Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 220 άτομα (19 μέλη και 201 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μόλις γύρισα από μια τσάρκα στο Μετάξι. Λόγω άνεσης χρόνου, αλλά και διάθεση για αλλαγή παραστάσεων είπα να κατέβω στα άδυτα του Μεταξιού.

Αν με ξαναδείτε εκεί, γράψτε μου. Εκεί είναι η κόλαση του Δάντη! Ποιός ήρωας "πηδάει" εκεί πέρα ? ? ? ?
Φούλ στους ξένους, άπλυτους, βρομιάριδες (εδώ βρόμαγαν τα σαλόνια/σκάλες, φαντάσου οι κοπέλες πως τους αντέχουν??).
Τα σπίτια ελεεινά και τρισάθλια.
Στην Ιάσωνος 1 οι συνήθεις ύποπτοι με κατεβασμένα παντελόνια να βαράνε ενέσεις στα πόδια τους.
Τι τριτοκοσμική περιοχή είναι αυτή???

Μα καλά, τόσο δύσκολο είναι τα γκρεμιστούν όλες αυτές οι παράγκες και να χτιστούν νέα σύγχρονα οικοδομήματα στυλ "Red Light District" Βρυξελλών, Αμστερνταμ, κ.α. . . . . . ? ? ? ? ?

Θέλει πολύ φαντασία να διασφαλίσεις την ποιότητα του χώρου και της εργασίας στις εργαζόμενες και τους πελάτες τους ? ? ?

Τέλος πάντων, η ποιότητα των Ιερόδουλων ήταν κάτω του μπάζου. Ο βαθμός ύπο το μηδέν.
Οι μόνες "φωτεινές" εξαιρέσεις: η Σαμπρίνα (από Φ.59), η Ιωάννα νομίζω (μεθυσμένη ξανθούλα από Φ.134), Ναταλί (ξανθό πιπινάκι γάλακτος)

Όλα τα άλλα είχαν κάτι φόλες, που μου έπεσε το "ηθικό".

Η Φυλής είναι μακράν έτη φωτός μπροστά από θέμα ποιότητος κοριτσιών, σπιτιών, πελατών.

Ευχαριστώ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μόλις γύρισα από μια τσάρκα στο Μετάξι. Λόγω άνεσης χρόνου, αλλά και διάθεση για αλλαγή παραστάσεων είπα να κατέβω στα άδυτα του Μεταξιού.

Αν με ξαναδείτε εκεί, γράψτε μου. Εκεί είναι η κόλαση του Δάντη! Ποιός ήρωας "πηδάει" εκεί πέρα ? ? ? ?
Φούλ στους ξένους, άπλυτους, βρομιάριδες (εδώ βρόμαγαν τα σαλόνια/σκάλες, φαντάσου οι κοπέλες πως τους αντέχουν??).
Στην Ιάσωνος 1 οι συνήθεις ύποπτοι με κατεβασμένα παντελόνια να βαράνε ενέσεις στα πόδια τους.
Σαπίλα και παρακμή - η πιο γλυκιά μεταξουργειακή προσευχή :rockon: :rockon: :rockon:

chrysargos copyright :rockon:

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096

Μα καλά, τόσο δύσκολο είναι τα γκρεμιστούν όλες αυτές οι παράγκες και να χτιστούν νέα σύγχρονα οικοδομήματα στυλ "Red Light District" Βρυξελλών, Αμστερνταμ, κ.α. . . . . . ? ? ? ? ?

Θέλει πολύ φαντασία να διασφαλίσεις την ποιότητα του χώρου και της εργασίας στις εργαζόμενες και τους πελάτες τους ? ? ?

Τέλος πάντων, η ποιότητα των Ιερόδουλων ήταν κάτω του μπάζου. Ο βαθμός ύπο το μηδέν.
Οι μόνες "φωτεινές" εξαιρέσεις: η Σαμπρίνα (από Φ.59), η Ιωάννα νομίζω (μεθυσμένη ξανθούλα από Φ.134), Ναταλί (ξανθό πιπινάκι γάλακτος)

Η Φυλής είναι μακράν έτη φωτός μπροστά από θέμα ποιότητος κοριτσιών, σπιτιών, πελατών.

Ευχαριστώ

Καλά τα λες φίλε μου. Και εγώ πολύ δύσκολα να ξαναπάω Μετάξι. Περιμένω στο σαλόνι να βγει η κοπέλα. παρέα με 10 πάκια και από την πολύ την βρόμα βγαίνω έξω πριν βγει η πουτάνα γιατί δεν μπορώ να ανασάνω. Τραγική η κατάσταση. Μέχρι και οι σκάλες βρομάνε. Ποτέ μου δεν έχω καταφέρει να γαμίσω εκεί και μου φαίνεται ότι μέχρι και τις τσάρκες θα κόψω

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Πρέπει να ήταν το Τερεζουλίνη.
φιλε τι λεει το Τερεζουλινη απο επιδόσεις?
η Κλαουντια τις προάλες που την πήρα έβαλε τοσο πολύ δόντι στην πίπα που στο τσακ ήμουν να σήκωθω να φύγω  :cussing:
στα υπόλοιπα πάνω που πηγαινα να τελειώσω μου έλεγε αντε μωρο μου (ξινισμένα) και με έκοβε  :headbang:
με τα πολλά την έβαλα να μου τον παίζει και παρα το ότι το είχα απο νωρίς το  καθυστέρησα οσο μπορούσα για να της την σπάσω, οπωως και εγινε.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
φιλε τι λεει το Τερεζουλινη απο επιδόσεις?
η Κλαουντια τις προάλες που την πήρα έβαλε τοσο πολύ δόντι στην πίπα που στο τσακ ήμουν να σήκωθω να φύγω  :cussing:
στα υπόλοιπα πάνω που πηγαινα να τελειώσω μου έλεγε αντε μωρο μου (ξινισμένα) και με έκοβε  :headbang:
με τα πολλά την έβαλα να μου τον παίζει και παρα το ότι το είχα απο νωρίς το  καθυστέρησα οσο μπορούσα για να της την σπάσω, οπωως και εγινε.

Έχουμε γράψει πάρα πολλές κριτικές για την Κλαούντια.
Πόσες φορές πρέπει να το πούμε για να το καταλάβετε?
Η κοπέλα όσο όμορφη είναι , τόσο για μπουνιές είναι. Δεν κάνει για αυτή την δουλειά. ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΕ !

Το Τερεζουλίνη είναι πιο πρόσχαρο, πιο ευγενικό. Αν ο χρόνος της τελειώνει θα στο πεί με τρόπο, χωρίς να σε κόψει. Στο δωμάτιο είναι με το χαμόγελο & αρκετα γλυκιά. Δεν κάνει παπάδες, αλλά δεν κλαίς το 20αρικο. Μια δοκιμή θα σε πείσει.  

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

Σαπίλα και παρακμή - η πιο γλυκιά μεταξουργειακή προσευχή :rockon: :rockon: :rockon:
chrysargos copyright :rockon:
Ποιος ξέρει που την έχουν μαντρωμένη και αυτή τη ψυχή τώρα.Τότε που τα γραφε αυτά δεν είχε δει τίποτα.Φαντάσου περιγραφή που θα μας έκανε σήμερα.
.
.
.
Ευχαριστώ
Αγαπητέ συνθέτη για να αποφύγεις το θέαμα στο Μετάξι δε πάς ημέρα,πόσο μάλλον Κυριακή.
Τρίτη βάρδια μόνο με οτι αυτό -δυστυχώς- πλέον συνεπάγεται..

Και μια ευχάριστη νότα για τέλος.Η γλυκιά Μπιάνκα απο Φ 80,69 κλπ σήμερα το πρωί στο Φωκ 17 κάτω έκανε ακά. :thumbsup:
Οχι τίποτα βαθύ και συγκλονιστικό βέβαια συν το ότι η μικρή έχει βάλει και μερικά κιλά.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ποιος ξέρει που την έχουν μαντρωμένη και αυτή τη ψυχή τώρα.Τότε που τα γραφε αυτά δεν είχε δει τίποτα.Φαντάσου περιγραφή που θα μας έκανε σήμερα.
ηταν μορφη :rockon:
πολυ σουρεαλιστικος τυπος :rockon:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Φυλής 86 άνω:Η Αντριάννα που ξεκίνησε την καριέρα της στο Φώκαιας 22άνω και ήταν καστανή.Έχει λίγα παχάκια στην κοιλιά και τάζει κώλο.
Εμενα τουλαχιστον για κωλο δεν μου εκανε λογο η τσατσα. Απλο προγραμμα ανεφερε στο σαλονι και αν ΔΕΝ με απατα η μνημη μου με απλο προγραμμα την θυμαμαι απο το φωκαιας 25 πανω

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Εμενα τουλαχιστον για κωλο δεν μου εκανε λογο η τσατσα. Απλο προγραμμα ανεφερε στο σαλονι και αν ΔΕΝ με απατα η μνημη μου με απλο προγραμμα την θυμαμαι απο το φωκαιας 25 πανω
Στo Φωκ 22 έδινε και κώλο συνήθως ανάσκελα.Ευχάριστη εμπειρία μιας και η τρύπα της ήταν αρκετά σφιχτή.
Στο 86 κάτω που τη πήρα πρόσφατα δεν έδινε κώλο.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Και μια ευχάριστη νότα για τέλος.Η γλυκιά Μπιάνκα απο Φ 80,69 κλπ σήμερα το πρωί στο Φωκ 17 κάτω έκανε ακά. :thumbsup:
Οχι τίποτα βαθύ και συγκλονιστικό βέβαια συν το ότι η μικρή έχει βάλει και μερικά κιλά.

Όταν λέμε "γλυκιά Μπιάνκα" εννοούμε την μικρούλα "ξινή" άβυζη Μπιάνκα του 69 κάτω απογευματινή ή την γνωστή Ισπανίδα Μπιάνκα με τα μαλλιά κότσο που έπαιζε Φ.86, 69, 80, Φ.17 ? ?  ?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Όταν λέμε "γλυκιά Μπιάνκα" εννοούμε την μικρούλα "ξινή" άβυζη Μπιάνκα του 69 κάτω απογευματινή ή την γνωστή Ισπανίδα Μπιάνκα με τα μαλλιά κότσο που έπαιζε Φ.86, 69, 80, Φ.17 ? ?  ?
Την άβυζη "ξινούλα".Το κωλάκι της που ηταν το φόρτε της όμως έχει παραφουσκώσει..

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Η μουνάρα Μαρίνα του Φωκ. 19 ξέρει κανείς τι απέγινε ? ?  ?

Κρέμασε το στρινγκ & τα παράτησε ? ? ?

Κρίμα  . .  . . . .

Επισκέπτης

Ευχαριστώ

Εἰς τὸ Μεταξουργεῖον μεταβαίνομεν τρόπον τινα δι' ἐκτέλεσιν ὑπηρεσίας.

Εἰς τὴν Φυλῆς διὰ τὴν εὐχαρίστησὶν μας.

Ὑπάρχουσι καὶ ἄλλαι ἀπόψεις βεβαίως.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Η Άντζελα συνήθως σαν προκαταρκτικά σου έκανε ερωτικό μασαζ με τις βυζάρες της σε όλο το σώμα.Συγκεκριμένα ανέβαινε και τριβόταν ολόκληρη πάνω σου για να σε καβλώσει.Ακολούθησε αυτόν τον τρόπο όταν μπήκες μέσα στο δωμάτιο αγαπητέ συναγωνιστη;
ακριβως οπως το περιγραφεις

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυτα ελαβαν χωρα πριν το live...δηλαδη ωρα 9-9μιση στη λιοσιων...καλα εκει εχουν τρελαθει τελειως,ζητανε 20αρες και η πλειοψηφια ειναι μπαζα,ελεος ρε για τοσο μαλακες μας περνατε...

-τροφωνιου 13 πανω,η ειρηνη του xilnik,φοβερο σωμα αλλα σηβιρικη φατσα δυστυχως...
-κνιδου κλειστο
-λιοσιων 91,ενα γυφτακι αδυνατο με φουλ προγραμμα
-αδανων,συλβαννα,μαυροτσουκαλο με βυζια αδιαφορο...
-λιοσιων 76 πανω,ξανθια ευτραφης
-λιοσιων 76 κατω,μελαχροινη ευτραφης με φουλ προγραμμα
-εξηικιου 20,χονδρη μελαχροινη...
-λιοσιων 79 πανω/κατω,ειχε δυο ωραια πιπινια,αλλα πολυ ωραια,τα οποια καλα καλα δε μπορουσαν να περπατησουν στα ψιλοτακουνα...

τιποτα...πηγα συναυλια και συνεχεια μετα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom