Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 194 άτομα (14 μέλη και 180 επισκέπτες)

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
η λαρισα δε μοιαζει λιγο με τη σαμπρινα ρε...λαρισα-ντανιελα μ'αρεσει η λαρισα...δεν την πηρα τοτε τη βικυ που ηταν ενταξει,τωρα παχυνε πολυ νομιζω...να πουμε βεβαια οτι η τσατσα της ειναι κορυφαια κυρια με τα ολα της...

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ξεκινημα στο φυλης86 το κατω, με την παλια γνωριμη Ντανιέλλα. Έχω να μπω πολλες μερες στο σαιτ και δεν ξερω αν εχει γραφτεί από τους εγκριτους συναγωνιστες ότι ξαναγύρισε.  Ήταν αρκετά καλή παντως, αλλά σαφως πεσμενη σε σχεση με το καλοκαίρι.
Δεν θυμαμαι να γραφτηκε καπου!
Σημερα παντως που κατεβηκα επι τουτου να γευτω Ντανιελοκουλουρο γινοταν της μουρλης απο κοσμο κ εφυγα!
Τι το θες κ εσυ κ ενημερωνεις? :2funny:
Υ.Γ Για Αντρεα καλυτερα να μην ρωτησω!Χαλασε κ αυτη :-

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Δεν θυμαμαι να γραφτηκε καπου!
Σημερα παντως που κατεβηκα επι τουτου να γευτω Ντανιελοκουλουρο γινοταν της μουρλης απο κοσμο κ εφυγα!
Τι το θες κ εσυ κ ενημερωνεις? :2funny:
Υ.Γ Για Αντρεα καλυτερα να μην ρωτησω!Χαλασε κ αυτη :-
Gia τις προτασεις σου Αμάντα και Άντρεα, συμφωνουμε για 1 στις 2 στα εμφανισιακά γούστα αλλά...δεν με θέλει  :headbang: :headbang: :headbang:

Στης Αμάντας ήταν χαλαρά τα πραγματα από κινηση, αλλά ό,τι και να εκανε μεσα στο δωματιο δεν θα περνουσα καλά, αφού δεν τα παω καλά με τα μιλφ και ηταν πολυ μακριά από τα γούστα μου.
Η Προστυχιά της Άντρεα παλι και η ολη εμφανιση της μου αρεσε αρκετά, αλλά πηγα αργα και ετσι ειχε παρα πολυ κοσμο. Τα δωμάτια γεμάτα και δυστυχως δεν ειμαι για αναμονές εγώ, αφού δεν εχω γευτεί ούτε Άννα Σερβά όταν ηταν στα Κασσανδρας, από την πολυ αναμονή που θα έπρεπε να υπομείνω.

Παντως αν πηγαινες στο διπλανο μαγαζι για Μιχαέλα στη σημερινη σου βόλτα , μάλλον θα περνουσες καλυτερα  0:)

σιγα να μη δινει κουλουρι ακομα...
Δεν πειραζει, πηγα για εγγυημενο κουλούρι στην Ιωάννα, όπου και τροπετιάστηκε με 2 δαχτυλα στη σουφρα, πριν το κωλογαμήσι  :dancing: :dancing:

Για εμφανιση Σαμπρινας-Λαρίσσας, μαλλον ειναι 1-2 κλάσεις πάνω η Σαμπρίνα  :grin: , αν και αρχιζει να παχαινει και ψιλοχαλαει σιγα σιγα.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Eίχες ιδία πείρα μεταστροφής της;
Η από τις καταγραφές μας;
Απο αυτα που αναφερθηκαν εδω αλλα κ απο καποια αλλα που δεν εχουν αναφερθει ακομα...
Οτι προλαβαμε προλαβαμε με λιγα λογια

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
παντως ναι πιατσας,αμα θες κουλουρι εγγυημενα χωρις ταρζανιες η ιωαννα ειναι
ο.κ,δε μασαει καθολου σ'αυτο,ουτε κρεμα βαζει,ειναι ασχημομουρα βεβαια καμια σχεση με τη ντανιελα αλλα...

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
ποια Ιωάννα λες;

man29

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
7
Πόντοι
0

Ρε παιδια για ποια Σαμπρίνα λέτε την γνωστή από Λιοσίων και τα σχετικά.....

Gia τις προτασεις σου Αμάντα και Άντρεα, συμφωνουμε για 1 στις 2 στα εμφανισιακά γούστα αλλά...δεν με θέλει  :headbang: :headbang: :headbang:

Στης Αμάντας ήταν χαλαρά τα πραγματα από κινηση, αλλά ό,τι και να εκανε μεσα στο δωματιο δεν θα περνουσα καλά, αφού δεν τα παω καλά με τα μιλφ και ηταν πολυ μακριά από τα γούστα μου.
Η Προστυχιά της Άντρεα παλι και η ολη εμφανιση της μου αρεσε αρκετά, αλλά πηγα αργα και ετσι ειχε παρα πολυ κοσμο. Τα δωμάτια γεμάτα και δυστυχως δεν ειμαι για αναμονές εγώ, αφού δεν εχω γευτεί ούτε Άννα Σερβά όταν ηταν στα Κασσανδρας, από την πολυ αναμονή που θα έπρεπε να υπομείνω.

Παντως αν πηγαινες στο διπλανο μαγαζι για Μιχαέλα στη σημερινη σου βόλτα , μάλλον θα περνουσες καλυτερα  0:)
Δεν πειραζει, πηγα για εγγυημενο κουλούρι στην Ιωάννα, όπου και τροπετιάστηκε με 2 δαχτυλα στη σουφρα, πριν το κωλογαμήσι  :dancing: :dancing:

Για εμφανιση Σαμπρινας-Λαρίσσας, μαλλον ειναι 1-2 κλάσεις πάνω η Σαμπρίνα  :grin: , αν και αρχιζει να παχαινει και ψιλοχαλαει σιγα σιγα.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ρε παιδια για ποια Σαμπρίνα λέτε την γνωστή από Λιοσίων και τα σχετικά.....
Φυλης59 εδω και χρόνια.
Κανει βαρδιες και μεταξουργειο βεβαια, κολωνου πρεπει να την εχω πετυχει.
Μεσα ειναι επιπλο, τουλαχιστον εχει καλη πίπα!

Επισκέπτης
Πολύ καιρό ακούω τα ίδια ονόματα στα ίδια σπίτια και οι περισσότερες είναι κάτω του μετρίου...Κάποτε το πρόβλημα ήταν να βρεις την γκόμενα που πήδηξες τη Δευτέρα στο ίδιο μπουρδέλο και την Τρίτη ή την Τετάρτη,τώρα το πρόβλημα είναι να βρεις διαφορετική.Ξέρεις εκ των προτέρων τι θα δεις στο 71 επάνω,στο 69 πάνω κάτω κλπ...Νέες κοπέλες δεν πατάνε στην Ελλάδα,πόσο μάλλον νέες και όμορφες...Η παρακμή και η υποβάθμιση σε όλο της το μεγαλείο...

man29

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
7
Πόντοι
0

Επείδη μπερδεύτικα λέμε για αυτήν που είχε γυρίσει την ελληνικη τσόντα "ελληνιδες σε δρΑση" ??
Την ψάχνω πολυ καιρό και πρωτη φορα ακουω αν ειναι αυτη για αυτην.

ευχαριστω παντως για τις απαντησεις  οπως και να εχει

Φυλης59 εδω και χρόνια.
Κανει βαρδιες και μεταξουργειο βεβαια, κολωνου πρεπει να την εχω πετυχει.
Μεσα ειναι επιπλο, τουλαχιστον εχει καλη πίπα!

Επισκέπτης
Επείδη μπερδεύτικα λέμε για αυτήν που είχε γυρίσει την ελληνικη τσόντα "ελληνιδες σε δρΑση" ??
Την ψάχνω πολυ καιρό και πρωτη φορα ακουω αν ειναι αυτη για αυτην.

ευχαριστω παντως για τις απαντησεις  οπως και να εχει

Δεν είναι αυτή.Είναι όμως ωραία και ανάλογα με τα φεγγάρια της είναι και η συμμετοχή της.Πάντως έχει ωραίο κορμί και ξέρει να στήνεται στα 4

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Σημερινη ενημερωση από φυλης
Βεργας
6α βικυ mlf για βυζολατρες
6β αντζελα ξανθο mlf ,σταθερα και οι δυο από την κυριακη
Φυλης
59 κατω σαμπρινα
65β τανια η¨αντζελα,εχει αναφερθει και με τα δυο ονοματα,ωραιο  νέο κομματι ξανθο με τις καμπυλες του που το χα ξαναδει εκει και φωκαιας 19,ηθελα να μπω αλλα το φοβηθηκα λογω ηλικιας,σημερα δεν ηθελα κοριτσι για καθοδηγηση αλλα εμπειρη παρτενερ
67 μαρια
71β λουνα
80 ρωξανη
84β αλισια μελαγχροινο αρκετα προστυχο
86α βικυ,εντελως μετριο χλωμο κοντοξανθο,πηγαινα για μιχαελλα για να  μπω για πρωτη φορα αλλα δεν ηταν
86β ξενια,ωραιο πιπινακι γαλακτος με χυτα στηθη
Μονης προδρομου η γυφτοπουλα που ειχα δει τις προαλες,μικρο κοριτσακι με τα πιασιματακια του
Μονης προδρομου πανω χριστινα κοντοπουτανο τσιγγανακι
Αλκιβιαδου 16α νταιανα η βουλγαρα,καταθεση μετα από προτροπη προφεσορα συναγωνιστη,ηταν η πρωτη φορα,για να πω την αληθεια εμεινα απολυτα ευχαριστημενος.Μπαινοντας στο δωματιο της ειπα ν αφησουμε  στην ακρη τα ακαποτα τσιμπουκια και να το παμε τρυφερα,η γυναικα επιασε το σφυγμο μου και όλα πηγαν πολύ καλα

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Σημερινη ενημερωση από φυλης
Βεργας
6α βικυ mlf για βυζολατρες
6β αντζελα ξανθο mlf ,σταθερα και οι δυο από την κυριακη
Φυλης
59 κατω σαμπρινα
65β τανια η¨αντζελα,εχει αναφερθει και με τα δυο ονοματα,ωραιο  νέο κομματι ξανθο με τις καμπυλες του που το χα ξαναδει εκει και φωκαιας 19,ηθελα να μπω αλλα το φοβηθηκα λογω ηλικιας,σημερα δεν ηθελα κοριτσι για καθοδηγηση αλλα εμπειρη παρτενερ
67 μαρια
71β λουνα
80 ρωξανη
84β αλισια μελαγχροινο αρκετα προστυχο
86α βικυ,εντελως μετριο χλωμο κοντοξανθο,πηγαινα για μιχαελλα για να  μπω για πρωτη φορα αλλα δεν ηταν
86β ξενια,ωραιο πιπινακι γαλακτος με χυτα στηθη
Μονης προδρομου η γυφτοπουλα που ειχα δει τις προαλες,μικρο κοριτσακι με τα πιασιματακια του
Μονης προδρομου πανω χριστινα κοντοπουτανο τσιγγανακι
Αλκιβιαδου 16α νταιανα η βουλγαρα,καταθεση μετα από προτροπη προφεσορα συναγωνιστη,ηταν η πρωτη φορα,για να πω την αληθεια εμεινα απολυτα ευχαριστημενος.Μπαινοντας στο δωματιο της ειπα ν αφησουμε  στην ακρη τα ακαποτα τσιμπουκια και να το παμε τρυφερα,η γυναικα επιασε το σφυγμο μου και όλα πηγαν πολύ καλα
Xέρομαι που πέρασες καλά φίλε μου. :thumbsup:Πάντως και στο ακάποτο της είναι επίσης καλή μια κλάση κάτω όμως απο Ανδριάννα.

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Φιλε εχει μεγαλη σημασια αν ο οργασμος προκληθηκε απο τις παλινδρομησεις που εγιναν μεσα στο μουνι ή απο τις παλινδρομησεις που εγιναν μεσα στο χερι σου.

Αν ισχυει το πρωτο ειναι σεξ, αν ισχυει το δευτερο ειναι... μαλακια.  :-

σ'ευχαριστώ για τις συμβουλες σου, αλλά ποιος σου ειπε οτι με χαλαει η μαλακια?

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
παντως ναι πιατσας,αμα θες κουλουρι εγγυημενα χωρις ταρζανιες η ιωαννα ειναι
ο.κ,δε μασαει καθολου σ'αυτο,ουτε κρεμα βαζει,ειναι ασχημομουρα βεβαια καμια σχεση με τη ντανιελα αλλα...
Στις 13 Νοέμβρη (απογευματινή βάρδια) βρήκα στο Φυλής 40 μια Ιωάννα ασχημομούρα, από Κο(ω)λοκυνθούς 38 και από Αχιλλέως 51 (ενίοτε).
Για αυτήν πρόκειται;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom