μαλλιά συνήθως εκεί τις τελευταίες 3 εβδομάδες.Γυμνό τσιμπούκι.Μέσα δεν λέει πόλλα πράγματα.Στο κάτω κλασσικά ήταν η Ιωάννα η γυρολόγος η κοντή με τις βυζάρεσ σταθερά εκεί τον τελευταίο καιρό.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι.
Στο Διδύμου 20 ήταν η Ιβάνα.Στο Διδύμου 16 ήταν η Σόνια πρώην Εύα απο Φυλής 92 και Αλκιβιάδου 16Γ πριν πάει στούντιο και ξαναγυρίσει.
Διδύμου 8 κάτω ήταν η Κάρμεν που πασάρεται για Πολωνέζα κοντή κοπέλα μαυρισμένη με σολάριουμ και με καμπύλες.Ξεκίνησε απο Διδύμου 8 όροφος μετά πήηε Φυλής 73 στο στουντέλο για να καταλήξει σήμερα εδώ.Το αντίτιμο της συνεύρεσης είναι 25 ευρώ που θεωρώ υψηλό για οίκο ανοχής με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα.Κάνονικό πρόγραμμα με 69.Στον όροφο καινούρια κοπέλα κανονικών κιλών λίγο πιο ψηλή απο την κάρμεν με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους.Φορούσε μαύρο στριγκάκι.Κανονικό πρόγραμμα στα 20 ευρώ.Το Φυλής 40 ήταν κλειστό.
Στο Φυλής 54 ισόγειο ήταν καινούρια κοπέλα ψηλή κανονικών κιλών με κανονικά καστανά μαλλιά.Κανονικό πρόγραμμα.Ο όροφος κλειστός.
Φυλής 74 και 61 υπόγεια αμφότερα κλειστά.Φώκαιας 17 ισόγειο ήταν η Αντίνα με ξανθά μακριά μαλλιά και με κώλο και γυμνό τσιμπούκι.Μέτρια μέσα όταν την είχα πάρει πέρσι το χειμώνα στο Φυλής 61 όπου είχε πρωτοεμφανιστεί τότε με κοντά μαλλιά.Ο όροφος ήταν κλειστός.
Φώκαιας 19 ήταν η Ρωξάνη η γυρολόγος και η Άννα απο Κεραμικού 15 όροφος όταν είχε πρωτοεμφανιστεί.Εμφανίστηκαν αμφότερες γυμνές.Ανάκοινώθηκε και γυμνό στοματικό.Στο Φώκαιας 25 όροφος ήταν η Τερέζα-Σάντρα όμορφη κοπέλα λεπτή λευκή με μακριά μαύρα μαλλιά,έχει παλιώσει πλέον,παρουσιάζεται σαν Τσέχα χωρίς να είναι και προσφέρει κανονικό πρόγραμμα.Τσατσά ήταν η γνωστή χρηματόδουλη φαρμακόγλωσσα,τιποτένια που σίγουρα στα νιάτα της θα την είχαν περάσει οι παππούδες μας!Πάντα με το κοπλιμέντο στο στόμα της!! Ουτέ ευρώ δεν θα πάρεις απο μένα παλιοχαμούρα δεν πα να χεις και την Πάμελα Άντερσον μέσα στο κωλοχανείο σου!! Να σου καεί το video παλιόγρια που σίγουρα δεν έχεις γιατί τσιγγουνεύεσαι να αγοράσεις!! Τα πα και ξαλάφρωσα!!!
Στο Φώκαιας 22 το μόνο που δούλευε ήταν το πάνω αριστερά και είχε την κοπέλα κανονικών κιλών με τα κανονικά μαλλιά και το κάπως τραχύ πρόσωπο που τώρα τελευταία δουλεύει στην αλυσίδα.Ελεύθερο στοματικό.
Στο Φώκαιας 27 στο υπόγειο ήταν κοπέλα κανονικών κιλών με κοντά σκούρα ξανθά μαλλιά αγορέ.Μέτριας εμφανίσεως.Βούλγαρος μεσήλικας ήθελε να την γαμήσει χωρίς καπότα και του αρνήθηκε λέγοντας του οτι είναι αρκετά επικίνδυνο.Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό.Στο ισόγειο ήταν η Ιλιάννα,Ντιάνα,Γιάννα δουλεύει με αυτά τα ονόματα που συχνά τα κάνει έναν ηχητικό αχταρμά για να μας παραπλανήσει.'Ομορφη κοπέλα λεπτή με κανονικά καστανα μαλλιά και τεχνητό μαύρισμα προσφέρει και ελεύθερο στοματικό.Θα την έχω στα υπόψη.Αν κάποιος έχει περάσει ας μας πει αν είναι καλή η εν λόγω μέσα στο δωμάτιο.Απο σαλόνι πάντως σκίζει.Καταγωγή Ρωσίδα η Πολωνέζα την έκοψα!
Τέλος στο Αγκύρας 12 το δεξιό πέτυχα την Μινέλα με την οποία έχει αναπτυχθεί ιδιαίτερη χημεία μεταξύ μας και πέρασα μέσα και πήρα την ρεβάνς!!
Μία μικρή λεπτομέρεια κατά την διάρκεια της τσάρκας μου που ίσως μπορεί να ενδιαφέρει μερικούς απο σας (κουβέντα να γίνεται,να χαμε να λέγαμε δηλαδή) στην Αλκιβιάδου ψηλά στο ύψος της εκκλησίας του Άγιου Παντελέημονα σε κάθετο δρόμο κατέβαινε μια κοπέλα αλλοδαπή με ωραίο κωλαράκι η οποία και είχε κάποιο πρόβλημα με την μέση της.Είχε μαύρα μαλλιά πιασμένα και φορούσε λευκό σορτσάκι που αναδείκνε τα οπίσθια της.Μου φάνηκε γνωστό το περπάτημα της και το στυλ της όταν την πρόλαβα και κοίταξα το προσωπό της κατάλαβα οτι ήταν η Αλίνα που δουλεύει αυτην την περίοδο Κωλοκυνθούς 38.Μέσα δεν είναι καλή.Την έχω πηδήξει μία φορά και δεν θα ακολουθήσει δεύτερη!Μετά αυτή πήρε την Αλκιβιάδους προς τα κάτω ενώ εγώ την ανέβηκα και χωρίσαν οι δρόμοι μας.Μάλλον μένει στην περιοχή αυτή αν δεν είχε πάει να κάνει καμιά βίζιτα! Τελικά είναι πολύ μικρός αυτός ο κόσμος!!Να περνάτε καλά!!
 

Επισκέπτης
Ρε παιδιά έλεος! Έχουν γραφτεί διθύραμβοι για τη μοχθηρία της Σελένας. Τι να πω, αν εσείς επιμένετε τα θέλει ο κώλος σας ή μάλλον η τσέπη σας!
επειδη ακριβως δεν παω στα 86 84 επειδη εχουν ξεπετες εβλεπα για σελενα αλλα επειδη δεν την ηξερα δεν θυμομουν τις κριτικες.. οσο για την σοφια την ειχα παρει στο φωκαιας 25α και η κοπελα εκει ηταν σχετκα καλη αλλα μαλλον αλλαξε μυαλα..

για να μην την πατανε συναγωνιστες σαν εμενα ομως θα φτιαξω μια λιστα οπως στο "cim σε μπουρδελα" και στο μαυρη λιστα και ετσι θα ειναι ευκολο να καιμε τις ξεπετατζουδες...
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Να συμπληρώσω ότι στο Φώκαιας 24 σήμερα δούλευαν 2 κοπέλες καινούριες.Η πρώτη περίπου στα 25 κοντή με δέρμα λευκό,κανονικά κιλά και καστανά κατσαρά κοντά μαλλιά μου χάιδευε το μόριο μου για να περάσω μέσα στο δωμάτιο.Η δεύτερη που μου άρεσε ήταν 30+ λίγο πιο ψηλή με μαύρα μαλλιά πυκνά μέχρι τους ώμους,λεπτή.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι.Σε ερώτηση μου αν είναι τελειωτικό η τσατσά μου είπε οτι δεν κάνουν και όταν ρώτησα αν επιτρέπουν ελεύθερο τελείωμα στο σώμα τους η τσατσά που έπαιζε το συνήγορο του διαβόλου επέμβαινε συνεχώς.Αυτη που μου άρεσε ήταν αρκετά ειρωνική σε σχέση με την πρώτη και απατηλή και με τα χίλια ζόρια μου έδειξε τα βυζιά της και μου είπε οτι μπορώ να τελειώσω μόνο εκεί.Εγώ την ψιλιάστηκα την δουλειά και αποχώρησα λέγοντας τους σκεφτήτε το και θα ξαναπεράσω για να καταλήξει η τσατσά "αφου στο είπα δεν κάνουν τελειωτικό οι κοπέλες". Το συμπέρασμα ήταν οτι μάλλον γλύτωσα την μούφα που θα έτρωγα.Γι αυτο συναγωνιστές πολύ προισοχή κατα την διαπραγμάτευση των προσφερομένων υπηρεσιών.
 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Να βάλω και εγώ ένα αργοπορημένο λιθαράκι, στην πρωινή ενημέρωση:

Φωκ. 27 υπ.: η Άννα η Πολωνέζα
Φωκ. 27 1ος: η Έλενα με το facebook και τις μέτριες κριτικές
Φωκ. 27 ισ.: Δύο κοπέλες, οι Βικτώρια & Γιάννα. όντως, έχουν ρωσσοειδή χαρακτηριστικά. Μου γυάλισε η Γιάννα, που ήταν χαμογελαστή στο σαλόνι και κορμί θανατηφόρο. Αν και στην άκρη του μυαλού μου είχα κάποιες κριτικές για το εν λόγω δίδυμο, αλλά δεν θυμόμουν καλά. Τέλος πάντων, το μικρό είναι δύναμη. Με το που μπαίνει στο δωμάτιο αρχίζει τα τριψίματα, φιλιά, αγκαλιές, πολύ GFE φάση. Την ξαπλώνω και την αρχίζω στα "δικά" μου, που την απογείωσε και μένα μαζί. Απίστευτο σεξ και άσε την τσα2 να χτυπάει την πόρτα 3-4 φορές. . . . . . .  όλα κα(υ)λά !
Φυλ. 67: η ξανθιά τουρίστρια
Φυλ. 71 β (ισ): η Ναταλί η πουτσοφάγος
Φυλ. 84 α (ις): η Σόνια η Αλβανο-Ιταλίδα. Την δοκίμασα για 2η φορά και πέρασα αρκετά καλά. Παρά την όποια καθυστέρηση στο δωμάτιο, δεν μας ενόχλησε καθόλου η τσα2. Το πάει για σταναταράκι η κοπελιά !

Αυτά. Καλή συνέχεια . . .
 

Επισκέπτης
Σύντομο πέρασμα απο Φυλής και πέριξ στην πρωινή βάρδια.Είδα τα εξής:
Διδύμου 25 όροφος ήταν η Νάταλυ λεπτή,λευκή,με μαύρα μαλλιά συνήθως εκεί τις τελευταίες 3 εβδομάδες.Γυμνό τσιμπούκι.Μέσα δεν λέει πόλλα πράγματα.Στο κάτω κλασσικά ήταν η Ιωάννα η γυρολόγος η κοντή με τις βυζάρεσ σταθερά εκεί τον τελευταίο καιρό.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι.
Αν είναι αυτή που καταλαβαίνω, που σου παίρνει τσιμπούκι μέχρι να χύσεις αποφεύγοντας το πήδημα και που υπηρέτησε Φυλής 40 και Αχιλλέως 51, τότε δεν έχει καθόλου βυζάρες. :-
Μικρά είναι και σχετικά πεσμένα. Εκτός κι αν έκανε προσθετική.
 

Επισκέπτης
για να μην την πατανε συναγωνιστες σαν εμενα ομως θα φτιαξω μια λιστα οπως στο "cim σε μπουρδελα" και στο μαυρη λιστα και ετσι θα ειναι ευκολο να καιμε τις ξεπετατζουδες...
Φτιάξε μπας και θορυβηθούν λίγο οι καριόλες.
Προσωπικά αν μια κοπέλα δεν ξέρει πολλά από σεξ αλλά έχει φιλότιμο, μπορεί να μην ξαναπάω αλλά δεν θα τη μαυρίσω.
Αυτές όμως που νομίζουν ότι είναι εξυπνότερες και ότι τα δικά μου χρήματα έχουν μικρότερη αξία ή βγαίνουν εύκολα τους εύχομαι να μείνουν στο δρόμο και να πουλούν τον κώλο τους για τρία ευρά >:(
Αυτά τα ζώα πρέπει να μαυρίσουμε όσο δεν πάει!
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.461
Κριτικές
1.272
Like
226.688
Πόντοι
46.232
Ρε παιδιά έλεος! Έχουν γραφτεί διθύραμβοι για τη μοχθηρία της Σελένας. Τι να πω, αν εσείς επιμένετε τα θέλει ο κώλος σας ή μάλλον η τσέπη σας!
πεστουστα α γεια σου....ειναι δυνατον να διαβαζουν το σαιτ κ να μην εχουν ενημερωθει για την σελενα......
 
  • Like
Αντιδράσεις: viator

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Αν είναι αυτή που καταλαβαίνω, που σου παίρνει τσιμπούκι μέχρι να χύσεις αποφεύγοντας το πήδημα και που υπηρέτησε Φυλής 40 και Αχιλλέως 51, τότε δεν έχει καθόλου βυζάρες. :-
Μικρά είναι και σχετικά πεσμένα. Εκτός κι αν έκανε προσθετική.
Αυτή εννοώ.Βυζάρες τρόπος του λέγειν μεγαλύτερα απο τον μέσο όρο που παίζει στα σπίτια.
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.461
Κριτικές
1.272
Like
226.688
Πόντοι
46.232
α
Διδύμου 8 κάτω ήταν η Κάρμεν που πασάρεται για Πολωνέζα κοντή κοπέλα μαυρισμένη με σολάριουμ και με καμπύλες.Ξεκίνησε απο Διδύμου 8 όροφος μετά πήηε Φυλής 73 στο στουντέλο για να καταλήξει σήμερα εδώ.Το αντίτιμο της συνεύρεσης είναι 25 ευρώ που θεωρώ υψηλό για οίκο ανοχής με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα.Κάνονικό πρόγραμμα με 69.
λιοσιων 73β μαλλον ηθελες να γραψεις  ;)
 

Conan

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Μηνύματα
75
Κριτικές
2
Like
263
Πόντοι
20
Συναγωνιστές ψάχνω τη Βίκυ,ξανθό ρωσακι milf που έβγαινε τώρα τελευταία Ιουλιανου πρωινή βάρδια.
Οποιος γνωρίζει κάτι ας γράψει εδώ η P.M.
Thanks................
 

8t9k

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Μηνύματα
163
Like
62
Πόντοι
1
Μαγκες ψαχνω τηνΤΖΕΝΗ το γυφτακι Περασα σημερα απο Κολωνου 30 και 32 μετα τις 12 το βραδυ αλλα ηταν κλειστα Αμα καποιος συναγωνιστης την δεινα δωσει σημα
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.461
Κριτικές
1.272
Like
226.688
Πόντοι
46.232
Μαγκες ψαχνω τηνΤΖΕΝΗ το γυφτακι Περασα σημερα απο Κολωνου 30 και 32 μετα τις 12 το βραδυ αλλα ηταν κλειστα Αμα καποιος συναγωνιστης την δεινα δωσει σημα
την προηγουμενη κυριακη προς ξημερωματα δευτερας δουλευε φ74 στο αριστερα.....
 

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Μηνύματα
2.354
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Ενώ το βράδυ ξεκίνησε με καλύτερους οιωνούς τελικά κατέληξε σε βόλτα στην φυλής!
Και εκεί που περπατάω στην διδύμου νά σου και ο dimit31 πετάγεται απο το διδύμου 18Β. Φυσικά συνεχίσαμε την βόλτα μαζί.

Διδύμου 18Β: Μόλις βγαίνει ο dimit και την ώρα που ανέβαινε τις σκάλες τον ρωτάω "κλασικά;", "κλασικά" μου απαντάει. Άρα ήταν η σύλβια. Ξανθιά με κοντά μαλλιά, περιτά κιλά και μεγαλούτσικο στήθος. Φουλ πρόγραμμα. Την προηγούμενη φορά ανακοινώθηκε ελεύθερο τελειωτικό, τώρα δεν ξέρω εαν ισχύει.

Διδύμου 16Α: Ξανθιά μεγαλοκοπέλα που εμφανίστηκε με baby doll και δεν μπορούσες να δεις τίποτα ουσιαστικά.

Στα υπόλοιπα δεν μπήκα καθώς δεν είναι του γούστου μου.
Αυτά πιο πολύ ενημερωτικά καθώς έχουν κλείσει απο νωρίς.

Να πω οτι αναφέρομαι στην τρίτη βάρδια οπότε ακόμα αυτές δουλεύουν.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Φυλής 66Α: Ξανθιά μικροκαμωμένη κορασίδα με κοντά μαλλιά. Μικρό στήθος. Η τσατσά ακόμα την αναφέρει ως νεα κοπέλα στον χώρο.

Φυλής 66Δ: Μελαχρινή νταρντάνα με μακριά μαλλιά και μεγάλο στήθος και περιφέρεια. Τίποτα αξιόλογο εμφανισιακά.

Φυλής 74 δεξιά: Ξανθιά τσιγγανοφέρνουσα με περιτά κιλά. Επιθετικό στυλ στο σαλόνι. Με το που την είδα τινάχτηκα σαν ελατήριο καθώς παντα έρχετε και μου κατσικώνετε στα πόδια. Και αυτήν την φορά μου έκλεισε την έξοδο αλλά την μετακίνησα κανονικά και πέρασα. Φουλ πρόγραμμα.

Φυλής 59: Μόνο το κάτω ήταν ανοικτό. Συλλαλητήριο κανονικό στο σαλόνι. Μου είπαν οτι ήταν η Σαμπρίνα.

Φυλής 80: Μαρία. Μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τους ώμους. Αδύνατη με μικρό στήθος και ωραία περιφέρεια. Απλό πρόγραμμα. Ξέρει κανείς κάτι γιατι μου κίνησε την περιέργεια...

Φυλής 84Α: Σορένα. Μελαχρινή με μακριά σπαστά μαλλιά. Αδύνατη με μεγαλούτσικο στήθος για τα κυβικά της που είναι στητό και μυτερό. Ωραία περιφέρεια. Χαρακτηριστικό το τατουάζ πεταλούδα χαμηλά στην μέση. Φουλ πρόγραμμα.

Φυλής 86Α: 2 κοπέλες. Η τζούλια είναι μελαχρινή, αρκετά αδύνατη με στεγνό σώμα. Μικρό στήθος. Κοντά καρέ μαλλιά. Ελεύθερο στοματικό. Μαζί της ηταν μια κοπέλα που δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί. Η Αλεξάνδρα. Ξανθιά, μικροκαμωμένη και αυτή με μακριά μαλλιά. Μικρό στήθος. Η τσατσά χτύπησε πόρτα και στις δυο κοπέλες που ήταν στο δωμάτιο.

Φυλής 84Β: Σοφία(?). Μελαχρινή με πιασμένα μαλλιά. Αδύνατη με κανονικό στήθος. Τονίζει την περιφέρειά της στο σαλόνι. Ανακοινώνεται ελεύθερο στοματικό με τελειωτικό. Εξωθεσμικός συναγωνιστής που πέρασε μου είπε τα χειρότερα.

Φυλής 86Β: Μαργαρίτα. Μελαχρινή  με κοντό καρέ μαλλί. Αδύνατη με στεγνό σώμα. Μικρό στήθος. Εμφανίστηκε χαρωπή στο σαλόνι. Φουλ πρόγραμμα με πρωκτικό. Πρόσφατα πέρασα μαζί της στο 86Α χωρίς να έχω κάτι άσχημο να πω αλλα και οχι κάτι ιδιαίτερο να θυμάμαι.

Φυλής 71Α: Νεαρή αδύνατη με στεγνό σώμα και μελαχρινά μακριά σπαστά μαλλιά. Μικρό στήθος, ωραία περιφέρεια. Απλό πρόγραμμα. Αυτή είναι η Μιρέλα που δούλεψε παλιότερα και στο φωκαίας 27 υπόγειο και στον όροφο;

Φυλής 71Γ: Ξανθιά μιλφ με σχετικά μεγάλο στήθος που φαίνετε να είναι σιλικόνη. Κανονικό σώμα. Δεν είναι του γούστου μου.
Έλεγε κάτι στην γλώσσα της με την τσατσά και αποχώρησαν χωρίς να πουν τίποτα.

Φυλής 92Α: Λάουρα. Μελαχρινή με σπαστά μαλλιά. Αδύνατη με στεγνό σώμα, ωραίο στήθος και περιφέρεια. Πολύ ωραία παρουσία αλλά προσωπικά δεν είχα περάσει καλά μαζί της.

Αποχώρηση για την φωκαίας....

Φωκαίας 17Α: Νεα παρουσία ενδιαφέρουσα. Σκουρόχρωμη Μυγάδα-Μαυρούλα. Αδύνατη, μελαχρινά μαλλιά πιασμένα. Κανονικό προς μεγάλο στήθος το οποίο δεν φαίνονταν καλά λόγο του στηθόδεσμου. Ωραία παρουσία χαμογελαστή στο σαλόνι. Απλό πρόγραμμα. Ξέρει κανείς τίποτα; Φάνηκε ενδιαφέρον.

Φωκαίας 25Α: Αντριάννα. Καστανόξανθη με πιασμένα μαλλιά. Αδύνατη με θηλυκό σώμα. Μεγάλο φυσικό στήθος. Ενώ την κοπέλα την ξέρω τελικά έκανε την δεύτερη έκπληξη της βραδιάς. Εμφανίστηκε με μάυρα βινύλ εσώρουχα και καλσόν κρατώντας κάτι σαν μαστίγιο. Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό και παιχνίδι με δονητή και αυταρχικό πρόγραμμα! Κοίτα να δεις η Αντριάννα......

Φωκαίας 25Β: Πρέπει να ήταν η μόνικα. Ακούγονταν νιαουρίσματα κυριολεκτικά μέχρι το φωκαίας 17!

Φωκαίας 22 κάτω: Απο την πόρτα είδα την τάνια την ρωσίδα. Ξανθιά με κανονικό στήθος. Αδύνατη. Αδιάφορη παρουσία για τα γούστα μου χωρίς να σημαίνει οτι είναι άσχημη η κοπέλα.

Φωκαίας 27
Υπόγειο: Α ρωσίδα αγάπη. Δεν περίμενα να την δω καθώς την ξέρω. Μιλφ, ξανθιά αδύνατη με κανονικό προς μεγάλο στήθος. Ελεύθερο στοματικό.

Ισόγειο: Ξανθιά αδύνατη με μικρό στήθος και μεγαλούτσικη περιφέρεια για τα κυβικά της. Απλό πρόγραμμα.

Όροφος: 2 κοπέλες. Μελαχρινή σχετικά ψηλή με μικρό στήθος. Αδύνατη με στεγνό σώμα.
Η δεύτερη κοπέλα είναι μελαχρινή με μεγάλο στήθος, αδύνατη με κανονικό σώμα. Απλό πρόγραμμα και οι δυο. Ο τσάτσος άρχισε τα γνωστά του κόλπα να μην δώσουμε ουτε ένα ευρώ εαν δεν είναι καλές οι κοπέλες κτλ κτλ.

Αποχώρηση για μεταξουργείο όπου δεν επεκταθήκαμε ιδιαίτερα στα μπουρδέλα και δεν αξίζει αναφορά...!
 

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Μηνύματα
1.339
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Φυλής 80: Μαρία. Μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τους ώμους. Αδύνατη με μικρό στήθος και ωραία περιφέρεια. Απλό πρόγραμμα. Ξέρει κανείς κάτι γιατι μου κίνησε την περιέργεια...

Παλιότερα ήταν ξανθιά και έδινε και κώλο στο υπόγειο δίπλα απο το 59. Προσωπική άποψη...για τον πούτσο καβάλα.
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Φυλής 71Γ: Ξανθιά μιλφ με σχετικά μεγάλο στήθος που φαίνετε να είναι σιλικόνη. Κανονικό σώμα. Δεν είναι του γούστου μου.
Έλεγε κάτι στην γλώσσα της με την τσατσά και αποχώρησαν χωρίς να πουν τίποτα.

Μια απο τις αγαπημενες του SPEED η Αλινα

Διδύμου 16Α: Ξανθιά μεγαλοκοπέλα που εμφανίστηκε με baby doll και δεν μπορούσες να δεις τίποτα ουσιαστικά.

Μια ακομα αγαπημενη του SPEED η Ροζαλια.

Παρεπιπτοντως το Φυλης 71Β (Τζουλια/Ιλονα απο Κασσανδρας) ηταν κλειστο?
 

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Μηνύματα
1.242
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Φυλής 80: Μαρία. Μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τους ώμους. Αδύνατη με μικρό στήθος και ωραία περιφέρεια. Απλό πρόγραμμα. Ξέρει κανείς κάτι γιατι μου κίνησε την περιέργεια...

Εγώ την πήρα πριν καμμιά εβδομάδα και ήταν αρκετά καλή...
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom