Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 311 άτομα (28 μέλη και 283 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Φιλοι συναγωνιστες ανακαλυψα νεο σπιτακι στην Δουσμανη 10 πλατεια Αττικης ημιυπογειο "κουδουνι-μιρελα"  με ωραια κοπελα μονο 20 ευρω και υπηρεσιες πολυ καλες σαν στουντιου......
τυπε σοβαρα?δηλαδη πας και χτυπας το κουδουνι?
κανε μια περιγραφη της κοπελας δικε μου

τυπε η οδος δουσμανη δεν ειναι κοντα στην πλ.κολιατσου?

ganemos3

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
:cheesy:
εχεις δικιο κοντα ειναι ....η κοπελα ειναι μελαχρινη ωραια με σταρενια επιδερμιδα και πολυ καλο σερβις
:P

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
To ξερω το σπιτακι,καποιο μικρο διαστημα δουλευε εκει η μαρινα η γκεισα το mlf απο φυλης 109 πανω,ησυχο αλλα αρκετα μακρια απο φυλης
ομως καλο ειναι που μας το θυμισε ο ganemos
Eπισης καλη χρονια στον customer μιας και ευχηθηκε σε ολους μας
Τελος πολυ συμπαθης αυτος ο dourosladers,πηγαινει σε κοριτσια ωραια σ εμφανιση που θελω και γω να περασω μεσα αλλα με αμφιλεγομενη συμμετοχη,η κριτικη του για την γκομεναρα φλοριντα επιβεβαιωνει περισσοτερο την αναφορα του χτεσινου συναγωνιστη που ανεφερα για μετρια συμμετοχη μεσα παρα τη κριτικη συναγωνιστη με πιο θερμα λογια
Kagkoura για κινεζουλες pm στον heelover :)

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Για να φτασω σε σημείο να μαυρισω σπίτι φανταστειτε ...

[size=10pt]ΑΛΚΑΜΕΝΟΥΣ 117[/size] Μαυρο και στην τσατσα και στην ρωσιδα......

Περιγραφω

Μπαινω και κατευθυνομαι προς το σαλόνι και καθομαι στο δοκαρι ακριβως ξερετε στην ακρη του καναπέ.Βγαινει η τσατσα
ΔΙΑΛΟΓΟΣ

ΤΣΑΤΣΑ  Καθίστε να βγει η κοπέλα .
ΕΓΩ    Δεν πειραζει ας ξεμουδιασω γιατί οδηγούσα
ΤΣΑΤΣΑ  Μα καθηστε γιατί δεν μπορω να κανω τη δουλεια μου .......
ΕΓΩ    Μα ειμαι στο σαλονι και 4 μετρα μακρια σας και δεν θελω να κατσω
ΤΣΑΤΣΑ  Εεε ελα κοριτσι μου ....ειναι ενας κουρασμένος στο σαλόνι !!!! Μουρμουρα από τη ρωσιδα πριν βγει...
ΡΩΣΙΔΑ  βγαινει και λεει... Πως θα με γαμήσεις ετσι κουρασμένος ? ΕΕΕ
ΕΓΩ    Ποιος σας ειπε οτι ειμαι κουρασμένος ? Απλά δεν θελω να καθησω στον καναπέ
ΤΣΑΤΣΑ/ΡΩΣΙΔΑ Μουρμουρα εντονη που δεν καταλαβαινω τι λενε ..Μονο οτι κανουμε βολτες κτλ
ΕΓΩ    Αρχιζω τα μπινελίκια και λεω κατα την εξοδο να μην μπει και κανεις στους αλλους .

Παιδια 1η φορά στη ζωή μου μου συμβαινει και εχω παει στα απειρα σπίτια γι αυτό ΜΑΥΡΟ στην ΤΣΑΤΣΑ & ΡΩΣΙΔΑ η οποίες ειναι στην πρωινη βαρδια στις 7/1 

Να συμπληρωσω οτι Περγαμου 1  εχει ενα κοντό μαυριδερό με κάτι :tits: αλλά βγηκε με τουπε και δεν μπήκα

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
To ξερω το σπιτακι,καποιο μικρο διαστημα δουλευε εκει η μαρινα η γκεισα το mlf απο φυλης 109 πανω,ησυχο αλλα αρκετα μακρια απο φυλης
ομως καλο ειναι που μας το θυμισε ο ganemos
Eπισης καλη χρονια στον customer μιας και ευχηθηκε σε ολους μας
Τελος πολυ συμπαθης αυτος ο dourosladers,πηγαινει σε κοριτσια ωραια σ εμφανιση που θελω και γω να περασω μεσα αλλα με αμφιλεγομενη συμμετοχη,η κριτικη του για την γκομεναρα φλοριντα επιβεβαιωνει περισσοτερο την αναφορα του χτεσινου συναγωνιστη που ανεφερα για μετρια συμμετοχη μεσα παρα τη κριτικη συναγωνιστη με πιο θερμα λογια
Kagkoura για κινεζουλες pm στον heelover :)
την μαρινα την εχει παρει το ματι σου τωρα τελευταια πουθενα φιλε xilnik?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
οχι delonie,ειμαι σταθερος πελατης της τα τελευταια χρονια δυο-  τρια χρονια ,εχω και το τηλ της για να τη βρισκω αλλα τη τελευταια φορα oπως σωστα μου ειπε και ο chris πιανει πολυ τη συζητηση και με ψιλοξενερωσε.Σχεδον παντα οταν την επαιρνα ξεκιναγαμε αμεσως δουλεια.Στις υπηρεσιες της παντως ειτε μιλαει ειτε οχι ειναι αψογη παντα

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
οχι delonie,ειμαι σταθερος πελατης της τα τελευταια χρονια δυο-  τρια χρονια ,εχω και το τηλ της για να τη βρισκω αλλα τη τελευταια φορα oπως σωστα μου ειπε και ο chris πιανει πολυ τη συζητηση και με ψιλοξενερωσε.Σχεδον παντα οταν την επαιρνα ξεκιναγαμε αμεσως δουλεια.Στις υπηρεσιες της παντως ειτε μιλαει ειτε οχι ειναι αψογη παντα
χωρις αμφιβολια αξιολογη περιπτωση,ειχα περασει την περιοδο των γιορτων 2-3 φορες απο το 109 αλλα δεν δουλευε και ηταν μια μετρια στελλα στην θεση της.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
λοιπον τυποι μου
πηγα να δω τι παιζει
την οδο την ηξερα αλλα ειναι μπερδεμα για να την βρει καποιος οχι της περιοχης
οποιοι θελουν να πανε θα πρεπει να βρουνε την οδος σεριφου,ειναι ενα στενο πριν την πλ.κολιατσου
εκει θα την παρουν προς τα κατω(δηλ προς αχαρνων)και στο πρωτο στενο θα δουνε ενα μεγαλο φροντιστηριο αγγλικων,εκει ειναι η οδος που ψαχνουμε
πηγα κατα τις 5 οπου δουλευε μια μαρινα,μια ψηλη ρωσιδοφατσα που ηταν για καιρο στο μπουρδελο καλυμνου 48β
την οποια την ειχα δοκιμασει και ειναι απλα καλη,οχι κατι ιδιαιτερο

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
λοιπον τυποι μου
πηγα να δω τι παιζει
την οδο την ηξερα αλλα ειναι μπερδεμα για να την βρει καποιος οχι της περιοχης
οποιοι θελουν να πανε θα πρεπει να βρουνε την οδος σεριφου,ειναι ενα στενο πριν την πλ.κολιατσου
εκει θα την παρουν προς τα κατω(δηλ προς αχαρνων)και στο πρωτο στενο θα δουνε ενα μεγαλο φροντιστηριο αγγλικων,εκει ειναι η οδος που ψαχνουμε
πηγα κατα τις 5 οπου δουλευε μια μαρινα,μια ψηλη ρωσιδοφατσα που ηταν για καιρο στο μπουρδελο καλυμνου 48β
την οποια την ειχα δοκιμασει και ειναι απλα καλη,οχι κατι ιδιαιτερο

σιγα μη ξεφευγε απο τον απολυτο πορνορεπορτερ  :rockon:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Σύντομη βόλτα από Φυλής, στην αλλαγή βάρδιας (16.30 με 17.30).
Κυρίως μαγαζιά της αλυσίδας

Φω17κα - καστανή πιτσίλαμπλ
Φω22κα - μελαχροινό μπάζο
Φω22πα - Τάνια η πισοκίνητη είπε η τσα^2
Φυ92νε - Αλεξία
Φυ71νε - κλειστό
ΜΠ&Φυ - Στέλλα η αστεράτη
Φυ67 - Μαρία η ξανθιά με το κουλούρι

Πετάχτηκα για μια δουλειά τοπική και γύρισα

Φω22κα - το ίδιο μπάζο
Φω22πα - αρχικά κλειστό, μετά Μαρίνα (κατάθεση)
Φυ92νε - Τζένη η βουλγάρα με το κουλούρι
Φυ71νε - κλειστό
ΜΠ & Φυ - Αλεξία. Επιτσιλίσθη.

Αλεξία λοιπόν, μάλλον αυτή του στρατηγού Φαρκ. Δουλεύει τουλάχιστον 2 χρόνια στην αλυσίδα, και μέχρι τώρα δεν την είχα πάρει ποτέ. Καστανή ρουμάνα με μακρύ μαλλί, κοντούλα με καλούτσικο σώμα, μικρό αλλά καυλιάρικο στήθος, φοβερό κωλαράκι. Από μακριά μου φαινόταν πάντα ότι κινεζοφέρνει, έχει πάντως ωραίο προσωπάκι. Μέσα στο δωμάτιο πάλι, είναι πολύ καλή: μαεστρική πίπα, όλες τις στάσεις (κανονικό πρόγραμμα), γενικά δίνει μουνί χωρίς μα και μου. Πολύ καλή συμμετοχή, μπορώ να πω η καλύτερη απ' την αλυσίδα. Verdict: Σίγουρα θα την ξαναέπαιρνα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε προβλεπω αυτη η στρουγκα να γινει απτις αγαπημενες σου :2funny:

ΑΝ πεφτει μακρυα απο την ΑΛκιβιαδου και την Λιοσιων....
καλα κρασα... δεν καταλαβα ρε τυπε που ακριβως ειναι αυτο?
εγω ξερω την Περγαμου.... μετα ειναι η Βοδα παραλληλη και η Αλκαμενους πιο πανω σε βγαζει Αχαρνων στο
δεξι σου χερι εχεις ΑΓιου Πετρου.... και καθως περνας τον ΑΓιο παντελεημωνα μπαινεις πλεον προς διδυμου στα δεξια
αριστερα πανω φωκαιας αγκυρας κτλπ..... εχεις αφησει πισω αγαθουπολεως κτλπ...
αυτο που ακριβως ειναι? για κανε μας ενα μαππινκ  :sunglasses:

ειμαι ο ζωντανος GPS χουχουχου  :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΑΝ πεφτει μακρυα απο την ΑΛκιβιαδου και την Λιοσιων....
καλα κρασα... δεν καταλαβα ρε τυπε που ακριβως ειναι αυτο?
εγω ξερω την Περγαμου.... μετα ειναι η Βοδα παραλληλη και η Αλκαμενους πιο πανω σε βγαζει Αχαρνων στο
δεξι σου χερι εχεις ΑΓιου Πετρου.... και καθως περνας τον ΑΓιο παντελεημωνα μπαινεις πλεον προς διδυμου στα δεξια
αριστερα πανω φωκαιας αγκυρας κτλπ..... εχεις αφησει πισω αγαθουπολεως κτλπ...
αυτο που ακριβως ειναι? για κανε μας ενα μαππινκ  :sunglasses:

ειμαι ο ζωντανος GPS χουχουχου  :rockon:
τυπε γραφω πως μπορεις να πας εκει
δες στην πισω σελιδα

DPANEMA

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς εάν η ζωή δουλεύει τώρα στο 65β ή παίζει μόνο μεταμεσονύχτια;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε γραφω πως μπορεις να πας εκει
δες στην πισω σελιδα

οκ ... το εψαξα και στο γκουκλ μαπς. Οποιος θελει -> ειναι καλος οδηγος
ΤΗν Σεριφου την βγαζει κανονικα την αλλη που λες δεν την ειδα
αλλα λογικα εκει κοντα ειναι... δεν ξερω φιλε πολυ μακρυα... κοντευει κατω πατησια σταθμο.
ΑΝ ειναι να πας εκει μονο για ενα μπουρδελο καλυτερα να πας και να μπεις αμεσως
αλλιως δεν βολευει στην μπουρδελοτσαρκα καθολου.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Επεισοδιακή νύχτα σήμερα για μένα!! Η περιήγηση έγινε στην απογευματινή βάρδια σε Φυλής και πέριξ καθώς και Μεταξουργείο.
Στο Αλκιβιάδου 16Α πήγα να βρω την Σέρβα Ανδριάννα αλλά ήταν η Κατερίνα η Κρητικιά.Στο Αλκιβιάδου 16γΓ η μιλφ Πατρίτσια με ανανεωμένο look!!Koντό ξανθό μαλλί καθώς και επέμβαση σε στήθος και λιποαναρρόφηση.Μπορώ να πώ πως τώρα βλέπεται!
Διδυμου 27 ισόγειο η βουκολική Βασιλική με full! Στον όροφο ήταν η αθίγγανη μεγαλοκοπέλα Ραμόνα με μακριά μαύρα μαλλιά κανονικών κιλών και μέτριας εμφανίσεως να φοράει string.H τσατσά αυτή την φορά δεν ανακοίνωσε ακάποτο.
Διδύμου 20 ένα καινούριο με πιασίματα νέα σε ηλικία με μακριά μαλλιά,βυζάρες και μπουτάρες.Ακάποτη πίπα τελειωτική!!Πολύς κόσμος σε αναμονή για να δοκιμάσει το νέο φρούτο!! Στο Διδύμου 18 υπόγειο 2 κοπέλες η υπέρβαρη Βερόνικα και η Ελένη με το κοντό μαύρο μαλλί,τίποτα σπουδαίο.Τέλος στο Διδύμου 16 η μιλφ Εύα.
Φυλής 40 καινούρια βουκολική παρουσία με μακριά μαύρα μαλλιά,Ρουμάνα και όνομα Λώρα.Έχει ISO ΦΑΡΚΕΛΙ.Χαρακτηριστικό της γνώρισμα η πολύ φαρδιά λεκάνη και γοφοί.Τραγουδάει ακάπελα.
Φυλής 54 μία καινούρια με το όνομα Αντρέα (τι μου θύμισε τώρα!!) λεπτή με ξανθά μαλλιά πιασμένα κότσο,λευκή,με τατού πίσω στην μέση.Κανονικό πρόγραμμα.
Φυλής 66Δ ήταν η Λάουρα η οποία φόραγε extension και ήταν μουνάρα.Ακάποτο τελειωτικό είπε αυτή την φορά η τσατσά.
Φώκαιας 19 η Αλίνα με ελεύθερο στοματικό μελαμψή κοπέλα με πιασίματα αρκετά γνωστή.
Φώκαιας 22 υπόγειο η ψηλή με τα μαύρα μαλλιά,το λευκό δέρμα και το μεγάλο τατού λουλούδι στον αφαλό.Ελεύθερο στοματικό.Στο ισόγειο ήταν λεπτό πιπίνι με μακριά μαύρα μαλλιά αρκετά όμορφη αλλά ψυγείο μέσα.
Φώκαιας 24 ήταν η κοντή αθίγγανη που είναι συνήθως εκεί με πρωκτικό και ακάποτο.Αδιάφορη!
Φώκαιας 25 όροφος καινούρια λεπτή κοπέλα καστανόξανθη με ελεύθερο στοματικό.Όμορφή.Στο ισόγειο ήταν η Αλίνα η παλιά απο το Φυλής 92Α ,καστανόξανθη με κοτσίδα,όχι η καινούρια η μελαχρινή που δουλεύει και αυτή στα 2 ιδρύματα.
Όλα τα Φώκαιας 27 ήταν κλειστά!!
Αγκύρας 12 υπερυψωμένο ισόγειο ήταν η Χριστίνα,νεαρή,με μαύρα μαλλιά και γεματούλα με ακάποτο τελειωτικό.Στο ισόγειο βρήκα επιτέλους την Ραμόνα η οποία είχε μαύρα πυκνά μαλλιά περμανάντ και κανονικών κιλών.Η τα έβαψε ή ήταν περούκα.Πρώτη κατάθεση εδώ και αναμείνατε κριτική.Ακάποτο τελειωτικό!!
Φυλής 65 αμφότερα κλειστά!!
Στην αετοφωλειά ανακάλυψα κοντό πιπίνι με μαλλιά καστανόξανθα και πολύ λεπτό.Μούναρος!!Σωματότυπος παρόμοιος με την συνάδελφο της στο Φώκαιας 22 ισόγειο.
Φυλής 92Α ήταν μία καινούρια με μακρυά μαύρα μαλλιά κανονικών κιλών και με πονηρό χαμόγελο.Όμορφη.Φυλής 92Β η Τζένυ το γυφτάκι μακριά και αλάργα!!
Φυλής 71 υπόγειο η Τζούλια ένας κοντός μπόγος,παχουλή,αθίγγανη,πανάσχημη!!
Ακολουθεί ενημέρωση και απο Μεταξουργειό,συνοδευόμενη με επεισοδιακό γεγονός!!Αναμείνατε!!!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
1)Στο ισόγειο ήταν λεπτό πιπίνι με μακριά μαύρα μαλλιά αρκετά όμορφη
2)Φώκαιας 25 όροφος καινούρια λεπτή κοπέλα καστανόξανθη με ελεύθερο στοματικό.Όμορφή.
3)Στην αετοφωλειά ανακάλυψα κοντό πιπίνι με μαλλιά καστανόξανθα και πολύ λεπτό.Μούναρος!!
4)Φυλής 92Α ήταν μία καινούρια με μακρυά μαύρα μαλλιά κανονικών κιλών και με πονηρό χαμόγελο.Όμορφη.
...ρε προφέσσορα σόρρυ κιόλας αλλα με αυτη σου την ενημέρωση με αναστάτωσες.....4 τεμάχια χρήζουν άμεσης διερευνησης :bigdick:

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
περαστικος απο λιοσιων κατα τις 9...
πηγαινα για το 79 πανω που παιζει ενα καλο μωρο αλλα ηταν κλειστο δυστυχως,οποτε...
-βεργας 2,ενα τσιγγανε αλλα με κορμαρα και φανηκε να το'χε,δε μ'αφηνε να φυγω...επρεπε να μπω...
-βεργας 6 πανω/κατω,τιποτα το αξιολογο
-εξηικιου 18/20,κατι χοντρουλες
-λιοσιων 76,ο αλβανος τσατσος μου λεει "η κοπελα δινει και κολαρακι αλλα μονο σε ελληνες και αλβανους,αμα ειναι μαυροι δε το λεμε",δυστυχως ομως ηταν μια χοντρουλα πολυ μετρια...
-αδανων,ενα πιπινι ξανθο με ωραιο σωμα και προσεγμενο γενικα προσωπο,μαλλι,κραγιον,δαχτυλακια και τα συναφη,πολυ καλο...
-λιοσιων 91 (της πρεζοτσατσας),μια ξανθια χοντρουλα οχι ασχημη,στο σαλονι εγω και ενας πακιστανος,οταν βγαινει απ'το δωματιο μου τη πεφτει και αρχιζει να μου την πιανει,γλωσσοφιλα,παρακαλια να περασω κ.τ.λ...καγκελο ο πακος...

και...το αφησα για το τελος και το αφιερωνω στον μεγαλο παιχτη "απολυτο"
επετε συνεχεια λοιπον....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom