Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 263 άτομα (23 μέλη και 240 επισκέπτες)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
τυποι μου,απλα...αν στο κατερινακι εβαζα εμφανιση 5 τοτε στη καρμεν θα εβαζα 4...οπως τονισα μονο για τους λατρεις του κοντοπουτανου και τιποτα παραπανω,αν δε σ'αρεσουν οι κονδες δε περνας με τιποτα...τωρα απο υπηρεσιες αν μου βρειτε και εσεις μια να γαμιεται σα σκυλι και να τα κανει ολα στο 20αρι,τοτε ο.κ...
σωστος ο psolaras,καποτε την ειχε αναφερει στο μ.προδρομου αλλα δεν το θυμομουν...
Τυπε ειχα βρει μια που εκανε περισσοτερα απο οτι η καρμεν με 15 ευρακια! Αλλα τωρα εχασα τα ιχνη της γαμω την τυχη μου. Πηγαινα 2-3 φορες τη μερα σε εκεινη οταν την γνωρισα, χεχε! Υωρα για την καρμεν... Για την ιστορια να σου πω οτι "φοραγε"σφουγγαρακι εχτες που τη γαμισα, κατι που σημαινει οτι δουλευε με περιοδο. Φυσικα κι αλλες την κανουν αυτη τη μαλακια...

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Χτες στο Μετάξι στη μεταμεσονύκτια μεγάλη απογοήτευση (δε βρήκα κάτι αξιόλογο). Πέτυχα και μία στο υπόγειο με χρονόμετρο (Κολωνού 27 ισόγειο). Ευτυχώς δεν πέρασα μέσα  :grin:  (υπάρχει κριτική). Αυτή η νοοτροπία του πεντάλεπτου θα αλλάξει ποτέ άραγε; Τεσπά , δυστυχώς με 15 ευρώ δεν μπορείς να αξιώσεις μεγάλες απαιτήσεις (αν και με την ύφεση που υπάρχει , ποτέ δεν ξέρεις). Η μεταμεσονύκτια βάρδια είναι η χειρότερη ή απλά είναι η ιδέα μου; (μιλάω και για Φυλής). Τι πιστεύετε ; 

tsaf126

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Χτες στο Μετάξι στη μεταμεσονύκτια μεγάλη απογοήτευση (δε βρήκα κάτι αξιόλογο). Πέτυχα και μία στο υπόγειο με χρονόμετρο (Κολωνού 27 ισόγειο). Ευτυχώς δεν πέρασα μέσα  :grin:  (υπάρχει κριτική). Αυτή η νοοτροπία του πεντάλεπτου θα αλλάξει ποτέ άραγε; Τεσπά , δυστυχώς με 15 ευρώ δεν μπορείς να αξιώσεις μεγάλες απαιτήσεις (αν και με την ύφεση που υπάρχει , ποτέ δεν ξέρεις). Η μεταμεσονύκτια βάρδια είναι η χειρότερη ή απλά είναι η ιδέα μου; (μιλάω και για Φυλής). Τι πιστεύετε ; 
Η μεταμεσονυχτια στη Φυλης κατα τη γνωμη μου ειναι η χειροτερη βαρδια,οι επιλογες σαφως ειναι λιγοτερες και υπαρχει στις περισσοτερες κοπελες μια προδιαθεση για ξεπετα..

santa

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
α) Γράφε Ελληνκιά
β) Παίζουν 2 Στέλλες: η Βελγίδα & η "Ρωσσίδα"

Διάλεξε και πάρε
Για την Βελγιδα ενας συναγωνιστης μου πε οτι πηγε Φυλης 84 στο πανω αλλα πηγα και δεν την βρηκα την προηγ. βδομαδα.Το σταματησε το σπορ?

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Πρωτ' απ' όλα να πω ότι κανονικά δε δικαιούμαι να ανεβάσω κριτική για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Και αυτό γιατί τελικά δεν πέρασα στο δωμάτιο. Ναι , καλά διαβάσατε. Το σκηνικό διαδραματίστηκε στο σπιτάκι της Κολωνού 27 στο υπόγειο. Το συμβάν έχει ως εξής: Είμαι μόνος και περιμένω (η κοπέλα στο δωμάτιο). Μπαίνουν κάτι σκουρόχρωμοι και ο τσάτσος τους διώχνει απότομα (προφανώς είχε εντολή από την εργαζόμενη , δικαίωμά τους , μαγαζί τους είναι). "Έλα" , φωνάζει στο συναγωνιστή που είναι μέσα. Μετά από ένα λεπτό πάλι τα ίδια. Στο δεύτερο σφύριγμα βγαίνει η ... (δε θυμάμαι το όνομά της) φουριόζα και ψιλοτσατισμένη. Ωραίο κομμάτι , κάτω των 30.
"Θα περάσεις"; ρωτάει ο τσάτσος. Το ένστικτό μου φυσικά λέει όχι , όμως είμαι στις καλές μου και είμαι έτοιμος να μπω. Δίνω το χρήμα αλλά λέω (όλα κατά λέξη):
-"Περνάω , αλλά μη μου φωνάζεις όπως έκανες στον άλλο."
-"Όχι,όχι" , με διαβεβαιώνει. "Αλλά δεν μπορείς να κάθεσαι και όσο θες."
-"Εννοείται , λέω , δέκα λεπτά ΤΟ ΠΟΛΥ".
-"Εντάξει" , λέει, χαμογελάει και μου δείχνει το δωμάτιο.
Και εδώ πετιέται η κοπέλα και λέει: "Έξι λεπτά , το πολύ επτά" , με πολύ δεικτικό ύφος (και μούτρα μέχρι το πάτωμα). Ο τσάτσος τι να κάνει , καταλαβαίνει την αλλαγή της στάσης μου και με ξαναρωτάει με αμφιβολία αν θα περάσω. Του λέω φυσικά όχι , παίρνω πίσω τα χρήματα και εξαφανίζομαι.
Παιδιά , δικαίωμα του καθένα να ορίζει τις υπηρεσίες που παρέχει και τις παραμέτρους της (διάρκεια κλπ). Θεωρητικά , μια συνεύρεση στο μεταξουργείο κρατάει λίγο παραπάνω από 5'. Όμως η όλη στάση και νοοτροπία ήταν απαράδεκτη για μένα. Μη δίνεται τα χρήματά σας σε ξεπετάνες , καλό είναι να εκτιμούν και λίγο το χρήμα μου παίρνουν. Με μένα έχασαν πάντως , συνήθως στο πεντάλεπτο ντύνομαι για να φύγω.

Αυτό το ποστ έγινε για να μειωθεί το φαινόμενο του χρονομέτρου γενικά , δεν αφορά το συγκεκριμένο σπίτι μόνο.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
καλα τους έκανες :rockon:

tsaf126

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Και πολυ εκανες μαγκα,καποια στιγμη πρεπει να καταλαβουν οτι πρεπει να δινουν και οχι μονο να παιρνουν..

questas13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
334
Πόντοι
281
Για την Βελγιδα ενας συναγωνιστης μου πε οτι πηγε Φυλης 84 στο πανω αλλα πηγα και δεν την βρηκα την προηγ. βδομαδα.Το σταματησε το σπορ?
ναι αυτην λεω και εγω..σε αυτο το μαγαζακι την ειχα πετυχει πριν κανα μηνα αλλα τωρα εχω χασει τα ιχνη της...ξερει κανεις που δουλευει τωρα?...

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Το σαιτ οσο αναφορα τη ενημερωση,κανει καλη δουλεια και μας βοηθαει να αποφυγουμε σπιτια και κοπελες που δεν κανουν σωστα τη δουλεια τους,ομως εχω συναντηση ατομα μεσα σε μαγαζι  που πανω στη κουβεντα με ρωτανε αν ξερω τι λεει  απο υπηρεσιες  η κοπελα..Καλο ειναι να ενημερωνουμε και ατομα που δεν εχουν γνωση για καποιες κοπελες και σπιτια..

Επισκέπτης
Πρωτ' απ' όλα να πω ότι κανονικά δε δικαιούμαι να ανεβάσω κριτική για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Και αυτό γιατί τελικά δεν πέρασα στο δωμάτιο. Ναι , καλά διαβάσατε. Το σκηνικό διαδραματίστηκε στο σπιτάκι της Κολωνού 27 στο υπόγειο.....
Αυτό το ποστ έγινε για να μειωθεί το φαινόμενο του χρονομέτρου γενικά , δεν αφορά το συγκεκριμένο σπίτι μόνο.
Πλέον σε αρκετά του Μεταξουργείου τονίζουν οτι η κοπέλα δεν βιάζεται.Και η κοπέλα σου λέει:
"Σιγά-σιγά".Στα 15 ευρώ.Π.χ. η Λίντα που την είχα αναφέρει σαν Ντιάνα στο Κεραμεικού 13 1ος.Πρωκτικό μόνο για Έλληνες στα 15 ευρώ.
Στο δωμάτιο έμεινε 8 λεπτά και θα έμενε και άλλο αν δεν τελείωνα στα 8 λεπτά.

Akis30, πολύ καλά έκανες και το ανάφερες.Γράψε το και εδώ προς εμπέδωση:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Πυρκαυλε πρακτικα ομως πας στην μονικα την λετονη πχ και καθεσαι 20 λεπτα αμα αντεξεις, που ειναι και ονειρο για gfe κατασταση.Ενα παραδειγμα λεω μην το κανετε ολοι βεβαια γιατι θα την ξεχεσει αμα ειναι καμια κακη τσατσα.
Να ρωτησω κατι, για μια σελινα ποθ ειχε γραφτει πως ειναι ξεπετα, λεγατε για αυτην με τα καταπληκτικα σιλικονοβυζα στο 84 πανω; Εγω μια χαρα την ειδα και ουδωλος απαθη στο δωματιο. Ξεπετα ια ελεγα την μαργαριτα με το κουλουρι στο διπλα, αλλα σε αυτην μολις πηγα να ξενερωσω ασχημα να μου πεσει, διεισδυδα στο πιο στενο μουνι της Αθηνας, οποτε εγινα πυραυλος χωρις πολλα πολλα. Η κοπελα ειναι τρελα στεγνη αν και εχει χιλιομετρα στο κοντερ!
Επισης επιφυλασσομαι για κριτικη σε αλλο μπαμπατσικο 20 χρονο ρουφοκαβλετο γνωστο στην πιατσα, που πιανει υψηλες αποδοσεις στο δωματιο.

Επισκέπτης
Πυρκαυλε πρακτικα ομως πας στην μονικα την λετονη πχ και καθεσαι 20 λεπτα αμα αντεξεις, που ειναι και ονειρο για gfe κατασταση.
Γι' αυτό είπα θεωρητικά. Απλά είναι αδικαιολόγητο να χτυπάνε ρολόι πριν τα 10 λεπτά κι ας έχει απ' έξω ουρά μέχρι την Ομόνοια. Από 'κει και πέρα προς τιμήν της αν η κοπέλα θελήσει να καθίσει παραπάνω.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δεν συνάδει με την αίσθηση του χιούμορ μου.
Εκεί έχω πετύχει και την Κατερίνα-Βριλησσού 55-57-42 προ πλαστικής.
Στην προκειμενη περιπτωση τοτε, τα συγχαρητηρια μου για την ανακαλυψη σας.

:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Πήγα κατά τις 2 το μεσιμέρι σήμερα στην Φυλής και τα στρουμφάκια μου πήραν τις πινακήδες και μου έκοψαν 80ε πρόστιμο γαμώ το δντ μου!!!!!!!!!

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
Πήγα κατά τις 2 το μεσιμέρι σήμερα στην Φυλής και τα στρουμφάκια μου πήραν τις πινακήδες και μου έκοψαν 80ε πρόστιμο γαμώ το δντ μου!!!!!!!!!

εκλεισες κανα παρκινγκ ;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom