Καλησπέρα σας γνωρίζει κανείς τι παίζει στο Λουκά νικά στου ψυρη αυτό το καιρό γιατί έχω μεινες να δω τι παίζει,ευχαριστω.
Αδερφε αν και εισαι ξεκαθαρος σε αυτο που ρωτας, δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω
Καλησπέρα σας γνωρίζει κανείς τι παίζει στο Λουκά νικά στου ψυρη αυτό το καιρό γιατί έχω μεινες να δω τι παίζει,ευχαριστω.
Δεν νομιζω να εχει αλλαξει κατι οσοι μηνες κ αν περασαν!Καλησπέρα σας γνωρίζει κανείς τι παίζει στο Λουκά νικά στου ψυρη αυτό το καιρό γιατί έχω μεινες να δω τι παίζει,ευχαριστω.
Αδερφε αν και εισαι ξεκαθαρος σε αυτο που ρωτας, δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω
((( στο γνωστο καφενεδακι της γωνιας Ιασωνος & Λεωνιδου τιγκα στις πουτανες με καφεδακι και τσιγαρο ... απορια: τι περιμεναν 12:00 το πρωϊ αλλαγη βαρδιας ? )))
136 ανω- Μαριάννα ψηλη, βυζαρού, πρόσωπο μέτριο, επιδερμίδα λευκη και λια σκετη μούρλια! Χαρούμενη εντός εχυσα πανω στην κολάρα της και στράβωσε αλλα στα αρχίδια μου κιολας. Εξαλου δεν το ηθελα αυθόρμητα μου βγηκε της ειπα καμια δεκαρια συγνώμη και εδειξε να το καταλαβαινει.
Που βρισκετε την ευχαριστηση ρε μαγκες να τελειωνετε με μαλακια? Εγω αν τελειωσω μονος μου δεν θεωρω καν οτι εκανα σεξ. Ολη η ουσια της πραξης ειναι ο οργασμος, αν ειναι να τον νιωσω τριβοντας τον πουτσο μου στη χουφτα μου τι να το κανω?
Mηπως εννοεις Ιασωνος και Μεγαλου Αλεξανδρου...?
Καλημέρα σε όλους,
ξέρουμε σναγωνιστές τι παίζει σήμερα στα Διδύμου 20 ή 16 πρωινή ή απογευματινή βάρδυα ? Επίσης στα αγκύρας 12 ?
Αναζητείται η μιλφ-Νταιάνα ..
Που βρισκετε την ευχαριστηση ρε μαγκες να τελειωνετε με μαλακια? Εγω αν τελειωσω μονος μου δεν θεωρω καν οτι εκανα σεξ. Ολη η ουσια της πραξης ειναι ο οργασμος, αν ειναι να τον νιωσω τριβοντας τον πουτσο μου στη χουφτα μου τι να το κανω?
Την βλεπης στο σαλονι και οπως κοιταζη σε φτιαχνει.Αλλα στο δωματιο οταν της λες κατι χασκογελα εχει καλη συμετοχη... τωρα βαζει περισοτερη κρεμα απο παλια .Εγω οποτε την βλεπω δεν μπορω να αντισταθω, μετα μετανιωνω που περασα.Την πιπα να φτιαξη και να σταματιση την πολη κρεμα δεν θα φευγης απο εκει.....Σημερινή πρωινή
Φυλής 71 άνω η Μπάρμπ
Φυλής 71 κάτω κλειστό
Φυλής 69 κάτω η Τάνια (μιλφ οφ δε μανθ)
Φυλής 92 νέο & 71γ κλειδωμένα με φως αναμένο
Φυλής 65 η Σαμπρίνα
Φωκαιας 17 κάτω η Μπιάνκα λεπτή με ωραίο ελαφρά βαρύ 2αρι στηθάκι
Φωκαιας 17 άνω η Τζούλια πιπίνι μελαχρινό πολύ λεπτό (βλ. σχ. κριτικη αλλα δεν προτείνεται)
Φωκαιας 19 η Αλίνα μιλφ παχύ και με μικρό στήθος (δράμα)
Αναζητείται η μιλφ-Νταιάνα ..