Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 152 άτομα (8 μέλη και 144 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
επιασε φωτια ενα παλιο χοτελ στη γωνια της Χαλκοκονδυλη :offtopic:
Η σκουροκαστανη γυναικαρα που περιγραφεις με τις ματαρες ειναι η Καρινα κ ειναι κ στο Φωκ19(την περασμενη εβδομαδα ηταν απογευμα εκει)
Ρουμανα απο τα καλα φρουτα σχετικα νεας σοδειας.Αξιζει.Καλο τρομπονι κ προκαταρκτικα με στησιματα κ καβαλες :fuck1:

Επισκέπτης
επιασε φωτια ενα παλιο χοτελ στη γωνια της Χαλκοκονδυλη :offtopic:
Η σκουροκαστανη γυναικαρα που περιγραφεις με τις ματαρες ειναι η Καρινα κ ειναι κ στο Φωκ19(την περασμενη εβδομαδα ηταν απογευμα εκει)
Ρουμανα απο τα καλα φρουτα σχετικα νεας σοδειας.Αξιζει.Καλο τρομπονι κ προκαταρκτικα με στησιματα κ καβαλες :fuck1:

ΟΥΑΟΥ!!!
Τhanks!

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
πρωι στη φυλης.

.  .  .  .

Επίσης:

Φυλ. 74 νέο: Μια καλλίγραμμη Ρουμάνα με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους, έπαιζε και στο Μ. Πρ. αετοφωλιά, Φυλ. 92 νέο, 73.
Φυλ. 71β: η Αντριάννα
Φυλ. 65 κάτω: Άστο καλύτερα
Φυλ. 59 κάτω: η Αντριάννα με το φουλ
Φυλ. 59 άνω: η ξανθιά καλλίγραμμη κοπέλα που δούλευε στην Τροφωνίου 13 Ισ. (νομίζω 3η βάρδια) με βασικό πρόγραμμα
Φωκ. 29: Η Νατάσα-Ελβίρα.

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Ο δρόμος με έφερε το απόγευμα στην φυλής όπου τα πάντα ήταν κλειστά!
Μόνο δυο τρια ήταν ανοικτα αλλα ανοιγοκλειναν τις πορτες καθως οι μπατσοι εκοβαν βολτες!
Σημερα ειδα εν λειτουργια το συστημα με τις ηλεκτρομαγνητικες κλειδαριες!
Πολυ high tech ρε πουστη μου!!!

:2funny:  :2funny:  :2funny:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Ο δρόμος με έφερε το απόγευμα στην φυλής όπου τα πάντα ήταν κλειστά!
Μόνο δυο τρια ήταν ανοικτα αλλα ανοιγοκλειναν τις πορτες καθως οι μπατσοι εκοβαν βολτες!
Σημερα ειδα εν λειτουργια το συστημα με τις ηλεκτρομαγνητικες κλειδαριες!
Πολυ high tech ρε πουστη μου!!!

Sorry ? ? ?

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
όχι. . .  .   :-

Έχω μείνει πολύ πίσω  ??  ?   :think:
Οκ. Ακου τοτε...
Σε μερικα μπουρδελακια εαν παρατηρησεις εχει ενα μεταλικο κουτακι διπλα απο την πορτα. Αυτο λοιπον ειναι ηλεκτρομαγνητικη κλειδαρια. Το "κλου" ομως πιο ειναι.... οτι λειτουργει ασυρματα. Εαν το αντεληφθηκα σωστα.
Με το που δουν μπατσους οι φυλακες τριγυρω πατανε το κουμπι και η πορτα κλειδωνει αυτοματα.
Σημερα πχ με το που μπαινω, η πορτα πισω μου κανει εναν ηχο και κλειδωνει αυτοματα. Μετα απο 2-3 λεπτα που ειδα τις κοπελες και δεν μου αρεσαν, λεω στην τσατσα να μου ανοιξει να βγω, τοτε παιρνει τηλ καπου και λεει "ανοιξε να βγουν πελατες". και τσουπ η πορτα ανοιξε!

Ασε φιλε μου. High tech πραγματα μιλαμε στην φυλης, ανεβαινουν κατηγορια!  :grin:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Οκ. Ακου τοτε...
Σε μερικα μπουρδελακια εαν παρατηρησεις εχει ενα μεταλικο κουτακι διπλα απο την πορτα. Αυτο λοιπον ειναι ηλεκτρομαγνητικη κλειδαρια. Το "κλου" ομως πιο ειναι.... οτι λειτουργει ασυρματα. Εαν το αντεληφθηκα σωστα.
Με το που δουν μπατσους οι φυλακες τριγυρω πατανε το κουμπι και η πορτα κλειδωνει αυτοματα.
Σημερα πχ με το που μπαινω, η πορτα πισω μου κανει εναν ηχο και κλειδωνει αυτοματα. Μετα απο 2-3 λεπτα που ειδα τις κοπελες και δεν μου αρεσαν, λεω στην τσατσα να μου ανοιξει να βγω, τοτε παιρνει τηλ καπου και λεει "ανοιξε να βγουν πελατες". και τσουπ η πορτα ανοιξε!

:2funny:  :2funny:  :2funny:

Ασε φιλε μου. High tech πραγματα μιλαμε στην φυλης, ανεβαινουν κατηγορια!  :grin:

Τώρα με έστειλες . . . .

Κάτι πήρε το μάτι μου στο Φυλ. 92 νέο (νομίζω)

Μπράβο.

Δεν κοιτάνε να δούνε να φέρουνε και καμιά καινούργια κοπέλα, λέω εγώ ? ? ?  ?
Στις πουστιές πρώτοι είναι !

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Φοβερο, τωρα απομενει να μαθουν να αλλαζουν και τα σεντονια...
Αυτα ειναι ντεμοντε φιλε μου!

Εδω μιλαμε για την επιτομη της τεχνολογιας και εσυ ασχολεισε με τοσο πεζα ζητηματα......
:2funny:

akis2486

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
παιδια η καρμεν ειναι πρωινη ή απογευματινη;

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

καλημερα,

χτεσινη απογευματινη βολτα στη φιλης Φυλής 134 Α για αναζητηση κορασιδος.
αρχικα πηγα να δω την  κατερινα :rockon:
την κοπελα την βρηκα πολυ καλη μιας και εχει ωραιο προσωπακι εχει (αρκετα πανω απο τον μεσο ορο) και γλυκια κοπελα ειναι με την εννοια οτι εχει το χαμογελο της στο σαλονι και βεβαια ειναι κοντη κοπελα  ξερεις κανεις λεπτομερειες? η κανενας φιλος για αυτη την κοπελα ?
τιποτα γενικα εντυπωσεις?
:tits:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το μεσημερι στη φυλης
59 αντριαννα,μελαγχροινο κοντοπουτανο με φουλ προγραμμα,αλβανιδα η’ ρουμανα πιθανον
80 Τα δυο κοριτσια όπως και προχτες το μεσημερι,η μαρια το κοτοπουτανο και η ελβιρα,λιγο πιο  ψιλη με βαμενα ξανθια  μαλια,φουλ προγραμμα παλι
μονης προδρομου νταιανα ,τροφαντο καστανοξανθο μωρο με τα κιλακια του,ισως την ειχα δει ως σακιρα στο 67
65α δυο κοριτσια παλι με φουλ,η καρμεν το γνωστο κοντοπουτανο αλλα και η αννα νεα ψιλη κοπελα η οποια πραγματικα αξιζε και την οποια σαφως θα προτιμουσα,πολύ καλο μελαγχροινο μωρο με ψιλο λεπτο σωμα
φωκαιας
66δ η μανταλενα
Φωκαιας
19 η μαρια του  hardcora,πηγα για τη νατασα αλλα δεν τη βρηκα
25α σιλβια,ξανθια μετριου αναστηματος ,καλο στηθος αν προσεξα καλα αλλα πρεπει να ειχε μεγαλη περιφερεια ακομη και με το φουστανακι με τα οποιο εμφανιστηκε
Φυλης
109α μαρια και παλι
134α η βολτα ελαβε τελος,ξανθο μανουλι ονοματι ντορα,καταθεση ,θ ακολουθησει κριτικη, i want your milk baby αναφωνησε..κατι τ οποιο και εκανα,καλη και ας μην ενθουσιαζει

Επισκέπτης
Παρασκευή πρωί:

Φυλής 109 άνω-Μαρία η Χαμουραμπί:"Θα σου κάνω το ένα, θα σου κάνω το άλλο, θα με γλύψεις ολόκληρη...κ.τ.λ."
Φυλής 134 ισόγειο-Ντόρα.Καινούργια ενδιαφέρουσα ξανθιά -βαμμένη φάνηκε- κοπέλα με δυνατό κώλο.Τα βασικά.
Φυλής 134 υπόγειο-Πάολα το καβλοράπανο.
Φυλής 136-Άννα μελαγχροινή αδύνατη είπε η νευρωτική ολίγων μηνών υπηρέτρια από Πιπίνου 65 και Φυλής 109 κάτω.Προφανώς η Άννα-ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ ΠΙΤΣΟΣ από Φυλής 65άνω.

Καλύμνου 48 άνω-Όλγα.Το γνωστό γηραιό πλαστικό μπάζο.HΜΑΡΤΟΝ!!! :priest: Πόσους θα κοροϊδέψει ακόμα;;;
Γριά γυναίκα!.Πλησιάζει η σωτηρία της ψυχής της!...Μετάνοια και περισυλλογή! :priest:

Καλύμνου 48 κάτω-Καπετάν Αντρέα Ζέππο... :badair: η γνωστή καστανή μπαζοειδή μαούνα!

SCOTI

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καμια ενημερωση για το βραδυ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom