Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 387 άτομα (33 μέλη και 354 επισκέπτες)

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Στην Ηπείρου πάρκαρα. Κάθετη της Φυλής. Δεν έκλεισα κανένα πάρκιν. Ούτε ήξερα ότι απαγορεύεται εκεί. Η μαλακία είναι ότι έψαχνα για πάρκιν πολύ ώρα και ότι αν ήθελα να το βάλω κάπου παράνομα θα το είχα κάνει από την αρχή. Αφαίρεσαν τις πινακίδες από όλα τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα εκεί.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το απογευμα στη φυλης
54α αναστασια,ενδιαφερον ψηλο λεπτο καστανομελαγχροινο πιπινι με ωραιο σωμα και μικρο στηθακι αλλα με μια ρωγα που κοντεψε να μου βγαλει το ματι,απιστευτο,την εχω ξαναδει φυλης αλλα δεν θυμαμαι ποτε και που
80 μαρια η ξανθια με το ωραιο σωμα και το φουλ προγραμμα που τωρα εβαψε τα μαλια της μαυρα
84α ζωη,ημουν ετοιμος να περασω καθως ειχε ησυχια και οι συνθηκες ιδανικες αλλα λιγο τ ότι πηγα κυριως για σκαουτινγκ λιγο τ ότι η μαργαριτα μου από το 109α με ξεζουμισε την κυριακη ειπα να κρατησω λιγο δυναμεις
84β η σεμελα(σελενα) από το 86β με το πρωκτικο νομιζω,αρκετα ομορφη μπορω να πω
86α αντριαννα,σταθερη στην αλυσιδα
86β ιρενα,η μελαγχροινη κοπελα με το φουλ προγραμμα επισης αρκετα σταθερη παρουσια εκει
Μονης προδρομου αλεξανδρα,η σχετικα ψηλη ρουμανα με το πρωκτικο,στο σαλονι μοιαζει με ηφαιστειο και μου κανει εντυπωση που εχω διαβασει ότι μεσα δεν αποδιδει
65α καρμεν,πιστευα από τις περιγραφες ότι θα ηταν μπαζακι αλλα το βρηκα χαριτωμενο,απλα όπως εχω εκμυστηρευτει σε ανυποπτη στιγμη δεν ειμαι λατρης του κοντοπουτανου,ισως γιατι στη τρυφερη ηλικια των 22 με ειχε χωρισει ένα κοντοπουτανο που τα ειχα και από τοτε ειπα πως άλλη φορα με κοντοπουτανο ποτε
67 αντινα,με ξανθια περουκα,αυτή πραγματικα εχει φτιαξει πολύ,εχει καλο σωματακι αλλα δεν μου εχουν πει και τα καλυτερα
69β  αλινα από φωκαιας 17α προσφατα με το αψογο κορμι
Διδυμου
8α αγαπη από τροφωνιου 11 με τις τεραστιες βυζαρες
8β ντορα,το κοντοπουτανο τσιγγανορουμανακι από φωκαιας 17β νομιζω

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Τωρα το απογευμα στη φυλης
54α αναστασια,ενδιαφερον ψηλο λεπτο καστανομελαγχροινο πιπινι με ωραιο σωμα και μικρο στηθακι αλλα με μια ρωγα που κοντεψε να μου βγαλει το ματι,απιστευτο,την εχω ξαναδει φυλης αλλα δεν θυμαμαι ποτε και που
Tην Αναστασία  την έχεις πετύχει στον όροφο της Χωματιανού 11 οπού δούλευε εκεί για πολύ καιρό.Κατά τα άλλα ακούραστος και της καθημερινές!! :thumbsup:

Επισκέπτης
Ψιλά από Μεταξουργείο.
Κολωνού 11α ισόγειο: Το μανουλάκι που έπαιζε στο ημιυπόγειο (11β) την περασμένη εβδομάδα. Προσεκτικότερη ματιά αποκάλυψε ψιλοατέλειες στο δέρμα. Κοντούλα και καμπυλωτή, μα φαρδύ πρόσωπο και μαγουλάκια. Καυλωτικό κωλαράκι, μικρά βυζάκια.
Κολωνού 11β υπόγα: Στο κλειστοφοβικό χωλ αυτοπαρουσιάστηκε ψευτοξανθιά κανονικού ύψους, με αρκετά καλό, πιασιάρικο, σώμα. Όχι χοντρή. Φάτσα νορμάλ, σχετικά δέρμα ελαφρώς ηλικοαμμένης απόχρωσης. Νοt bad.
Ιάσωνος 1α. Κοντούλα τσγγανοείδής, νεαρής ηλικίας με μέτριες αναλογίες, πεσμένο βυζάκι. Για μένα πλήρως αδιάφορο.
Ιάσωνος 1γ (αν θυμάμαι, ίσως και στο διπλανό) ξανθιά μετρίας εμφάνισης με πεταχτούλικο σαλονάρισμα. Περιτύλιγμα: Ταινιώδες φόρεμα, ημίγυμνης αισθητικής. Κατ' άλλους καυλωτικό, για μένα χαζό.
Ιάσωνος 20β: Μανουλάκι με ώραίο κώλο υπό το ψευδώνυμα Μιχαέλα. Πέρασα.Σε ένα από τα διπλανά (δεν θυμάμαι δεξιά ή αριστερά) η Ναταλί. Ωραίο πρόσωπο λεπτό σώμα χωρίς καμπύλες.
Κολωνού 27β όροφος. 7-8 ινδοπακιστανοί παρακολουθούσαν επισταμένως επιμορφωτικό πρόγραμα στυην lcd tv. Μόνικα, εσταυλισμένη για καιρό εκεί. Ξανθιά νταρντάνα, χορταστική. όχι κακή, λίγα κιλά παραπάνω, δείχνει ψιλοχαλάρωση.
Μπουρδελοκίνηση αρκετή (για Τρίτη). Ινδοπακιστανοι και μαύροι σε αναλογία 60-40 προς λευκούς.
Εμπορική κίνηση μέτρια.
Τα μικρά νούμερα της Ιάσωνος έχουν μετατραπεί σε ΖΕΝ (ζώνη ελευθέρων ναρκωτικών).
Αναρρωτιέμαι ανα είμαι φυσιολογικός που συνήθισα να τα βλέπω.

Επισκέπτης
Πήγα κατά τις 2 το μεσιμέρι σήμερα στην Φυλής και τα στρουμφάκια μου πήραν τις πινακήδες και μου έκοψαν 80ε πρόστιμο γαμώ το δντ μου!!!!!!!!!

Συνουσία ἐπὶ χρήμασι μὲ τὸ φῶς τῆς ἡμέρας εἶναι ὡς ὁδήγησις ἠλεκτρικοῦ αὐτοκινήτου. Ἤ ὡς φιλικὴ ἑσπέρα ἄνευ οἰνοπνεύματος  :(.

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
προσοχη,προσοχη...εθεαθη ο γνωστος ρωσσος παλαιστης καρελιν στη Κ.Σχοινα στην αλεξανδρας,με αγριες διαθεσεις........βοηθεια :helpplea: :helpplea: :helpplea:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
γλυτωσα..ημουν ετοιμος να περασω μεσα απο την πορτα...... :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γλυτωσα..ημουν ετοιμος να περασω μεσα απο την πορτα...... :2funny: :2funny: :2funny:
που το θυμηθηκες αυτο το μπουρδελο ρε τυπε :2funny:
τελευταια φορα που περασα αποκει ηταν μια μιλφορωσιδα
εχει κατι χρονια ομως

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
περαστικος απο τη περιοχη,ειδα φως και μπηκα...... :jerking:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
O  φιλος  μαλλον δεν εννοεί την μιλφορωσίδα--
μηπως ....  την χοντρή ελληνίδα με επαρχιωτικη προφορα + καπνιστρια που ήταν εκει πριν 5- 6 χρονια?!  :think:

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
καλημερα,

χτεσινη απογευματινη βολτα στη φιλης για αναζητηση κορασιδος.
αρχικα πηγα να δω την καρμεν που τοσα εχουν γραφτει.
την κοπελα την βρηκα πολυ καλη μιας και ωραιο προσωπακι εχει (αρκετα πανω απο τον μεσο ορο) και γλυκια κοπελα ειναι με την εννοια οτι εχει το χαμογελο της στο σαλονι και βεβαια ειναι κοντη κοπελα αλλα δεν ειναι και αυτο που λεμε ταπα ρε παιδι μου η η πιο κοντη στην πιατσα.

διαβασα πολλα συγκριτικα με το κατερινακι.
σε επιπεδο εμφανησης, μιας και τελικα δεν μπηκα διοτι ειχε κοσμο, προτημω την καρμεν γιατι την βρησκω πιο γλυκια σαν κοπελα και πιο θυληκη. το κατερινακι ειναι πιο μικροκαμομενο και οι πλατες τις ειναι αρκετα πιο μεγαλες συγκριτικα με το υπολοιπο σωμα της.
any way, στο προγραμμα για επισκεψη και στα ενδοτερα για ολοκληρομενη αποψη.

- επισης μου εκαναν εντυπωση οι 2 κοπελες του απεναντι οικου, Φυλής 84Α, που ηταν η μια καλητερη απο την αλλη.
δεν μπηκα μιας και απο την απο εκει μερια των οικων εχω φαει 1-2 φορες χοντη φολα και δεν ηθελα να το ρισκαρω, τουλαχιστω οχι πριν ρωτησω. ξερουμε τιποτα για αυτες ?

τελικα για να αποφυγω τον κοσμο πηγα μεχρο ρεμουνδου οπου και εκει στο ανακαινησμενο οικο ηταν μια μεγαχρινη κοπελα με μακρι μαλλακι περιπου στο 1,75. αρκετα καλη θα ελεγα και ειχε ενα απο τα ωραιωτερα ματια που εχω δει σε κοπελα που δουλευει σε οικο. λεγοντας οτι θα κανω μια βολτουλα πρωτα συκωθηκα και περασα απο διπλα της και την ειδα απο πολυ κοντα. Α ! ειχε και ωραιο στηθος. ξερουμε τιποτα για αυτην.
τελικα ειπα να παω στη Ντενισα που ειναι δοκιμασμενη περιπτωση και ειχα να παω και καιρο...
τελικα αποδηχθηκε φιασκο η επιλογη μιας και οι υπηρεσιες και η διαθεση της κοπελας ειναι δεδομενες, δεν λεω, αλλα ειχε βαλει ενα σωλιναριο κρεμα μεσα της και σαν συνεπεια ειχε να μην καταλαβαινω τιποτε. εχει ανοιξει παντος πολυ αυτη οι κοπελα.
και το χειροτερο ειναι οτι μολις της ζητησα και πηγαμε σε πισοκολιτο μπας και αλλαξει η κατασταση, μου ηρθε μια μηρωδια που ξενερωσα τελειως. τελικα το τελος ηρθε με χειρομαλαξη.....
αυτα, αντε και καλη συνεχεια.....

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
τελικα για να αποφυγω των κοσμο πηγα μεχρο ρεμουνδου οπου και εκει στο ανακαινησμενο οικο ηταν μια μεγαχρινη κοπελα με μακρι μαλλακι περιπου στο 1,75. αρκετα καλη θα ελεγα και ειχε ενα απο τα ωραιωτερα ματια που εχω δει σε κοπελα που δουλευει σε οικο. λεγοντας οτι θα κανω μια βολτουλα πρωτα συκωθηκα και περασα απο διπλα της και την ειδα απο πολυ κοντα. Α ! ειχε και ωραιο στηθος. ξερουμε τιποτα για αυτην.
αν τη λενε νικολετα εχει πολυ κακες κριτικες

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.965
Πόντοι
6.925
Σήμερα το πρωί εξπρες

Φυλής 71Α η busty Βίκυ
Φυλής 71Β Αλεξάνδρα λεπτή μελαχρινή με μικρό στήθος και καλό κορμί ... και κουλούρι
Φυλής 74 με φως αλλά κλειδωμένο
Φυλής 86Β δίδυμο εκρηκτικό με 2 μελαχρινές - η πρώτη με ωραίο στήθος 2αρι, στητή ρόγα και ανοικτή λεκάνη, η δευτερη πιο ψηλή με πολύ καλό κορμί - στα υπ'όψιν
Φωκαίας 17Α η Αλεξία με το σφιχτό πλούσιο στήθος και ακα
Φωκαίας 17Β η γνωστή πλέον Ντόρα όπου και κετέθεσα για άλλη μία και τελευταία φορά αφού έκλεισα τον κύκλο μου μαζί της (4-5 καταθέσεις απανωτές) και η οποία άρχισε πλέον να θέτει όρους - όχι από πάνω πονάω, όχι γλείψει κάτω κρέμα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
καλημερα,

τελικα για να αποφυγω τον κοσμο πηγα μεχρο ρεμουνδου οπου και εκει στο ανακαινησμενο οικο ηταν μια μεγαχρινη κοπελα με μακρι μαλλακι περιπου στο 1,75. αρκετα καλη θα ελεγα και ειχε ενα απο τα ωραιωτερα ματια που εχω δει σε κοπελα που δουλευει σε οικο. λεγοντας οτι θα κανω μια βολτουλα πρωτα συκωθηκα και περασα απο διπλα της και την ειδα απο πολυ κοντα. Α ! ειχε και ωραιο στηθος. ξερουμε τιποτα για αυτην.
τελικα ειπα να παω στη Ντενισα που ειναι δοκιμασμενη περιπτωση και ειχα να παω και καιρο...
τελικα αποδηχθηκε φιασκο η επιλογη μιας και οι υπηρεσιες και η διαθεση της κοπελας ειναι δεδομενες, δεν λεω, αλλα ειχε βαλει ενα σωλιναριο κρεμα μεσα της και σαν συνεπεια ειχε να μην καταλαβαινω τιποτε. εχει ανοιξει παντος πολυ αυτη οι κοπελα.
η πρωτη κοπελα που λες με τα ωραια ματια στον ανακαινισμενο οικο ..., σε ποιο νουμερο της ρεμουνδου τη συναντησες?

vagzav

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
καμιά ενημέρωση από ιουλιανού, αλκιβιάδου και διδύμου έχουμε για σήμερα?

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Στην Ηπείρου πάρκαρα. Κάθετη της Φυλής. Δεν έκλεισα κανένα πάρκιν. Ούτε ήξερα ότι απαγορεύεται εκεί. Η μαλακία είναι ότι έψαχνα για πάρκιν πολύ ώρα και ότι αν ήθελα να το βάλω κάπου παράνομα θα το είχα κάνει από την αρχή. Αφαίρεσαν τις πινακίδες από όλα τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα εκεί.
μάλλον ψάχνει λεφτα ο νεοσ δημαρχοσ γιατι ξεμεινε!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Σημερα το μεσημερι στη φυλης συνεχιζοντας από τον free
59 κατω αφροδιτη,λεπτο μελαγχροινο με μαυρα μακρια μαλλια και καλο σωματακι που ισως να προκαλουσε το ενδιαφερον στον farkeli
65α καρμεν με πρωκτικο
65β νελι
67 καμελια,χυμωδης ξανθια με ωραιο στηθος και επιδερμιδα  μετριου αναστηματος
71α βικυ οντως
54 αναστασια και παλι όπως χτες το απογευμα
66α τατιανα,λεπτο μελαγχροινο κοντοπουτανο που γυφτοφερνει αρκετα με στραβα ποδαρακια
80 δυο κοριτσια με πρωκτικο,μαρια ,μινιον κοντοπουτανο που επισης τσιγγανοφερνε και ελβιρα με βαμενα ξανθα μαλια,καλο σωματακι και σαφως πιο ενδιαφερουσα
84α μαρινελα
84β αννιτα, προφανως η  χαμογελαστη ξανθουλα για την οποια εχω γραψει κριτικη στη μονης προδρομου
86α μιχαελα η γνησια ,επανεμφανιση
86β αλινα η μελαγχροινη με τα γατισια ματια και το σουβλερο στηθος από φυλης 84 Β και Α αλλα και φωκαιας 25α που εκανε διδυμο με την πολωνεζα τζουλια
92 υπογειο τζουλια πολύ ωραιο μωρο μελαγχροινο εμφανισιακα αλλα από αποδοση μεσα ο piatsas εχει εκδωσει απαγορευτικο τ οποιο  θα τηρησω.Eντυπωση μου εκανε το προσωπο της που σημερα παρατηρησα οτι μοιαζει αρκετα με αυτο της  περιφημης σακιρας απο φυλης 59
Μονης προδρομου λαουρα το κοντοπουτανο πιπινι από το υπογειο του 92
Διδυμου
8α χριστινα από αγαθουπολεως η ξανθια ,δε χρειαζονται σχολια
8β κατερινα από αγ μελετιου αν καταλαβα καλα,ξανθο κοντο μαλι,συμπαθητικοτατο mlf αλλα εδώ μιλαμε για ηλικια κοντα στα πενηντα και όχι σαραντα ,οποτε κάθε σκεψη για μεσα απορριφθηκε και ας ηταν ενδιαφερον
18 αντριαννα
20 ιβανα,φοβερη κοπελα πριν αρκετα χρονια όταν την ειχα παρει αρκετες φορες στη διδυμου 8β στο ισογειο οπου πρωτοξεκινησε για να συνεχισει και στο στουντιο της αριστομενους 72 και στην αλκαμενους κατοπιν,το σωμα της παντως εξακολουθει να ειναι αψογο
Φωκαιας
27 και αχαρνων ντασα,η γνωστη ελβιρα,ωραιο πιπινι
25β λαουρα
19 νατασα,νεα παρουσια,καταθεση,ακολουθει και κριτικη,όταν η τυχη σου χαμογελα..

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
:thumbsup:

Να δούμε τώρα ποιος αυξάνει σε ποιον την αγωνία και την ένταση.
Και ενώ σκεφτόμουνα να κάνω μια σοβαρή δουλειά με βλέπω να κατηφορίζω για Φυλής ...

:cheesy:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom