Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 163 άτομα (4 μέλη και 159 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
ακριβως οπως το περιγραφεις
Δεν έχω λόγο τότε να μην πιστέψω οτι είναι η ίδια αφού τόσο εσύ όσο και ο xilnick την έχετε προσφάτως δοκιμάσει.Έγω θα μείνω απλά με τις ωραίες αναμνήσεις γιατί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ήμουν πελάτης της και στους 3 οίκους που είχε δουλέψει.Δεν πρόκειται να την ξαναεπισκεπτώ πάντως.

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
Μπας και ξερει κανεις τι παιζει Διδυμου σημερα ταπογευμα?

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
Περί της μελαχροινής Μιχαέλας από Φυ86Α, σχετικά καλό σώμα (έχει λίγα παχάκια στην περιφέρεια), και καλό κρεββάτι, αν και με πολλά σκουξίματα...

Να ρωτάτε λοιπόν τον κ. streeetwalker, όστις έχει γαμεύσει άπασες.

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
ωρα 17.00

Αφεντικο : Eχεις ερθει με τη μηχανη σημερα ;
Εγω : ναι
Aφεντικο : Μπορεις να πας μεχρι την αχαρνων να παραδοσεις κατι χαρτια ; και μετα φυγε απ'ευθειας για το σπιτι και τα λεμε αυριο.
Εγω : Φυσικα και μπορω... (Στο μυαλο μου ηδη εκανα σκεψεις πια να πιτσιλισω.... )

Φτανοντας στην αχαρνων εκανα τη παραδοση και στη συνεχεια μπηκα φωκαιας 19 χωρις να τσεκαρω τιποτα αλλο.

Ηταν ενα μελαχροινο με σκουλαρικι στο φρυδι ξεχασμενη απο καποιο rave party .. (*τετοια φαση η γκομενα) Με γυαλια ηλιου στο κεφαλι σαν στεκα να τα φοραει στα μαλλια... (Αυτο δεν το ειχα ξαναδει σε κανενα σπιτι αλλη φορα.)
Με 20 ευρω περιλαμβανε τα παντα , κουλουρι, 69 , ακαποτο . το κοριτσι οχι πανω απο 25 ωραιο κορμακι . τεσπα

Μπηκα με ρωτησε αν θελω αφιλτρο η οχι , της ειπα οχι ... και η πρωτη της ερωτηση ηταν "Ελληνας εισαι ; "   :think: -ναι . -εγω ρομανα !!
Mετα το τρομπονι και αφου της ζητησα να γυρισει σε 69 (δεν εγλυψα απλα επιανα οτι ηθελα) γυρισε στα 4 μετα απο αρκετο σφυροκοπημα της λεω ελα να το βαλουμε και απο πισω.
Γυρισε ανασκελα και τον πηρε μεσα αλλα μου ζητησε σιγα σιγα , μετα απο 5λεπτακια πονεσε και μου ζητησε να συνεχισουμε απο μπροστα και ετσι τελειωσε.

Καλα ηταν για ενα απογευματινο περιπατο :)

Ονομα δεν συγκρατησα, ελληνικα μιλαγε πολυ λιγα και μολις της ειπα οτι μιλαω αγγλικα χαρηκε γιατι μπορουσε να συνενοηθει , μου ειπε πως δουλευει απο τις 10 το πρωι μεχρι αργα *μαλλον και απογευματινη βαρδια

Επισκέπτης
Αυτή η Ναταλί που βόσκει;

Tην έχω πετύχει και επισκεφθεί στο γωνιακό ίδρυμα, Λεωνίδου 28 και Ιάσωνος. Μάλλον θα άλλαξε όπως λέει ο συναθλητής.
Ξανθό πιπινοειδές, μετρίου αναστήματος χωρίς καμπύλες και ωραίο πρόσωπο. Εχω και κριτική. Αντενδείκνυται για απαιτητικούς.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
ωρα 17.00

Αφεντικο : Eχεις ερθει με τη μηχανη σημερα ;
Εγω : ναι
Aφεντικο : Μπορεις να πας μεχρι την αχαρνων να παραδοσεις κατι χαρτια ; και μετα φυγε απ'ευθειας για το σπιτι και τα λεμε αυριο.
Εγω : Φυσικα και μπορω... (Στο μυαλο μου ηδη εκανα σκεψεις πια να πιτσιλισω.... )

Φτανοντας στην αχαρνων εκανα τη παραδοση και στη συνεχεια μπηκα φωκαιας 19 χωρις να τσεκαρω τιποτα αλλο.

Ηταν ενα μελαχροινο με σκουλαρικι στο φρυδι ξεχασμενη απο καποιο rave party .. (*τετοια φαση η γκομενα) Με γυαλια ηλιου στο κεφαλι σαν στεκα να τα φοραει στα μαλλια... (Αυτο δεν το ειχα ξαναδει σε κανενα σπιτι αλλη φορα.)
Με 20 ευρω περιλαμβανε τα παντα , κουλουρι, 69 , ακαποτο . το κοριτσι οχι πανω απο 25 ωραιο κορμακι . τεσπα

Μπηκα με ρωτησε αν θελω αφιλτρο η οχι , της ειπα οχι ... και η πρωτη της ερωτηση ηταν "Ελληνας εισαι ; "   :think: -ναι . -εγω ρομανα !!
Mετα το τρομπονι και αφου της ζητησα να γυρισει σε 69 (δεν εγλυψα απλα επιανα οτι ηθελα) γυρισε στα 4 μετα απο αρκετο σφυροκοπημα της λεω ελα να το βαλουμε και απο πισω.
Γυρισε ανασκελα και τον πηρε μεσα αλλα μου ζητησε σιγα σιγα , μετα απο 5λεπτακια πονεσε και μου ζητησε να συνεχισουμε απο μπροστα και ετσι τελειωσε.

Καλα ηταν για ενα απογευματινο περιπατο :)

Ονομα δεν συγκρατησα, ελληνικα μιλαγε πολυ λιγα και μολις της ειπα οτι μιλαω αγγλικα χαρηκε γιατι μπορουσε να συνενοηθει , μου ειπε πως δουλευει απο τις 10 το πρωι μεχρι αργα *μαλλον και απογευματινη βαρδια
αν σε ξαναστειλω να παραδωσεις χαρτια να με χεσεις :grin:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Κύριε Πύραυλε, φρονώ ότι η απάντησις σας είναι υπέρ το δέον σκωπτική.

Πιθανόν, ωστόσο το ρισκάρω εκ του ασφαλούς, καθότι (α) δεν είσθε συμπλεγματικός, άρα έχω περιθώρια αστεϊσμών χωρίς παρεξηγήσεις  και (β) είμαι σχεδόν ακριβής (παραδεχθείτε το!)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Πιθανόν, ωστόσο το ρισκάρω εκ του ασφαλούς, καθότι (α) δεν είσθε συμπλεγματικός, άρα έχω περιθώρια αστεϊσμών χωρίς παρεξηγήσεις  και (β) είμαι σχεδόν ακριβής (παραδεχθείτε το!)

Καίτοι φρονώ ότι με κολακεύει η απάντησις σας, εντούτοις δεν μπορώ να αξιώσω κάτι περισσότερον από τον τίτλο του απλού πεζικάριου της ηδονής.
Ο οποίος μάλιστα το τελευταίο καιρό προτιμά τα στανταράκια και έχει περιορίσει τις ιχνηλασίες...

maria-brasil

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Φεβ 2009
Like
0
Τελικα τι ειναι η Μπραζιλ?
α....ιεροδουλος
β....τσα2
γ....πατρωνα
δ....μανατζερ
ε...χωρα της νοτιου αμερικης

Η Κασσετα οτι οι ιεροδουλες ειναι πιο καθαρες  απο τις κοπελες που εχουν απλη δουλεια...(ενω της εκδιδομενης δεν ειναι απλη δουλεια),,την ακουω 20 χρονια που πηγαινω στα ντελλα.Πριν λιγα χρονια συμφωνουσα γιατι οι κοπελες οντως προσεχανε και παιρναγανε τακτικα γιατρους,σημερα αυτο που λες δεν ισχυει...δε μπορει η κοπελα που κανει 30 τελειωτικα τσιμπουκια στο στομα της και δε παει ουτε καν να πλυθει η να βαλει εστω ενα στοματικο διαλυμα να προσεχει τον ευατο της.Ο κινδυνος εστω και για το πιο ακινδυνο μικροβιο ειναι πολυ μεγαλο
Τι παει να πει το ζηταει ο πελατης και το κανουν....μηπως πολλες κοπελες εξαναγκαζονται να το κανουν για να δουλεψουν??....
Ποια ειναι τα εξοδα για τους γιατρους στα δυο δημοσια νοσοκομεια?..
ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΔΩΡΕΑΝ...μονο μια μικρη συμμετοχη πληρωνεις..νομιζω 3 με 5 ευρω...ειδικα για τις δηλωμενες κοπελες οι εξετασεις ειναι εντελως δωρεαν.Αν εννοεις οτι το ταξι ειναι εξοδο...συμφωνω..
Εγω σαν πελατης θελω καθαροτερα δωματια και να μη χτυπαει πχ η τσα2 τη πορτα στα 7 λεπτα....αυτα γιατι δε γινονται?
Κοιτα τα εξοδα δεν τα ξερεις μαλλον καλα και στα ελληνικα δημοσια νοσοκομεια τα πληρωνεις σχεδον ολα... αλλα τα εξοδα δεν ειναι μονο αυτα ειναι και αλλα χαρτια που χρειαζονται.... Εγω μιλαω παντα για κοπελες που εχουν χαρτια και περνανε απο γιατρους.... υηπαρχουν μαγαζια που δεν χτυπανε μα ουτε φωναζουν στα 7 λεπτα....  οσο για το αν αναγκαζονται να το κανουν δεν νομζω απλα εχει ερθει ολοι η γυφτορουμανια στην φυλης με φοουλ προγραμμα χωρις να περνανε γιατρους και οι περρισσοτεροι τησ προτιμανε εσυ μπορεισ να μου το εξηγησεισ αυτο???? οσο για το τι ειμαι ειμαι ελληνιδα  με ολα μου τα χαρτια δεν ξερω αν σου κανει αυτο????? Και αν η δουλεια τησ ιεροδουλης ειναι απλη δουλεια γιατι δεν την κανει ο καθενας τοτε?????

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Σύντομη επίσκεψη στη τρίτη βάρδια για την άλλη Σελενα
www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fulhs-59/]http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fulhs-59/[/url]
Σε σχέση με όσα λέει ο φίλος ήταν σαφώς πιο κουρασμένη  όχι όμως και δύστροπη.
Σε αφήνει γενικά να απολαύσεις αυτά τα όμορφα στήθη που είναι και το κύριο ατού της.

Οι λοιπές μεταμεσονυχτιες φάτσες ως επι το πλείστον γνωστές.

Μ.προδ. βαπόρι Ρωξανομαρία η οδοντογλυφίδα
Φ.71 κάτω ,Ναταλία
Φ.86 ήταν μια που μοιάζει στη Ξένια αλλά ξεχνάω πως τη λένε
Φ.84 άνω,Αννα
Φ.84 κάτω,Μαργαρίτα
Φωκ .25 κάτω,η γνωστή που δουλεύει και δίδυμο
Φωκ.22 πάνω μια ξανθιά κοντή με το μαλακισμένο δίχτυ που φοράει και η Μαρίνα σε αυτό τον οίκο
Φωκ.22 κάτω,νταρντανομιλφ Ουκρανοφατσα με ακά

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...πυραυλε συγχαρητηρια για το κομματι .δεν περιμενα να το ξερει κανεισ εδω μεσα .το χω 45αρι οριτζιναλ.παλια καλη μουσικη!

Επισκέπτης
Κων/λεως 166 ημιυπόγειο-Ελένη που ανακάλυψε ο σπάϊντερντομ.
Ξανθιά ανοιχτόχρωμη κοπέλα με καρέ μαλλί και ευμεγέθεις μαστούς.Χαρακτηρίζεται χυμώδης στο μεταίχμιο του "ευτραφούς".Υστερεί στο οπίσθιο σύστημα."Ρωσίδα" κατά την συμπαθή υπηρέτρια, κάνει ισπανικό και τελειωτικό στα βυζιά.20 ευρώ.
Η υπηρέτρια έθεσε από την αρχή χρονικό όριο 10 λεπτών.Απορρίφθηκε.
Μπήκε φίλος συναγωνιστής και αποκόμισε καλή εμπειρία.Είπε οτι αρχίζει με φιλιά στο στήθος και συμμετέχει στην κύρια πράξη.Δεν έγλυψε αρχίδια.Χρόνος πράξης 10 λεπτά.
H Ελένη παίρνει Πακιστανούς.Εισήλθε στο σαλόνι βρωμιάρης κατάμαυρος πακιστανοειδής.Η υπηρέτρια τον χαιρέτησε χαμογελαστά και του είπε να καθήσει για να περιμένει την κοπέλα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom