Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 363 άτομα (35 μέλη και 328 επισκέπτες)

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846

johnvironas

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2023
Like
607
Πόντοι
80
Ενημέρωση πρωινή βάρδια
Silk city 14.00-14.30
Ιάσωνος 1α Μαρίνα πρεζακι
Ιάσωνος 1β αριστερά Κλεοπάτρα (Λέτε να έφυγε η Τατιάνα?)
Άνοιξε και το 1β δεξιά όπου ήταν η Μαργαρίτα χονδρό gilf με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό
Ιάσωνος 1γ το Ποτέμκιν Λάρα

Στροφή για διδύμου 22 όπου ήταν το μικρό και φρέσκο Ειρήνακι με απλό πρόγραμμα

Επάνω μια χοντρή Μαρίνα και άλλη μία όπου δεν θυμάμαι ούτε καν πως ήταν.

Βιαστική βόλτα χωρίς ουσια και χωρίς συνουσία!
Καλό απόγευμα σε όλους!

NtampNtoump

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα
Γράφω πρώτη φορά
Αναφέρτε αν μπορεί κάποιος τις βάρδιες πως πηγαίνουν να μάθω (1-2-3 τι ώρες δηλαδή) γιατί μόνο στούντιο πηγαίνω χρόνια τώρα και βάση αυτά που βλέπω στο ίντερνετ χωρίς να ξέρω πως διαχωρίζονται οι βάρδιες.
Επίσης η Τζούλια που λέτε σε τι διεύθυνση είναι και τι ωράριο;
Ευχαριστώ

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246
IMG_20240921_091140.jpg
εθεάθη μποξερακι σήμερα το πρωί!!!!
να όποιος παίρνει διπλό εσπρέσσο και κρουασάν σοκολάτας για πρωινό

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246
Γεια σας είμαι νέος εδώ,ξέρει κανείς μπουρδέλο στην Αθήνα με βίζιτες με τεράστια βυζιά?? Δν με νοιάζει όσο κρεμαστά κ αν είναι αρκεί να είναι τεράστια
φυλής 65 τρίτη βάρδια Κορίνα ( η ψηλή νταρντάνα , ΟΧΙ Η ΚΟΝΤΗ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ )

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Πόλεμος με την Ειρήνη.
Βραδυνή βάρδια στην Φυλής και Φώκαιας γωνία.
Λέει ότι "δίνει" κωλο αλλά βρίσκει χίλιες αφορμές και στάσεις για να μην τον δώσει.
Ξενερωμα φουλ η κοπέλα είναι φόλα ολκής.
Όλα την πειράζουν παρατηρήσεις συνέχεια "μην πιάσεις την πουτσα σου " μην ακουμπάς εκεί" συνέχεια κοιτάει το ρολόι της εν ολίγης φεύγεις αχυστος. Μακρυά.
Ρε φιλαράκι, πριν 15 μέρες τα είχα γράψει πάλι...

Ενημέρωση πρωινή βάρδια
Silk city 14.00-14.30
Ιάσωνος 1α Μαρίνα πρεζακι
Ιάσωνος 1β αριστερά Κλεοπάτρα (Λέτε να έφυγε η Τατιάνα?)
Άνοιξε και το 1β δεξιά όπου ήταν η Μαργαρίτα χονδρό gilf με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό
Ιάσωνος 1γ το Ποτέμκιν Λάρα

Στροφή για διδύμου 22 όπου ήταν το μικρό και φρέσκο Ειρήνακι με απλό πρόγραμμα

Επάνω μια χοντρή Μαρίνα και άλλη μία όπου δεν θυμάμαι ούτε καν πως ήταν.

Βιαστική βόλτα χωρίς ουσια και χωρίς συνουσία!
Καλό απόγευμα σε όλους!
Δ22 το "Ειρηνάκι" με είδε σαλόνι και μου έριξε άκυρο, δεν ήθελε να περάσω , πήγα πάνω και πήρα την αδύνατη 30+ Μολδαβή Στέλλα , αρκετά καλή και ταιριάζει για πετιτολάτρες , φεύγοντας έβγαιναν 4 άτομα από το κάτω που είχαν φάει άκυρο και αυτοί, προφανώς με κάποιο κριτήριο κάνει επιλογή πελατών.

T.D.7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
8.973
Πόντοι
1.046
Καλησπέρα συναγωνιστές, πριν από καμιά ώρα είπα να πάω προς Διδύμου να ξεμπουκοσω το εργαλείο μιας και απέχω καιρό από το άθλημα.
Διδύμου 20 ο γκέι τσατσος που είχε καπνίσει όλο τον Καρέλια και ο χώρος βρομαγε τσιγάρο από την πόρτα μου παρουσίασε ένα κοντό πουτανο χωρίς να πει όνομα με καροτι μαλλιά, φουλ πρόγραμμα είπε αλλά δε ψηθηκα, Διδύμου 22 στο κάτω η Ειρήνη με απλό και στον όροφο η Στέλλα, αδύνατη milf, φατσικα κάτι μου λέει αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ και η Μαρίνα ψηλή νταρντανα ξανθιά και Διδυμου 27 κλειστό. Αφού δεν βρήκα την Τάνια γιατί αυτή είχα στο μυαλό μου πήρα τον δρόμο της επιστροφής, μπορεί να βολταρω και ποιο αργά, θα δούμε...

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
1.752
Πόντοι
486

Δ22 το "Ειρηνάκι" με είδε σαλόνι και μου έριξε άκυρο, δεν ήθελε να περάσω , πήγα πάνω και πήρα την αδύνατη 30+ Μολδαβή Στέλλα , αρκετά καλή και ταιριάζει για πετιτολάτρες , φεύγοντας έβγαιναν 4 άτομα από το κάτω που είχαν φάει άκυρο και αυτοί, προφανώς με κάποιο κριτήριο κάνει επιλογή πελατών.
Περίγραψε μας την εμφάνισή σου

johnvironas

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2023
Like
607
Πόντοι
80
Καλησπέρα συναγωνιστές, πριν από καμιά ώρα είπα να πάω προς Διδύμου να ξεμπουκοσω το εργαλείο μιας και απέχω καιρό από το άθλημα.
Διδύμου 20 ο γκέι τσατσος που είχε καπνίσει όλο τον Καρέλια και ο χώρος βρομαγε τσιγάρο από την πόρτα μου παρουσίασε ένα κοντό πουτανο χωρίς να πει όνομα με καροτι μαλλιά, φουλ πρόγραμμα είπε αλλά δε ψηθηκα, Διδύμου 22 στο κάτω η Ειρήνη με απλό και στον όροφο η Στέλλα, αδύνατη milf, φατσικα κάτι μου λέει αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ και η Μαρίνα ψηλή νταρντανα ξανθιά και Διδυμου 27 κλειστό. Αφού δεν βρήκα την Τάνια γιατί αυτή είχα στο μυαλό μου πήρα τον δρόμο της επιστροφής, μπορεί να βολταρω και ποιο αργά, θα δούμε...
Διδύμου 20 λογικά την Ελένη την ακαποτιδου θα είχε!!

Morty love Jessica

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
32
Like
1.545
Πόντοι
1.071

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.829
Πόντοι
46.232

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Περίγραψε μας την εμφάνισή σου
Να σου δώσω και ΑΜΚΑ ?
Κάτι δεν της άρεσε σε εμένα και ούτε στους άλλους 4/6 που μπήκαν όταν έφευγα... από 7 άτομα "δέχτηκε" τους 2.

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.532
Πόντοι
201
Να σου δώσω και ΑΜΚΑ ?
Κάτι δεν της άρεσε σε εμένα και ούτε στους άλλους 4/6 που μπήκαν όταν έφευγα... από 7 άτομα "δέχτηκε" τους 2.
1000 φορές να μη σε γουστάρουν και να στο λένε ξεκάθαρα, παρά να δίνεις το 20ρικο και μετά να τρως τη φόλα στο δωμάτιο.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Σήμερα είδα να ανοίγουν το Μεγάλου Αλεξάνδρου 17 μετά από καιρό (ήταν κλειστό όλο το καλοκαίρι τουλάχιστον) κάτι νταβατζήδες, ουγκανοί, σαν γυφτορουμάνοι - γυφτοβούλγαροι, 5-6 στον αριθμό και να μπαίνουν μαζί με την υποψήφια εργαζόμενη συμπατριώτισσα τους... Αυτό που υπηρέτης - τσάτσος είναι ο γνωστός Αντώνης, ο μικροκαμωμένος με τα γυαλάκια, για όσους ξέρουν...

Τελευταία τροποποίηση:

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
668
Πόντοι
81

Σαν τι κριτήριο; εδώ λένε ότι παίρνει πακιδες.

Geroxekoutis

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
23
Like
11.257
Πόντοι
3.236
Γεια σας είμαι νέος εδώ,ξέρει κανείς μπουρδέλο στην Αθήνα με βίζιτες με τεράστια βυζιά?? Δν με νοιάζει όσο κρεμαστά κ αν είναι αρκεί να είναι τεράστια
Bέργας 7, Τίνα, 6-11 απόγευμα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom