Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 235 άτομα (18 μέλη και 217 επισκέπτες)

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
χμμμ. ναι οτι το εχει σε σχεση με το κουθλουρι και τις στασεις ειναι αληθεια.
απλος μετα απο 3-4 επσικεψεις δεν εχεις κατι διαφορετικο να περιμενεις, οποτε μαλλον πας για αλλα. ωραια μεν αλλα ξεφτιζει γρηγορα. ισως φταιει και το περιβαλλον. τωρα εαν εχει ανεβασει τις υπηρεσιες της μαλλον θα αξιζει ...

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
σωστα,αλλα στα 15 ευρω δεν ειχε κατι αξιολογο εχτες...μπαζοσυναξη...και σιγουρα σε οτι αφορα το γκωνλικο κατεχει τα σκηπτρα ακομα...

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
Μιας και μιλαμε για τα στα του μεταξιου αισθανομαι ασχημα διοτη πριν πριν απο 2 εβδομαδες που ειχα κανει μια επισκεψη-καταθεση εκει δεν εκανα σχετικη ενημερωση λογο μη ελευθερου χρονου και ολο το εχω στο μυαλο μου.
βασικα μου ειχαν μεινει 2 κοπελες πολυ αξιολογες για τα δικα μου τα γουστα.

η επισκεψη εγινε περιπου στις 10.30 το βραδυ. το προβλημα ειναι οτι εκεινη την ωρα πολλα σπιτια αλλαζαν βαρδια καιετσι δεν ξερω εαν ηταν στη απογευματινη βαρδια η στη βραδινη οι κοπελες.
η μια ηταν στο Ιάσωνος 37Α η οποια ηταν ενα τρελο μελαχρινο μωρο περιπου στα 1,75 με μαλλι μεχρι την πλατη και αψεγάδιαστο σωμα λαμπαδα !! το σωμα της φερνει προς της Αννας (πιτσος κατα κοσμων) αλλα πολυ πιο επιβλητικο μιας και το υψος στην κοπελα της εδινε περισσοτερο αερα και σφιχτο σωμα.
στις υπηρεσιες τωρα το τελος ηρθε αρκετα γρηγορα διότι, εκτος οτι ημουν ετοιμος απο πριν.....κοπελα με τετοιο σωματοτυπο ειναι η αδυναμια μου οποτε δυσκολο για εμενα να κρατηθω.
ηταν αρκετα χαμογελαστο κοριτσι και δεχοταν πραγματα απο εμενα. μιλουσε αψογα μονο την μητρικη της γλωσσα και αυτο ηταν ενα θεματακι μιας και οταν παει να γινει ενα παραπανω παιχνιδι δυστυχος εαν δεν μπορεις να συνεννοηθείς ειναι προβλημα.
θυμαμε την ρωτησα ποσο καιρο ειναι στη ελλαδα και μου ειπε 6 days !!!! και οτι ειναι 25 ετων
γενικα πλην της γλωσσας ειναι μια πολυ καλη προταση για εμενα.

η αλλη κοπελα που μου ειχε κανει εντυπωση πολυ καλη ηταν στο Ιάσωνος 30Β. ηταν μια κοπελα με λεπτο σωμα και αυτη περιπου 1,65 - 1,70 με μακρυ ξανθο ισιο μαλλι. δεν θυμαμε παραπανω πραγματα να πω. θα ειχα περασει εαν δεν ειχε κοσμο αλλα ηταν και αυτη στην αλλαγη βαρδιας και ηταν λιγο βιαστικα ολο το σκηνικο.
για την δευτερη ξερει κανει κατι ?

Επισκέπτης
και βεβαια υπαρχει,την εχεις γαμησει κιολας,απλα εχει βελτιωσει πολυ τις υπηρεσιες της λογω αναδουλειας ισως (ακουγα να τα λενε με τη τσατσα,απο 40 πελατες τωρα 7-8)...η δημητρα ειναι...
Έχει τατουάζ αυτή hardcora;

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Το απογευμα στο Μαγνησιας 1Α ειναι η Ντιανα; Ειναι καλη στο δωματιο; Επισης στο Ιουλιανου ξερει κανεις ποια ειναι και αν αξιζει;; Ευχαριστω πολυ

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Χαρντκοτυπερμαν περιπολικα ειχε ολο το 24ωρο επι της αλεξανδρου+ιασωνος οταν τσαρκαρα εγω! Τωρα για τη δημητρα καβλιαρη ειναι πολυ χωνι ο κωλος της ρε! πηγαινε μαργαριτα φ84 και εχει πολυ σφιχτοτερο μουνι απο τον κωλο πολλων! και δινει και κωλο χυνωωωωωωω! μετρια στο σεξ βεβαια και απαθης, αλλά βογκαει γιατι ζοριζεται.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το απογευμα στο Μαγνησιας 1Α ειναι η Ντιανα; Ειναι καλη στο δωματιο; Επισης στο Ιουλιανου ξερει κανεις ποια ειναι και αν αξιζει;; Ευχαριστω πολυ
μαγνησιας συνηθως ειναι η ντιανα τυπε
ναι καλη ειναι
ιουλιανου τωρα τελευταια παιζει η ζανα γνωστη και ως lady gaga  :2funny:
απτα καλυτερα τσιμπουκια της αγορας
ορμα δικε μου

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε παιδιά τελικά η Γιάτσεκ Γκμόχ δεν είναι αυτή με τις βυζούμπες στο Διδύμου 20?
====

Συγχυση  Γκμοχ .... ο απολυτος εχει δικιο νομιζω--η Γκμοχ ειναι  της  περγάμου-- Διαδοχος στον ...Γκμοχισμο -- πχ  της Αννας , Πιπινου 118 κλπ
το καλυτερο  ειναι παντως το " η Θωμαίδης" :cheesy:
τυποι μου γιατι εγινε μπερδεμα
η γκμοχ ή τα σαγωνια του καρχαρια ειναι πολυ χαρακτηριστικη μουτσουνα για να την μπερδεψεις με αλλη
και παιζει περγαμου 27
η αλλη φωτεινη ειναι διδυμου εχει βυζαρες ειναι καστανη και πολυ πιο νεα

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
:police: :police: :police:

μετα τις 5+30 σκουπα γενικη.

η καθαριοτητα αναμενεται να τελειωσει κατα τις 10.

πρωι στη φυλης.

73 μελαχροινο στεεγνο πολυ μετριο

69 κατω η τανια.ξανθια 35αρα με καλο κορμι.

69 πανω αννα καστανη γυρολογος

67 η μαρια.μελαχροινοαδυνατο μωρο.μαπα γαμησι

65 πανω.μια ξανθια ασχημη και ενα μελαχροινο πετιτ με μετριο προσωπο αλλα αριστο κορμι.δουλευει και στο 92 δεξια.

84 κατω καστανο μπαζο.

84 πα ξανθο πιο μπαζο

86 πανω.μελαχροινη θεα μιχαελα.

92 δεξια η ντανα απο κασσανδρας.μελανουρι πολυ ομορφο αλλα απο γαμησι δεν λεει.
μαζι της εν ξανθο ζουμερο και ομορφο.

92 αριστερα  η τανια.ξανθια κωλαρα αλλα alexis texas και υπεροχο στηθος.

προδρομου πανω η γνωστη ξανθια στελλα-μονικα με τα αστερακια.

κατω τοσο αδιαφορο που δεν το θυμαμαι.

φωκαιας.

17 κατω ξανθια κατω του μεττριου.

17 πανω ντορα μελαχροινο πετιτ.

19 η καστανη γυφτοπουλα ρωξαννη με μεγαλα κρεμαστα βυζια.μαπα γαμησι
μαζι αλλο ενα μπαζο.

25 κατω η λεπτουλα καστανοξανθη λαουρα

25 πανω ξανθια μεσηλικη με βυζαρες.

22 κατω ξανθο ασχημο με καλο κορμι

22 πανω μελαχροινη αηδια.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
προς πυρκαυλος...
δεν θυμαμαι αν εχει τατουαζ (καλα τι κολλημα ειναι αυτο...),αλλα μαλλον οχι...
προς ακορεστος...
εμενα ακομα και εχτες μια χαρα μου φανηκε σαν αισθηση,μαλιστα οταν με καβαλησε απο πανω ζοριστηκε για να μπει...στα 4ερα ηταν πιο ανετα βεβαια...οι συγκρισεις για τη δημητρα παρακαλω μονο με κοπελες στα 15 οχι στα 20 ευρω,μη μπερδευεσται...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
τυποι μου γιατι εγινε μπερδεμα
η γκμοχ ή τα σαγωνια του καρχαρια ειναι πολυ χαρακτηριστικη μουτσουνα για να την μπερδεψεις με αλλη
και παιζει περγαμου 27
η αλλη φωτεινη ειναι διδυμου εχει βυζαρες ειναι καστανη και πολυ πιο νεα

Προς επίρρωσιν των ως άνω αναφερθέντων, η Φωτεινή Γκμοχ μετά από κάθε επιτυχή συνουσία εκδηλώνει την αβρότητά της ασπαζόμενη την άκρα χείρα του άρρενος.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Προς επίρρωσιν των ως άνω αναφερθέντων, η Φωτεινή Γκμοχ μετά από κάθε επιτυχή συνουσία εκδηλώνει την αβρότητά της ασπαζόμενη την άκρα χείρα του άρρενος.
:2funny:
γιαυτο ειναι μορφη :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
65 πανω.μια ξανθια ασχημη και ενα μελαχροινο πετιτ με μετριο προσωπο αλλα αριστο κορμι.δουλευει και στο 92 δεξια.
Τις πηρα και τις δυο, η ξανθια μπαζογκομενιτσα η Καμελια ολο γελακια και μαλακιες, η μικρουλα που εχει σουπερ σωματακι,  αρκετα καλη συμμετοχη... Και οπως ηταν φυσικο σε αυτην εριξα και εγω το βαρος .... :grin:  Η ξανθια μονο για κανα Ισπανικο ειναι...!!!

Επισκέπτης
προς πυρκαυλος...
δεν θυμαμαι αν εχει τατουαζ (καλα τι κολλημα ειναι αυτο...),αλλα μαλλον οχι...
Αν δεν είχα κι αυτό θα παραήμουν φυσιολογικός ρε φίλε και θα γινόμουνα βαρετός  ;)

προς ακορεστος...
εμενα ακομα και εχτες μια χαρα μου φανηκε σαν αισθηση,μαλιστα οταν με καβαλησε απο πανω ζοριστηκε για να μπει...στα 4ερα ηταν πιο ανετα βεβαια...οι συγκρισεις για τη δημητρα παρακαλω μονο με κοπελες στα 15 οχι στα 20 ευρω,μη μπερδευεσται...
Μάλλον ο hardcoras τον έχει πιο μεγάλο από τον Ακόρεστο :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
η καμελια στρατηγε ειναι μια χυμωδης με λιγο περισσοτερα κιλα απ το κανονικο στη περιφερεια,ωραια επιδερμιδα και βυζαρες?
Ωραια ενημερωση koko :thumbsup:

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οχι ρε φιλε,κανονικο τον εχω απλα απο πανω ειναι πιο δυσκολη σταση απ'οτι στα 4ερα γι'αυτο πιστευω ζοριστηκε...μη ξεχνας οτι μιλαμε και για κολο ε...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
[size=30pt]η καμελια στρατηγε ειναι μια χυμωδης με λιγο περισσοτερα κιλα απ το κανονικο στη περιφερεια,ωραια επιδερμιδα και βυζαρες?[/size]
Ωραια ενημερωση koko :thumbsup:
Ναι...

Επισκέπτης
οχι ρε φιλε,κανονικο τον εχω απλα απο πανω ειναι πιο δυσκολη σταση απ'οτι στα 4ερα γι'αυτο πιστευω ζοριστηκε...μη ξεχνας οτι μιλαμε και για κολο ε...
Έχω γαμήσει ουκ ολίγες που θα προτιμούσα το μουνί τους να 'ταν ο κώλος τους  ;)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
σε βαζει σε πειρασμο στρατηγε γιατι ειναι καλο κομματι εμφανισιακα,αν ειναι αυτη την καμελια την ειδα χτες στο 67,(και στο 69β παλιοτερα)ευτυχως βρηκα στη φωκαιας 19 μια καινουργια κοπελα,σαφως πιο βελτιωμενη εκδοση και κατεθεσα εκει

Επισκέπτης
5.30-6.00
Διδύμου κλειστά όλα.
Φυλής 66Δ. Κοντούλα, τσιγγανοειδής με χορταστικά πιασίματα. Πεταχτά βυζιά 2άρια περίπου και πεταχτό στρογγυλό κώλο.
Μονής Προδρόμου και Φυλής, ανοικτά στο βαπόρι δεν πήγα λόγω ύφους και δηλώσεων των εξερχομένων. Κάτω δεν θυμάμαι. Δεν μου γυάλισε πάντως.
Φυλής 92 το πρώτο. Σκούρα καστανή γυναικάρα, σούπερ αναλογίες, με μικρό βυζί, αλλά ωραία κάτω συστήματα: Ποδάρες ατελείωτες και ωραίος στρογγυλός κώλο. Έκανε στροφή γύρω από το στύλο και το πρόβαλε. Ίδρωσα... Καλό πρόσωπό μαλί ως τους ώμους πλούσιο. Αδιάφορό έως ψυχρό ύφος.
Στο δίπλα: Ξανθιά κοντούλα κανονικού βάρτους ελαφρώς φαρδιά σε σχέση με το ύψος, φαρδύ πρόσωπο και πολύ ωραία στητά, λεμονάτα (2άρια περίπου) βυζιά. Καλή φάτσα.
Φυλής 71 (β ή γ) υπόγα. 2 (υπό)τεμάχια. Η μία κοντή υποσιτισμένη, εξαιριετικά αδύνατη δίχως ίχνος καμπύλης. Η άλλα πετσοκόκαλη επίσης αλλά όχι τόσο τραγική σαν την πρώτη. Αμφότερες μελεχρινές (ή σκούρο καστανό). Ναυάγια (κατά τη γνώμη μου).
Φωκαίας 22, πάνω. Μια παχουλούτσικη φαρδομούρα ξανθιά χωρίς αρμονικές καμπύλες, αδιάφορη. Έκανε τσαχπινιές στο σαλόνι. Στο κάτω δεν πήγα. Τα άλλα στη φωκαίας κλειστά.

Απελπισμένα βλέματα στο δρόμο, έψαχναν για αναμένο φωτάκι. Διεθνής η πελατεία με σαφή κυριαρχία των ομόθρησκών μας λευκών (ελλήνων ή μη). Ινδοπακιστανοί 1-2.
Κάτι είχε γίνει στη Χαλκοκονδύλη και είχαν κλείσει. Κίνηση στο κέντρο.
Γκαντεμιά γιατί δεν πολυπάω Φυλής...

Έγκυροι ενημερωτές ελπίζω να σας προσφέρουν πληρέστερη (ποσοτικά και ποιοτικά) ενημέρωση.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom