Λοιπον αδερφια εχουμε και λέμε!
φωκ24 κατω αδιαφορη μεριοτητα
φωκ24 ανω- τα ιδια και εδω
φωκ19- Αμαντα μιλφ καυλουρα ξανθιά. Μαγκες να δοκιμασω? Δεν το εχω με τα ωριμα αλλα μοιαζει σταρ η μανταμ
φωκ17 κατω- Αννα πολυ θερμο ξανθο γκομενακι με ωραιο κορμάκι. Δεν περασα στο τσακ και η τσα2 μου ειπε οταν εφευγα σε λεμε και κύριο μπατιρι!!!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Ουδεν σχόλιο και να ειμαι δεν ειναι ντροπη πάντως, τεσπα..
φυλ59 κατω- αδιαφορη ασουλουπωτη ξανθιά
φυλ59 ανω- Σακίρα πολυδοκιμασμένη. Δεν λεω καποιες φορρές καλη αλλα γενικα κακά τα ψέματα πάλιωσε
μον.πρ ανω- Μια χοντρή γλωσσου τσνακι και τσα2 2 ιν 1. Το κοριτσι ειχε την καυλα του, αμα εχανε 30 κιλα θα την πηδουσα με ευχαρίστηση. Μετα ηρθε η Ελβίρά, μελαχρινό καλίγραμμο προμιλφ. Υπάρχει γνωμη για την συγκεκριμενη?
φυλ69 κατω- Μπιάνκα πτσιρικα καινουργια καστανή, μικρα βυζακια (γαμώ την πιπινομανία μου!!!) και μουτράκι ιδιο με μια κυλίτσα που γνώρησα σε κατι βαφτίσια. Πολυ ωραιο μουτράκι! Κατάθεση πρώτη
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Δυστυχως πολυ λαδι και ζεστη.. Δεν πειραζει το ευχαριστηθικα τελικα καθότι το μωρό και η ρωσιδα τσα2 εδειξαν κατανόηση στο θέμα του χρόνου.
Στάση για τσιγάρο και βουρ (παλι) στην ψησταριά στην γωνία. Αυτήν την φορα το κοντοσούβλι ηταν λιγο στεγνό (τύπου άχυρο) μολις κρύωσε λιγο, πράγμα που σημαίνει ότι ήταν εισαγώμενο το κρέας (ειμαι γιος εμπορου κρεάτων)
φυλ134 άνω- ξανθιά ωραια γκόμενα αλλα κάτι με χαλαγε στο στησιμό της.
φυλ109 άνω- Μαρίνα μιλφ ξακουστη στο σαιτ αλλα λιγο πιο σπασμένη απο οσο θα ήθελα
φυλ134 ισ- Αδιαφορη μελεχρινη τσαμπουκαλου, στραβωσε που δεν μπηκα και ο πουστροτσατσος το ιδιο.. Με τρόμαξε το χοντρό ανωμαλο αγόρι αλλα ευτυχως ειμαι δυνάτος χαρακτήρας και το ξεπέρασα
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
136 ανω- Μαριάννα ψηλη, βυζαρού, πρόσωπο μέτριο, επιδερμίδα λευκη και λια σκετη μούρλια! Χαρούμενη εντός εχυσα πανω στην κολάρα της και στράβωσε αλλα στα αρχίδια μου κιολας. Εξαλου δεν το ηθελα αυθόρμητα μου βγηκε της ειπα καμια δεκαρια συγνώμη και εδειξε να το καταλαβαινει.
Εδω η παρτιλίδικη νύχτα έλαβε τελος
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Ελπίζω να μην σας κούρασα
Βαράτε παλικάρια