Καλησπέρα μάγκες
ευχομαι καλο φθινωπορο σε ολους να περνάτε καλα και κυριως υγεια, και ολα τα αλλα θε ερθουν
Θετικη σκέψη παντα
Λοιπον, αλλαξα την τακτικη στον αγοραίο ερωτα κοβοντας τα μπουρδελα και πηγαινοντας στουντιο , επειδη ομως δεν εχω καποιο τρελο εισοδημα δυσκολα πηγαινα, αλλα περναγα παντα πολυ ωραια και δεν με ενδιέφεραν τα λεφτα, στην τελικη για καφεδες και εισητιρια θα φευγανε οποτε , καλη καρδια ;)
Επειδη ομως τελευταια δεν ειμαι και στα up οικονομικά ειπα να ριξω εναν στα γρηγορα ετσι να μου φυγουν οι καυλες
Και ομως, δεν εκανα καθολου λαθος που τα εκοψα,κακη ποιότητα απο ολες της αποψεις(εμφανιση, καθαριότητα κλπ) ,η ειρωνεια των τσατσων να φευγει συννέφο,τελοσπάντων, ηθελα απλα κατι γρηγορο να περασουν οι καυλες και οχι κατι σουπερ οπως στα στουντιο οπως εχετε διαβάσει στης κριτικές μου ;)
Πηγαίνω λοιπον που λετε μια βολτα , εψαξα εψαξα εψαξα, δεν βρηκα κατι αξιολογο, ηταν το τελευταιο σπιτη που θα εκανα τσεκάρισμα και ημουν ετοιμος να την κανω ,πηγα στο φυλης 59 ( δεν θυμαμαι ακριβως αριθμο) εκει μωρε το διόροφο που κατω δουλευουν σακίρα και σαμπρίνα, δουλευε η σαμπρίνα ,την ξερετε ολοι σας ομορφη κοπέλα με καστανα μαλια και ωραιο σωμα, προστυχη φατσα και κωλάρα, προσφερε ελευθερο και αυτο με τραβηξε ,σε μια φαση επειδη ηταν λιγο αργα και νυσταζα ετριβα λιγο τα μάτια μου και ο βλαχοπουστροτσατσος νομιζε οτι εγω τα επεξα με την ομορφια των κοριτσιων , σωπα ρε μεγάλε γυαλαμπουκα σιγα μην μου τρεχουν τα σάλια κιόλας, ομορφες ομορφες,αλλα ειπαμε.
Εδωσα τα λεφτα, και για να μην πολυλογώ μπηκα στο ψητο, δεν αργησε αυτη , οπως κανουν ολες τώρα ,ισα ισα που προλαβα να ξεντυθώ βασικά αυτο ειναι μεγάλη μαλακια διοτη εγω πρεπει να ξεντυθώ με την ηρεμια μου και οχι να βιάζομαι επειδη η αλλη εχει εμπνευση ξεπέτας,μπαινει μεσα με χαμόγελο στην αρχη την υποδέχτηκα και εγω με χαμόγελο καθαρός, πλυμενος και χωρις ιχνος βρωμιας, φορούσα και το φανελάκι εκεινη την στιγμη επειδη ηταν τιγκα στο aircodition και επειδη ειχα ψιλουδρώσει πριν ειπα να μην το βγαλω και κρυωσω, αλλα αυτη παρεξήγηθηκε λεει
-Βγαλε το φανελάκι σου
.Δεν μπορώ κρυώνω
Κοιτάει καλα καλα και απαντάει με ειρωνεία
-Εμεις μωρο να ξερεις οτι μονο ελληνες δεχόμαστε
.Και εγω τι ειμαι τι λεω?
-Δεν ειπα αυτο,απλα νομιζα πως σιχένεσαι τα σεντόνια
. Οχι της λεω, απλα το κραταω μην κρυωσω επειδη εδω μεσα εχει κρυο και εξω πολυ ζέστη
Τελοσπάντων με τετοια ξενέρα και τετοιο υφος εγω πως να χα ορεξη για σεξ μετα? Αλλα στην τελικη εκει πάμε για να ξεσκάσουμε η για να μας την λεει καθε ηλιθια , που εαν δεν πηγαιναμε εμεις μαζι της θα ζητιάνευε στο δρόμο? Τεσπα
Εγεινε οτι εγεινε, σε μισή λειτουργεία το εργαλείο μου για πολλους λογους, μηχανικη συμπεριφορά απο αυτην
Της λεω δεν προσπαθεις χωρις προφυλακτικο μπας και μου σηκωθει στο φουλ?
Ε εκει περα με αυτα που ειπε πως δεν της εσπασα τα μουτρα δεν κατάλαβα ουτε εγω ο ιδιος.
-Με κράτησες τοσην ωρα στο δωμάτιο για να μου πεις οτι θες ελευθερο στο τέλος?
Σωπα μωρη φακλανα γαμω το μουνι της ευας που σε κράτησα πολυ ωρα μεσα, ουτε 5 λεπτα δεν εισαι και παραπονιέσαι κιόλας,σου εδωσα λεφτα εισαι υποχρεωμένη να με κανεις να τελειώσω μεχρι το χρονικο οριο και οχι ποιο πρίν ,διοτη πολυ απλα εγω εδωσα καποια λεφτα για αυτο, οπως θα δωσω και στα εβερεστ για τον καφε, δεν θα μου δωσουν την κουπα μιση αλλα ολοκλήρη , σωπα ρε λες και ηρθες τσάμπα και μου κανεις φιλοδόρημα,δεν ξερω για ποιο λογο εχουν καβαλήσει το καλάμι ολες αυτες, ειδικα στα μπουρδέλα, νομιζουν οτι τα 20 ευρω ειναι λιγα ενω καποιος ξεκωλιάζεται 8 ωρες και περισσότερο να βγαλει αυτα τα λεφτά, προσωπικα στα στουντιο δεν εχω αντιμετωπίσει ποτε τετοιο πρόβλημα,αλλα τελοσπάντων
Ειχα φάει τοση ξενέρα που οτι και αν έκανε δεν μου σηκωνόταν με τιποτα στο φουλ , ε και εκει χωρις να πει ουτε ενα συγνωμη πρεπει να φυγω,αλλα σηκωνεται ρε μάγκες με ενα υφος, επρεπε να της πω να παει να κοιταχτει στον καρθέφτη
Επειδη ομως ειδε οτι τα χα πάρει, σηκωθηκα πολυ αποτομα και αρχησε να λεει τα κλασικα << εισαι ομορφο παιδι, εισαι το ενα εισαι το αλλο>>
δεν μπορω να καταλάβω εσας τους αντρες κλπ,
της λεω μη θυμώνεις που δεν τελείωσα, θα τα δωσω σε αλλη ;)
Και σηκώνεται και φευγει
Μου ηρθε να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο απο αυτου τους ειδους την κοροιδια , αλλα λεω χεστο,δεν εγεινε και κατι
Δεν ξαναπατάω στα μπουρδελα, απο τοτε που μερικες στανταρ που ειχα πηγαν σε στουντιο δεν πέρασα ποτε μα ποτε ομορφα σε καποιο αναλογο σπίτη,τελοσπάντων ας εχει καποια οικονομική επίπτωση στην τσέπη, αλλα εγω θελω να περνάω καλά
τιποτα παραπάνω
αα και κατι τελευταίο, απο εδω και πέρα θα την λεω σε ολες που νομίζουν οτι μπορουν να κανουν οτι θελουν , γιατι πολυ απλα με βλεπουν μικρο και ευγενικό και λενε δεν θα μα την πεί, θα δείτε απο εδω και μπρος,οποια κανει μαλακιες θα τρωει μαυρες κριτικες σε ολα τα αναλογα σαιτ,και οποιος καριόλης αλβανος νταβατζής πεταχτει απο το δωματιο του τσάτσου θα φαει κλωτσια στα αρχιδια τοσο δυνατη, που την επόμενη μερα θα φοράει φουστες. ;)
Αυτα μάγκες, θα ακολουθησει κριτικη, και θα δείτε, να προσέχετε, και αν βρείτε κανα δυο στανταράκια να πηγαινετε συνέχεια σε αυτες, ειναι πλεον ρισκο να αλλαζεις συνέχεια , θα την φας την φολα που θα παει, και ειναι δυσκολο πλέον σημερα να κλαις τα λεφτα σου για μαλακίες.
Αυτα, καλο φθινόπωρο σε ολους , και να περνάτε καλα με οποια θέλετε ;)