Συναγωνιστές καλησπέρα!! Εξόρμηση σήμερα στην πρωινή βάρδια σε Φυλής και λίγο απο Μετάξι.
Διδυμου 27 ισόγειο ήταν η Ιονέλλα αδιάφορη κοντή και χονδρή κοπέλα.Δίπλα στον όροφο ήταν η Χριστίνα ξανθιά με μακριά μαλλιά,Ρωσίδα κατα την τσατσά.Ωραία σε πρόσωπο και βυζάκια αλλά μας τα χαλάει λίγο το σώμα.Είναι αφρατούλα στα όριοα του ανεκτού.Τσιμπούκι γυμνό.
Διδύμου 20 Ιβάννα, βιαστικό υγρό και αυτόματο τσιμπούκι με σκοπό να σε τελιώσει γρήγορα χωρίς πιασίματα.Διδύμου 16 ήταν η Μαριάννα αδιάφορη μεγαλοκοπέλα και αυτή απο Αλκαμένους 117 όπως και η Ιβάννα.Γυμνό τσιμπούκι.
Φυλής 40 η Άννα η "Βουλγάρα" ψηλή όμορφη νταρντανογκόμενα με γυμνό τσιμπούκι και κώλο.Έχω αναρτήσει αρνητική κριτική γι αυτήν.
Φώκαιας 17 ισόγειο πρέπει να ήταν η Αλέξια με την ελιά στο πάνω χείλος.Η νταρντάνα βαμμένη ξανθιά τώρα.Στον όροφο το καβλοπίπινο γυφτορουμανάκι η Ντόρα με
γυμνό τσιμπούκι.Φέρνει πολύ σε Λατίνα.
Φώκαιας 19 ήταν λευκή,πλαδαρή,με καστανά μακριά μαλλιά κοπέλα.Αστείο σκηνικό ένα datsun παρκαρισμένο έξώ απο το 27 με 2 γύφτους που πούλαγαν χαλιά.Ο ένας φύλαγε
εμπόρευμα και ο άλλος γαμούσε στο Φώκαιας 19 και μόλις τελείωσε , αλλαγή φρουράς και μπήκε ο άλλος να γαμήσει.
Φώκαιας 22 υπόγειο κλειστό και στο ισόγειο ήταν ψηλή αδύνατη κοπέλα με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους και τατού στο δεξί μέρος της κοιλιακής χώρας όπως βλέπουμε εμείς.Καλό μωρό με extra μόνο το 69 που θεωρείται πλέον κάτι δεδομένο.Την συγκεκριμένη δεν την έχω ξαναδεί και είναι μάλλον καινούρια.Καμία σχέση με την άλλη κανονικών κιλών με τατού το λουλούδι στο ίδιο σημείο τονίζω.
Φώκαιας 24 το γνωστό αθίγγανο πορδοβούλωμα με full.Σπασμένα δόντια με μακρά θητεία
Μεταξουργείο στο Κωλοκυνθούς 63,Λεωνίδου 28 όροφος και τελευταία έχει βγάλει λειχήνες στο εν λόγω μαγαζί.
Φώκαιας 25 βουκόλα Ρουμάνα λευκή κανονικών κιλών.Πρέπει να λέγεται Φλωρεντίνα και την είχα πάρει παλιά στο Φυλής 92 νέο.Γυμνό τσιμπούκι.Θετικό το ότι έδιωξε πακιστανό.Μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους.Στο ισόγειο κάτω 2 κοπέλες η Λάουρα όμορφος πιπίναρος αναμαλλιασμένος απο τις κρεββατομαχίες,αυτή την φορά η τσατσά δεν ανακοίνωσε γυμνό τσιμπούκι αλλά μόνο κανονικό πρόγραμμα.Και η δεύτερη ήταν μία εκφυλη χωριατοπούλα λεπτή με καστανά μαλλιά,λευκή με γυμνό τσιμπούκι και κώλο η Μιχαέλλα.Η Μιχαέλλα έμοιαζε σε χαρακτηριστικά με την Καίτη την Αλβανίδα απο Φυλής 71 για όσους θυμούνται που δούλευε πριν 2 χρόνια.
Φώκαιας 27 υπόγειο βγήκε η Μπάρμπορα ολόγυμνη μπροστά μας.Στο τσακ ήμουν να μπώ.Στο ισόγειο ήταν η Ελβίρα παλιά καραβάνα και αυτή,αδιάφορη.Την είδα φευγαλέα οφείλω να ομολογήσω αλλά μάλλον ήταν αυτή.
Αγκύρας 12 αριστερό ισόγειο ήταν η Μίλε η καινούρια Ρωσίδα.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Πρόκειται για μία ξανθιά κοπέλα με όμορφο πρόσωπο και μόνο αυτό.Είναι πιο παχιά απο την Ρωσίδα Ολγα που δουλεύει εκεί και για μένα το πάχος της θεωρείται παράγοντας αποτρεπτικός στο να περάσω στα ενδότερα.Θα την συνιστούσα μόνο στους λάτρεις του πάχους.Τώρα βυζιά έχει μεγάλα αλλά επειδή ήταν καλυμμένα δεν μπόρεσα να καταλάβω.Οι βυζολάγνοι του site ας κάνουν μία επιτόπια αυτοψία.Για μένα η συγκεκριμένη τρώει πόρτα λόγω πάχους.Στο δεξιό ισόγειο επιτέλους πέτυχα την Πάμελα.Είναι όμορφη αφρατούλα απο Ουκρανία την χαρακτηρίζω ζουμερή και όχι χονδρή.Επιτέλους αυτή την φορά συμφώνησαν τα ωράρια μας (απόγευμα αυτή-πρωί εγώ,απόγευμα εγώ-πρωί αυτή,Μετάξι εγώ αλλού αυτή.) και την πήδηξα.Θα ακολουθήσει κριτική για την μικρή "ανεψούλα" κατά θεσμικό συναγωνιστή.
Μετά κάθοδος στο
Μεταξουργείο,σύντομο πέρασμα.Στο Μεγ Αλεξάνδρου 22 υπόγειο το θωρηκτό του Τσοχατζό.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Ιάσωνος 46 όροφος η υπέρβαρη ξανθιά,ίδια συνήθως.Γυμνό τσιμπούκι ,κώλος με πίπα και απολα.Αλλά και παιδικό χωρίς κρεμμύδι (κώλος).Στο μεσαίο μπαίνοντας είδα μία υπέρβαρη όχι την δαμάλα πού είναι συνήθως εκεί να ταιριάζει κάτι κιλότες για να αγοράσει.Απεχώρησα χωρίς να διακόψω την ιερή στιγμή.Στο αριστερό ισόγειο ήταν η Σαμπρίνα μαζί με ένα καυλοράπανο με μακριά μαύρα μαλλιά και διχτυωτό.Με καβλάντιζε να μπώ αλλά δεν μπήκα και το μετάνιωσα.Το καυλοράπανο ήταν κανονικών κιλών και φορούσε δικτυωτά δεν ήταν η Λαβίνια.Ξέρει κανείς να μου πεί;
Kωλοκυνθούς 38 όροφος η ξανθιά με το καρέ μαλλί και με piercing.Aδιάφορη για μένα καθότι μπάζο.Στο ισόγειο πήρα την Μανταλίνα την αθίγγανη η οποία πρόσθεσε κάποια κιλάκια που δεν την πολυκολακεύουν.Ωραία κοπέλα αλλά σιγά σιγά χαλάει και αυτή.Συγκεκριμένα άρχησε τα μη και μη και τα finish .Θα το σκεφτώ αν την ξαναπάρω εξάλλου στην αγορά παίζουν και άλλα μπαλαντέρ.