Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 310 άτομα (36 μέλη και 274 επισκέπτες)

vagzav

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες η φωτεινη απο διδυμου αξιζει ή ειναι μαπα το καρπουζι?

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...
92 υπογειο τζουλια πολύ ωραιο μωρο μελαγχροινο εμφανισιακα αλλα από αποδοση μεσα ο piatsas εχει εκδωσει απαγορευτικο τ οποιο  θα τηρησω.Eντυπωση μου εκανε το προσωπο της που σημερα παρατηρησα οτι μοιαζει αρκετα με αυτο της  περιφημης σακιρας απο φυλης
...

Λογικά πρέπει να αναφέρεσαι στο Φυλής 92 υπόγειο δεξιά όπως κοιτάζουμε τις μπουρδελό-πορτες.
Πράγματι για την Τζούλια (ενώ είναι ωραίο πορνο-κορασίδιο) έχουν ακουσθεί και έχω ακούσει αρκετά αρνητικά σχόλια και από συναδέλφους εκτός σαϊτ...  ;)

Λες να κάνουμε καμμια (αυτο)θυσία;

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Λογικά πρέπει να αναφέρεσαι στο Φυλής 92 υπόγειο δεξιά όπως κοιτάζουμε τις μπουρδελό-πορτες.
Πράγματι για την Τζούλια (ενώ είναι ωραίο πορνο-κορασίδιο) έχουν ακουσθεί και έχω ακούσει αρκετά αρνητικά σχόλια και από συναδέλφους εκτός σαϊτ...  ;)

Λες να κάνουμε καμμια (αυτο)θυσία;

Και φαίνεται πολύ κάβλα ρε πούστη μου...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ναι ρε πούστη μου (τρόπος του λέγειν)  :2funny: :2funny: :2funny:

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1

προφανώς εννοείτε την Φωτεινή Γιάτσεκ Γκμοχ...
φιλαράκι την πέρνει τακτικά λόγω μεγάλων γκαυλόμπαλων και μόνιμου χαμόγελου, διάθεσης κ.λ.π.

μια Σακίρα (όχι η γνωστή στο 59) στα Φυλής65 την πήρε άλλος φίλος την 25η Μαρτίου και έμεινε αρκετά ευχαριστημένος
νταρντάνα μου είπε και με μεγάλα βυζάκια, νομίζω ξανθιά...
την έχετε δει τις τελευταίες μέρες εκεί? μάλλον όχι έτσι? πρέπει να αντικαθιστούσε κάποια άλλη κοπέλα προσωρινα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

προφανώς εννοείτε την Φωτεινή Γιάτσεκ Γκμοχ...
φιλαράκι την πέρνει τακτικά λόγω μεγάλων γκαυλόμπαλων και μόνιμου χαμόγελου, διάθεσης κ.λ.π.
η γιατσεκ γκμοχ ή κυριακος θωμαιδης ειναι στο περγαμου 27
η φωτεινη στο διδυμου ειναι μια με  :tits:
αποτι λενε οι τυποι εδω ειναι καλη

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Καλη ειναι....αξιζει!!!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
XAXA τι μπέρδεμα είναι τούτο!
ρε παιδιά τελικά η Γιάτσεκ Γκμόχ δεν είναι αυτή με τις βυζούμπες στο Διδύμου 20?
μια χονδρούλα καστανή με πολλή ευγένια και χαμόγελο στο δωμάτιο?
και η άλλη ποιά είναι? :)

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
ρε παιδιά τελικά η Γιάτσεκ Γκμόχ δεν είναι αυτή με τις βυζούμπες στο Διδύμου 20?
====

Συγχυση  Γκμοχ .... ο απολυτος εχει δικιο νομιζω--η Γκμοχ ειναι  της  περγάμου-- Διαδοχος στον ...Γκμοχισμο -- πχ  της Αννας , Πιπινου 118 κλπ
το καλυτερο  ειναι παντως το " η Θωμαίδης" :cheesy:

Επισκέπτης
Καληνύχτααααα...

Συνημμένα

• 100901910.jpg
    100901910.jpg
    66,7 KB · Εμφανίσεις: 41

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
Aι περιγραφαί του jopino για το Μετάξι με κειμενα Ιταλο Καλβινο  κλπ--  ησαν οντως υψίστης ποιητικής αισθητικής.. Ευγε    :)

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
σε μεταμεσονυχτια εξορμηση εχτες στο μεταξι το πιο αξιοσημειωτο ειναι οτι παρατηρησα περιπολικο με σβηστα φωτα στην ιασωνος στο υψος της μ.αλεξανδρου (χαμηλα δηλαδη) και 2 οργανα της ταξης μεσα...τα μπουρδελα παρολαυτα ηταν ολα ανοιχτα και φανταζομαι η παρουσια του περιπολικου ειναι για να νοιωθει κανεις ασφαλεια περπατωντας στον "πυρηνο δρομο" οταν ειναι πολυ αργα...εχει ξαναδει κανεις κατι αναλογο? σε καποια φαση μαλιστα ειχαν βγει και εξω απ'το περιπολικο και συνομιλουσαν με μια παρεα 3 νεων που ισως γυριζαν απ'την τσαρκα τους...μου φανηκε πολυ πρωτοποριακο το ολο σκηνικο παντως...
το κουιζ της ημερας ειναι...
ποια ειναι μουναρα και δινει κουλουρι και στις 3 στασεις,πανω,κατω,στα 4ερα...ειναι πολυ ευκολο,θα το βρειτε αμεσως...

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
σε μεταμεσονυχτια εξορμηση εχτες στο μεταξι το πιο αξιοσημειωτο ειναι οτι παρατηρησα περιπολικο με σβηστα φωτα στην ιασωνος στο υψος της μ.αλεξανδρου (χαμηλα δηλαδη) και 2 οργανα της ταξης μεσα...τα μπουρδελα παρολαυτα ηταν ολα ανοιχτα και φανταζομαι η παρουσια του περιπολικου ειναι για να νοιωθει κανεις ασφαλεια περπατωντας στον "πυρηνο δρομο" οταν ειναι πολυ αργα...εχει ξαναδει κανεις κατι αναλογο? σε καποια φαση μαλιστα ειχαν βγει και εξω απ'το περιπολικο και συνομιλουσαν με μια παρεα 3 νεων που ισως γυριζαν απ'την τσαρκα τους...μου φανηκε πολυ πρωτοποριακο το ολο σκηνικο παντως...
το κουιζ της ημερας ειναι...
ποια ειναι μουναρα και δινει κουλουρι και στις 3 στασεις,πανω,κατω,στα 4ερα...ειναι πολυ ευκολο,θα το βρειτε αμεσως...

ναι το εχω ξαναδει αυτο και μαλιστα σε απογευματινη βαρδια.
μαλλον μετα απο παραπονα πολλων φιλων μπουρδελιαριδων οτι με την ανυσυχια απ' εξω δεν τους κανει κουκου καποιοι μερίμνησαν για να υπαρξει καποια λυση.... :2funny: :2funny:

σε σχεση με το κουιζ, υπαρχει τετοια !!!!

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
και βεβαια υπαρχει,την εχεις γαμησει κιολας,απλα εχει βελτιωσει πολυ τις υπηρεσιες της λογω αναδουλειας ισως (ακουγα να τα λενε με τη τσατσα,απο 40 πελατες τωρα 7-8)...η δημητρα ειναι...
speed τη τσατσα στο ιασ.37 κατω μεταμεσονυχτια την εχεις δει?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom