Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 274 άτομα (27 μέλη και 247 επισκέπτες)

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τελικα η καταθεση εγινε στο ιασωνος 44...σαμπρινα με μια αλλη ντουετο (μετρια η αλλη)...πηρα τη σαμπρινα,και αφου ξερω οτι ενδιαφερει αρκετους θα ειμαι οσο γινεται αντικειμενικος...

η σαμπρινα ειναι ψηλη με ωραιο προσωπο,ματαρες,πολυ ωραια μαλλια και καλο σωμα (οχι αδυνατη...),για το μεταξι αστερι, δε το συζητω...το μονο μειον το πολυ μικρο της στηθος...
μεσα λοιπον,προκαταρκτικα δεν ειχε καθολου,το κακο της υποθεσης...περασμα προφυλακτικου σε πεσμενο πεος (εκει ειπα παει...),παρολαυτα πιπα πολυ καλη επαγγελματικη και βαθεια και επιτυχες αποτελεσμα...την ανεβασα πανω οπου πηρε σωστη σταση και κουνιοταν καλα αλλα δεν ενοιωθα τιποτα (μαλλον πολυ κρεμα...),και σιγουρα οχι η καταλληλοτερη σταση για μια τετοια γυναικα πολλων ιππων...στο ιεραποστολικο πολυ καλυτερα τα πραγματα και δεν βαζει κοντρα πουθενα,οπου και τελος...
σιγουρα δε τρελαθηκα,αλλα δεν ηταν και κακη συνολικα,τη δουλεια της την ξερει σιγουρα παντως...για 15 ευρω και για μια φορα πιστευω ο.κ, για δευτερη δε νομιζω...συμμετοχη γενικα δεν εχει αλλα εχω παρει και πολυ χειροτερες...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
χτες το πρώϊ έκανα την τρίτη και καθοριστή επίσκεψη στην Ιταλίδα (απο την γνωστή Ιταλια της Ρουμανίο/Βουλγαρο/Αλβανίας) Κάρλα στο Μαγνησίας 11. Πλέον για μένα στανταράκι αφού προσφέρει αρκετά καλή ποιότητα υπηρεσιών στο δωμάτιο, είναι φιλότιμή και δεν ξινίζει αν αργείς. Εμφανισιακά δεν είναι κάτι συνταρακτικό αλλα βγάζει μια προστυχιά. Μακάρι να δούλευε και απόγευμα!!  :rockon: :rockon: :rockon:

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Σημερα βλεπω καλμα, μετα τις βροχες και το κρυο, τα σαλιγκαρια λιαζονται. Θα χωθει κανενας σε κανενα σπιτι? Θα σας καψει ο ηλιος ρεεεεεει!

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Σημερα βλεπω καλμα, μετα τις βροχες και το κρυο, τα σαλιγκαρια λιαζονται. Θα χωθει κανενας σε κανενα σπιτι? Θα σας καψει ο ηλιος ρεεεεεει!
υπομονή τσίφτη συνηθος σ/κ τετοια ωρα στο περίπου γραφει ο προφέσορας
ΥΓ τα έχω μελετημένα όλα  :2funny:

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Πρωινη βολτα και σημερα στα περιξ της Φυλης προς ανευρεση του στοχου των τελευταιων ημερων τρελοκαμπερως Ελενας. Αφου εφαγα το ακυρο στο Φωκαιας 17 με την βυζαρου με την ελια (Αλίνα?) συνεχισα στη Φυλης στο 71 κατω οπου ηταν ενα μελαχρινο ρουμανακι με ωραιο σωματακι και κωλαρακι με τεραστια high heels για τους λατρεις, η οποια χουφτωσε τ αρχιδια συναγωνιστη κινηση ματ οπως αποδειχτηκε γι αυτη αφου ο συναγωνιστης περασε χωρις δευτερη σκεψη.
Επομενος σταθμος οπου εγινε και καταθεση στο Φ67 σε αλλο μελαχρινο ρουμανακι με κοκκινες ανταυγειες ωραιο σωματακι-κωλαρακι και ναζιαρικο προσωπο. Καλο gfe, φιλια αγκαλιες χαδια με πολυ καλη διαθεση και υπομονη τιμησε στο ακεραιο το 20αρικο. Κανει και ακα για τους λατρεις.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Συναγωνιστές καλησπέρα!! Εξόρμηση σήμερα στην πρωινή βάρδια σε Φυλής και λίγο απο Μετάξι.
Διδυμου 27 ισόγειο ήταν η Ιονέλλα αδιάφορη κοντή και χονδρή κοπέλα.Δίπλα στον όροφο ήταν η Χριστίνα ξανθιά με μακριά μαλλιά,Ρωσίδα κατα την τσατσά.Ωραία σε πρόσωπο και βυζάκια αλλά μας τα χαλάει λίγο το σώμα.Είναι αφρατούλα στα όριοα του ανεκτού.Τσιμπούκι γυμνό.
Διδύμου 20 Ιβάννα, βιαστικό υγρό και αυτόματο τσιμπούκι με σκοπό να σε τελιώσει γρήγορα χωρίς πιασίματα.Διδύμου 16 ήταν η Μαριάννα αδιάφορη μεγαλοκοπέλα και αυτή απο Αλκαμένους 117 όπως και η Ιβάννα.Γυμνό τσιμπούκι.
Φυλής 40 η Άννα η "Βουλγάρα" ψηλή όμορφη νταρντανογκόμενα με γυμνό τσιμπούκι και κώλο.Έχω αναρτήσει αρνητική κριτική γι αυτήν.
Φώκαιας 17 ισόγειο πρέπει να ήταν η Αλέξια με την ελιά στο πάνω χείλος.Η νταρντάνα βαμμένη ξανθιά τώρα.Στον όροφο το καβλοπίπινο γυφτορουμανάκι η  Ντόρα με
γυμνό τσιμπούκι.Φέρνει πολύ σε Λατίνα.
Φώκαιας 19 ήταν λευκή,πλαδαρή,με καστανά μακριά μαλλιά κοπέλα.Αστείο σκηνικό ένα datsun παρκαρισμένο έξώ απο το 27 με 2 γύφτους που πούλαγαν χαλιά.Ο ένας φύλαγε
εμπόρευμα και ο άλλος γαμούσε στο Φώκαιας 19 και μόλις τελείωσε , αλλαγή φρουράς και μπήκε ο άλλος να γαμήσει.
Φώκαιας 22 υπόγειο κλειστό και στο ισόγειο ήταν ψηλή αδύνατη κοπέλα με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους  και τατού στο δεξί μέρος της κοιλιακής χώρας όπως βλέπουμε εμείς.Καλό μωρό με extra μόνο το 69 που θεωρείται πλέον κάτι δεδομένο.Την συγκεκριμένη δεν την έχω ξαναδεί και είναι μάλλον καινούρια.Καμία σχέση με την άλλη κανονικών κιλών με τατού το λουλούδι στο ίδιο σημείο τονίζω.
Φώκαιας 24 το γνωστό αθίγγανο πορδοβούλωμα με full.Σπασμένα δόντια με μακρά θητεία Μεταξουργείο στο Κωλοκυνθούς 63,Λεωνίδου 28 όροφος και τελευταία έχει βγάλει λειχήνες στο εν λόγω μαγαζί.
Φώκαιας 25 βουκόλα Ρουμάνα λευκή κανονικών κιλών.Πρέπει να λέγεται Φλωρεντίνα και την είχα πάρει παλιά στο Φυλής 92 νέο.Γυμνό τσιμπούκι.Θετικό το ότι έδιωξε πακιστανό.Μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους.Στο ισόγειο κάτω 2 κοπέλες η Λάουρα όμορφος πιπίναρος αναμαλλιασμένος απο τις κρεββατομαχίες,αυτή την φορά η τσατσά δεν ανακοίνωσε γυμνό τσιμπούκι αλλά μόνο κανονικό πρόγραμμα.Και η δεύτερη ήταν μία εκφυλη χωριατοπούλα λεπτή με καστανά μαλλιά,λευκή με γυμνό τσιμπούκι και κώλο η Μιχαέλλα.Η Μιχαέλλα έμοιαζε σε χαρακτηριστικά με την Καίτη την Αλβανίδα απο Φυλής 71 για όσους θυμούνται που δούλευε πριν 2 χρόνια.
Φώκαιας 27 υπόγειο βγήκε η Μπάρμπορα ολόγυμνη μπροστά μας.Στο τσακ ήμουν να μπώ.Στο ισόγειο ήταν η Ελβίρα παλιά καραβάνα και αυτή,αδιάφορη.Την είδα φευγαλέα οφείλω να ομολογήσω αλλά μάλλον ήταν αυτή.
Αγκύρας 12 αριστερό ισόγειο ήταν η Μίλε η καινούρια Ρωσίδα.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Πρόκειται για μία ξανθιά κοπέλα με όμορφο πρόσωπο και μόνο αυτό.Είναι πιο παχιά απο την Ρωσίδα Ολγα που δουλεύει εκεί και για μένα το πάχος της θεωρείται παράγοντας αποτρεπτικός στο να περάσω στα ενδότερα.Θα την συνιστούσα μόνο στους λάτρεις του πάχους.Τώρα βυζιά έχει μεγάλα αλλά επειδή ήταν καλυμμένα δεν μπόρεσα να καταλάβω.Οι βυζολάγνοι του site ας κάνουν μία επιτόπια αυτοψία.Για μένα η συγκεκριμένη τρώει πόρτα λόγω πάχους.Στο δεξιό ισόγειο επιτέλους πέτυχα την Πάμελα.Είναι όμορφη αφρατούλα απο Ουκρανία την χαρακτηρίζω ζουμερή και όχι χονδρή.Επιτέλους αυτή την φορά συμφώνησαν τα ωράρια μας (απόγευμα αυτή-πρωί εγώ,απόγευμα εγώ-πρωί αυτή,Μετάξι εγώ αλλού αυτή.) και την πήδηξα.Θα ακολουθήσει κριτική για την μικρή "ανεψούλα" κατά θεσμικό συναγωνιστή.
Μετά κάθοδος στο Μεταξουργείο,σύντομο πέρασμα.Στο Μεγ Αλεξάνδρου 22 υπόγειο το θωρηκτό του Τσοχατζό.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Ιάσωνος 46 όροφος η υπέρβαρη ξανθιά,ίδια συνήθως.Γυμνό τσιμπούκι ,κώλος με πίπα και απολα.Αλλά και παιδικό χωρίς κρεμμύδι (κώλος).Στο μεσαίο μπαίνοντας είδα μία υπέρβαρη όχι την δαμάλα πού είναι συνήθως εκεί να ταιριάζει κάτι κιλότες για να αγοράσει.Απεχώρησα χωρίς να διακόψω την ιερή στιγμή.Στο αριστερό ισόγειο ήταν η Σαμπρίνα μαζί με ένα καυλοράπανο με μακριά μαύρα μαλλιά και διχτυωτό.Με καβλάντιζε να μπώ αλλά δεν μπήκα και το μετάνιωσα.Το καυλοράπανο ήταν κανονικών κιλών και φορούσε δικτυωτά δεν ήταν η Λαβίνια.Ξέρει κανείς να μου πεί;
Kωλοκυνθούς 38 όροφος η ξανθιά με το καρέ μαλλί και με piercing.Aδιάφορη για μένα καθότι μπάζο.Στο ισόγειο πήρα την Μανταλίνα την αθίγγανη η οποία πρόσθεσε κάποια κιλάκια που δεν την πολυκολακεύουν.Ωραία κοπέλα αλλά σιγά σιγά χαλάει και αυτή.Συγκεκριμένα άρχησε τα μη και μη  και  τα finish .Θα το σκεφτώ αν την ξαναπάρω εξάλλου στην αγορά παίζουν και άλλα μπαλαντέρ.

