Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 329 άτομα (26 μέλη και 303 επισκέπτες)

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
 :think: :think:....Υπαρχει καποιο στουντιο η ντελλο στην οδο Μπελογιαννη και  βλεπω συνεχεια το ονομα στα πρωτα θεματα στη μπαρα??

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Ίσα, ίσα που τα ωραία είναι που πρέπει να προστατεύουμε... Ιούδα, ε Ιούδα! :tickedoff:

Άστα παιδιά να γαμήσουνε μωρέ, χρειάζονται και ένα διάλειμμα από το δύσκολο έργο που έχουν για να μας προστατέυουν  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ρε παιδια η στελλα που λετε ειναι μια που δοθλευε στο μεταξουργειο;
Δούλεψε και στο Μετάξι.

Ο Κοσμος ειναι μικρος και μεις μια μεγαλη οικογενεια....!!!!
Tης Σοσιαλιστικής Διεθνούς είσαι;

καλη πληροφορία!
γιατί το λες αυτό για την Κατερινα, ειχε ωραιο μουτρακι
Ο χρόνος...

ratsas_21

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες ξερετε ποτε παιζει ι καρμεν τι βαρδια ?που?και αν αξιζει να πας ?ευχαριστω

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Σημερινή τσάρκα το μεσιμέρι στο Μετάξι. Μόλις τέλειωσα από Κολονού και πήγα Ιασώνος, στα πρώτα μπουρδελάκια ήταν καμμιά 30ρια πρεζάκια που βάραγαν ενέσεις, άλλος στα πόδια, άλλος στην παλάμι, άλλος στα χέρια και άλλος μέχρι και στον πούτσο. Τραγική καταστάση . Προς στο τέλος του δρόμου ήταν ένα περιπολικό έξω από τα μπουρδέλα. Ενημέρωσα τον μπάτσο για την κατάσταση, ο οποίος απολάμβανε ένα πούρο, μου είπε ευχαριστώ για την ενημέρωση ( με ύφος δεν μας γαμάς ρε μεγάλε) και φυσικά δεν έκαναν τίποτα άλλο από να συνεχίσει το πούρο του...
τους ειδα κι εγω...στην καλλεργη ηταν καμια 15αρια πρεζακια...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Γαμησέ τα τύπε μου, Χτές το βράδυ στα στούντιο της Κασσάνδρας, πέρναγε ένα περιπολικό και σταμα΄τησε απ'έξω και με ρώταγαν αν έχει κανένα καλό κομμάτι μέσα...   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:grin: :grin: :grin: :grin:

δεν ρωταγες μηπως ηταν κανενας απ το σαιτ και συ; :grin:

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
..τωρα απο υπηρεσιες αν μου βρειτε και εσεις μια να γαμιεται σα σκυλι και να τα κανει ολα στο 20αρι,τοτε ο.κ...

απολυτα σωστος....
σας βγαζω το καπελο...
τελευταια εχουμε χασει νομιζω την ουσια του πραγματος.... και η ουσια ειναι οι  υπηρεσιες......
Το ζητουμενο ειναι ακριβως αυτο που ειπε o hardcoras ......  να γαμιεται σαν σκυλι.... στο 20ρικο δεν θα τα χαλασουμε.... αν ειναι σωστη τανα και τα 25 τα φτανουμε.... αλλα εδω πλεον εχουμε φτασει στο να ζητανε 50ρικα στα στουντιο για υπηρεσιες χειροτερες και απο τα απλουστερα μπουρδελα....
στο παρελθον υπηρξαν γκομενες που ειχανε τρομερες υπηρεσιες αλλα μια μια την εκαναν με ελαφρα πηδηματακια γιατι τα αφεντικα τις κεγανε προκειμενου να βγαλουν 2 δεκαρες παραπανω, δινοντας τες σε πακιστανια μαυρους κλπ.... οσες δεν ειχανε διαθεση να ρισκαρουν τη ζωη τους την εκαναν και αμεσα μαλιστα (πχ Κατερινα απο φυλης 200)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Μια πολυ καλη περιπτωση εκατσε σημερα στο φ.65α πανω.  Ρουμανακι Μιρελλα νομιζω το ονομα της, με στυλακι αερατο, με τα ωραια αγγλικα της, Ιταλικα, Ισπανικα, και Γερμανικα παρακαλω.... :grin:

Πιπα της γνωστης Ρουμανικης σχολης...!!! Και γενικα ειχε ενα αερα πανω της πολυ γουστοζικο.

Αξιζει σιγουρα μιας δοκιμης....

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Μια πολυ καλη περιπτωση εκατσε σημερα στο φ.65α πανω.  Ρουμανακι Μιρελλα νομιζω το ονομα της, με στυλακι αερατο, με τα ωραια αγγλικα της, Ιταλικα, Ισπανικα, και Γερμανικα παρακαλω.... :grin:

Πιπα της γνωστης Ρουμανικης σχολης...!!! Και γενικα ειχε ενα αερα πανω της πολυ γουστοζικο.

Αξιζει σιγουρα μιας δοκιμης....

Ρε συ, αυτη κανει για γραμματεας, δουλευει το xl?

Επισκέπτης
Ρε συ πρωταπριλιατικο ετεροχρονισμενο θα ειναι........
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Δεν συνάδει με την αίσθηση του χιούμορ μου.
Εκεί έχω πετύχει και την Κατερίνα-Βριλησσού 55-57-42 προ πλαστικής.

Αξιζει σιγουρα μιας δοκιμης..
Στρατηγέ, διαφώτισέ μας για τις υπηρεσίες της Μιρέλλας.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Δεν συνάδει με την άισθηση του χιούμορ μου.
Εκεί έχω πετύχει και την Κατερίνα-Βριλησσού 55-57-42 προ πλαστικής.
Και προ στουντιο γενικοτερα!!!

Δεν σου ξεγευγει τιποτα εσενα!!! :grin:

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
σ'ευχαριστω snow για τα καλα σου λογια...ενταξει ναι οι υπηρεσιες αλλα παιζει ρολο και η εμφανιση,και ποιος δε θελει να κανει σεξ με ωραιες κοπελες...βεβαια καποια μπορει να μην ειναι τοσο ωραια αλλα να ειναι εκφυλη και να εχει πουτανια που ειναι το ζητουμενο,με αλλα λογια να μην ειναι αποβλακωμενο...συνηθως εγω ετσι κρινω και μπαινω...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom