Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 340 άτομα (37 μέλη και 303 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...

Φυλής – Φωκαίας 9/4/2011 και το ρολόι της Ελλάδας να δείχνει 14.00’

Ο ήλιος πυρπολούσε σχεδόν κα(υ)λοκαιριάτικα πυρώνοντας την μπουρδελο-γειτονιά και τον αμαρτωλό εγκέφαλο μας κάνοντας την πορνική μας διάθεση πιο και από την κούραση ανυπόφορη.

Το σπέρμα είχε πετρώσει στις σπερματοδόχους κύστες και το σάλιο είχε στεγνώσει στους σιελογόνους αδένες από την επίμονη και επίπονη αναζήτηση (μας) για θεραπεία μέσα στα όρια των «κόκκινων σπιτιών»

48143107367138216076.jpg

ΦΩΚΑΙΑΣ 27 ΙΣΟΓΕΙΟ
Καστανό πορνίδιο με ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους πιασμένα πίσω και αναδεικνύοντας τον λαιμό της, με συγκρατημένη έκφραση και αισιοδοξία για το μνημόνιο και για τα μπουρδέλα, μέτρια στο ύψος, μάλλον λεπτή με καλοστημένο σώμα, μικρά (μάλλον) βυζιά και καλοσχηματισμένο κώ(ο)λο σε αποδεκτό μέγεθος

ΦΩΚΑΙΑΣ 22 ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΙΣΟΓΕΙΟ
Αδύνατο κοντοπούτανο από την νομαδική Αλβανία με χαρμόσυνη έκφραση και επεισοδιακή φάτσα που ενίοτε δουλεύει και στο υπόγειο, φορώντας μακριά σκούρα περούκα μέχρι την μέση, αδύνατη με συμπιεσμένες διαστάσεις μικρά βυζιά και απροσδιόριστο κώ(ο)λο

ΦΩΚΑΙΑΣ 22 ΥΠΟΓΕΙΟ
Άννα με κοντά μαλλιά μέχρι τους ώμους, προκλητικό βάψιμο, piercing στο αριστερό φρύδι (όπως την βλέπουμε), πουτανίσια έκφραση και αποφασισμένη για πολλά, μέτρια στο ύψος, καλοστημένο σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες, μέτρια προς μικρά βυζιά και τεντωμένο κώ(ο)λο σε κανονική μορφή και μέγεθος
Ακάπωτο, όλες οι στάσεις, πρωκτικό στα 20e. Φούλ πρόγραμμα
Όπως λέμε : M.A.S.M.E. – Sen. M.I.S.M.A. – M.A.S. Mar. E. & N.A. – A.M.N.E.C. inst. – G. Inst. M.C.
Γεια σου ρε Πρώτε (Μηχανικέ) με την πορνο-εμπειρία σου !

ΦΥΛΗΣ 61
Νταϊάννα από Ρωσία (κατά δήλωση του τσάτσου από το Μεταξουργείο και παλαιότερα από τα ορεινά της Αλβανίας), νταρντάνα γκόμενα με καστανόξανθα μακριά σπαστά μαλλιά μέχρι τα σύνορα του κώ(ο)λου, προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου σε αποδεκτό ύφος, μικρά βυζιά ως προς το μέγεθος τους σώματος της, μέτρια προς ψηλή, κάπως γεματούλα όσο χρειάζεται με φουσκωτά αεράτα κω(ο)λομέρια μέσα σε σχεδόν ολόλευκο δέρμα.
Λαίμαργη και αχόρταγη πίπα
Αντοχή στο πισω-κω(ο)λητό
Δεκτική στην αλλαγή στάσης παρότι (αδιαμφισβήτητα) πονούσε λόγω μεγέθους.
Στην συνέχεια, αφού σκούπισε με υγρό χαρτομάντηλο την καπότα, προχώρησε σε πίπα, πάλι αχόρταγη και λαίμαργη χωρίς να μηχανεύεται φθηνές δικαιολογίες
Με λίγα λόγια τιμάει το εικοσάρικο και την συνιστώ ανεπιφύλακτα για όλους όσους δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα με τις κάπως αφράτες.
Προσοχή! Η κοπέλα δεν είναι χοντρή. Απλά είναι λίγο γεματούλα ...

74710664744889167455.jpg

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.096
Πόντοι
216
το ferosa,στη γωνια παντα στη θεση του..

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...
Φυλής – Φωκαίας 9/4/2011 και το ρολόι της Ελλάδας να δείχνει 14.00’

Συμπληρώνοντας τις παραπάνω πληροφορίες με απροσάρμοστο ύφος και θεσμικό ήθος…

ΦΥΛΗΣ 59 ΙΣΟΓΕΙΟ
Μελαχρινό μαγγίστικο πορνίδιο με συμπαθητικό πρόσωπο σε αποδεκτά χαρακτηριστικά που καθυστερούσε μέσα στο δωμάτιο (άραγε ήταν για καλό ή για κακό;) μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα ή σχεδόν κανονικό σώμα με μικρά (μάλλον) βυζιά και συμπαθητικό κώ(ο)λο

ΦΩΚΑΙΑΣ 25 ΟΡΟΦΟΣ (ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΕΙΟ)
Ξανθιά βυζαρού (3,5-4άρι) με μαλλιά μέχρι τους ώμους, προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου με χαρακτηριστικά φρύδια, μέτρια στο ύψος, κάπως γεματούλα, με ενδιαφέρουσες αναλογίες και συμπαθητικό κω(ο)λο

Επισκέπτης
Καληνύχτα κύριοι!

Συνημμένα

• Tea Time_d1a.jpg
    Tea Time_d1a.jpg
    103 KB · Εμφανίσεις: 44

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Έκανα τσάρκα κατά τις 10-11 το βράδυ Φυλής ώσπου έσκασαν μύτη πολλοί ζητάδες και κάποια μπατσικά. Κάποιος ζητάς μου ευχήθηκε και καλό βόλι!!!  :2funny:  Μέτα πολλές οι τσατσάδες βγήκαν στον δρόμο και ρωτούσαν η μία την άλλη τι έχει γίνει. Μετά κατηφόρησα προς Λιοσίων όπου πάλι τα ίδια. Έκαναν πολλά μπλόκα και έκαναν ανακρίσεις σε πολλούς αλλοδαπούς.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σε επιλεκτική τσαρκουλα με τον SPEED λίγο πριν τα μεσάνυχτα :

Ιουλιανού 71 : Κλεοπάτρα. Ευτραφής milf τεραστίων διαστάσεων, με μεγάλο στήθος.

Διδύμου 18Β : Συλβια. Βουλγάρα ξανθή pro-milf με κουλουράκι  και ελεύθερο στα 20 ευρώ.

Διδύμου 18Α : Αλιονα. Η ξανθή milf που μονοπωλεί την βραδινή βάρδια στο ίδρυμα.

Διδύμου 16 : Κλειστό

Διδύμου 20 : Φωτεινή. Η βυζαρου Ρωσίδα μόνιμα ντυμένη σε μαύρο fish net με ελεύθερο τελειωτικό.

Καλύμνου 48Α : Ντιανα. Milf ξανθή με τιγρε μπότες και μακριά μαλλιά. Γνωστή από το Διδύμου 16

Καλύμνου 48Β: Κλειστό

Καλύμνου 36: Κλειστό

Μαγνησίας 1Α : Μια ακόμα ξανθή milf Ντιάνα, αυτή την φορά γνωστή από το Έλλης 3 με φουλ προγράμματα

Ακολούθησε studio τσάρκα στο βουνό. Συνέχεια στο ανάλογο Thread

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αδέρφια αλήτες καυλιά  :rockon:
Μεσημεριανή τσάρκα την ώρα που άλαζε η βάρδια. Η αλήθεια είναι πως ξενέρωσα μιας και είναι η ιδανική ώρα για ξεπετογαμήσι.
Φωκ 17κατω  Μπιάνκα, ωραίο αδύνατο καυλάκι με καρέ μαλάκια καστανά. Ξεπετομωρό η συγκεκριμένη. Τσα2 μια νευρωτική που δουλεύει συχνά στο 66 το καινουργιο. Κακιά γυναίκα με πολλά πικρόχολα σχόλια για συναγωνιστές.
Φωκ 27ανω  Αλμπίνα. πρόσωπο τέλειο, σώμα μέτριο για τα γούστα μου (μπαμπατσικο) Βυζακι νουμερο 3. Μέση έχουμε ένα θέματάκι το τρώει το φαγητό της αλλά ανεκτά καλό. Βέβαια αν ηταν και λαμπάδα δεν θα δούλευε σε ρδέλο, γιατί μιλάμε για απίστευτο μουτράκι. Πολύ ξινό ύφος στην παρουσίαση, η οποία έγινε με ρούχα μιας και εκείνη την ώρα είχαν ανοίξει. Ολοι οι συναγωνιστές την έκαναν και η τσα2 (μεσηλικη γελαστη βουλγάρα) με ρώτησε αν θα περάσω και απάντησα θετικά. Μαζί τους ήταν και ένας 50αρης ρώσος και μου πρότεινε να έρθει η Αλμπίνα με τα ρούχα και να την γδύσω εγώ. Του απάντησα πως φίλε δεν ήρθα για να βρώ γκόμενα, γδύστε την καύλα και στείλτε την γυμνή, ο τύπος γαμήθηκε να γελάει. Η Αλμπίνα στο δωμάτιο παρέμεινε με ξινό ύφος αλλά δεν έδειξε καμιά διάθεση ξεπετάγματος, πιπα αργή κλπ. Η συμμετοχή της στο σέξ αρχικά τυπική αλλά στην πορεία και όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και καλύτερη. Εχυσα μετα από2 στάσεις στο πλαγιαστό, με την κοπέλα να με σφίγγει επάνω της (οσο μπορούσε βεβαια), ενώ κουνούσε το κορμάκι της με φανερή διάθεση ευχαρίστησης (αδιστακτος μεν γλυκοτσούτσουνος δε  :2funny:) Οταν ντυνόμασταν πάλι ξινισμένη ήταν. Ρε παιδιά μπας και είναι το ύφος της τέτοιο?  :think:
Στον δρόμο για το κάρο είδα την Αλίνα παπακι να πάει για δουλειά, της χαμογέλασα και μου χαμογέλασε. Στον δρόμο δεν την λες άσχημη, αντίθετα και εκεί ωραία είναι, αλλά ξεβράκωτο το μωράκι μετράει πολύ περισσότερο.

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Χτες κατά τις 10 το βράδυ πήγα για πρώτη φορά στο καινούριο το Φυλής 94. Έχει 2 σαλόνια, 2 τσατσάδες και 2 πουτάνες. Στο δεξιά ήταν μία ξανθιά γεματούλα που δουλεύει στο Φωκαίας 27 και ήταν ξαπλωμένη στο καθιστικό  :2funny: :2funny: , μόλις με είδε τινάχτηκε. Μετά πήγα στο αριστερό σαλόνι όπου ήταν ο τσάτσος απο Φωκαίας 22 κάτω και αυτός ξαπλωμένος, είχε βγάλει και τα παπούτσια  :2funny: :2funny: :2funny: με πιάνουν τα γέλια και μου λέει συγγνώμη αλλά δεν έχουμε δουλεία... μου παρουσίασε την ευτραφής ξανθιά με το πρωκτικό που είναι συνήθος στο Μονής Προδρόμου πάνω.

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Παρασκευή βράδυ 23:00
Φυλής 71 ισόγειο Είχα από καιρό στα υπόψη την Άννα την τσαουσεσκίνα που μου είχε κάνει ήδη εντύπωση από το 92 δεξιά όπου εκεί δούλευε και δουλεύει. Πέρασα στον οίκο όπου ήμουν μόνος και έρημος. Μετά από λίγο εμφανίστηκε η  Εύα η τσα2 φέρνοντας μαζί της την Άννα. Με πλησίασε και κάθισε επάνω μου και άρχισε τα κωλοτριψίματα. Πέρασα μέσα αφού το είχα ήδη στο πρόγραμμα. Η τσαουσεσκίνα την έχει τη πουτανιά εκ γενετής. Είναι ωραίο κορίτσι και πολύ χαλαρή στο πρόγραμμα της αρχίζοντας με πιπιλιές στο λαιμό και γλύφει όλο το σώμα. Δέχεται χαϊδέματα παντού και έχει σφιχτή κωλοσουφρίτσα που δεν την δίνει. Νίμου αρωματισμένο και πολύ καθαρό. Πίπα με προφύλαξη και βαθιά αρπάζοντας τα @@ τρίβοντας τα. Της το έχωσα ιεραποστολικά και όταν ήρθε η στιγμή έβγαλε το λάστιχο και τα έριξε όλα στα στήθη της όπου πλημμύρισαν τα πάντα.. Μπορώ να πω ότι είναι ένα πολύ καλό, καθαρό τεμάχιο της Φυλής και το παράβολο των 20 έπιασε τόπο. Όταν βγήκα από το δωμάτιο ήρθε ή Εύα η οποία ήθελε να μάθει στα πλαίσια των δημοσίων σχέσεων  
αν πέρασα καλά. Βέβαια ναι, και μία καλή κριτική για τα συνεργάσιμα κορίτσια είναι απαραίτητη. Στο Φυλής 67 η Μόνικα είναι άφαντη. Πιστεύω ότι πρέπει να την έχουν στείλει σε κανένα ελαιοτριβείο της Αθήνας επειδή ο σωματότυπος της και η παράλληλη καύλα που βγάζει είναι ο καλύτερος συνδιασμός για εκεί.

φιλε μηπωσ εννοεισ την αννα που δουλευε στο 71 β πριν περιπου ενα μηνα με το τατου πανω απο το κολαρακι και  τα υπεροχα στηθη ?  αν καταλαβεσ πια εννοω απαντησε μου σε παρακαλω  γιατι το εχω σκοπο να ερθω απο επαρχια για παρτη τησ .....σε ευχαριστω εκ των προτερων φιλε

vagzav

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καμια ενημερωση για σημερα Διδύμου Ιουλιανού έχουμε?

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.208
Πόντοι
9.575
Η Φυλής περνάει κρίση.
Όλο και περισσότερο αραιώνει η δουλειά εκεί και οι τσατσάδες σε παρακαλάνε να περάσεις & να μην φύγεις από τον οίκο.
Αυτό κυρίως στην πρωινή βάρδια, όπου χτές και σήμερα οι υπηρεσίες με τραβάγανε, στην κυριολεξία, από το χέρι!

Μ. Πρ. άνω: Κλειστό
Μ. Πρ. κάτω: Γεματούλα μακρομαλούσα
Φυλ. 92 νέο: η ξανθούλα γεματούλα με το φουλ, που παίζει στο Μ. Πρ. άνω
Φυλ. 73: ένα αδιάφορο Μιλφ
Φυλ. 65 κάτω: η Νέλλυ, εκτός ότι έχει χαλαρώσει η κολάρα της, έχει και ξινισμένο ύφος . .. .  .
Φυλ. 67: η Αντριάννα σταθερά
Φυλ. 74: Κλειστό
Φωκ. 22 άνω: η αδύνατη κοντή Αλβανίδα με την απαίσια περούκα και φουλ πρόγραμμα.

Σύντομο πέρασμα πρίν τον πρωινό καφέ.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Χθεσινη βραδυνη επιδρομη,αν και δεν το συνηθιζω Σαββατο βραδυ,η Φυλης εντελως αδεια,το πολυ 15 ατομα να γυρναγανε περα δωθε,κατα τις 10 κ κατι το βραδυ,εχουμε κ αι λεμε
Στο καινουριο με τα 2 σαλονια κ μια μεσοτοιχια να χωριζει τα 2 μπουρδελα,εκ δεξιων νυσταγμενη και μεσα στην βαρεμαρα η καστανη γεματουλα που εχει περασει απ`ολα τα σπιτακια κ εκ αριστερων μια γεματουλα ξανθια,αμφοτερες βαραγαν μυγες,μαγκες νταβαδες οσα γηπεδα κ Μαρακαναδες κ να φτιαξετε αμα δεν εχετε ομαδα να τα στελεχωσει αφηστε το..
Αγκυρας 12α η Παμελα,περασα μιας κ φαινοταν ορεξατη μαλλον απο το κωλοβαρεμα,φορουσε μποτουλες κ ενα καλοκαιρινο εσωρουχο κοφτη,στο δωματιο χαλαρα,με θυμοταν κ απο αλλες φορες.Την ιδρωνει την φανελα.
Ειχα σκοπο να αποχωrησω απο την περιοχη αλλα λεω ας παω κ μια απο Φωκαιας να δουμε τι παιζει,ανεβαινω στο 22 επανω,εμφανιζεται ενα ξανθο κοντοπουτανι με βυζια κ ξανθο σγουρο μαλλι,ετοιμος για μεταβολη και ξαφνικα ακουω ''Δοκιμασε την,ειναι πολυ καλη''Εμφανιζεται στο σαλονι ντυμενη με τζινακι,ενα ριχτο μπλουζακι πανω απο το σουτιεν κ μποτες σε συνδυασμο το σοφιστικε της γυαλι η Αννα η Βουλγαρα που δουλευει κ στο κατω,piercing στο φρυδι,εντελως ξεκωλο,εμοιαζε με την πορνοσταρ Chelsie Rae της λεω''Να σου δωσω καλυτερα σε σενα το 20αρι και να περασεις ετσι με τα ρουχα''Μπρος στο χρημα τι ειναι ολα τ`αλλα..Λεει '' Σχολασα αλλα ενταξει΄΄Επιτοπου με πιανει απο το χερι μαζι με τα τσιγαρα της και κατεβαινουμε στο κατω που ειχε κλεισει κ η τσατσα καθαριζε σε μια μαυρη σακουλα σκουπιδιων.Κουβεντα για χρονο-χρημα και υπηρεσιες,ακατασχετη φλυαρια,ελεγε''+10 το ενα,+10 το αλλο΄΄
''Ελα μεσα οπως εισαι ντυμενη ΄΄Σε λιγο μπαινει και αφου της τραβαω την μπλουζα και το σουτιεν καθεται στη γωνια και αρχιζει το πιπωμα,αγριο gag throat οχι μαλακιες,πουτσοσκαμπιλα και προσπαθεια να ξεκουμπωσω το παντελονι,εκει προβαλλει η ζωνη της κ αρχιζει να γελαει,λεει πως θα με γαμησεις?Κατσε κ θα δεις,συνεχιζει το τρομποναρισμα και αφου της κατεβαζω στρινγκ και παντελονι μεχρι τα γονατα την γυρναω πισοκολλητα,στενο μουνακι μιας και δεν ειχε κρεμα και μετα απο ανελεητο πισομπρουμητο brutal της τον δινω στο στομα με τα @@ για τελειωμα..Underground σκηνικο,αν την εβλεπα την ωρα βαρδιας της μαλλον δεν θα περνουσα,ειχα πανω απο 9 μηνες σιγουρα να την πηδηξω την συγκεκριμενη αλλα με θυμοταν το καυλοπουτανο

Επισκέπτης
:offtopic: Σάββατο πρωί και βράδυ και βαράνε μύγες; Τι διάολο γίνεται ρε πούστη μου; :think: Είπαμε έχει πέσει η δουλειά αλλά αν το Σαββατόβραδο έχει γίνει σαν Τρίτη προβλέπω να κλείνουν τα μισά μπουρδέλα μέσα στο χρόνο και να δουλεύουν όλες δύο, δύο. Και να φύγουνε ρε γμτ που θα πάνε; Στην Ισπανία τα ίδια σκατά, στην Πορτογαλία χειρότερα... τι διάολο!!! Σε λίγο θα κάνουνε ακάποτα γαμήσια σε Πακιστανούς για να βγάλουνε κάνα ψιλό. Επειδή έχω καιρό να πάω μπουρδελότσαρκα καθώς απουσιάζω από Αθήνα προσωρινά, είστε σίγουροι ρε παίδες ότι δεν τα παραλέτε; :offtopic:

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
:offtopic: Σάββατο πρωί και βράδυ και βαράνε μύγες; Τι διάολο γίνεται ρε πούστη μου; :think: Είπαμε έχει πέσει η δουλειά αλλά αν το Σαββατόβραδο έχει γίνει σαν Τρίτη προβλέπω να κλείνουν τα μισά μπουρδέλα μέσα στο χρόνο και να δουλεύουν όλες δύο, δύο. Και να φύγουνε ρε γμτ που θα πάνε; Στην Ισπανία τα ίδια σκατά, στην Πορτογαλία χειρότερα... τι διάολο!!! Σε λίγο θα κάνουνε ακάποτα γαμήσια σε Πακιστανούς για να βγάλουνε κάνα ψιλό. Επειδή έχω καιρό να πάω μπουρδελότσαρκα καθώς απουσιάζω από Αθήνα προσωρινά, είστε σίγουροι ρε παίδες ότι δεν τα παραλέτε; :offtopic:
don't worry Πυ, Πυ!Πύρκαυλε!!!  :2funny:
Οπως λέει και ο πατέρας μου οι δουλειές αρρωσταινουν αλλά δεν πεθαίνουν  ;)
Η φτώχια φέρνει την πορνεία, δεν την απομακρύνει  ;)
Απλά εκεί που κονομούσαν 200-400 γιουρια στην κάθε βάρδια, τωρα έχει πέσει στο μίσο, το οποίο ομως και αυτό δεν είναι ευκαταφρόνητο..

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.208
Πόντοι
9.575
Χθεσινη βραδυνη επιδρομη,αν και δεν το συνηθιζω Σαββατο βραδυ,η Φυλης εντελως αδεια,το πολυ 15 ατομα να γυρναγανε περα δωθε,κατα τις 10 κ κατι το βραδυ,εχουμε κ αι λεμε
Στο καινουριο με τα 2 σαλονια κ μια μεσοτοιχια να χωριζει τα 2 μπουρδελα,εκ δεξιων νυσταγμενη και μεσα στην βαρεμαρα η καστανη γεματουλα που εχει περασει απ`ολα τα σπιτακια κ εκ αριστερων μια γεματουλα ξανθια,αμφοτερες βαραγαν μυγες,μαγκες νταβαδες οσα γηπεδα κ Μαρακαναδες κ να φτιαξετε αμα δεν εχετε ομαδα να τα στελεχωσει αφηστε το..
Αγκυρας 12α η Παμελα,περασα μιας κ φαινοταν ορεξατη μαλλον απο το κωλοβαρεμα,φορουσε μποτουλες κ ενα καλοκαιρινο εσωρουχο κοφτη,στο δωματιο χαλαρα,με θυμοταν κ απο αλλες φορες.Την ιδρωνει την φανελα.
Ειχα σκοπο να αποχωrησω απο την περιοχη αλλα λεω ας παω κ μια απο Φωκαιας να δουμε τι παιζει,ανεβαινω στο 22 επανω,εμφανιζεται ενα ξανθο κοντοπουτανι με βυζια κ ξανθο σγουρο μαλλι,ετοιμος για μεταβολη και ξαφνικα ακουω ''Δοκιμασε την,ειναι πολυ καλη''Εμφανιζεται στο σαλονι ντυμενη με τζινακι,ενα ριχτο μπλουζακι πανω απο το σουτιεν κ μποτες σε συνδυασμο το σοφιστικε της γυαλι η Αννα η Βουλγαρα που δουλευει κ στο κατω,piercing στο φρυδι,εντελως ξεκωλο,εμοιαζε με την πορνοσταρ Chelsie Rae της λεω''Να σου δωσω καλυτερα σε σενα το 20αρι και να περασεις ετσι με τα ρουχα''Μπρος στο χρημα τι ειναι ολα τ`αλλα..Λεει '' Σχολασα αλλα ενταξει΄΄Επιτοπου με πιανει απο το χερι μαζι με τα τσιγαρα της και κατεβαινουμε στο κατω που ειχε κλεισει κ η τσατσα καθαριζε σε μια μαυρη σακουλα σκουπιδιων.Κουβεντα για χρονο-χρημα και υπηρεσιες,ακατασχετη φλυαρια,ελεγε''+10 το ενα,+10 το αλλο΄΄
''Ελα μεσα οπως εισαι ντυμενη ΄΄Σε λιγο μπαινει και αφου της τραβαω την μπλουζα και το σουτιεν καθεται στη γωνια και αρχιζει το πιπωμα,αγριο gag throat οχι μαλακιες,πουτσοσκαμπιλα και προσπαθεια να ξεκουμπωσω το παντελονι,εκει προβαλλει η ζωνη της κ αρχιζει να γελαει,λεει πως θα με γαμησεις?Κατσε κ θα δεις,συνεχιζει το τρομποναρισμα και αφου της κατεβαζω στρινγκ και παντελονι μεχρι τα γονατα την γυρναω πισοκολλητα,στενο μουνακι μιας και δεν ειχε κρεμα και μετα απο ανελεητο πισομπρουμητο brutal της τον δινω στο στομα με τα @@ για τελειωμα..Underground σκηνικο,αν την εβλεπα την ωρα βαρδιας της μαλλον δεν θα περνουσα,ειχα πανω απο 9 μηνες σιγουρα να την πηδηξω την συγκεκριμενη αλλα με θυμοταν το καυλοπουτανο

Άρα ισχύουν οι αναφορές Συναγωνιστών ότι μέσα στο δωμάτιο είναι όλο υπεκφυγές και χρεώνει επιπλέον 10€ για κάθε έξτρα που ανακοινώθηκαν στο σαλόνι.

Όρε μαύρο δαγκωτό που θα φάει και αυτή . . .  ..  . .

Ας την ενημερώσει κάποιος ότι οι μακάκες έχουν πεθάνει !

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.748
Πόντοι
4.587
ΦΙΛΕ ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟ 71 Β ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΚΑΙ  ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΤΗΘΗ ?  ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΙΑ ΕΝΝΟΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΡΘΩ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ .....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΦΙΛΕ
Μη κάνεις τον κόπο να έρθεις από την επαρχία για την Άννα την ξανθιά (και τελευταία καστανή) που είναι από τη Ρωσία. Πιστεύω ότι γι΄ αυτήν ρωτάς. Αυτή έχει να εμφανιστεί στο 71Β εδώ και πολύ καιρό. Πολλοί έχουν ρωτήσει γι΄ αυτήν αλλά είναι εξαφανισμένη. Εγώ συνάντησα προχθές στο 71Β την Άννα που είναι Ρουμάνα και δουλεύει και στο 92 δεξιά.

Κoλοκυνθούς 38 κάτω Σάββατο 12 η ώρα τη νύχτα χωμένος στο αμάξι περιμένοντας να σκάσει η αλλαγή βάρδιας και να επισκεφθώ τη περίφημη Μίκη που έχουν γραφτεί τόσες κριτικές για τη πάρτη της. Πράγματι στις 12 έσκασε μύτη ξανθιά πεταχτούλα και χώθηκε στο μπουρδέλο. Μετά από λίγο και ως πρώτος πελάτης μπούκαρα μέσα. Ήρθε με τα κοτσιδάκια μόνη της στο σαλόνι και με πολύ δυσκολία μου είπε για πρόγραμμα. Σηκώθηκα και τη πλησίασα να τη ρωτήσω όπου τότε ήρθε  και ο μάλάκας ταβατζής ο οποίος πρέπει  να είχε πάρει πρέζες και ψιλοέκανε τσαμπουκά στο στυλ , τι ρωτάς ρε  το κορίτσι. Του δίνω το εικοσάρικο και το άρπαξε με κακία το κωλοπρεζόνι. Τεσπα μπούκαρα στο τρισάθλιο δωμάτιο με σεντόνι και κρεβάτι από τον  β΄ παγκόσμιο πόλεμο και μετά από λίγο ήρθε και η βλαχορουμάνα, ευτυχώς χαμογελαστή γιατί ήδη είχα ψιλοσπαστεί έξω με τον μαλάκα. Η γκόμενα τώρα πήρε στάση ανάμεσα στα πόδια μου με το κώλο απομακρυσμένο  για να μην έχω εύκολη πρόσβαση και αφού εξέτασε και σκούπισε το σούτσο  άρχισε το πιπόνι άνευ γλειψίματος της γύρω περιοχής. Μπορώ να πω ότι το κατέχει πολύ καλά το συγκεκριμένο κομμάτι. Στο πήδημα ήταν τελείως απαθής τελειωμένο κομοδίνο. Άντε της λέω κάποια στιγμή ρούφα τα να τελειώνουμε. Με ευχαρίστηση και μαεστρία τα ρούφιξε όλα  στο στόμα. Δικό μου συμπέρασμα. Για μία γρήγορη πίπα καλή είναι αλλά θεωρώ ότι για το συγκεκριμένο κωλόσπιτο δεν θα έδινα πάνω από 10 ευρώ έστω και με ένα αξιοπρεπή πορνίδιο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom