Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 377 άτομα (38 μέλη και 339 επισκέπτες)

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Μηνύματα
1.045
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Ααααα! Και κλασσικά την έχουμε 16 δλδ; :think:

Όντως είμαστε ψεύτες και την έχουμε πάνω από 20 όλοι μας.
Επίσης γαμάμε πολύ και χύνουμε περισσότερο.
Με όσους έχω μιλήσει ειλικρινά (χωρίς να έχω κάνει και γκάλοπ  :grin:) τόσο λέμε και δεν παραμυθιαζόμαστε.
Στην βάζω και φωτό με χάρακα δίπλα χαχαχα!
 

Επισκέπτης
Όντας είμαστε ψεύτες και την έχουμε πάνω από 20 όλοι μας.
Επίσης γαμάμε πολύ και χύνουμε περισσότερο.
Με όσους έχω μιλήσει ειλικρινά (χωρίς να έχω κάνει και γκάλοπ  :grin:) τόσο λέμε και δεν παραμυθιαζόμαστε.
Στην βάζω και φωτό με χάρακα δίπλα χαχαχα!
Μωρέ σε πιστεύω ότι την έχεις 16. Απλά παραείναι αρκετό για να είναι το κλασσικό μέγεθος, γι' αυτό το λέω.
 

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Μηνύματα
1.045
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Μωρέ σε πιστεύω ότι την έχεις 16. Απλά παραείναι αρκετό για να είναι το κλασσικό μέγεθος, γι' αυτό το λέω.

13-16 είμαστε.
Τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα μας...
Καλημέρα σου κιόλας.
 

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Μηνύματα
5.009
Κριτικές
203
Like
5.131
Πόντοι
17.436
Ρε μαγκες,οποτε περναω απο το Φωκαίας 27Β πανω,ειναι μια κοντουλα πιτσιρικα με βυζαρα και βγαινει η τρεμομενη τσατσα και μου λεει οτι ολο το ιντερνετ μιλαει γι αυτην.Εγω δεν εχω ακουσει κατι εδω μεσα  :think:
Απο περιεργεια τοσο καλη ειναι μεσα;

:2funny: :2funny:  τα ιδια ελεγε και σε μενα η τσατσα με το παρκινσον! Τυπε μου η κοπελα ειναι πολυ τουμπανο, αλλα απο συμμετοχη δε λεει και πολλα. Παντως το κορμι της ειναι για πολλα γαμησια  :tits2: :zfuck: :2on1:
 

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Μηνύματα
2.354
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Τωρα που ξανακοιταω ξέχασα να αναφέρω μερικά.
Αλλά αυτά παθαίνεις οταν πρέπει να γράψεις ενημέρωση για 38 μπουρδέλα στις 2 το πρωί.

Στο φωκαίας 27 υπόγειο ήταν μια μελαχρινή, αδύνατη με κανονικό προς μεγάλο στήθος και τατουάζ στον ώμο(?). Χαρακτηριστικό ήταν οτι το μπουρδέλο βρωμοκόπαγε κυριολεκτικά τυρόπιτα!
:headbang:


οδοιπορικο ολόκληρο!! χαρά στο κουράγιο σας!! Εγώ πλέον δεν τα κάνω αυτα: Παω σε κανα δύο στανταράκια και αν δεν βρίσκονται στις θέσεις τους κανω μια μίνι βολτίτσα και αντε γεία!!

παντως ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

Δεν είναι τίποτα.
Είχα να περπατήσω καιρό και είχα ξεσυνηθίσει, αλλιώς θα πήγαινα και στα υπόλοιπα. Αν και με αυτά που έβλεπα δεν μου κινούσε το ενδιαφέρον να συνεχίσω....
:)
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
Ρε μαγκες,οποτε περναω απο το Φωκαίας 27Β πανω,ειναι μια κοντουλα πιτσιρικα με βυζαρα και βγαινει η τρεμομενη τσατσα και μου λεει οτι ολο το ιντερνετ μιλαει γι αυτην.Εγω δεν εχω ακουσει κατι εδω μεσα  :think:
Απο περιεργεια τοσο καλη ειναι μεσα;
τυπε αν δεν ανοιχτει θρεντ στις ελληνιδες διασημες μην ασχοληθεις :2funny:
 

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Μηνύματα
2.354
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Επίσης, ο lex80 δεν το αναφέρει καθόλου στην απογευματινή.
Πάει να πει ότι πάλι κλειστό σωστά;

Το φυλής 71Γ το υπόγειο οταν πήγα που ήταν ακόμα απογευματινή βάρδια είχε κλειστό το φως. Οταν πλέον έφευγα είχε ξεκινήσει η βραδινή βάρδια και απο μακριά το είδα αναμμένο το φως αλλά δεν πήγα προς τα εκεί καθώς δεν θυμάμαι οι γυναίκες που είχε κατα καιρούς να με ενδιέφεραν.
 

saxakas

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Μηνύματα
21
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
επίσκεψη σήμερα περίπου 16:00 στα μπουρδελακια στην Διδυμου 25 & 27 στο κατω αδιαφορη ξανθια (Αννα) και στο πανω συμπαθητικο κινεζακι με μαυρα μαλια και ασπρο δερμα. αφου ανακοινώνει η τσατσα ελεύθερο στοματικό, κώλο , χωρις βιασυνη και ολα αυτα 20€ με παροτρυνει και η κοπελα "περνα και θα περασουμε καλα" μου λεει. απο αταν μπηκε στο δωματιο απαραδεκτη συμπεριφορα , ουτε το ονομα της δεν μου ελεγε και μιλουσε μονο κινεζικα. μου δινει το προφυλακτικο να το βαλω μονος μου και με το ζορι να τον πιασει λιγο να καβλοσω. πιπα ανυπαρκτη ,τελειως αδιαφορη στο sex καμια συμμετοχή, το μονο καλο το σφιχτο μουνακι που ειχε. ουτε καν ξεπετα δεν ηταν αυτο , το χειροτερο γαμησι ever.
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Γεια σας συναγωνιστές βόλτα στην ζεστή Αθήνα σήμερα στην πρωινή βάρδια στις περιοχές Αχαρνών,Αττικής και Μεταξουργείο.Φορέστε τις καπότες σας μην φάμε κλήση απο κανένα αφροδίσιο νόσημα  και πάμε προς ολοταχώς:
Ξεκίνημα απο το Αλκιβιάδου 16Α όπου κατέθεσα στην Ντιάνα την Βουλγάρα την οποία και γνωρίζω απο τότε που ξεκίνησε την καριέρα της στο μαγαζί.Πολύ καλή και φιλότιμη κοπέλα.Στο Διδυμου 27 ισόγειο ήταν η Ιωάννα γυρολόγος απο Φώκαιας 17 ισόγειο,Φυλής 40 και Αχιλλέως 51.Κοντή κοπέλα με πιασήματα μέτριας εμφανίσεως.Πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι.Στον όροφο η νεοαφιχθείσα αδύνατη Ρουμάνα με μαύρα μαλλιά και λευκό δέρμα Νάταλύ.Πρωκτικό που αποφεύγει στο δωμάτιο και γυμνό τσιμπούκι.Όταν την είχα πρωτοπάρει διαπίστωσα κακή υγιεινή στην περιοχή του πρωκτού της.Δεν την συνιστώ.
Διδύμου 20 η προσποιητής ευγένιας ξανθιά λεπτή τσατσά υπεύθυνη για την φόλα Χριστίνα που είχα φάει στην Αγκύρας μου παρουσίασε την Ιβάνα.Μεταβολή και δρόμο!!
Διδύμου 16 ήταν η Σόνια πρώην Εύα απο την Φυλής 92 και Αλκιβιάδου 16Γ.Τονίζω γιατί κάποιος μπερδεύτηκε όχι η Σόνια" γκλύφω αρκιντάκια" ούτε η θείτσα Εύα που δουλεύει και Περγάμου 27 καθώς και Αλκαμένους 113.
Διδύμου 8 ισόγειο η Αλεξάνδρα η Σάντρα παλιά καραβάνα πλέον στον χώρο.Γυρολόγος,κοπέλα με πιασίματα μέτριας εμφανίσεως για μένα.Έχει δουλέψει Φυλής 65 ισόγειο,Φυλής 66Δ,Φώκαιας 17 καθώς και στο ίδιο μαγαζί.Στον όροφο δούλευε κοπέλα κανονικών κιλών με μαλλιά καστανά μέχρι τους ώμους.Κανονικό πρόγραμμα.Μέτριας εμφανίσεως.Φυλής 54 όροφος κλασσικά η ξανθιά μεγαλοκοπέλα Ντιάνα η Λιθουανή.Μέτριας εμφανίσεως, κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 74 δεξιά ήταν η Μαρία η ξανθιά κοπέλα ζουμερή ξανθιά,μέτριας εμφανίσεως.Την πέφτει στην ψύχρα στα ανυποψίαστα θύματα.Ανακοινώθηκε κώλος και γυμνό τσιμπούκι στο σαλόνι.Το αριστερό ήταν κλειστό.Στο Φυλής 61 ήταν η Κασσάνδρα κοπέλα Ρουμάνα,κοντή,με λευκό δέρμα κανονικών κιλών και με πολύ μακριά καστανά μαλλιά.Κωλομέρια αρκετά πλαδαρά.
Στο Φυλής 66Α ήταν η Μπιάνκα.Κοπέλα κοντή,με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά,κανονικών κιλών και πρόσωπο καθημερινής κοπέλας.Μέτριας εμφανίσεως.69.
Φυλής 66Δ ήταν η αθίγγανη Άννα κανονικών κιλών,μελαμψή,με καστανά μαλλιά πιασμένα.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.Έχει δοκιμάστει παλιότερα υπάρχει παλιά μου κριτική.Κάνει πολύ καλο γλείψιμο μην την υποτιμάτε!!! Κανονικών κιλών.
Φώκαιας 22 κάτω ήταν κοπέλα με κοντά καστανόμαυρα μαλλιά,μελαμψή,κανονικών κιλών προς λεπτή,με τραχύ πρόσωπο.Γυμνό τσιμπούκι.Είναι καινούρια και την έχω δει να δουλεύει και πάνω το απόγευμα.Στο Φώκαιας 25 κάτω ήταν το καβλοπίπινο η Λάουρα.Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.
Φώκαιας 24 ήταν 2 κοπέλες,Χριστίνες τις λένε.Η πρώτη είναι η λεπτή,ψηλή με τα μαύρα μακριά μαλλιά που δουλεύει σταθερά εκεί.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι σε μένα δεν έκανε τίποτα απο τα δύο όταν είχα περάσει παλιότερα μαζί της.Η άλλη είναι η ζουμερή με τα ξανθά μακρά μαλλιά και το λευκό δέρμα με τα ωραία βυζιά που είχε ξεκινήσει απο τα Διδύμου 25,27 και μετά είχε περάσει και απο Μονής προδρόμου 16 το υπόγειο.Έκανε και ένα σύντομο πέρασμα απο τα καταγώγια Ιάσωνος 46.Μέτριας εμφανίσεως.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι και αυτή.
Φώκαιας 27 υπόγειο η Χριστίνα η Ρωσίδα απο Αγαθουπόλεως 54 και Διδύμου 8 πάνω πιο πρόσφατα.Φώκαιας 19 2 κοπέλες εντελώς ξεβράκωτες η όμορφη γυρολόγος ξεπέτα και έπιπλο αθίγγανη Ρωξάνη,μαζί με κοπέλα πιο κοντή με καστανά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα κανονικών κιλών και πρόσωπο καθημερινής κοπέλας απο Κεραμικού 15 όροφος καθώς και Μονής Προδρόμου 16 υπόγειο πιο πρόσφατα.
Φυλής 65 ισόγειο ήταν κοπέλα εμφανίσημη και ζουμερή με μακριά καστανά κατσαρά μαλλιά και γεμάτα βυζιά.Κανονικό πρόγραμμα με 69.Απλής ομορφιάς.Στον όροφο η λεπτή Αλεξάνδρα με το τατού πίσω στην μέση που είχε πριν τρία χρόνια κάψει καρδιές.Απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71 ισόγειο εμφανίστηκε ένα θεόμουνο λεπτό και ψηλό με μαύρα μαλλιά πιασμένα πίσω.Έφερε ένα μεγάλο τατού πίσω στην μέση.Ανακοινώθηκε κανονικό πρόγραμμα.
Τα υπόγεια Φυλής 71 και  92 νέο ήταν κλειστά.Το ίδιο και η αετοφωλιά.Μονής Προδρόμου 16 υπόγειο ήταν η Άννα αδύνατη και ψηλή Ρουμάνα με ξανθοκόκκινα μαλλιά η οποία και με αναγνώρισε και με τράβαγε για να μπώ μέσα στο δωμάτιο.Την τιμώρησα όμως γιατί την δεύτερη φορά ήταν βιαστικές και αυτή και η τσατσά.Γυμνό τσιμπούκι.
Αγκύρας 12 δεξιά ήταν ο τόφαλος Ρωσίδα Αλεξάνδρα κατάλληλη για τους λάτρεις του λίπους!!Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι!! Αριστερά ήταν η υπέρβαρη νταρτνάνα Φωτεινή γνώστη απο Διδύμου 20 και παλιότερα απο Αλκαμένους 117 όταν είχε πρωτοέρθει.Το ίδιο πρόγραμμα.
Πιπίνου γωνιακό με Φυλής κλειστό.Φυλής 136 αρχοντικό κλειστό.Φυλής 134 υπόγειο κοπέλα κανονικών κιλών με μακριά κατσαρά μαλλιά,καινούρια,όμορφη αλλά κάπως φοβισμένη παρουσιάστηκε.Κανονικό πρόγραμμα.Στο μεσαίο ήταν κοπέλα ψηλή με μακριά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,όμορφη με κανονικό πρόγραμμα.
Αγαθουπόλεως 54 και τα 2 υπόγεια κλειστά τζάμπα ο κόπος!! Αγίου Πέτρου 7 κοπέλα κάπως ζουμερή με μακριά μαλλιά ελαφρώς μελαμψή,μέτριας εμφανίσεως κανονικό πρόγραμμα.Ρεμούνδου 21 ισόγειο ήταν η Αλίνα απο Ακομινάτου,Ρενούνδου 21 όροφος και Αχιλλέως 51 πολύ παλιότερα.Όμορφη κοπέλα αλλά αρκετά πονηρή και απατηλή!!Στον όροφο ήταν η μιλφ Βίκυ παλιά καραβάνα την θυμάμαι καμιά δεκαετία τώρα.Εύσωμη με καστανά μαλλιά περμαναντ κανονικού μεγέθους.Υποψία Ελληνίδας.Για να καταλάβετε ποια εννοώ δουλεύει συνήθως Φυλής 54 ισόγειο πρωινή βάρδια.Ρεμούνδου 20 ήταν κοπέλα ψηλή με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά κανονικών κιλών με απλό πρόγραμμα.Όμορφη μεγαλοκοπέλα.
Αλκαμένους 113 ήταν η μιλφ Λώρα γνωστή απο Αγκύρας 12,Διδύμου 20 και 16.Ψηλή,νταρντάνα Ρωσίδα η οποία έκοψε τα ξανθά μαλλιά της κοντά και έχει περισσότερη κυταρρίτιδα πλέον.Την είχα πάρει παλιότερα 2 φορές και είναι αρκετά ψυχρή.Προσφέρει γυμνό τσιμπούκι.
Περγάμου 27 ισόγειο η Νάταλυ καινούρια κοπέλα για την τσατσά αλλά παλιά γνώριμη για μένα.Είναι Ρωσίδα μιλφ με ξανθά μακριά μαλλιά,ψηλή κανονικών κιλών και πρόσωπο σαν να το έχει τρακάρει νταλίκα.Για όσους την θυμούνται ξεκίνησε την καριέρα της πριν κανά 2 χρόνια σαν Βίκυ απο Κωλοκυνθούς 38 όροφος με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Δεν έδινε κώλο.Προσφάτως τον Χειμώνα είχε θεαθεί σαν Νάταλυ στο Διδύμου 25,για να καταλήξει πλέον εδώ στον οίκο αυτό.Στον όροφο ήταν ξανθιά μεγαλοκοπέλα με περιττά κιλά Ρωσίδα,εικάζω οτι είναι η Μίλε η Αιμιλία απο Αγκύρας 12 αυτός που ρώτησε ας τσεκάρει και τον οίκο αυτό.
Επιστρέφω και με μία ενημέρωση και απο το Μεταξουργείο που είχε ως επι το πλείστον πατσιαβούρες και μέτριες!!
 

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Μηνύματα
2.507
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
καλησπερα παιδια  πηγα σημερα στο μεταξουργιο  και απο την μεγαλη απογοητευση μου σας γραφω
δεν συνατησα κατι μα κατι το αξιολογο.Στο μεταξουργιο παλια ειχα κατι καλα κομματια σημερα το πρωι μονο μπαζα εβλεπα :helpplea:
Σωμα ειχαν οι πιο πολλες κανονικο οχι χοντρο αλλες και καλο αλλα ολες μα ολες μου  θυμιζαν οτι ειχαν βγει απο καποιο ασυλο.
πολλη απογοητευση ηθελα να γαμισω απο την πολλη βολτα περιμενε βαρεθηκα  ειπα να παω φυλης αλλα που ορεξη.

Το μεταξουργιο εχει πεσει παραπολλη κριμα ηταν καλη περιοχη οχι τελεια  αλλα καλη .Τσαμπα το περα δωθε.
 

Επισκέπτης
Στο Διδυμου 27 ισόγειο ήταν η Ιωάννα γυρολόγος απο Φώκαιας 17 ισόγειο,Φυλής 40 και Αχιλλέως 51.Κοντή κοπέλα με πιασήματα μέτριας εμφανίσεως.Πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι.
Γύρισε πάλι το βούρλο; :idiot:
Εγώ που παλιά την έψαχνα σαν τρελός παίδες, τώρα σας συμβουλεύω να μείνετε μακριά... Το 'χει κάψει, από την πρέζα μάλλον!
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Μεταξουργείο υποτιμημένη περιοχή με υποτιμημένες πουτάνες με μόλις 10 ευρώ με υπηρεσίες και εμφάνιση αντίστοιχες της τιμής.Εξάλλου μια παροιμία λέει το φθηνό το κρέας το τρώνε και τα σκυλιά.Και σας πληροφορώ οτι σήμερα η περιοχή είχε γεμίσει με πολλά οσμανικά σκυλιά που ήθελαν να επιδοθούν στην μελέτη του οθωμανικού δικαίου με άλλα λόγια να καλαφατίσουν απο τον κώλο τις μιαρές πουτάνες της περιοχής.Αποτύπωσα την σκληρή πραγματικότητα έτσι όπως είναι η πρόθεση μου δεν ήταν να θίξω καμία κατηγορία απο τις 2 προαναφερόμενες.
Κωλοκυνθούς 38 κάτω μεγαλοκοπέλα με λίγα παραπάνω κιλά απο το κανονικό,κοντή,μελαμψή,με μαύρα μαλλιά  μέχρι τους ώμους.Αδιάφορη προς μέτρια.Στον όροφο ήταν μία μιλφ της κακιάς ώρας με κανονικά κιλά και πιασμένα μαλλιά πίσω.Φορούσε ολόσωμο να κρύβει το άσχημο σώμα της.Μιλούσε καλά ελληνικά παραδόξως.20 ευρώ αμφότερες και δεν της γαμούσα ούτε και με 10 ευρώ και τις 2 μαζί.
Ιάσωνος 46 όροφος κοπέλα με ξανθά μακρια μαλλιά με λευκό δέρμα και παραπανίσια κιλά,υπέρβαρη.Σταθερά εκεί.Γυμνό τσιμπούκι,κώλος,φιλιά στο στόμα,ισπανικό και ότι άλλο θέλεις αρκεί να περάσεις μέσα.Πλασάρεται για Ρωσίδα.Έχει βγάλει ο κώλος της βρυα και λειχήνες νομίζω μία αλλαγή επιβάλλεται πλέον.Στο μεσαίο ήταν κοπέλα νταρντάνα χωρίς να είναι χονδρή απλά ζουμερή,ψηλή,με καστανά μαλλιά.Αλβανίδα μάλλον είναι.Η κοπέλα αυτή δούλευε το χειμώνα που μας πέρασε στο Φώκαιας 22 πάνω και στο Φώκαιας 25 όροφος.Εκεί πρόσφερε κώλο και γυμνό τσιμπούκι.Εδώ ανακοίνωσε μόνο κώλο.Μιλάει καλά ελληνικά.Ήταν γνωστή σαν Άννα.
Στο Ιάσωνος 46 αριστερά ήταν κοπέλα με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα κοτσίδα κανονικών κιλών,λευκό δέρμα,μέτρια προς όμορφη.Κανονικό πρόγραμμα.
Μεγ Αλεξάνδρου 22 όροφος ήταν κοπέλα με καστανά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα,λευκό δέρμα,κανονικών κιλών προς το ζουμερό με πρόσωπο καθημερινής κοπέλας.Κανονικό 10 ευρώ,κώλος και γυμνό τσιμπούκι με 15 ευρώ.Έχει δουλέψει πάλι εκεί τον Ιούνιο και Ιούλιο.Στο ισόγειο χονδρή,νεαρή φακλάνα με μαύρα μακριά μαλλιά με 10 ευρώ απλό πρόγραμμα.Ιάσωνος 37 ισόγειο ήταν κοπέλα ζουμερή με καστανά μακριά μαλλιά και στυλ τσαούσας,μέτρια με κανονικό πρόγραμμα.
Λεωνίδου 28 όροφος ήταν η αθίγγανη Φίφη λεπτή προς το κανονικό 10 ευρώ το κανονικό και 15 ευρώ το γυμνό τσιμπούκι τον κώλο τον αφαίρεσε απο το πρόγραμμα.Απλά όμορφη.Αχιλλέως 51 ήταν μεγαλοκοπέλα με ξανθά κοντά μαλλιά και παραπανίσια κιλά,μελαμψή,μάλλον αθίγγανη.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.Αδιάφορη.Εθεάθη και πριν μία εβδομάδα απογευματινή,ισχυρή υποψία διπλοβάρδιας.
Μαραθώνος και Αχιλλέως κλειστό.Αχιλλέως 40 ήταν ώριμη αθίγγανη με μαύρα πυκνά μαλλιά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους.Ξεδοντιάρα,μελαμψή,με πατσοκοιλιές η ίδια που δούλευε και πριν μία εβδομάδα απόγευμα.Γυμνό τσιμπούκι,κώλος με μερέντα,φιλιά στο στόμα,ισπανικό.Μιλάει πολύ καλά ελληνικά μάλλον είναι απο Ζεφύρι μεριά και μου την είπε που δεν πέρασα.Δεν βιάζεται στο δωμάτιο.Και πουρό,και αθίγγανη,και ξεδοντιάρα και με πατσοκοιλιές must για τον απόλυτο ας βιαστεί γιατί τέτοιο κελεπούρι δεν βρίσκει κανείς εύκολά!!Μεταβολή και δρόμο!!
Καλλέργη 33 ανοιχτό επιτέλους και μέσα ήταν η Άνδρεα αδύνατη σαν καλαμάκι σχεδόν αποσκελετωμένη απο το Κωλονού 27 ισόγειο.Μέσα είναι έπιπλο και ξεπέτα και δεν αφήνει πιασίματα! Μακριά συναγωνιστές.Έχει δοκιμαστεί με κακή κριτική.
Ακομινάτου ήταν μία κοπέλα κανονικών κιλών με άσχημο πλαδαρό σώμα και πρόσωπο.Με 10 ευρώ.10 κλανιές θα τους δώσω!!
Κεραμικού 15 ισόγειο κοπέλα ξανθιά,με παραπανίσια κιλά,λευκό δέρμα,κοντά μαλλιά,παντελώς αδιάφορη.Στον όροφο κοπέλα κοντή κανονικών κιλών με κοντά ξανθά μαλλιά και με τατού το λαγουδάκι του playboy στα πλευρά της.Πρόσωπο καθημερινής κοπέλας.Μέτριας εμφανίσεως.69.
Κεραμικού 13 υπόγειο η καλύτερη που είδα στο Μεταξουργείο,ψηλή,με μαύρα μακριά μαλλιά,καινούρια,μελαμψή,υποψία αθίγγανης,κανονικών κιλών.Απλώς όμορφη.69.
Κεραμικού 13 ισόγειο η Αννίτα η οποία έχει ριζώσει εκεί πάνω απο χρόνο.Δουλεύει και διπλοβάρδιες και μας στερεί την δυνατότητα να δούμε κάτι καινούριο.Είναι ψηλή κοπέλα με λευκό δέρμα και μαύρα μαλλιά τα οποία τα πιάνει συχνά πίσω.'Οταν είχε πρωτοέρθει ήταν λεπτή με όμορφο σώμα αλλά η συνεχής τριβή την έφθειρε και τώρα έχει πλαδαρό σώμα με κυταρρίτιδα.Ανακοινώθηκε 69 φιλάκια στα βυζάκια και στο στόμα.Στον όροφο κοπέλα λευκή,με μαύρα μαλλιά πιο πάνω απο τους ώμους με σκουλαρίκια κρίκους και έντονο μακιγιάζ που απο μέτρια την μετέτρεπε σε απλώς όμορφη.69.Παρουσιάστηκε με χαμόγελο στο σαλόνι.Κανονικά κιλά.
Κολωνού 11 υπόγειο 2 κοπέλες.Η πρώτη κανονικών κιλών προς το ζουμερό με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους.Μέτριας εμφανίσεως και η δεύτερη πιο ψηλή με αρμονικά κατανεμημένα κιλάκια,με λευκό δέρμα και ξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω.Είχε όμορφο κωλαράκι.Μετρίας εμφανίσεως αμφότερες με κάπως καλύτερη την δεύτερη.
Στο ισόγειο είδα κοπέλα με μαύρα μαλλιά πιασμένα πίσω με λεπτή μεγάλη μύτη και περίεργη φωνή με ρινισμούς.Λίγο γεμάτη,αδιάφορη.
Στον όροφο ήταν μια θείτσα με κοντά μαύρα μαλλιά αγορέ.Λευκό δέρμα και λεπτή.Αδιάφορη παντελώς.Μου πρόσφερε τον κώλο της για 10 ευρώ.
Μετά την απογοήτευση μου απο την περιοχή του Μεταξουργείου ανηφόρησα στην Μενάνδρου 45 να βρώ την καβάντζα μου την Νάντια την Βουλγάρα.Μιλφ με κοντά ξανθά μαλλιά,λεπτή με λευκό δέρμα και τατού ιδεογράμματα πίσω.Δούλευε μαζί με ένα κοντό κάπως γεμάτο τσιγγανάκι παντελώς αδιάφορο.Γυμνό τσιμπούκι με 15 ευρώ.'Εχω αναρτήσει παλιότερη κριτική όταν δούλευε στο Κολωκυνθούς 63 και συνεπώς δεν θα επεκταθώ περισσότερο.
Ευχαριστώ για την προσοχή σας!!
 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Για να βοηθήσω τον Professorx & τους υπόλοιπους:

Φυλ. 66α: η Μπιάνκα του Φωκ. 17, με λίγα κιλάκια παραπάνω.
Φωκ. 27 άνω: ΤΩΡΑ η Έλενα από το facebook
Φωκ. 27 ισ: ΤΩΡΑ Ένα ξανθό ανθυπομέτριο
Φωκ. 27 υπ: ΤΏΡΑ Με τον ενοχλητικό τσάτσο , ένα μέτριο μελαμψό, ονόματι Γκαμπριέκα που την είχα πετύχει παλιότερα στο Φ.17 άνω.
Φωκ. 25 άνω: η Τερέζα
Φωκ. 17 άνω: η Μαρινέλα, το αδύνατο νυμφίδιο με το καρέ μαλλάκι, στητό βυζάκι. Για τους μερακλήδες φορούσε ψηλές κάλτσες. Το τσιγάρο στο χέρι και το μάγκικο υφάκι στο σαλόνι, με χάλασε. (τώρα ένα λατινο-ασσιάτικο κοντοπίθαρο με φουλ)
Φωκ. 17 κάτω: η Μιρέλα του Φ. 67 και 71. Ρουμανάκι με φουλ. (τώρα η ξαθιά Ρωσσίδα με το κοντό μαλλί και την φαρδιά περιφέρεια από Φ. 74)
Φωκ. 22 άνω: μια ξανθιά Τζοάννα, λεπτή πάνω, φαρδούτσικη περιφέρεια κάτω. (τώρα ένα τέρας)
Φυλ. 80: η Άννα η Βουλγάρα με τα έξτρα (τώρα η Άννα-Μαρία)
Φυλ. 65 κάτω: η Καρολάιν
Φυλ. 67: η ξανθιά Σκανδιναβή μπαμπάτσικη τουρίστρια (τώρα ένα μέτριο καινούργιο)
Φυλ. 71 άνω: η Βίκη η Πολωνέζα μιλφ (τώρα η Σάντρα)
Φυλ. 71 Ισ.: η Ρενάτα. (τώρα η Άννα η Μολδαβή)
Φυλ. 86 ισ.: Ένα μαυρομάλικο με μαύρο σκουλαρίκι στο χείλος και φουλ. Έπαιζε παλιότερα εκεί και στο Φ.84. Είναι από το πρωί εκεί!
Φυλ. 86 άνω: το πρωί η Ιρένα
Φυλ. 84 άνω: το πρωί η Ισπανίδα Αλέσια και τώρα η Σοφία από το Φωκ. 25 άνω
Φυλ. 84 Ισ.: Το πρωί μια Σόνια από την Ιταλία της Αλβανίας, ωραία κοπέλα, λευκό δέρμα, λευκά εσώρουχα, μακρύ μάυρο μαλλί. Ο τρόπος της με τράβηξε & τα βλέματά μας μαγνητίστηκαν. Την τίμησα και το χάρηκα. Ωραία στησίματα, απαλό δέρμα, καλή διάθεση, ΔΕΝ μιλάει Ελληνικά, ελάχιστα Αγγλικά.
Μον. Προδ. 16 άνω: Τώρα η Γκαμπριέλα η γνωστή
Μον. Προδ. 16 υπ.: το πρωί η οδοντογλυφίδα με κυτταρίτιδα  & τώρα ένα ξανθό γεματούλικο αλλά γλυκούλικο.

Αυτά.

Καλά βόλια ! ! !
 

Επισκέπτης
Τέτοια ενημέρωση σήμερα, ούτε το CNN!
Τα συγχαρητήριά μου παίδες :thumbsup:
 

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Μηνύματα
6.722
Κριτικές
126
Like
7.748
Πόντοι
7.885
Εμφανισιακα πως ηταν η τσατσα?
Βλεποταν ή απλα ψηθηκες λογω cultιλας?

Φίλε ήταν ακριβώς όπως αυτές οι γριες που περιγράφει ο ''Απόλυτος'',με την διαφορά ότι είχε και δόντια :rockon: :rockon:.Πραγματικά πολύ καλτ μορφή τσατσάς :grin: :grin:
 

Biky_Trans

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Μηνύματα
1.388
Like
1.154
Φίλε ήταν ακριβώς όπως αυτές οι γριες που περιγράφει ο ''Απόλυτος'',με την διαφορά ότι είχε και δόντια :rockon: :rockon:.Πραγματικά πολύ καλτ μορφή τσατσάς :grin: :grin:

     Καλα εχω σκασει απο τα γελια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Τυχερε κωστακη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
Φίλε ήταν ακριβώς όπως αυτές οι γριες που περιγράφει ο ''Απόλυτος'',με την διαφορά ότι είχε και δόντια :rockon: :rockon:.Πραγματικά πολύ καλτ μορφή τσατσάς :grin: :grin:
τυπε τα δοντια σε τι κατασταση ηταν?
επισης ειχε καμια δυσμορφια ή εστω παραμορφωση?
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom