Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 401 άτομα (44 μέλη και 357 επισκέπτες)

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
σε γουσταρε φαινεται κακοφωνε...η ηταν παοκτσου και γουσταρε να την πηδαει αριανος...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ξέρει κανείς η Κατερίνα το κοντοπούτανο από Φυλής 134 που έχει πάει;

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς η Κατερίνα το κοντοπούτανο από Φυλής 134 που έχει πάει;

Δε ξέρω ποια λες, αλλά ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟ (μιλάμε για κάτω από 1,40) υπήρχε στο Φυλής 66 επί μήνες, και τώρα πρόσφατα την είδα (την ίδια) στο Φωκαίας 22.

Την έχω πάρει μια φορά να δω πως είναι, τι να σου πω ρε φίλε, φοράει 11 πόντους τακούνι και περιφέρεται στο σαλόνι όπου όμως τα μάτια της είναι στο επίπεδο του αφαλού των επισκεπτών!

Στα ονόματα δεν είμαι καλός, αν θυμάται κάποιος ας πει εδώ πως τη λένε.

Α! για να καταλάβετε ποια λέω ΔΕ βγαίνει σαλόνι με τα βυζιά έξω. Κάτι φοράει.

Αν θέλεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ κοντοπούτανο, ψάξ'την. Είναι η απόλυτη, δεν έχω δει πιο κοντή.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Δε ξέρω ποια λες, αλλά ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟ (μιλάμε για κάτω από 1,40) υπήρχε στο Φυλής 66 επί μήνες, και τώρα πρόσφατα την είδα (την ίδια) στο Φωκαίας 22.

Την έχω πάρει μια φορά να δω πως είναι, τι να σου πω ρε φίλε, φοράει 11 πόντους τακούνι και περιφέρεται στο σαλόνι όπου όμως τα μάτια της είναι στο επίπεδο του αφαλού των επισκεπτών!

Αν θέλεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ κοντοπούτανο, ψάξ'την. Είναι η απόλυτη, δεν έχω δει πιο κοντή.

α την ξέρω αυτην! Καλή εμφανισιακά, αν και την τελευταία φορά που την είδα πρέπει να είχε αρχίσει να ψιλοσπάει. Στο δωμάτιο πάντως μια μετριότητα. Αν τα έδινε όλα εκεί, μαζί με το μινιόν μέγεθος θα κέρδιζε πολύ κόσμο!!

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Καλή εμφανισιακά
στο δωμάτιο μια μετριότητα.
το μινιόν μέγεθος

Δε θα το 'λεγα "καλή". Απλά δεν είναι τέρας.

Στο δωμάτιο (απ' ότι θυμάμαι) είναι μια τυπική πουτάνα. Μια φορά την έχω πάρει.

Μα, το μέγεθος είναι που σε κάνει να πεις: "ας περάσω μια φορά να δω πως είναι με μια τέτοια". Μιλάμε για γυναίκα με ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΠΟΪ από το δικο μας (κυριολεκτώ!)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955

Αυτή που λέω είναι γύρω στο 1.50, Αλβανίδα, μαύρο μαλλί, ΤΡΕΛΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Δε θα το 'λεγα "καλή". Απλά δεν είναι τέρας.

Στο δωμάτιο (απ' ότι θυμάμαι) είναι μια τυπική πουτάνα. Μια φορά την έχω πάρει.

Μα, το μέγεθος είναι που σε κάνει να πεις: "ας περάσω μια φορά να δω πως είναι με μια τέτοια". Μιλάμε για γυναίκα με ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΠΟΪ από το δικο μας (κυριολεκτώ!)

