Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 202 άτομα (16 μέλη και 186 επισκέπτες)

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Μηνύματα
1.406
Κριτικές
107
Like
7.884
Πόντοι
7.815
μιλάς για χτές ? ή πιο παλιά .. ?
 

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Μηνύματα
1.406
Κριτικές
107
Like
7.884
Πόντοι
7.815
Διδύμου 20
πρωι....Ιβανα-τσεχα  :pipa1:
απογευμα.....Λολα  :pipa2:

Διδύμου 16
πρωι+απογευμα... καμια γιαγιακα πιστευω οπως παντα. :zombie:

Διδύμου 18β (υπογα)
πρωι....Τζουλια  :idiot:
απογευμα ? απογευμα δεν γνωριζω.  :hmm:

Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση συναγωνιστή !!

:dancing: :dancing: :dancing:

 

Επισκέπτης
Απογευματινη ενημερωση (15/10/2010 και ωρα 17:30)

Πρωτη επιδρομη Ιασωνος 37β (για ανευρεση της Ελενας που ελεγε ο giasou)
τζιφος...το πρωι ηταν η Ιωαννα (της κολοκυνθους) και το απογευμα η γνωστη φφφου,φφφφου Δημητρα.(δεν ειναι κακη - αντιθετως)
Δευτερη επιδρομη σε Ιασωνος 37α (πανω) η Μαρια-Μαιρη ξανθο μικροκαμωμενο με τα χρονακια της (βρωμικος κωλος οπως μου ειχε τυχει παλιοτερα)

Την εκανα απο μεταξι (επαιζε πολυ αραπια)
καλα θα μου πεις τι περιμενεις μεγαλοστελεχη πολυεθνικων ?
οχι αυτοι πληρωνουν για να τους πηδανε κατι αγορακια που πληρωνονται καλα.

Διδυμου 20 Λολα (καταθεση) φουριοζα λογω αυξημενης πελατειας αλλα στις υπηρεσιες της ιδια,στοργη,αγαπη,καραμελωμα,λιγο δοντακι βεβαια γιατι της ζητησα βαθεια εισχωρηση οπου κατι προσπαθησε αλλα δεν τα καταφερε,στο τελος την ειδα να δυσκολευοταν λογο δικης μου αποχης 3ημερων (ειχε μαζευτει υγρο,οχι μαλακιες) και της ψιλοεφυγαν απο το στομα,την μπουκωσα για τα καλα.

Η αληθεια ειναι οτι τωρα τελευταια δεν ειναι πολυωρες οι αναζητησεις μου οπως παλια,τι φταιει αραγε β ο η θ ε ι α λετε να βαρεθηκα ?

η ελενη δουλευει μετα τισ 12 στο 37 το κατω

στο γαμησι εχει αλλαξει πολυ απο οταν την ειχα πρωτοπαρει στο κολωκυνθουσ. πλεον δεν το κανει να φεναιτε αγκαρια αλλα αντιθετοσ προσπαθει να περασεισ καλα.. για εμενα ειναι οτι καλητερο με αυτεσ τισ υπερεσιεσ στα μπουρδελα αυτη τη στιγμη...
 

Επισκέπτης
ρε μεν μην μπερδεύεσαι, πισωκολητο την ειχα και στο χύσιμο εβγαλα αυθορμητα την καποτα και της πιτσίλισα τα κολομέρια.

Δεν μπερδευομαι ρε, καταλαβα τι εκανες. Τις τελευταιες παλινδρομησεις τις τραβηξες μονος σου, οπως και να 'χει... Ε, αυτο για μενα ειναι μαλακια, οχι σεξ. Σεξ ειναι να τελειωνεις με επαφη, αυτη ειναι η γνωμη μου.
 

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Μηνύματα
3.904
Κριτικές
95
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Μετα απο απογευματινες τσαρκες, το Σαββατο σε φυλης και μεταξουργειο, όπου και ειχαμε πολυ μετρια εώς απαράδεκτα πιτσιλισματα
Και την κυριακη στην φυλής, όπου ειχαμε 3 πολυ ευχαριστες καταθεσεις, εγραψα 2 κριτικές για την κυριακη και περιμενω να ανεβουν και θα γραψω και για την 3η(Βικυ Πολωνέζα).

Ξεκινημα στο φυλης86 το κατω, με την παλια γνωριμη Ντανιέλλα. Έχω να μπω πολλες μερες στο σαιτ και δεν ξερω αν εχει γραφτεί από τους εγκριτους συναγωνιστες ότι ξαναγύρισε.  Ήταν αρκετά καλή παντως, αλλά σαφως πεσμενη σε σχεση με το καλοκαίρι.

2η Καταθεση στο φυλης86 1ος όροφος, όπου συναντησα την οπτασία Μιχαέλλα, η οποία ηταν και πολυ ικανοποιητικη στις υπηρεσιες της, ενω καθοταν 15-20 λεπτα σε καθε πελάτη παρακαλώ!  :o :o :o
Επίσης βοηθηστε με στο τί εχει γραφτει για την συγκεκριμενη και κυριως για την ομορφιά της, όπου μοιαζει κι αρκετα στην μαρια τη βουλγαρα στο καλύτερο!

3η καταθεση στη Βικη στο 71 πανω, όπου της ζητουσα συνεχεια να αλλάζουμε στάσεις, προσπαθώντας να δω πότε θα δυσανασχετήσει, ενω δεν δυσανασχετησε καμια στιγμη τελικά!
Απιστευτη τσατσα εδω, ειχαμε μαζευτει 20 ατομα πριν την δω κι ενω ηταν παααρα πολυ στο δωματιο, δεν χτυπουσε πόρτες και μας το ελεγε κιολας ότι δεν  χτυπαει ποτε.
 

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Μηνύματα
3.357
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
παιδες ξερει κανεις αν το χριστινακι ειναι φυλης σημερα; :zfuck: :zfuck:
 

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Μηνύματα
2.033
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Φυλής 69 κάτω η Τάνια (μιλφ οφ δε μανθ)

Υπηρεσία η γνωστή Ρωσίδα ξανθή τσατσά η οποία για να μην της παραπονιούνται ότι χτυπάει την πόρτα του δωματίου για να βγει η κοπέλα γρήγορα, χτυπάει τις απέναντι πόρτες; :2funny:
 

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Μηνύματα
366
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
παιδια παρακαλω μια ερωτηση απο τους εμπειρουσ συναγωνιστες του σαιτ.περσυ και για αρκετο καιρο δουλευε στο φυλης 134α η αννα ενα απιστευτο μωρακι ξανθο ,αδυνατο,με μικρο βυζακι αλλα πολυ καλεε επιδοσεις.ξερει κανεις αν δουλευει και που?ειχα ακουσει σε καποια φαση οτι ειχε παρει μεταγγραφη σε αλλο σπιτακι αλλα ηταν ραδιο αρβυλα.τα φωτα σας παρακαλω
 

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Μηνύματα
2.033
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Μεσημεριανή επίσκεψη στο κέντρο της Αθήνας (13:00) επισκεπτόμενος δημόσια υπηρεσία. Παρκάρισμα πριν το Σταθμό Αττικής λόγω των επισοδίων και κινούμενος από οδό Ρόδου με προορισμό οδό μετά την Ηπείρου, σκέφτηκα να περάσω από τα της Καλύμνου μπας και πετύχω τη Χριστίνα. Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

Καλύμνου 46Α: Κουδουνάκι, ανέβασμα σκάλας, κάθισμα βαθύ, η υπηρεσία αναγγέλει την Όλγα, Ρωσίδα ξανθή milf με baby doll. Στα υπ'όψιν, σε περίπτωση που με ξαναβγάλει ο δρόμος. Κατόπιν φθηνής δικαιολογίας του στυλ "Θα κάνω μια βόλτα και θα περάσω αργότερα", με γυρισμένη την πλάτη άκουγα την υπηρεσία να με προτρέπει να μπω, στα μισά της σκάλας συνέχισε στον ίδια ρυθμό και λίγο πριν κλείσει η πόρτα πίσω της, η "κασέτα" είχε λίγο ακόμα

Καλύμνου 46Β: Κουδουνάκι, άνοιγμα της πόρτας από έναν κύριο ο οποίος απεδείχθη τεράστια ΜΟΡΦΗ! Με το γήρας έκδηλο στο πρόσωπό του, T-shirt και βερμούδα, καπελάκι το οποίο τον κράτησε στη σκέψη μου σαν έναν ξεβαμμένο Elijah Muhammad
[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/Elijah_Muhammad[/url]
Απόλυτα συμφιλιωμένος με τη θηλυκή του πλευρά έκανε ο ίδιος κάτι σαν sex show λικνίζοντας τους γοφούς του, ακουμπώντας σε μια πόρτα και μιλώντας με λάγνα φωνή. Κοπέλα η Βαλέρια με μαλλί "πριζωμένο", milf+, baby doll, μαύρο κομπινεζόν, μαύρο καλσόν, 10ποντα μαύρα παπούτσια, απεχώρησα και πάλι χρησιμοποιώντας την ίδια δικαιολογία με τον κύριο να μου προτείνει πρώτα να δοκιμάσω και μετά να αποχωρήσω και να με αποκαλεί "γλυκούλη" ενώ η πόρτα έκλεινε ερμητικά πίσω μου.

Να τονίσω ότι και τα 2 σαν χώροι μου έκαναν ιδιαίτερα θετική εντύπωση παρόλο που δεν πέρασα και σε περίπτωση που τα επισκεφθώ για πιο σοβαρό σκοπό είναι πολύ πιθανόν να περάσω εντός για να δοκιμάσω και τις "κοπέλες".

Διατηρώντας την πορεία μου έφθασα στην υπηρεσία που χρειάστηκε, τελείωσα σχετικά γρήγορα και σκέφθηκα να δοκιμάσω Φυλής 71 επάνω μιας και περίμενα να βρω την Μπάρμπορα. Με το που εισέβαλα στο χώρο 4 νοματέοι στο σαλόνι και η Μπάρμπορα με μπικίνι και μπότες μέχρι το γόνατο να βγάζει λόγο ώσπου 2 βαρέθηκαν να την ακούνε και μιας και οι έτεροι 2 θα ανέχονταν την πάρλα της αργότερα μιας και κάθισαν αποφάσισα να μην περιμένω παραπάνω.

Στο δρόμο της επιστροφής διέσχισα τη Φυλής παρατηρώντας τις κάθετες οδούς, στην πλειοψηφία τους τοπωνύμια, Κεφαλληνίας, Μαγνησίας, Καρπάθου κλπ ώσπου περνώντας την Ιθάκης ένας κρότος έστρεψε το κεφάλι μου προς τα δεξιά και είδα μπλε αυτοκίνητο να έχει στουκάρει με πράσινο παρκαρισμένο στη γωνία, ίσως και παρανόμως. Προχωρώντας άκουσα τον αλογοουρούχο οδηγό σε άπταιστα Αγγλικά να δικαιολογείται: Excuse me, my friend, I don't see you parking. Ο έταιρος οδηγός, well done ηλιοκαμένος εκ γενετής του έδειξε ότι μιλάει καλά τα Ελληνικά και τελικά πιστεύω ότι συνεννοήθηκαν.

Στροφή στην οδό Νιόβης για να κατέβω προς Αχαρνών όταν μου πέρασαν απ'το μυαλό οι θύμησες από 12 χρόνια πριν όταν και ο Σορίν Ματέι εισέβαλλε σε διαμέρισμα κρατώντας ομήρους μια οικογένεια με κατάληξη τα τραγικά τα οποία όλοι θυμόμαστε. Στροφή προς τα πίσω για να βγω στη Ρόδου και στη μέση της Παπαναστασίου στη διασταύρωση με τη Μωραϊτίνη, νεαρός κείτουνταν στο δρόμο κρατώντας κάτι στο χέρι του (πιθανολογούταν ότι ήταν σύριγγα). Τα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια απλώς έκαναν λίγο πιο πέρα αλλά και πάλι περνούσαν, ο νεαρός ακόμα κοίτων στο δρόμο, περαστικοί πέρα-δώθε κι ο νεαρός ακόμα εκεί. Αφού τον προσπέρασα και το σκέφτηκα καλύτερα είπα να γυρίσω να δώσω μια χείρα βοηθείας αλλά με πρόλαβε ηλικιωμένος στον οποίο ο νεαρός δικαιολογήθηκε ότι έπασχε από επιληψία. Τράβηξε ο καθένας το δρόμο του, εγώ προς το αυτοκίνητο, ο παππούς προς το σπίτι κι ο νεαρός με αυτό που κρατούσε στο χέρι του, τίποτε άλλο από ένα τριγωνάκι για να κάλαντα, προς άγνωστη κατεύθυνση.

ΥΓ: Αν κάποιος έχει πληροφορίες για το εάν η Χριστίνα από Καλύμνου δουλεύει ακόμη εκεί και πότε, παρακαλώ ας ενημερώσει. Γνωρίζω ότι είναι σε studio απλά να τσεκάρω εάν είναι διπλοθεσίτισα.

ΥΓ2: Μακρυγόρησα μεν, αλλά νομίζω ότι στο θέμα "Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα" ελάχιστα ήταν τα off topic στο συγκεκριμένο post.
 

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Μηνύματα
1.002
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Δεν μπερδευομαι ρε, καταλαβα τι εκανες. Τις τελευταιες παλινδρομησεις τις τραβηξες μονος σου, οπως και να 'χει... Ε, αυτο για μενα ειναι μαλακια, οχι σεξ. Σεξ ειναι να τελειωνεις με επαφη, αυτη ειναι η γνωμη μου.


Για να καταλάβω ρε φιλε.. Μου κάνεις μάθημα στο πως πρεπει να πηδαω?
 

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Μηνύματα
6.719
Κριτικές
126
Like
7.736
Πόντοι
7.885
Ακόρεστε όταν επιστρέψεις Χανιά φέρε και τίποτα καλό από Φυλής μαζί σου :tits: :pipa1: :zfuck:,γιατί δεν τα βλεπώ καλά τα πράγματα.Πάντως φίλε με κάτι τέτοια έχουν θησαυρίσει οι κλέφτες της ΑΝΕΚ και της BLUE STAR :jerking: :birdman: :headbang:
 

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Μηνύματα
326
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Υπηρεσία η γνωστή Ρωσίδα ξανθή τσατσά η οποία για να μην της παραπονιούνται ότι χτυπάει την πόρτα του δωματίου για να βγει η κοπέλα γρήγορα, χτυπάει τις απέναντι πόρτες; :2funny:

ΧΑΧΑ ξέρετε τι κάνει? πάει στην πόρτα που είναι απέναντι απο την κουζίνα μπαίνει μέσα (υπάρχει πλυντήριο εκεί) και αφου την κλείσει πίσω της, χτυπάει ουσιαστικά τον τοίχο που χωρίζει τα 2 δωμάτια για να την ακούσει η κοπέλα η οποία στην συγκεκριμένη βάρδια που το παρατήρησα αυτό ήταν η Τάνια  :2funny: :2funny: :2funny:
 

Επισκέπτης
Για να καταλάβω ρε φιλε.. Μου κάνεις μάθημα στο πως πρεπει να πηδαω?

Φιλε εχει μεγαλη σημασια αν ο οργασμος προκληθηκε απο τις παλινδρομησεις που εγιναν μεσα στο μουνι ή απο τις παλινδρομησεις που εγιναν μεσα στο χερι σου.

Αν ισχυει το πρωτο ειναι σεξ, αν ισχυει το δευτερο ειναι... μαλακια.  :-
 

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Μηνύματα
3.904
Κριτικές
95
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ακόρεστε όταν επιστρέψεις Χανιά φέρε και τίποτα καλό από Φυλής μαζί σου :tits: :pipa1: :zfuck:,γιατί δεν τα βλεπώ καλά τα πράγματα.Πάντως φίλε με κάτι τέτοια έχουν θησαυρίσει οι κλέφτες της ΑΝΕΚ και της BLUE STAR :jerking: :birdman: :headbang:
Εγω επιστρεφω αμέσως, πάντα  :sunglasses: :sunglasses:

Δεν εχω φερει καμία μαζι μου βεβαια στην Κρητη, αλλά εχω ενημερωσει για την αφιξη της Λαρίσσας, από φυλής 92  :zfuck: :zfuck: .
Αλλά δυστηχως, αμα εισαι λατρης του κώλου, χυσιματα στομα κτλ, πρεπει να κρατησεις τα φλόκια για Αθηνα  :P
 

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Μηνύματα
3.904
Κριτικές
95
Like
1.263
Πόντοι
7.195
μουναρα η λαρισα,γαμωτο...
Την ανταλλάσσω με Ντανιέλλα, ή πολυ καλυτερα με Μιχαέλα  :headbang: :headbang: :headbang:

Έχεις παρει βικυ? Μιλαμε προσπαθουσα να την νευριασω, αλλάζοντας της στασεις συνεχως κι ενω ειχαμε κανει παρα πολλη ωρα, αλλά αυτη περασε ολα τα τεστ χωρις να δυσανασχετησει  :o :o
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom