CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Εαν εννοεις την ξανθη ευσωμη μιλφ απο το Διδυμου 16, κανει πολυ συχνα βαρδιες στο Αλκαμενους 113.ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΔΙΔΥΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΣΗΜΕΡΑ? ΚΑΜΙΑ ΕΥΑ Π.Χ.?
Εαν εννοεις την ξανθη ευσωμη μιλφ απο το Διδυμου 16, κανει πολυ συχνα βαρδιες στο Αλκαμενους 113.ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΔΙΔΥΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΣΗΜΕΡΑ? ΚΑΜΙΑ ΕΥΑ Π.Χ.?
Δεν έχω λόγο τότε να μην πιστέψω οτι είναι η ίδια αφού τόσο εσύ όσο και ο xilnick την έχετε προσφάτως δοκιμάσει.Έγω θα μείνω απλά με τις ωραίες αναμνήσεις γιατί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ήμουν πελάτης της και στους 3 οίκους που είχε δουλέψει.Δεν πρόκειται να την ξαναεπισκεπτώ πάντως.ακριβως οπως το περιγραφεις
Εαν εννοεις την ξανθη ευσωμη μιλφ απο το Διδυμου 16, κανει πολυ συχνα βαρδιες στο Αλκαμενους 113.
...
Περί της μελαχροινής Μιχαέλας από Φυ86Α, σχετικά καλό σώμα (έχει λίγα παχάκια στην περιφέρεια), και καλό κρεββάτι, αν και με πολλά σκουξίματα...
Αυτή η Ναταλί που βόσκει;
Να ρωτάτε λοιπόν τον κ. streeetwalker, όστις έχει γαμεύσει άπασες.
αν σε ξαναστειλω να παραδωσεις χαρτια να με χεσειςωρα 17.00
Αφεντικο : Eχεις ερθει με τη μηχανη σημερα ;
Εγω : ναι
Aφεντικο : Μπορεις να πας μεχρι την αχαρνων να παραδοσεις κατι χαρτια ; και μετα φυγε απ'ευθειας για το σπιτι και τα λεμε αυριο.
Εγω : Φυσικα και μπορω... (Στο μυαλο μου ηδη εκανα σκεψεις πια να πιτσιλισω.... )
Φτανοντας στην αχαρνων εκανα τη παραδοση και στη συνεχεια μπηκα φωκαιας 19 χωρις να τσεκαρω τιποτα αλλο.
Ηταν ενα μελαχροινο με σκουλαρικι στο φρυδι ξεχασμενη απο καποιο rave party .. (*τετοια φαση η γκομενα) Με γυαλια ηλιου στο κεφαλι σαν στεκα να τα φοραει στα μαλλια... (Αυτο δεν το ειχα ξαναδει σε κανενα σπιτι αλλη φορα.)
Με 20 ευρω περιλαμβανε τα παντα , κουλουρι, 69 , ακαποτο . το κοριτσι οχι πανω απο 25 ωραιο κορμακι . τεσπα
Μπηκα με ρωτησε αν θελω αφιλτρο η οχι , της ειπα οχι ... και η πρωτη της ερωτηση ηταν "Ελληνας εισαι ; " -ναι . -εγω ρομανα !!
Mετα το τρομπονι και αφου της ζητησα να γυρισει σε 69 (δεν εγλυψα απλα επιανα οτι ηθελα) γυρισε στα 4 μετα απο αρκετο σφυροκοπημα της λεω ελα να το βαλουμε και απο πισω.
Γυρισε ανασκελα και τον πηρε μεσα αλλα μου ζητησε σιγα σιγα , μετα απο 5λεπτακια πονεσε και μου ζητησε να συνεχισουμε απο μπροστα και ετσι τελειωσε.
Καλα ηταν για ενα απογευματινο περιπατο
Ονομα δεν συγκρατησα, ελληνικα μιλαγε πολυ λιγα και μολις της ειπα οτι μιλαω αγγλικα χαρηκε γιατι μπορουσε να συνενοηθει , μου ειπε πως δουλευει απο τις 10 το πρωι μεχρι αργα *μαλλον και απογευματινη βαρδια
Κύριε Πύραυλε, φρονώ ότι η απάντησις σας είναι υπέρ το δέον σκωπτική.
αν σε ξαναστειλω να παραδωσεις χαρτια να με χεσεις
Πιθανόν, ωστόσο το ρισκάρω εκ του ασφαλούς, καθότι (α) δεν είσθε συμπλεγματικός, άρα έχω περιθώρια αστεϊσμών χωρίς παρεξηγήσεις και (β) είμαι σχεδόν ακριβής (παραδεχθείτε το!)
Κοιτα τα εξοδα δεν τα ξερεις μαλλον καλα και στα ελληνικα δημοσια νοσοκομεια τα πληρωνεις σχεδον ολα... αλλα τα εξοδα δεν ειναι μονο αυτα ειναι και αλλα χαρτια που χρειαζονται.... Εγω μιλαω παντα για κοπελες που εχουν χαρτια και περνανε απο γιατρους.... υηπαρχουν μαγαζια που δεν χτυπανε μα ουτε φωναζουν στα 7 λεπτα.... οσο για το αν αναγκαζονται να το κανουν δεν νομζω απλα εχει ερθει ολοι η γυφτορουμανια στην φυλης με φοουλ προγραμμα χωρις να περνανε γιατρους και οι περρισσοτεροι τησ προτιμανε εσυ μπορεισ να μου το εξηγησεισ αυτο???? οσο για το τι ειμαι ειμαι ελληνιδα με ολα μου τα χαρτια δεν ξερω αν σου κανει αυτο????? Και αν η δουλεια τησ ιεροδουλης ειναι απλη δουλεια γιατι δεν την κανει ο καθενας τοτε?????Τελικα τι ειναι η Μπραζιλ?
α....ιεροδουλος
β....τσα2
γ....πατρωνα
δ....μανατζερ
ε...χωρα της νοτιου αμερικης
Η Κασσετα οτι οι ιεροδουλες ειναι πιο καθαρες απο τις κοπελες που εχουν απλη δουλεια...(ενω της εκδιδομενης δεν ειναι απλη δουλεια),,την ακουω 20 χρονια που πηγαινω στα ντελλα.Πριν λιγα χρονια συμφωνουσα γιατι οι κοπελες οντως προσεχανε και παιρναγανε τακτικα γιατρους,σημερα αυτο που λες δεν ισχυει...δε μπορει η κοπελα που κανει 30 τελειωτικα τσιμπουκια στο στομα της και δε παει ουτε καν να πλυθει η να βαλει εστω ενα στοματικο διαλυμα να προσεχει τον ευατο της.Ο κινδυνος εστω και για το πιο ακινδυνο μικροβιο ειναι πολυ μεγαλο
Τι παει να πει το ζηταει ο πελατης και το κανουν....μηπως πολλες κοπελες εξαναγκαζονται να το κανουν για να δουλεψουν??....
Ποια ειναι τα εξοδα για τους γιατρους στα δυο δημοσια νοσοκομεια?..
ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΔΩΡΕΑΝ...μονο μια μικρη συμμετοχη πληρωνεις..νομιζω 3 με 5 ευρω...ειδικα για τις δηλωμενες κοπελες οι εξετασεις ειναι εντελως δωρεαν.Αν εννοεις οτι το ταξι ειναι εξοδο...συμφωνω..
Εγω σαν πελατης θελω καθαροτερα δωματια και να μη χτυπαει πχ η τσα2 τη πορτα στα 7 λεπτα....αυτα γιατι δε γινονται?
...για λογους αισθητικηςΚαι αν η δουλεια τησ ιεροδουλης ειναι απλη δουλεια γιατι δεν την κανει ο καθενας τοτε?????
μάλλον θρησκοληπτικοί είναι οι λόγοι...για λογους αισθητικης
αισθητικοι κι εργονομικοι..μάλλον θρησκοληπτικοί είναι οι λόγοι
H Ελένη παίρνει Πακιστανούς.Εισήλθε στο σαλόνι βρωμιάρης κατάμαυρος πακιστανοειδής.Η υπηρέτρια τον χαιρέτησε χαμογελαστά και του είπε να καθήσει για να περιμένει την κοπέλα.Κων/λεως 166 ημιυπόγειο-Ελένη που ανακάλυψε ο σπάϊντερντομ.
Ξανθιά ανοιχτόχρωμη κοπέλα με καρέ μαλλί και ευμεγέθεις μαστούς.Χαρακτηρίζεται χυμώδης στο μεταίχμιο του "ευτραφούς".Υστερεί στο οπίσθιο σύστημα."Ρωσίδα" κατά την συμπαθή υπηρέτρια, κάνει ισπανικό και τελειωτικό στα βυζιά.20 ευρώ.
Η υπηρέτρια έθεσε από την αρχή χρονικό όριο 10 λεπτών.Απορρίφθηκε.
Μπήκε φίλος συναγωνιστής και αποκόμισε καλή εμπειρία.Είπε οτι αρχίζει με φιλιά στο στήθος και συμμετέχει στην κύρια πράξη.Δεν έγλυψε αρχίδια.Χρόνος πράξης 10 λεπτά.