Molecular

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φίλτατοι σύντροφοι, συναγωνισταί μα πάνω από όλα παράγοντες της βελτιστοποίησης της εξωτερικής μας πολιτικής με άλλα κράτη χαίρετε! Είμαι στην ευχάριστη θέση να δηλώσω πως έκανα το καθήκον μου για την πατρίδα πηδώντας μια Τουρκάλα. Ναι καλά ακούσατε! Δεν επρόκειτο για τις καθημερινές αερομαχίες των F-16 πάνω από το Αιγαίο σύντροφοι! Δεν επρόκειτο για παραβιάσεις των θαλάσσιων ή χερσαίων συνόρων μας ούτε για κάποια μυστική διπλοματική ατζέντα! Επρόκειτο περί εμπλοκής μεταξύ εμού και της Τουρκάλας, η οποία εργαζόταν με περίσσειο ζήλο στον οικό, ο οποίος εδρεύει απέναντι από το Φυλής 92 (πάνω). Οφείλω να ομολογήσω πως οι διαπραγματεύσεις στέφθησαν με απόλυτη επιτυχία, καθότι αμφότεροι "πέσαμε με τα μούτρα" στη δουλειά, έχοντας γνώση οφείλω να πω της κρισιμότητος της συνάντησης ένεκα εχθρικού κλιματος μεταξύ των δύο χωρών. Τελικά καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως μέσα από τη συνουσία μπορούν να χαλαρώσουν οι εντάσεις και να αυξηθούν οι κοινοπραξίες (σε αυτό το επίπεδο τουλάχιστον) εφόσον οι διπλομάτες ανήκουν σε διαφορετικά φύλα. Το μόνο μείον, και επιτρέψτε μου την παρατήρηση πολύ μεγάλο μείον, ήταν η Πολωνή Τσατσά, η οποία ήτο ως φάνηκε βιαστική λόγω του συνωστισμού των διπλοματών, οι οποίοι περίμεναν απέξω. Κατόπιν της ακόλουθης επιτυχίας σύντροφοι θα ήθελα να ρωτήσω: Μπορώ άραγε να βάλω αυτή τη συνάντηση στο βιογραφικό μου και στη συνέχεια να το αποστείλω στον Κύριο Δρούτσα; Σημειωτέον πως οι συζητήσεις έλαβαν χώρα χωρίς να βάλω λακ στο μαλλί μου! Μάλλον θα είναι και αυτός ένας από τους λόγους της όξυνσης των σχέσεών μας ε; χεχεχεχεχε!

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
φυλης πριν λιγο

92 αριστερα η ανακαλυψη της βραδιας.ρενατα του hotscorpios
μελαχροινο ομοεφο κοριτσι.
ρωσικο μοντελε κορμι αλλα με 2,5αρια συσικα στητα βυζια.
καλο γαμησι,δεν ρελενεσαι αλλα δεν κλαις το 20αρικο

92 δεξια.πετιτ μελαχροινο 1,60 περιπου.
ωραιο αδυνατο με γλυκο προσωπο και πολυ καλο στηθος.

αετοφωλια.2 ξανθα μπαζα.

86 κατω μελαχροινο μπαζο.

86 πανω.μελχαροινη θεα μιχαελα και μετριο μελαχροινο μαζι της.

84 πανω 2 μελαχροινα κατω του μετριου

84 κατω η ξενια κα η ζωη

67 καρμεν.κοντο μελχροινο σκυλι

69 κατωτο γνωστο πιπινι μπιανκα.

71 κατω καστανο κουκλι με υπεροχο 1,5αρι στηθος και φοβερο κωλο.δουλευε συνηθως στο 92 δεξια.

73 2 ψοφια.

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Φίλτατοι σύντροφοι, συναγωνισταί μα πάνω από όλα παράγοντες της βελτιστοποίησης της εξωτερικής μας πολιτικής με άλλα κράτη χαίρετε! Είμαι στην ευχάριστη θέση να δηλώσω πως έκανα το καθήκον μου για την πατρίδα πηδώντας μια Τουρκάλα. Ναι καλά ακούσατε! Δεν επρόκειτο για τις καθημερινές αερομαχίες των F-16 πάνω από το Αιγαίο σύντροφοι! Δεν επρόκειτο για παραβιάσεις των θαλάσσιων ή χερσαίων συνόρων μας ούτε για κάποια μυστική διπλοματική ατζέντα! Επρόκειτο περί εμπλοκής μεταξύ εμού και της Τουρκάλας, η οποία εργαζόταν με περίσσειο ζήλο στον οικό, ο οποίος εδρεύει απέναντι από το Φυλής 92 (πάνω). Οφείλω να ομολογήσω πως οι διαπραγματεύσεις στέφθησαν με απόλυτη επιτυχία, καθότι αμφότεροι "πέσαμε με τα μούτρα" στη δουλειά, έχοντας γνώση οφείλω να πω της κρισιμότητος της συνάντησης ένεκα εχθρικού κλιματος μεταξύ των δύο χωρών. Τελικά καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως μέσα από τη συνουσία μπορούν να χαλαρώσουν οι εντάσεις και να αυξηθούν οι κοινοπραξίες (σε αυτό το επίπεδο τουλάχιστον) εφόσον οι διπλομάτες ανήκουν σε διαφορετικά φύλα. Το μόνο μείον, και επιτρέψτε μου την παρατήρηση πολύ μεγάλο μείον, ήταν η Πολωνή Τσατσά, η οποία ήτο ως φάνηκε βιαστική λόγω του συνωστισμού των διπλοματών, οι οποίοι περίμεναν απέξω. Κατόπιν της ακόλουθης επιτυχίας σύντροφοι θα ήθελα να ρωτήσω: Μπορώ άραγε να βάλω αυτή τη συνάντηση στο βιογραφικό μου και στη συνέχεια να το αποστείλω στον Κύριο Δρούτσα; Σημειωτέον πως οι συζητήσεις έλαβαν χώρα χωρίς να βάλω λακ στο μαλλί μου! Μάλλον θα είναι και αυτός ένας από τους λόγους της όξυνσης των σχέσεών μας ε; χεχεχεχεχε!

:think:  :think:  :think:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.742
Πόντοι
4.587
λιλυ στο πανω ντουετο με μια αλλη χοντρη...καλα αυτη η λιλυ τη ναρκωτικα παιρνει?

Τα χύσια όλων των πικιστανοαλβανών τα πέρνει στο στόμα. Αυτά είναι χειρότερα από LSD

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
φυλης πριν λιγο

92 αριστερα η ανακαλυψη της βραδιας.ρενατα του hotscorpios
μελαχροινο ομοεφο κοριτσι.
ρωσικο μοντελε κορμι αλλα με 2,5αρια συσικα στητα βυζια.
καλο γαμησι,δεν ρελενεσαι αλλα δεν κλαις το 20αρικο
Καλό κομμάτι  η  Ρενάτα .Και  πέρασα  στο   92  απέναντι  που  ήταν  ένα  ξανθό  την   πέμπτη  το  βραδύ .Αλλά  εκεί  δεν  πέρασα  γιατί  έχει  όλο  κάτι  μπάζα .Αν   έπεφτα  πάνω  δεν  μπορούσα  να  την  προσπεράσω .
Αρχικά  πήγαινα  για  Ξένια  στο  84  κάτω  Αλλά  δεν  ήταν  εκεί  μετά  για  Πάολα στο  200  Αλλά  και  εκεί  τίποτα αλλά  έπαιζε  στο  80  έμαθα και  το  βράδυ  της  Πέμπτης  τέλειωσε  με ένα  Ρουμανάκι στο   65  πάνω  με  τα  πολλά  τατού.
Και  παρασκευή  πρωί  για  Πάολα  στο  134  κάτω  καλό  κομμάτι  καυλοράπανο  όπως  το  αποκαλούν  κάποιοι  εδώ και  γλυκό  πιπίνι .
Αυτά  για  ένα  διήμερο  στην  Αθήνα μετά  από  κάνα  μήνα  πάλι  στους  δρόμους  της  ηδονής  

(keratas)

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδες επειδη ανεβαινω την επομενη βδομαδα Αθηνα θα ηθελα να μου προτεινετε κατα την ταπεινη σας προσωπκη γνωμη το top10 που πρεπει να επισκευτω αυτο το διαστημα σας ευχαριστω..

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.742
Πόντοι
4.587
-μαραθωνος,ενα πολυ λεπτο μελαχροινο αλλα μετριο γενικα,η τσατσα ειπε πρωτη μερα στη δουλεια...

Το είδα και εγώ χθες. Το ξέρω από την Κεραμικού 13Α το γνωστό κατσαριδόσπιτο με τον χοντρό βρωμοτσάτσο. Μακρυά από τη κοπέλα αυτή είναι εντελώς έπιπλο

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
παιδες επειδη ανεβαινω την επομενη βδομαδα Αθηνα θα ηθελα να μου προτεινετε κατα την ταπεινη σας προσωπκη γνωμη το top10 που πρεπει να επισκευτω αυτο το διαστημα σας ευχαριστω..
φυλής 69α Χριστίνα
φυλής 71β συνήθος έχει καλά καυλακια
φυλής 134 πρωι Πάολα πιτσιρίκα βουλγάρα
φωκαιας 17 Αλίνα παπάκι και Δώρα
φωκαίας 25 Λάουρα

Επισκέπτης
Το είδα και εγώ χθες. Το ξέρω από την Κεραμικού 13Α το γνωστό κατσαριδόσπιτο με τον χοντρό βρωμοτσάτσο. Μακρυά από τη κοπέλα αυτή είναι εντελώς έπιπλο
Μία Τζοάνα στο Αχιλλέως & Μαραθώνος γωνία, τι λέει;
Καστανή, ψηλή, πολύ αδύνατη με ελεύθερο στοματικό.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.742
Πόντοι
4.587
Μία Τζοάνα στο Αχιλλέως & Μαραθώνος γωνία, τι λέει;
Καστανή, ψηλή, πολύ αδύνατη με ελεύθερο στοματικό.

Την είδα και αυτή, δεν τη ξέρω αλλά ήταν πολύ βιαστική στο σαλόνι,  μπαμ-μπαμ που λέμε. Αυτή η συμπεριφορά συνήθως δείχνει τι θα επακολουθήσει και στο δωμάτιο (μάλλον ξεπέτα). Πριν πούμε όμως κάτι γι αυτήν με σιγουργιά πρέπει πρώτα να αναίβουν κριτικές.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε μαλλον ηταν μουσουλμανα εκ βουλγαριας
μιλανε τουρκικα πολυ καλα και αυτες και αρκετες λενε οτι ειναι απο τουρκια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom