Δυο ενημερωσεις (γρηγορες)
Χθεσινο-απογευματινη 17/11/2010 (19:00)
* Κωνσταντινουπολεως 166α .... αδιαφορη μελαχροινη (χωρις ονομα) με υπηρεσιες βασικες 20€
* Κωνσταντινουπολεως 166β .... Αννα μια αλλη οχι η βραδυνη με κωλαρακι στο menu αλλα καμια σχεση σε ομορφια , αρκετα καλη, μινιον με συνεχομενες και πιεστικες υποσχεσεις απο τσατσα οτι περνας καλα.20€
* Ιασωνος 37β .... Δημητρα (γνωστη) δεν χρεαζονται νομιζω λεπτομεριες.15€
* Ιασωνος 37α(οροφος) .... Μια ψιλοξανθουλα (χωρις ονομα) με καρεδακι ωραια παρουσια με τα βασικα ομως στο προγραμμα οποτε και δεν προτιμηθηκε καθ΄οτι δεν αξιζε η ομορφια της για το αντιτιμο των 15€
* Ιασωνος 33 .... Μια με τσαμπουκαλιδικο περπατημα καλο βυζακι,σωματακι(χωρις ονομα) υπηρεσιες τα βασικα.15€
* Ιασωνος 36 .... Κλασικα ... μαυρουλα,αυτη την φορα μια με νορμαλ σωμα,οχι η φαλαινα που συνηθως ειναι,αρκετα ψηλη,με βυζαρα,χαζογελαγε ...ελα - ελα 10€ χιχιχιχιχι
* Ιασωνος 30β(υπογειο) .... ο τσατσος την παρουσιασε "αστερι" μμμμ ψιλοκαλο ηταν αν και φαινοταν ψιλογυφτε,εξου και 15€ με κωλαρακι,αλλα την ειδα λιγο τσαμπουκαλου και φουριοζα με υφακι οποτε και την εκανα και απο εδω.
* Ιασωνος 30α(οροφος) τσουπατη ολα γεματα βυζαρες, κωλαρα, μπουταρες, και αυτη μαλλον απογονος παϊτέρη (μετανιωσα εδω που δεν περασα) ολα μεσα με κωλαρακι 15€
* Ιασωνος 27α(υπογειο) ξανθο (χωρις ονομα) ωραιο σωμα , τσαχπινια στο σαλονι,με τα βασικα ομως στις υπηρεσιες 15€
* Λεωνιδου 28 (οροφος) Λιζα αυτη που λενε για τραβελι,ψηλη γεματη αλλα οχι χοντρη με χωρις καμπυλες ,ξανθια και ψηλη (ειχα φυγει, ειχα κατεβει τα σκαλια μεχρι την μεση και η τσατσα ακομα ελεγε θα περασεις καλα ,ελα περνα ,θα το μετανιωσεις κλπ...κλπ... με κωλαρακι 15€
* Κολοκυνθους 38α (οροφος) μια που κοντευει να παρει συνταξη απο εκει και περιμενω ποτε θα ξεκουμπιστει (οχι δεν ηταν Ιωαννα,Φλωρα) κανονικου υψους μαυρο μαλι,οι γνωστες υπηρεσιες τοι οικου ολα full 20€
εκει και γαμημενη η τσατσα οπου οταν μπηκα με τσιγαρο μου ειπε ...οχι εδω εξω εξω ,ΟΚ της ειπα και ηθελα να περασω αλλα τωρα αντε γεια,μετα αλλαξε υφος λεγοντας μου συγνωμη βρε παιδι μου αλλα απαγορευεται σβυσε το και ελα θα περασεις ωραια,κατεβαινα τα σκαλια και της ειπα (γιατι ηταν στην πορτα) οταν φυγεις εσυ θα περναω καθε μερα,φυσικα κατι μπινελικια θα τα εριξε αλλα εγω ειχα ηδη φυγει.
* Κολοκυνθους 38β (ισογειο) η φοβισμενη ηταν η ψιλοπρεζακι δεν ηξερε να περπαταει (λογο τακουνιων ισως?) αδιαφορη, ολα full με 20€
ακολουθει σημερινη πρωϊνη....(αλλα λιγοστη)
ζητω συγνωμη για τα μη αναγραφομενα ονοματα