Μικτή Πορνοενημέρωση Τετάρτη 9:30μ.μ. ξεκινώ...
Κων/πολως 130, Πάω για Αλίσα και βγαίνει Εμμανουέλα, τσάμπα το πρόγραμμμα που πλήρώνουν σε site. Η κοπέλα πληθωρική για τα γούστα μου. Καλή για τους λάτρεις των μεγάλων μπαλκονιών.
Πειραιώς 198. 9:50μμ. Εμφανίζεται η Ζανέτ, πολύ γλυκό κοριτσακι, αλλά εγώ ήθελα την Νικόλ. Η τσατσα μου λέει ότι είναι επόμενη βάρδια. Εγώ νόμιζα ότι η βάρδια αλλάζει 8. Βγαίνω στην πόρτα και εμφανίζετασι η Νικόλ, χαμογελάει η τσατσα και της λέω να περάσω. Όχι μου λέει, Έλα σε κάνα 20λεπτο. Δεν κατάλαβα τι την πείραζε να περιμένω. Με 42 βαθμους από το μεσημέρι που να πάω 20 λεπτά. Συνεχίζω ακάθεκτος.
Κων/πόλως 166Β, υπόγειο, εμφανίζεται Σαμπρίνα. Όλα τα λεφτά. Απίστευτο σώμα. Αλλά η ξεπέτα βρώμαγε από χιλιόμετρο. Την κάνω. Φυλής 134 υπόγειο, μπάζο, πάνω η Αλεξάνδρα, συμπαθείς αλλά εύσωμη κοπέλα, (έψαχνα την Άννα) και στο 136 μια συμπαθείς κοπέλα, με γυαλάκια, αυτοπαρουσιάστηκε, δεν είπε πρόγραμμα και την έκανε, λόγω έλλειψεις επαγελματισμού.
Φυλής 67, πάω για Χριστίνα. Ο Πανικός παιδιά. Λαικό προσκύνημα. Την κάνω.
Πάω Αγκύρας 12 για την Μιλάνα (κάπως έτσι). Ωραίο σώμα, μάπα φάτσα, την έκανα γιατί η τστσα στο 8 λεπτο max, ανοίγει το ράδιο και η κοπέλα σε 30sec είναι έξω.
Φυλής 65 πάνω, δεν βρήκα κάρμεν, αλλά μια μπαζόλα να αυτοπαρουσιάζεται και την έκανα.
Διδύμου 20 και 18, για Ιβάννα (αν και συνήθως είναι πρωί) και Αντριάννα. Πέτηχα κάτι πουροmilf που δεν βλεπόντουσαν και φεύγω.
Ρεμούνδου και Περγάμου, τιποτα το ιδιαίτερο, ψιλοάξιζε μόνο η Μαριάννα στην Περγάμου 1, αλλά δεν με έπεισε να περάσω. Στην Αγίου Πέτρου, η τσατσα λέει << η κοπέλα μόνο για σήμερα 20ευρώ>>, ΄ρωτάει σύντροφος <<γιατί αύριο πόσο θα έχει 30?>>, τσατσα <<μπορεί και 35>>. Βάζω τα γέλια και την κάνω. ΑΑΑ, η γκόμενα ήταν νιανιαρο.
Επιστρέφω σε στούντιο και πάω 10:55 Δροσοπούλου 95 για την Άννα, που ξεκινάει βάρδια 11. Λέω να μπώ πρωτος. Εμφανίζεται ένα πρόστιχο μιλφ (νομίζω Λάουρα την λένε ή κάπως έτσι), χωρίς τσατσα και της λέω εγώ ήρθα για την Άννα. Πετάγετε η τσατσα από το παραβάν και λέει θα αργίσει σήμερα, μετά τις 11:30. Εξαφανίζομαι. Κατεβαίνω Κολονού, ξεκινάω από της Κατερίνας, όπου ήταν η γνωστή Αννα με εξτένσιον πλέον. Στα διπλανα φιλομπαζε κατάσταστη. Συμπαθές, αλλά άβγαλτο φαινόταν το κοριτσάκι που δουλεύει απογευματινή βάρδια στο 32 πάνω. Από την βραδινή μακρία, τρελή ξεπετατζού, μια κοντή μαυρομάλλα.
Κεραμεικού και τα 4 στην σειρά κλειστά.
Πάω Μεγ. Αλεξάνδρου 22 και εμφανίζεται ένα ξανθνό Ρωσσιδάκι, ψηλό με πιασίματα και λόκο 15€. Βγάζω το εισητήριο και πως μου κόβει, ρωτάω την τσα2, φαντάζομαι έχει aircondition. ¨οχι απαντά, αλλά έχουμε ανεμιστήρα. Αντε ΓΕια....
Στην απελπισία πάνω την κάνω για Τροφωνίου, στο 13 μόνο γιατί στο 11 είχα τσακωθεί με την τσατσα πρίν 1-2 χρόνια. Και στο πάνω και στο κάτω άσχημα milf.
Καταλήγω τροφωνίου. Στο 11 μιά ασχημουλα, βλαχοφατσούλα.
Στο 13 η Μαρία. Πρόστιχο πρόσωπο και απίστευτο κορμί με μικρό βυζί. Δίινω μπλέ εισητήριο και μετά από 3 ώρες εισέρχομαι στα ενδότερα. Δεν με ενθουσίασε, αλλά πέρασα υπέροχα. Για να καταλάβεται διαβάστε την κριτική, σε λίγο φαντάζομαι θα ανέβει....
Ευχαριστώ για το χρόνο σας, αν φτάσατε ως εδώ...