ναι κανονικα. Βασικά εμένα μου αρέσει το μινιόν μέγεθος (είναι απο τις γυναίκες που πχ θα γάμαγα ευχαρίστως αλλα δεν θα τα έφτιαχνα μαζί τους λόγω μεγέθους :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:) αλλα στο δωμάτιο είναι ψιλομέτρια. Το τσιμπούκι δεν με ενθουσίασε και γενικά έβγαλε μια βαρεμάρα τότε (πάνε κανα δύο χρόνια). Ισως ξαναδοκιμάσω αλλα δεν θυμάμαι αν κάνει ακάποτα κ.α. γιατι αν κάνει θα τα κάνει μόνη της.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775

αλλη λεει

απλα ειναι και οι 2 πολυ κοντες και τις λενε και τις 2 κατερινες.

η δικη σου ειναι πιο κοντη παντως και εδω και λιγο καιρο εργαζεται στο 73 υπογα της φυλης

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Στο 71 ισόγειο εκδίδεται η Λάουρα από το 92Α αυτή τη στιγμή που μιλάμε.

Επισκέπτης
Φώκαιας 22 άνω νέο:
Τι καβλόμουνο ήταν η Άννα!!Ο τσάτσος πολύ μαλάκας πάντως την φώναξε 2 φορές να βγει απο το δωμάτιο.Να μας πεις οπωσδήποτε πως πέρασες με την συγκεκριμένη μιας και εγώ με τον farkeli ενδιαφερόμαστε
Δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η Άννα και δεν την εξέτασα..Χύμηξε και χούφτωσε για να μην φύγω.

Στο 71 ισόγειο εκδίδεται η Λάουρα από το 92Α αυτή τη στιγμή που μιλάμε.
:thumbsup:
Ζωντανή ανταπόκριση από την Φυλής!
Χειρογλύκανε, αξιοποίησε το τοπικιστικό σου πλεονέκτημα, κατέβα με τις σαγιονάρες, κάνε μία βόλτα και ενημέρωσέ μας.
Η Βαλεντίνα δουλεύει αυτήν την στιγμή στο Φώκαιας 22;

Επισκέπτης
Το Κατερινάκι το κοντό μέτρια σε εμφάνιση και σε επιδόσεις  :-
Τι να πω, μια φορά την πήρα όλη κι όλη πριν δυο βδομάδες και με άφησε μλκ όπως επεξηγώ και στην κριτική μου!

Επισκέπτης
Μολις γυρισα απο τη Ρουσλανα στο Ιασωνος 1β δεξια. Αυτο το κοριτσι ειναι τοσο γλυκο και ομορφο που σε κανει να παραβλεπεις το γεγονος οτι στο δωματιο ειναι μαλλον αμετοχη. Ειναι το πιπινι που ο καθε αντρας ανω των 30 θα ηθελε να αποπλανησει. Αν τη γνωριζα αλλου και μου ελεγε οτι δουλευει σε μπουρδελο του Μεταξουργειου, πολυ δυσκολα θα την πιστευα...

:smitten:

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Kυριακή και σχολή και αποφάσισα να κάνω ένα περιπάτο απο τα σπίτια της ηδονής ,το απογευματακί.
Στο Διδύμου 25 τον όροφο ήταν η Νταίζη η Βουλγάρα απο το ισόγειο εχθές το απόγευμα.Στο Διδύμου 20 αυτή την φορά ήταν η Μινέλα.Πρόκειται για μία ξανθιά με πλεγμένη κοτσίδα Ρωσίδα κανονικών κιλών.Είπα να την δοκιμάσω και αυτή μια και έχω πάρει και την Μιλάνα την Λετόνη,αγνοώντας τις αρνητικές κριτικές και επιβραβεύτηκα.Πολύ καλό κρεββάτι σε μένα η κοπέλα ήταν η μέρα με την νύχτα!!Λεπτομέρειες στην κριτική που θα ανεβάσω απο αύριο.
Στο Φώκαιας 22 στο παλιό επάνω ήταν ξανά η Μιραμπέλα με κανονικό πρόγραμμα.Πήγα φουριόζος και στο καινούριο να βρω την Αννούλα την καινούρια να την πηδήξω,αλλά ωιμέ τη απογοήτευση σήμερα ήταν η Γαβριέλλα.Με φουλ πρόγραμμα και στο τέλος καταλήγεις στο να μην γαμήσεις.Μακριά!!Στο κάτω ήταν η ίδια κοπέλα αδιάφορη που ήταν εχθές.Στο Φώκαιας 27 το υπόγειο σήμερα ήταν η Μαρία απο το Φυλής 80 που ήταν εχθές στον όροφο.Τσαούσα και όμορφη κοπέλα με πολλά τσαλιμάκια στο σαλόνι.Δεν με έπεισε όμως να μπω.Στο Φυλής 74 οι ίδιες κοπέλες με χθες.Η Μαρία ξανθιά γεματούλα και αδιάφορη και η Νατάσα η όμορφη γεματούλα Ρωσίδα.
Μετά την απογοήτευση που δεν βρήκα την Άννα κατέβηκα και στο Μεταξουργείο όπου δυστυχώς σήμερα επικρατούσε το αδιαχώρητο και δεν έπρεπε να κατεβώ.Κυριακή απόγευμα είναι αργία για τους περισσότερους Πακιστανομπαγκλαντεζιανοινδούς και είχαν κατακλύσει τα μπουρδέλα.Κινούνται πάντα σε μεγάλα μπουλούκια και κάνουν μπουρδελότσαρκες και χαβαλέ.Αφού έχουν ξεθαρέψει και αρχίζουν και την λένε στις τσατσάδες.Σε όσα σπιτάκια είχα μπεί ήμουν ο μοναδικός Έλληνας.
Μεγ Αλεξάνδρου 22 ισόγειο ξαναείδα την ξανθιά πιο προσεχτικά.Έχει κάποια παραπανίσια κιλά και δεν έχει τελικά και τόσο όμορφο σώμα.Σήμερα ανακοινώθηκε μόνο πρωκτικό όχι γυμνό τσιμπούκι. Αποφάσισα να μην περάσω στα ενδότερα.Ιάσωνος 46 όροφος ήταν η ίδια η ξανθιά που ήταν εχθές,μετρίας εμφανίσεως.Στο μεσαίο σήμερα ήταν η Στέλλα η υπέρβαρη.Και στο αριστερά ισόγειο η μία απο τις χθεσινές μετρίας εμφανίσεως.
Στο Ιάσωνος 43 ήταν η Χριστίνα το γυφτάκι απο χθες το απόγευμα με πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι στα 15 και κανονικό στα 10 ευρώ.
Κολωνου 32 όροφος βγήκε κοπέλα ψηλή ξανθια με πιασίματα απλώς καλή.Κολώνου 27 υπόγειο ήταν κλειστό.Στο ισόγειο ήταν η Άνδρεα το αδύνατο και ανορεξικό έπιπλο και ξεπέτα.Στον όροφο κοπέλα κοντή κανονικών κιλών με μαύρα κανονικά μαλλιά,λευκή,μέτριας εμφανίσεως.
Κολωνού 11 ισόγειο ήμουν εγώ και 13 Πάκηδες (τόσους μέτρησα) βγήκε κοπέλα λευκή με μαύρα μαλλιά κανονικά,λευκό δέρμα,κανονικών κιλών με κυταρρίτιδα,αδιάφορη.
Στον όροφο βγήκε κοπέλα μελαμψή με λίγα παραπάνω απο το κανονικο κιλά μέτρια,με γυμνό τσιμπούκι.Στο υπόγειο κοπέλα μελαμψή με λίγα παραπάνω απο το κανονικό κιλά ελαφρώς πιο όμορφη απο την προηγούμενη.
Κεραμικού 15 ισόγειο κλειστό.Ο όροφος είχε μεγαλοκοπέλα ξανθιά,με κανονικά μαλλιά και ολόσωμο να κρύβει τα περιττα κιλά της.Αδιάφορη.
Κεραμικού 13 υπόγειο ήταν η Κατερίνα κοπέλα ψηλή με μαύρα μαλλιά πιασμένα λίγω γεμάτη με όχι τόσο καλό σώμα.Μέτριας εμφανίσεως.Κεραμικού 13 ισόγειο ήταν η Αννίτα κλασσικά.Κοπέλα που δουλεύει σταθερά στο ίδιο μπουρδέλο πολλές φορές και διπλοβάρδιες εδώ και κανά χρόνο.Δυστυχώς η ανάγκη της στο να βγάλει χρήματα υπερτερεί της υγείας της και αυτό φένεται απο το γεγονός οτι έχει προσθέσει κιλά.Εκεί που παλιά ήταν νόστιμη κοπελίτσα έχει πλαδαρέψει.Στον όροφο ήταν η μετρίας εμφανίσεως σχιστομάτα Ρουμάνα απο το Λεωνίδου 6 συνήθως πρωινά.Εχθές την είχα πετύχει και απόγευμα.Και σήμερα πάλι απόγευμα.Διπλοβάρδιες και αυτή χτυπάει.
Στο Λεωνίδου 6 πέτυχα την Ανδριάννα απο το Ιάσωνος 20,Κολωνού 32 και Κεραμικού 13 υπόγειο.Είναι για όσους δεν την ξέρουν αρκετά αδύνατη με αρκετά μακριά μαλλιά που μάλλον τα έχει κοντύνει σήμερα τα είχε πιασμένα και δεν κατάλαβα κάλα.Κάνει 69 και δίνει και φιλιά στο στόμα.
Στο Λεωνίδου 28 όροφος SILVER ALERT!!!!!!! Η Σόνια απο Αλκιβιάδους 16Γ παιδιά όσοι την ψάχνετε δεν έχει φύγει διακοπές.Την πέτυχα σήμερα στον οίκο αυτό και παρουσιά πολλών Πακιστανών ανακοίνωσε το πρόγραμμα.Γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στο στόμα η στο σώμα,με μόλις 15 ευρώ και κανονικό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Η συγκεκριμένη λοιπών Ρωσίδα είναι επικίνδυνη για την δημόσια υγεία αφού δέχεται και τελιωτικό στο στόμα απο Ινδοπακιστανούς.Αποφάσισα να μην την πάρω εδώ και ρισκάρω για παράσημο.Το θέτω προς γνώση σας πάντως οτι παίρνει και Ινδοπακιστανούς με το extra πρόγραμμα.
Κολωκυνθούς 38 όροφος η ίδια αδιάφορη κοπέλα με χθες με κυτταρίτιδα.Μήν έχοντας βρει κάτι καλύτερο είπα να πάρω το γυφτάκι απο Ιάσωνος 43.Η κοπέλα είναι τσιγγάνα Ελληνίδα (άντε σας βρήκα κοπέλα για εσάς που ψάχνετε ντόπιο πράγμα) και έιναι μινιόν.Είναι λίγο πιο ψηλή απο την Φωτεινή την τσιγγάνα για όσους τυχαίνει και την ξέρουν.Πήρα το πρόγραμμα με 15 ευρώ αλλά έκανα τα πάντα με προφύλαξη κάνει και ακάποτο τσιμπούκι.Η κοπέλα ήταν έπιπλο και βιαζόταν.Περισσότερα στην αυριανή μου κριτική.Δεν την συνιστώ κατέληξα σε αυτήν έχοντας απουσία άλλων επιλογών και επειδή δεν την είχα ξαναπάρει.

Επισκέπτης
Στο Λεωνίδου 28 όροφος SILVER ALERT!!!!!!! Η Σόνια απο Αλκιβιάδους 16Γ παιδιά όσοι την ψάχνετε δεν έχει φύγει διακοπές.Την πέτυχα σήμερα στον οίκο αυτό [size=14pt]και παρουσιά πολλών Πακιστανών ανακοίνωσε το πρόγραμμα.[/size]Γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στο στόμα η στο σώμα,με μόλις 15 ευρώ και κανονικό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Η συγκεκριμένη λοιπών Ρωσίδα είναι επικίνδυνη για την δημόσια υγεία αφού δέχεται και τελιωτικό στο στόμα απο Ινδοπακιστανούς.
Ξεκίνησε από Λέλας Καραγιάννη 35 και Πιπίνου 118 σαν Γκαλίνα.Τόσο ηλίθια είναι.Αντί να προσέξει και να κερδίσει σταθερούς πελάτες, επιχειρούσε ξεπέτες πενταλέπτου στα 50 ευρώ.Η πτώση ήταν λογικό επόμενο:
Αγαθουπόλεως 54LCD TV, Αλκιβιάδους 16Γ και τώρα Λεωνίδου 28 άνω.

Αποφάσισα να μην την πάρω εδώ και ρισκάρω για παράσημο.Το θέτω προς γνώση σας πάντως οτι παίρνει και Ινδοπακιστανούς με το extra πρόγραμμα
Γιατί, θα την πάρεις αλλού;;;; :headbang:

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Στοχευμένη (λόγω έλλειψης χρόνου) κατάθεση την Παράσκευή το πρωί,στη Στέλλα την αστεράτη στο Φυλής 74 αριστερό.
Με την κοπέλα έχω παει 3 φορές στο 74 και καμιά 10ρια όταν εμφανιζόταν στο Φωκ 22 πανω και αετοφωλιά.
Για μένα εμφανισιακά είναι τοπ, ξανθό καρέ μαλλί, λεπτό πιπινοειδές σώμα, πρόσωπο καλό, φοράει προσεγγεμένα σετ εσωρούχων, είναι καθαρή και δεν ξεστομίζει μαλακίες στο δωμάτιο.
Από σερβις δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, κάνει λίγα προκαταρκιτκά (τριψήματα, παιχνίδι με τις ρώγες) μέχρι να τον ψηλοσηκώσει, δεν κάνει ακάποτο και δεν φιλάει. Στο σεξ είναι κάπως λίγο υποτονική (μόνο αναστενάζει ελαφρά και δεν σε πολυ κοιτάει μάτια), αλλά τα στησίματα της είναι σωστά και πάντα έχει όρεξη να γαμηθεί όπως θέλει ο πελάτης.
Την έχυσα ιεραποστολικά, με τα πόδια της στους ώμους μου και ρίχνοντας πάνω της τα 85 κιλά μου.
Μνεια και στην εργατική της υπηρεσία, όπως έχει ξαναναφερθεί. Θα είναι στο πόστο της (πρωινή) μέχρι τέλος Αυγούστου.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
αλλη λεει

απλα ειναι και οι 2 πολυ κοντες και τις λενε και τις 2 κατερινες.

η δικη σου ειναι πιο κοντη παντως και εδω και λιγο καιρο εργαζεται στο 73 υπογα της φυλης
Η δικιά μου εννοείς είναι στο Φ73; Ωρες;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
ενημερωση τωρα το μεσημερι στη φυλης
59 κατω δυο κοριτσια,τζουλια,λεπτο ωραιο κατσικισιο κατα piatsa κορμι με κοντο καρε μαλλι και μαλλον αλεξανδρα ακομη πιο αδυνατη κοντουλα ξανθια κοπελιτσα
65β αννα μελαγχροινη κοπελα με σφριγηλο σωματακι και σημα κατατεθεν το κιτρινο στρινγκακι
71α μικυ,κοντο καρε μαλλι,ωραιο σωμα και φουλ προγραμμα
71β φλορι
φωκαιας
19 ιωαννα με φουλ υποθετω
27 υπογειο βικτωρια,ξανθια μαλλον κοντοπουτανη με θηλυκο σωμα
22 πανω μικαελα,μελαγχροινη αρκετα ως πολυ νοστιμη κοπελα με φουλ
22 κατω αννα,ξανθια με καλο σωματακι,μια μικρογραφια της στελλας με τ αστερακια θα ελεγα απο φυλης 74
διδυμου
8α καρμεν
8β κατερινα απο αγ μελετιου,πρεπει να ελειπε καποιες μερες

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom