Geroxekoutis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 9.933
- Πόντοι
- 2.036
Μάλλον, γιατί ανακοινώθηκε ως "μεταγραφή". Ετών 32, αν σε βοηθάει αυτό. Την έχεις πάρει?η γνωστή Ηλέκτρα από Κ30Α?
Μάλλον, γιατί ανακοινώθηκε ως "μεταγραφή". Ετών 32, αν σε βοηθάει αυτό. Την έχεις πάρει?η γνωστή Ηλέκτρα από Κ30Α?
πως το λες και τι εννοεις ;Προσοχή στην Ηλέκτρα, Φώκαιας και Φυλής στο πατάρι. Το κορίτσι (όμορφο είναι) κάτι έχει πάρει, δεν μπορεί καλά καλά να περπατήσει.
Οτι δείχνει υπό την επίρεια ναρκωτικών. Πηγαίνει τοιχο τοίχοπως το λες και τι εννοεις ;
Προφανώς από την περιγραφή λες τη γνωστή Ηλέκτρα από φ67,φωκ7 κλπ κλπ απλά έτυχε να μην την γνωρίζεις.Οτι δείχνει υπό την επίρεια ναρκωτικών. Πηγαίνει τοιχο τοίχο
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε, δεν τα γνώριζα όλα αυτά, το παίρνω πίσω αυτό που είπα. Καλή ψυχή μου φάνηκε κι εμένα. Ισως πολύ ταλαιπωρημένη. Σε ευχαριστώ.Προφανώς από την περιγραφή λες τη γνωστή Ηλέκτρα από φ67,φωκ7 κλπ κλπ απλά έτυχε να μην την γνωρίζεις.
Η συγκεκριμένη έτσι είναι χρόνια τώρα, απ' τα στούντιο στη φυλής κι ανεξάρτητη πέρα δώθε κι από οίκο σε οίκο,καλό είναι να ρωτάμε πρώτα πριν πούμε δημόσια κάτι βαρύ στυλ παίρνει κάτι.
Βασικά έτσι είναι από παλιά, τά κάνει όλα αργά κι έχει αναφερθεί δεκάδες φορές στο νήμα . Γνώμη μου καλή ψυχή, αλλά σαν εργαζόμενη...αυτά.
Ελπίζω να βοήθησα.
Πίπες.δεν είναι η Σαμπίνα… επίσης βέργας 2 και 3 κλειστά
Μιλας για 3η βαρδια;Φυλής 71 κάτω Μαριάννα Σάρα και Σοφία
Φυλής 71 πάνω Σανέλ και Βερόνικα
πολύς κόσμος σ αυτά τα δύο και συνεχόμενα δωμάτια, ο κόσμος τρώει απανωτές φόλες τη μία μετά την άλλη
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε, δεν τα γνώριζα όλα αυτά, το παίρνω πίσω αυτό που είπα. Καλή ψυχή μου φάνηκε κι εμένα. Ισως πολύ ταλαιπωρημένη. Σε ευχαριστώ.
για τώραΜιλας για 3η βαρδια;
Γύρισε η καυλιάρα? Καιρός ήταν. Θα τιμηθείΤζανινα απο φωκαιας 25 ισογειο β βαρδια...
θετικα: Ψηλη, πορνοφατσα, βυζαρες 3+, κωλαρα που στα 4 ειναι απιθαανη με τρομερα προκατακτικα
αρνητικα: Δεν θελει μεγαλα μεγεθη, θελει να χυνεις γρηγορα
Δεν είναι για πολλά πολλά. Θέλει γρήγορα πράγματα, δηλαδή να μην φάει πολύ πουτσαΓύρισε η καυλιάρα? Καιρός ήταν. Θα τιμηθεί
Γεια σας είμαι νέος εδώ,ξέρει κανείς μπουρδέλο στην Αθήνα με βίζιτες με τεράστια βυζιά?? Δν με νοιάζει όσο κρεμαστά κ αν είναι αρκεί να είναι τεράστιαΗμερήσια ενημέρωση για τα μπουρδέλα της ΑΘήνας.
Άλλη είναι.Ξέρει κανείς αν η Όλγα από Φωκαίας 19 είναι η ίδια Όλγα από Φωκαίας 13;
Τυχεροι ειναι μονο οι κωλακηδες, οι βυζακηδες ψαχνουν με κυαλια..Γεια σας είμαι νέος εδώ,ξέρει κανείς μπουρδέλο στην Αθήνα με βίζιτες με τεράστια βυζιά?? Δν με νοιάζει όσο κρεμαστά κ αν είναι αρκεί να είναι τεράστια
Εύα Λιοσίων 73α η 73βΓεια σας είμαι νέος εδώ,ξέρει κανείς μπουρδέλο στην Αθήνα με βίζιτες με τεράστια βυζιά?? Δν με νοιάζει όσο κρεμαστά κ αν είναι αρκεί να είναι τεράστια
Την Σαμπίνα την είχε εκθρωνισει η Μιρα για τα καλά, θυμάμαι ουρά τα παρκαρισμένα στη Λιοσίων γι πάρτη της ενώ την ίδια ώρα στο βέργας βαραγαν μύγες.
Το εντυπωσιακό με την Μιρα ήταν πως εκτός από πολύ καλή εμφάνιση οι υπηρεσίες της ήταν 10/10, το ζούσε πραγματικά.
Όποιος πρόλαβε πρόλαβε, σπάνια θα ξανά δούμε τέτοια κοπέλα
Κάνει και πολύ ωραία πίπα αυτή την θυμάμαι ναιΕύα Λιοσίων 73α η 73β
Θα μινεις ικανοποιημένος
Τι βάρδιες τι βρίσκουμε???Εύα Λιοσίων 73α η 73β
Θα μινεις ικανοποιημένος