Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 155 άτομα (17 μέλη και 138 επισκέπτες)

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Xαχαχαχα!!!!!
Ναι,είναι λίγο βαρέων βαρών.Για ειδικά γούστα.Αλλά ας πούμε ότι κι εγώ δεν είμαι κάνς ψεύτικος,οπότε οι πολύ λεπτές και μικροκαμωμένες απορίπτονται για να μην πάθουν και τίποτα οι καημένες.Ευχαριστώ παιδιά,είμαι υπόχρεος για τα tips.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Μακρια απο 86Α

Πήγα σήμερα σε αυτό το σπιτάκι...αφου γυρισα όλα τα άλλα και δεν βρήκα κατι να μου κάνει κλικ...ειπα να περασω σε αυτο..!Το μωρο πολυ όμορφο..Μαυρα μακρια σγουρα μαλλια με τατουαζ στην μεση!ΑΙΣΧΟΣ με το που μπαινει μεσα εγω την υποδέχομαι με χαμογελο αυτη με τα μουτρα μεχρι κατω ουτε πως την λενε δεν προλαβα να ρωτησω....με κοιταει μου λεει ξαπλωσε..λεω δεν αρχισαμε καλα..!Αφου ξαπλωνω με κοιταει και μου λεει εχεις πιει?Λεω ΟΧΙ α ε τοτε εισαι κουρασμενος...λεω παλι ΟΧΙ..!Δεν προλαβενω να παρω ανασα μου περναει την καποτα...λεω ΜΑΛΑΚΙΑ την κατσαμε...!Τοτε αρχιζει μια βαριεστιμενη πιπα....με ενα ξυνο υφος...!Πως να μου σηκωθει εμενα εκει τοτε..!10 λεπτα μου τον επεζε και μου επερνε πιπα...τπτ ειχα ξενερωσει εντελως...!Παω να πιασω λιγο βυζακι....μου απομακρινε το χερι...οταν ψιλο σηκωθηκε της λεω ελα να μπω και αρχιζε και φωναζε μα πως θα μπεις και εχεις πιει και εχεις ξαναχυσει και εισαι κουρασμενος..!Μην τα πολυλογω...πολυ απλα ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
θα πάω αύριο-μεθαύριο για τρισάγιο.
Ξέρει κανείς που εκδίδεται αυτόν τον καιρό η Μίκη, το ρουμανάκι που δούλευε μέχρι πρότινος πρωί Φυλής 71Α  πριν γυρίσει η Βίκυ και μετά Φυλής 54Α απόγευμα και στην αετοφωλιά νύχτα;

Φυλής 92 δεξιά (στο νέο) την πέτυχα τελευταία φορά, βραδινή βάρδια.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
η αννα η μολδαβεζα ξαναγυρισε?και αν ναι τι ωρες δουλευει?

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Μικρός περίπατος περί την 1η μεταμεσημβρινή ώρα, στο ντεφιλέ των πορνείων στο κέντρο των Αθηνών:

Οίκος Βιργινίας Μπενάκη: Κακοχυμένη πλαδαρή μεσήλιξ ημεδαπή πόρνη.

Οίκος Παιανιέων: Εϋσωμη μεσήλιξ αλλοδαπή πόρνη.

Οίκος Κων/πόλεως 166 υπόγειο: Σοβιετική ξανθή πόρνη, μέτριας αισθητικής.

Οίκος Κων/πόλεως 166 ανώγειο: Αλλοδαπή κοντή πόρνη με μεγάλους μαστούς και μπουφώδες πρόσωπο.

Επί της οδού Κων/πόλεως, έξω από κατάστημα πώλησης ανταλλακτικών, ένας κύριος συνομιλούσε μέσω κινητού τηλεφώνου: «Έχει γίνει αηδία ο φίλος μας… Κυκλοφορεί με σκισμένα ρούχα, κι όμως καθημερινά σπρώχνει όλα του τα φράγκα στις πουτάνες…»

Οίκος Εφέσου 1: Τραγική γηραλέα ημεδαπή πόρνη, ροκανισμένη απ’ το τσιγάρο.
Ναυάγιο.
Με απέλπιδες προσπάθειες, σχεδόν σπαρακτικές, επιχειρούσε να με πείσει να συνουσιασθούμε.  

Κατέληξα στον επί της οδού Εφέσου αρ. 11 Οίκο.
Κατερίνα Σαμιαμίδου, ισχνή αλλοδαπή.

Πρέπει να ήμουν ο πρώτος αντισυνουσιαζόμενος της ημέρας, καθότι ο κάλαθος των αχρήστων στο δωμάτιο συνουσιών ήταν κενός περικαυλίδων και ψωλοχυμάτων.

Αφού την καταγάμησα, χωρίσαμε αμετάκλητα και παντοτινά.

Ενώ ήμουν σε φάση μετασυνουσιακής χαύνωσης, αναρωτιόμουν για ποιό λόγο γάμησα αρκετά αυτό το ημικαχεκτικό εφταμηνίτικο θήλυ, το οποίο σε γενικές γραμμές αξιολογώ ως αναξιέραστο.
Ένας λόγος είναι ότι στις σεξουαλικές πράξεις με μικρά το δέμας θήλεα, το ανδρικό μόριο δείχνει τεράστιο, πελώριο, σαν βοϊδόπουτσα.
Με άλλα λόγια, καυλώνεις με τον εαυτό σου...

Ιδέα προς εταίρες, προαγωγούς, μαστροπούς:
Αν αποφάσιζε κάποια εταίρα να φορέσει  τσεμπέρι (δηλ. φακιόλι, κεφαλόδεσμο, μαντήλι στο κεφάλι), εκτιμώ ότι θα σημείωνε μεγάλες πιένες, ειδικά με τους μωαμεθανούς πελάτες κι εμένα πρώτο.

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Μακρια απο 86Α

Πήγα σήμερα σε αυτό το σπιτάκι...αφου γυρισα όλα τα άλλα και δεν βρήκα κατι να μου κάνει κλικ...ειπα να περασω σε αυτο..!Το μωρο πολυ όμορφο..Μαυρα μακρια σγουρα μαλλια με τατουαζ στην μεση!ΑΙΣΧΟΣ με το που μπαινει μεσα εγω την υποδέχομαι με χαμογελο αυτη με τα μουτρα μεχρι κατω ουτε πως την λενε δεν προλαβα να ρωτησω....με κοιταει μου λεει ξαπλωσε..λεω δεν αρχισαμε καλα..!Αφου ξαπλωνω με κοιταει και μου λεει εχεις πιει?Λεω ΟΧΙ α ε τοτε εισαι κουρασμενος...λεω παλι ΟΧΙ..!Δεν προλαβενω να παρω ανασα μου περναει την καποτα...λεω ΜΑΛΑΚΙΑ την κατσαμε...!Τοτε αρχιζει μια βαριεστιμενη πιπα....με ενα ξυνο υφος...!Πως να μου σηκωθει εμενα εκει τοτε..!10 λεπτα μου τον επεζε και μου επερνε πιπα...τπτ ειχα ξενερωσει εντελως...!Παω να πιασω λιγο βυζακι....μου απομακρινε το χερι...οταν ψιλο σηκωθηκε της λεω ελα να μπω και αρχιζε και φωναζε μα πως θα μπεις και εχεις πιει και εχεις ξαναχυσει και εισαι κουρασμενος..!Μην τα πολυλογω...πολυ απλα ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!

Μπας κι έχει περάσει από Φυλής 71 κάτω πριν 2-3 χρόνια; Είχα πετύχει τότε μία που έκανε τις ίδιες ερωτήσεις, συν το ότι επειδή στην πρώτη επίσκεψη δεν πέρασα λόγω τσάρκας υπήρχε κι ερώτηση για το εάν πρόλαβα να πάω με άλλη κοπέλα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Κοιτα αν είναι τελείως μούφα πάω πάσο. Αν απλά δν είναι τοπ, χαλάλι να ξεκωλιάσεις αυτό το κορμάκι.

Και ποιος σου ειπε οτι δινει κωλο? Ειναι σοβαρη κοπελα η Τερεζα απ' οσο ξερω, δεν κανει τετοιες μαλακιες.  :sunglasses:

Επισκέπτης
παιδια να ρωτησω κατι... οι κοπελες στα μπουρδελα ειναι καθαρες... γτ προ 2-3 μηνων ειχα παει σε ενα και μ εσπασε η καποτα... απο την αντιδραση μου πιο πολυ τρομαξε η κοπελα παρα εγω βεβαια αλλα μετα πηγα στην τσατσα και την ρωταγα αν ειναι καθαρη... εκεινη μου ελεγε πως ειναι .. και οτι ειναι επαγγελματιας ... εγω επιασα την κοπελα και εκεινη μ εδειξε κατι χαρτια απο γιατρους πελεγαν οτι ειναι καθαρη... για πειτε τπτ...

Φιλε η πιθανοτητα να κολλησεις AIDS αν πας χωρις καποτα με καποια που ειναι φορεας ειναι 1 στις 2.000 (συμφωνα με τα επισημα επιστημονικα στατιστικα), δηλαδη πρακτικα σχεδον αδυνατο αν αυτο γινει μια φορα. Εγω στη θεση σου δεν θα εκανα καμια εξεταση. Φυσικα ΠΑΝΤΑ φοραμε καποτα αλλα και να σπασει μια φορα στις τοσες δεν εγινε απολυτως τιποτα. Για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους και να μην τρομοκρατουμε τον κοσμο αδικα!  :sunglasses:

Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε η πιθανοτητα να κολλησεις AIDS αν πας χωρις καποτα με καποια που ειναι φορεας ειναι 1 στις 2.000 (συμφωνα με τα επισημα επιστημονικα στατιστικα), δηλαδη πρακτικα σχεδον αδυνατο αν αυτο γινει μια φορα. Εγω στη θεση σου δεν θα εκανα καμια εξεταση. Φυσικα ΠΑΝΤΑ φοραμε καποτα αλλα και να σπασει μια φορα στις τοσες δεν εγινε απολυτως τιποτα. Για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους και να μην τρομοκρατουμε τον κοσμο αδικα!  :sunglasses:
δεν ειναι το ειντς το προβλημα πικερ...

Επισκέπτης
παιδες καποιος εψαχνε την καρλα την καβλα, λοιπον ειναι ΤΩΡΑ στο ιασωνος 44πανω!!!

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Μικρός περίπατος περί την 1η μεταμεσημβρινή ώρα, στο ντεφιλέ των πορνείων στο κέντρο των Αθηνών:

Κατέληξα στον επί της οδού Εφέσου αρ. 11 Οίκο.
Κατερίνα Σαμιαμίδου, ισχνή αλλοδαπή.

Πρέπει να ήμουν ο πρώτος αντισυνουσιαζόμενος της ημέρας, καθότι ο κάλαθος των αχρήστων στο δωμάτιο συνουσιών ήταν κενός περικαυλίδων και ψωλοχυμάτων.

Αφού την καταγάμησα, χωρίσαμε αμετάκλητα και παντοτινά.

Ενώ ήμουν σε φάση μετασυνουσιακής χαύνωσης, αναρωτιόμουν για ποιό λόγο γάμησα αρκετά αυτό το ημικαχεκτικό εφταμηνίτικο θήλυ, το οποίο σε γενικές γραμμές αξιολογώ ως αναξιέραστο.
Ένας λόγος είναι ότι στις σεξουαλικές πράξεις με μικρά το δέμας θήλεα, το ανδρικό μόριο δείχνει τεράστιο, πελώριο, σαν βοϊδόπουτσα.
Με άλλα λόγια, καυλώνεις με τον εαυτό σου...

Ιδέα προς εταίρες, προαγωγούς, μαστροπούς:
Αν αποφάσιζε κάποια εταίρα να φορέσει  τσεμπέρι (δηλ. φακιόλι, κεφαλόδεσμο, μαντήλι στο κεφάλι), εκτιμώ ότι θα σημείωνε μεγάλες πιένες, ειδικά με τους μωαμεθανούς πελάτες κι εμένα πρώτο.

Πέρασα κατά τις 10 από το μαγαζί και μου είπε η τσατσά ότι η Κατερίνα δεν θα ξαναδουλέψει εκεί και από το ύφος της κατάλαβα ότι τσακώθηκαν...

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Πέρασα από Φωκαίας 27 όροφος και ήταν τσατσά αυτή με το πάρκινσον. Αυτή την φορά ήταν πολύ ευγενική και κάθησα στο σαλόνι για αρκετή ώρα και λέγαμε διάφορα. Μάλιστα είπε και κάποια πράγματα πολύ προσωπικά αλλά και για διάφορες κοπέλες και για την θητεία της στην Κασσάνδρας. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Επίσης είχε ένα πολύ όμορφο κοριτσάκι και έλεγε ότι όλοι γράφουν για αυτήν στο facebook  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
Σουλη υπαρχει τιποτα καλο αυτη την ωρα ;

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Σουλη υπαρχει τιποτα καλο αυτη την ωρα ;

Κατά τις 12 έφυγα από Φυλής. Τώρα κάποια θα έχουν αλλάξει κοπέλες. Αν είναι οι ίδιες σου προτείνω την Μαρία από Διδύμου 8 πάνω. Πολύ καλή στο δωμάτιο...

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Επίσης για τους βυζολάτρες, στο Φωκαίας 24 ήταν μία Τουρκάλα που δεν την είχα ξαναδεί, δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο εμφανησιακά, αλλά τα βυζιά της ήταν τεράστια!!!!!

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Επίσης για τους βυζολάτρες, στο Φωκαίας 24 ήταν μία Τουρκάλα που δεν την είχα ξαναδεί, δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο εμφανησιακά, αλλά τα βυζιά της ήταν τεράστια!!!!!

Πεισθείς από τη λιγόλογη αλλά περιεκτική περιγραφή σου, και έχοντας μια άρρωστη τάση για βυζάρες καβάλησα μηχανάκι και πήγα και τη δοκίμασα.
Εμπειρία ρε πούστη μου.
Όντως Τουρκάλα, 25 ετών, γρυ ελληνικά, γρυ αγγλικά, ισπανικά είπε κάτι καταλαβαίνει (αλλά εγώ όχι), μάλλον άσχημο κορίτσι. Τεράστιος κώλος, κοιλιά, αλλά βυζιά ίσα με 4 κιλά έκαστον.
Ρώγες σαν πιατάκια του καφέ. Και το όνομα αυτής "Γκιουλ".
Έναν υπουργό Γκιουλ δεν είχαν κάποτε οι γείτονες?
Άμα βγάλει το σουτιέν (το βγάζει χωρίς να το ζητήσεις) κρέμονται μέχρι τον αφαλό της.
Από συμμετοχή (δε ζήτησα πολλά) την πίπα της, και ανέβηκε από πάνω. Ξέρει να κουνιέται.

Όταν είναι από πάνω, χωρίς να σκύβει ιδιαίτερα, το ένα της βυζί είναι στο ένα σου αυτί και το άλλο στο άλλο.

Δε θα τη χαρακτήριζα "ξεπέτα", κάνει ό,τι ξέρει για να ικανοποιήσει τον άντρα που την τιμά (αυτό τις μαθαίνει η ισλαμική θρησκεία άλλωστε), μόνο που δε τις μαθαίνει ΟΛΑ τα κόλπα.

Ήταν μαζί με μια άλλη, ξανθιά, αλλά δε ρώτησα περισσότερα.
Η σκέψη να τις πάρω και τις δυο μαζί δε με συνεπήρε, τρεις και μισή το πρωϊ.
Η τσατσά από τις ευγενικές.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom