You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
....Υπαρχει καποιο στουντιο η ντελλο στην οδο Μπελογιαννη και βλεπω συνεχεια το ονομα στα πρωτα θεματα στη μπαρα??
Υπάρχει οδός Μπελογάννη μήπως?
opeth
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 77
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1.096
Ίσα, ίσα που τα ωραία είναι που πρέπει να προστατεύουμε... Ιούδα, ε Ιούδα!
Άστα παιδιά να γαμήσουνε μωρέ, χρειάζονται και ένα διάλειμμα από το δύσκολο έργο που έχουν για να μας προστατέυουν
Υπάρχει οδός Μπελογάννη μήπως?
ναι στο βυρωνα κοντα στην Αναληψη....
Επισκέπτης
Δούλεψε και στο Μετάξι.ρε παιδια η στελλα που λετε ειναι μια που δοθλευε στο μεταξουργειο;
Tης Σοσιαλιστικής Διεθνούς είσαι;Ο Κοσμος ειναι μικρος και μεις μια μεγαλη οικογενεια....!!!!
Ο χρόνος...καλη πληροφορία!
γιατί το λες αυτό για την Κατερινα, ειχε ωραιο μουτρακι
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.951
- Πόντοι
- 6.925
......... Φυσικά το παίρνει free στο στόμα ...........
Are u talking to me ??
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
τους ειδα κι εγω...στην καλλεργη ηταν καμια 15αρια πρεζακια...Σημερινή τσάρκα το μεσιμέρι στο Μετάξι. Μόλις τέλειωσα από Κολονού και πήγα Ιασώνος, στα πρώτα μπουρδελάκια ήταν καμμιά 30ρια πρεζάκια που βάραγαν ενέσεις, άλλος στα πόδια, άλλος στην παλάμι, άλλος στα χέρια και άλλος μέχρι και στον πούτσο. Τραγική καταστάση . Προς στο τέλος του δρόμου ήταν ένα περιπολικό έξω από τα μπουρδέλα. Ενημέρωσα τον μπάτσο για την κατάσταση, ο οποίος απολάμβανε ένα πούρο, μου είπε ευχαριστώ για την ενημέρωση ( με ύφος δεν μας γαμάς ρε μεγάλε) και φυσικά δεν έκαναν τίποτα άλλο από να συνεχίσει το πούρο του...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Γαμησέ τα τύπε μου, Χτές το βράδυ στα στούντιο της Κασσάνδρας, πέρναγε ένα περιπολικό και σταμα΄τησε απ'έξω και με ρώταγαν αν έχει κανένα καλό κομμάτι μέσα...
δεν ρωταγες μηπως ηταν κανενας απ το σαιτ και συ;
Επισκέπτης
Επειδή εν ώρα εργασίας δεν πίνουν ποτέΓιατι δυο ξανθες γκομενες δε κανουν παρτουζα?
..τωρα απο υπηρεσιες αν μου βρειτε και εσεις μια να γαμιεται σα σκυλι και να τα κανει ολα στο 20αρι,τοτε ο.κ...
απολυτα σωστος....
σας βγαζω το καπελο...
τελευταια εχουμε χασει νομιζω την ουσια του πραγματος.... και η ουσια ειναι οι υπηρεσιες......
Το ζητουμενο ειναι ακριβως αυτο που ειπε o hardcoras ...... να γαμιεται σαν σκυλι.... στο 20ρικο δεν θα τα χαλασουμε.... αν ειναι σωστη τανα και τα 25 τα φτανουμε.... αλλα εδω πλεον εχουμε φτασει στο να ζητανε 50ρικα στα στουντιο για υπηρεσιες χειροτερες και απο τα απλουστερα μπουρδελα....
στο παρελθον υπηρξαν γκομενες που ειχανε τρομερες υπηρεσιες αλλα μια μια την εκαναν με ελαφρα πηδηματακια γιατι τα αφεντικα τις κεγανε προκειμενου να βγαλουν 2 δεκαρες παραπανω, δινοντας τες σε πακιστανια μαυρους κλπ.... οσες δεν ειχανε διαθεση να ρισκαρουν τη ζωη τους την εκαναν και αμεσα μαλιστα (πχ Κατερινα απο φυλης 200)
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ρε συ πρωταπριλιατικο ετεροχρονισμενο θα ειναι........ποια ρε συ? η στουντιατζου? με το κοντο ξανθό μαλλι???
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Μια πολυ καλη περιπτωση εκατσε σημερα στο φ.65α πανω. Ρουμανακι Μιρελλα νομιζω το ονομα της, με στυλακι αερατο, με τα ωραια αγγλικα της, Ιταλικα, Ισπανικα, και Γερμανικα παρακαλω....
Πιπα της γνωστης Ρουμανικης σχολης...!!! Και γενικα ειχε ενα αερα πανω της πολυ γουστοζικο.
Αξιζει σιγουρα μιας δοκιμης....
Πιπα της γνωστης Ρουμανικης σχολης...!!! Και γενικα ειχε ενα αερα πανω της πολυ γουστοζικο.
mounelanos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 236
Μια πολυ καλη περιπτωση εκατσε σημερα στο φ.65α πανω. Ρουμανακι Μιρελλα νομιζω το ονομα της, με στυλακι αερατο, με τα ωραια αγγλικα της, Ιταλικα, Ισπανικα, και Γερμανικα παρακαλω....
Ρε συ, αυτη κανει για γραμματεας, δουλευει το xl?
Ρε συ, αυτη κανει για γραμματεας, δουλευει το xl?
το δουλευει με τη γλωσσα ..... 57 γλυψ... εεε ... λεξεις το λεπτο
Επισκέπτης
Δεν συνάδει με την αίσθηση του χιούμορ μου.Ρε συ πρωταπριλιατικο ετεροχρονισμενο θα ειναι........
Εκεί έχω πετύχει και την Κατερίνα-Βριλησσού 55-57-42 προ πλαστικής.
Στρατηγέ, διαφώτισέ μας για τις υπηρεσίες της Μιρέλλας.Αξιζει σιγουρα μιας δοκιμης..
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Και προ στουντιο γενικοτερα!!!Δεν συνάδει με την άισθηση του χιούμορ μου.
Εκεί έχω πετύχει και την Κατερίνα-Βριλησσού 55-57-42 προ πλαστικής.
Δεν σου ξεγευγει τιποτα εσενα!!!
Επισκέπτης
Και προ στουντιο γενικοτερα!!!
Δεν σου ξεγευγει τιποτα εσενα!!!
Έχω και καλούς πληροφοριοδότες!
opeth
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 77
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1.096
δεν ρωταγες μηπως ηταν κανενας απ το σαιτ και συ;
Όντως, δεν το σκέφτηκα αυτό...
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
σ'ευχαριστω snow για τα καλα σου λογια...ενταξει ναι οι υπηρεσιες αλλα παιζει ρολο και η εμφανιση,και ποιος δε θελει να κανει σεξ με ωραιες κοπελες...βεβαια καποια μπορει να μην ειναι τοσο ωραια αλλα να ειναι εκφυλη και να εχει πουτανια που ειναι το ζητουμενο,με αλλα λογια να μην ειναι αποβλακωμενο...συνηθως εγω ετσι κρινω και μπαινω...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις