milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
σε τρωει να την φας τη μερεντα σου
Μα δεν ξερω πού δουλεύει χύστη μουορμαμε αυριο κιολσς δε πιστευω να βγαζει μερεντα απογευμα δουλευει
Συμφωνώ συναγωνιστή farkeli να την αναφέρουμε σαν Mαρία η Βουλγαρίτσα (γνωστή και ως οδοντογλυφίδα) για να μπορούμε να τη διακρίνουμε από τυχόν άλλες συνονιμίεςΚύριοι αν μου επιτρέπεται μια μικρή διόρθωση.
Αυτή την πορνο-κορασίδα θα ήταν σωστό να την λέγαμε Μαρία η Βουλγαρίτσα γιατί οι περισσότεροι συνάδελφοι ως Μαρία η Βουλγάρα έχουν υπόψη τους μια άλλη εργαζόμενη που ενίοτε δούλευε Φυλής 67 (παλαιότερα), Φυλής 80, Φυλής 109 ισόγειο και τώρα πλέον σε στούντιο (νομίζω) ... ;)
Συμφωνώ συναγωνιστή farkeli να την αναφέρουμε σαν Mαρία η Βουλγαρίτσα (γνωστή και ως οδοντογλυφίδα) για να μπορούμε να τη διακρίνουμε από τυχόν άλλες συνονιμίες
ασε το χειροτερο ειναι οταν χυνεις και τραβιεται η αλλη με αποτεσμα να μην υπαρχει στραγγιγμα αλλα να βγαινουν τα μισαΡε μαγκες να ρωτησω φταιω εγω?
Χθες ημουν σε ενα ρδελακι στο μεταξι το βραδυ. Κι εκει που γαμουσα και παω να χυσω, τη στιγμη που δεν υπαρχει γυρισμος, η πουτανα τραβιεται. Αλλα εμενα μαρεσει οταν χυνω να ειμαι μεσα και να "σπρωχνω", δηλ. να νιωθω μια αντισταση οχι να χυνω στον αερα.
Αλλα η πουτανα τραβηχτηκε, ετσι κι εγω τραβηξα το προφυλακτικο και εχυσα παντου. Αλλα μετα μου την ειπαν και η πουτανα και η τσατσα. Εγω επειδη ειμαι τζεντλεμαν, ειπα συγνωμη ηταν τυχαιο και αποχωρησα.
Αλλα ομως σημερα ξυπνησα με την απορια. Μηπως φταιω εγω? Η φταιει η πουτανα που τραβηχτηκε. Και δεν ηταν οτι βγηκε απλα το καβλι λιγο πριν το τελος. Ηταν εσκεμμενο και προμελετημενο το εγκλημα. Εχω αδικο?
ασε το χειροτερο ειναι οταν χυνεις και τραβιεται η αλλη με αποτεσμα να μην υπαρχει στραγγιγμα αλλα να βγαινουν τα μισα
τι φοβουντε μην μεινουν εγγυος
αμα σπασει η καποτα εμεις θα χεστουμε πρωτοι μακρια απο μας φτου φτου φτουφοβουνται μη σπασει η καποτα ξερω γω Λες και εμεις δε φοβαμαστε και δε προσεχουμε
Και να φανταστεις η πουτανα εκανε και ακαποτο αλλα εγω δε πηρα. Κι ολο κατι εβριζε απο μεσα απο τα δοντια της στη γλωσσα της.
Μου την εσπασε πολύ. Θα ξαναπαω.
αμα σπασει η καποτα εμεις θα χεστουμε πρωτοι μακρια απο μας φτου φτου φτου
θα ξαναπας ειπες παντως ε
Συναγωνιστές του φόρουμ Καλή Χρονιά με υγεία και πολλά γα..σια!!!
Θα εκτιμούσα εάν μπορούσε να με βοηθήσει κάποιο από τα ενημερωμένα και μπουρδελογυρισμένα μέλη...
Ψάχνω για μια Καζακστανή που δούλευε στο Ιάσονος 1Β (πέρυσι τέτοια εποχή), γύρω στο 1,60, μελαχροινή και με σχετικά ανοιχτή λεκάνη. Μου είχε συστηθεί τότε σαν Μαριάνα αλλά προσοχή ΔΕΝ αναφέρομαι στη ρωσίδα Μαριάννα που δούλεψε στον εν λόγω μαγαζί (και είναι ανοιχτο-καστανή κοντά στο 1,75). Αυτή που ψάχνω είναι σκούροκαστανή έως μελαχροινή και σχιστομάτα...Επιπλέον, αυτή που ψάχνω μου είχε πει μια τσα2 του εν λόγω καταστήματος ότι είναι αδερφή της Ζανέτ η οποία επίσης είχε εργαστεί στο εν λόγω κατάστημα. Τέλος, μήπως πήρε το μάτι σας σχιστομάτες τελευταίας κοπής (Καζα, κινέζες κλπ)?
Αυτά και ευχαριστώ.
Σήμερα Παρασκευή 7/1/11 πρωί