κ συ γιατι της διαφημιζες....κανε νια κριτικη κ αυτο ειναι
οσο στο δευτερο που λες ξερεις ποσοι απο δω μεσα κ ποιο πολυ παλια μελη χρησιμοποιουν τις κριτικες τους
εκβιαστικα για να γαμησουν τζαμπα(ποιο πολυ σε στουντιο)....αυτο ειναι το θεμα.....
απο την αλλη δεν ειναι ωραιο να πετας κατι ετσι γενικα με την προφαση της αντιδιαφυμισης κ να μην λες ονομα....
αφου το ξερεις το αθλημα θα σου πω εχει κ αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια....βρες αλλο στανταρακι μεχρι το χρημα να την χαλασει κ αυτη κ μετα αλλη κ αλλη......
ρε η κοπελα καλα γαμιεται δεν με ξεπεταξε αλλα μου την εσπασε που εθεσε θεμα χρονου, σε εμενα συγκεκριμενα για τους λογους που εγραψα...
στα αρχιδια μου δεν εχω ερωτα με καμια πουτανα δεν στεναχωρηθηκα απλα ειπα ενα συμπερασμα που εβγαλα...
οσο για το οτι απο δω και περα θα λεω οτι γραφω στο σαιτ θα το κανω για να ξερουν οτι απο κατι μαλακες σαν και εμας αυξανουν τα κερδη τους και βγαζουν φραγκα και δεν με ενδιαφερει να εχω καμια διαφορετικη μεταχειριση....
οσο για το ονομα οντως ειναι μαλακια που δεν θελω να την εκθεσω απλα δεν θελω να κανω αντιδιαφημηση αμα συνεχησει ετσι θα το γραψω σε ενημερωση...
και για αυτους που ψαχνουν τσαμπα γαμησια με το σαιτ καλα κανουν απλα δεν ειναι του τυπου μου να το κανω αυτα!!!