Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 394 άτομα (42 μέλη και 352 επισκέπτες)

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
και τέλος κατάθεση στο πιο ωραίο για σήμερα...
-Φυλής 69 β.Η Μπιάνκα η κουκλίτσα η οποία έχω την εντύπωση οτι μάλλον  έχει αναφερθεί απο τους δαιμόνιους συναγωνιστές του θρεντ.20 ευρώ χωρίς εξτρα.
Πανέμορφη φατσούλα,μικρό στηθάκι,τέλειο αχλαδοκωλαράκι απολαυστικό στα σκαμπιλάκια και μια μυρωδάτη αλαβάστρινη δροσερή σλάβική επιδερμίδα την οποία σε άφηνε να απολαύσεις με αρκετή μεν, υποφερτή δε ξυνίλα ,η οποία την συνόδευε και κατα τη διάρκεια του απόλυτα τυπικού και διεκπαιρεωτικού γαμησιού .Ομορφιά που αξίζει για μια φορά και μόνο....
Aυτη ειναι  η  Μπιανκα   η  κουκλιτσα
Φωκαίας 17 κάτω μελαχρινή με μέτριο στήθος (η Τζούλια ?)

Σορυ  για  την  διευκρυνιση..free?

foujim

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φουτζιμ ο αιφνιδιαστής. Το κόνσεπτ καλέιται «αιφνίδιο χύσιμο» :2funny: :2funny: :2funny:

Αλήθεια, η φάση πόσο κρατάει? Ένα λεπτό, δύο? Σα σποτάκι φαίνεται :2funny: :2funny: :2funny:
αδερφε αν οι καυλες εχουν προχωρησει{που σηνυθως εχουν}το ενα λεπτο ειναι max.οπως το λες
ο αιφνιδιασμος σε ολο του το μεγαλειο :cum: :cum: :cum:

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Aκουστε ρε τι επαθα  αποψε (κοντεψα  δηλαδη να παθω) ,να φριξουτε...
Ειχα  κατεβει να παρω λιγο αερα στη  φυλης και στα περιξ,ωσπου μπαινω στο αχαρνων 104,ανεβαινω απανω,και μπαινω στο σπιτι του δρακουλα,λιγοστο φως,και κατι επιπλα  απο τη  δεκαετια του 30 ,το αργοτερο...
Ο τσατσος,ευγενης παιδι,λεει,ειναι  η ελλη,λεω θα ντη δω,κανω ετσι, βγαινει απο το μερος που πρωτομπαινεις, προς την εξοδο δηλαδη,ενα τετραγωνο πραμα,ισα  με  εκατον εικοσι κιλα και υψος 1,85 τολαχιστον.
Ευχαριστω,λεω, θα ξαναπερασω,φευγω περναω διπλα της,καθοταν διπλα στην εξοδο,κουτρουβαλαω τις σκαλες,και οταν προσεδαφιζομαι,κυταω χαμου,κατι νερα ητανε,παω προς τη μπορτα  και ενω ημανε ενα βημα πριν τη μπορτα ,ασυναισθητα γυρναω και βλεπω να πεφτει απο τον οροφο ενα μπουγελο με  ενα υγρο  σαν σαπουνονερα,,θα το ετρωγα στην κεφαλα,γλιτωσα για δευτερολεπτα.Τωρα ,τι συνβενει,δεν ξερω,μηπος το κανει  επιτηδες για να εκδικειται οσους δεν περνανε?τι να πω...
Σαν  να  εχει  καποιο  εσωτερικο  μηχανισμο παντως μου φανηκε,πως το καταφερνει  αυτο ,μυστηριο...
Βεβαια ειναι τραβελος εκατο τα εκατο,αλλα αυτο ειναι αλλο καπελλο,το ειδος δεν με απασχολει...
Φωκαιας ητουνα νια τζουλια  αδυνατη αβυζη στον οροφο,εκει που  ειναι  η σελενα,εννοω.
Ειδα και την καινουργια ,την Αμαντα,εμενα δε μου  αρεσε παντως,ουτε τοσο μουναρος ειναι,κατα τη γνομη μου παντα...και υφος βιαστικο...οπως την ειδα στο σαλονι...
κατεληξα αλκαμενους,οπου στο 117 ηταν μια ξανθια αχρωμη,και μετα πηγα  για μια ωραια πιπα στην Ζαννα,στο περγαμου με τα σκαλακια,[το διπλα το εκλεινε η τσατσα],ηταν  περι ωραν  9.παντα  ηρεμη δυναμη,και πολυ καλη σαν  ανθρωπος.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Αχαρνων
85 τζεσικα
106 η ξανθια λολιτα
Φωκαιας
19 αμαντα
25β ένα αδιαφορο  κοντο πλασματακι με μαυρα μαλια
Αλκιβιαδου
16α κατερινα μελαγχροινο mlf με τεραστια περιφερεια
16β αννα,ωραιο μελαγχροινο πιπινακι που ειχα γραψει και κριτικη στη φυλης 65β,χαρακτηριστικο της ένα μεγαλο tattoo δεξια στο πλαγιο μερος του κορμιου της
Καλυμνου
48α καστανο γλυκο mlf με τεραστια περιφερεια
48β μαργαριτα,παχουλο mlf με τεραστιο στηθος
Μαγνησιας
11 συλβανα
1 κοντο μελαγχροινο mlf με  κοντο μαλλι και καλο στηθος
Χωματιανου
11α αναστασια,λεπτο ξανθο αχρωμο κοριτσακι
11β ελενη καστανη κοπελα,αφηνε καποιο παραθυρο αισιοδοξιας για μεσα
Φυλης
80 μαρια το ξανθο κοριτσι με το καλο σωματακι και πρωκτικο
65α  καστανο κοντοπουτανο που εχω δει αρκετες φορες εκει,κοντο μαλλι
67 η φλωρα θεοδωρου,σορρι η ναταλι από το 71β με μακρυ μαυρο περουκινι
69 αδιαφορο καινουργιο κοριτσακι
71β η ξανθουλα αννα
73 ακομη πιο αδιαφορο κοντοπουτανο
92 υπογειο,ιωαννα,ωραιο σωμα,σκυλε προσωπο αλλα κανει πρωκτικο,απαγορευτικος λογος για μενα για να μπω μεσα
92β διδυμο για παρτουζα,το ένα εξαιρετικα αδυνατο απαραδεκτο,το άλλο τρωγοταν
86α κλαουντια νομιζω,πολύ καλο κορμι μελαγχροινο,την εχω παρει μια φορα,δεν προσφερει μεγαλες συγκινησεις
86β νομιζω αλινα,το ισιο λεπτο μελαγχροινο με λιγο ανοικτη περιφερεια που ειδα πριν λιγες μερες
109β η γνωστη αλινα
134 ένα ψιλο καστανο πιπινι ,καλο εμφανισιακα αλλα δε νομιζω να το χει
134α χριστινα, αν και δεν ειμαι λατρης των κοντοπουτανων,εδώ μαλιστα,το κοριτσι φαινεται να το χει,νομιζω θα τιμηθει συντομα
134 υπογειο ένα μελαγχροινο καρκετα πληθωρικο,όχι χοντρο
Διδυμου 8α νεα παρουσια,ξανθο με κοντο μαλλι και αναστημα,αδιαφορο κατ εμε

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Απόγευμα στην αετοφωλιά δυο πιπινάκια όμορφα (κάνουν και παρτούζα). Τα έχει δοκιμάσει κανείς;
Έπειτα από μίνι τσάρκα (τι να πω , πάλι με πρόλαβαν στις ενημερώσεις) , κατέθεσα έπειτα από πολύ καιρό στο Χριστινάκι (Φ 69 επάνω). Θα ανεβάσω κριτική όταν βρω χρόνο γιατί το κορίτσι είναι άλλο πράμα.

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αετοφωλια που εννοεις για να καταλαβουμε και εμεις :huh:
σε ποια περιοχη>?νουμερο  :uglystupid:
δωσε λεπτομερειες για τα πιπινακια τι ωρα τα βρισκουμε εκει ? :rockon:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Κοκολάγνε , τώρα την είδες την επιστροφή του άξιου; Σε απορρόφησαν τελείως τα στούντιο μου φαίνεται  ;)
GUS13 , αετοφωλιά , πώς το λένε , αυθαίρετο , βαπόρι. Πιο λιανά δε γίνεται.

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
προχθες ξημερωματα με τη  βροχη πηγα στο 134 οροφο.

εμφανισιακα πολυ καλο μελαχροινο γυρω στα 22 την εκοψα με πιρσινγκ στο ανω χειλος ωραιο μαλλι με μαυρες μποτες ως το γανατο που δεν βγαινουν κατα τη διαρκεια του σεξ (σιγα μην την αφηνα να τις βγαλει αλλωστε) η τσατσα διαφημιζε τη κοπελα που δεν συγκρατησα ονομα με 69 στο προγραμμα.

τη ρωτησα απο που ειναι και μου ειπε τσεχια αν θυμαμαι καλα....

πιπα οχι κατι το ιδιαιτερο αλλα ουτε και χαλια. της ειπα να μου γυρισει για να εχω το γατακι της φατσα....αυτη καταβε οτι ηθελα να γλειψω και μου ειπε "μονο γλυψεις,οχι φαει" μου γυρισε ομως κανονικα και μου ειπε να μη βαλω δαχτυλο...

τη γυρισα στα 4 βαρεσα καμποσο , αδιαφορη γενικα απεναντι μου η κοπελια. οταν καταλαβε οτι εχυνα και ενω την ειχα στα 4 τραβηχτηκε και βγηκε εντελως ενω δεν ειχα αδειασει 100%.

Δεν θα την ξαναδοκιμαζα ουτε και τη συστηνω,εκτος αν σας αρεσει τοσο η εμφανιση της οπως και εμενα.

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Φώκαιας 19-Αμάντα:Μου θύμισες την Μιλένα-Φυλής 71 άνω τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο του 2007.Η πρώτη κουβέντα που είπε στην πρώτη συνεύρεσή μας ήταν:
"Πως με βρήκες, από το ίντερνετ;"
"Όχι" απάντησα.
Στην δεύτερη επίσκεψή μου, στα 5 λεπτά σηκώθηκε, ντύθηκε στα καλά του καθουμένου χωρίς να ενοχλήσει καθόλου η υπηρέτρια κι έφυγε."Για 5 λεπτά είναι μόνο" είπε.Την είχε ψωνίσει ήδη.
[size=20pt]"..η Αμάντα με ευχαρίστησε ευγενικα και μου είπε οτι πρέπει να φύγει.."[/size]
                                            [size=20pt] ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ[/size]

[size=20pt]Από τότε που ανακαλύφθηκε το "ευχαριστώ" χάθηκε το φιλότιμο!
[/size]

Το 'χω γράψει κ στο αντίστοιχο θρεντ της Θεσ/νικης σ' αντίστοιχη περίπτωση..
Δεν συμφωνώ ότι είναι λάθος της κοπέλας.. Εγώ απ' ότι έχω καταλάβει, αγοράζεις χρόνο.. Στην Αθήνα με 20 ευρώ έχεις 5-10 λεπτά, εδώ στη Θεσ/νικη 10-15 λεπτά για να τελειώσεις..
Εγώ αρκετές φορές έχω αφήσει κορίτσια να φύγουν, επειδή αγχώνομαι με τον χρόνο κ δεν μπορώ να τελειώσω..! Δηλ, εσάς θα σας άρεσε όταν περιμένετε 6-7 άτομα στο σαλόνι να περιμένετε τον άλλο να τελειώσει κανα μισάωρο..;
Αυτό που είναι μεγάλη μαλακία κ με αγχώνει επίσης πάρα πολύ, είναι όταν τελειώνεις πολύ γρήγορα, πριν το πεντάλεπτο.. Δεν καταλαβαίνω, γιατί η κοπέλα πρέπει να φύγει αμέσως..;
Εγώ θέλω να κάτσει για τα 10-15 λεπτά που πλήρωσα..! Αν όχι να συνεχίσω για δεύτερη φορά, τουλάχιστον να τη χαιδεύω κ να τη φιλάω..! Γιατί αν ισχύει ότι γαμάς μέχρι να τελειώσεις, καλά κάνετε κ διαμαρτύρεστε κ πρέπει να κάθονται κ μισή ώρα στο δωμάτιο..!

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη που ειναι αυτο το βαπορι
που το βρισκουμε? :idiot:

Επισκέπτης
προχθες ξημερωματα με τη  βροχη πηγα στο 134 οροφο.

εμφανισιακα πολυ καλο μελαχροινο γυρω στα 22 την εκοψα με πιρσινγκ στο ανω χειλος ωραιο μαλλι με μαυρες μποτες ως το γανατο που δεν βγαινουν κατα τη διαρκεια του σεξ (σιγα μην την αφηνα να τις βγαλει αλλωστε) η τσατσα διαφημιζε τη κοπελα που δεν συγκρατησα ονομα με 69 στο προγραμμα.

τη ρωτησα απο που ειναι και μου ειπε τσεχια αν θυμαμαι καλα....

πιπα οχι κατι το ιδιαιτερο αλλα ουτε και χαλια. της ειπα να μου γυρισει για να εχω το γατακι της φατσα....αυτη καταβε οτι ηθελα να γλειψω και μου ειπε "μονο γλυψεις,οχι φαει" μου γυρισε ομως κανονικα και μου ειπε να μη βαλω δαχτυλο...

τη γυρισα στα 4 βαρεσα καμποσο , αδιαφορη γενικα απεναντι μου η κοπελια. οταν καταλαβε οτι εχυνα και ενω την ειχα στα 4 τραβηχτηκε και βγηκε εντελως ενω δεν ειχα αδειασει 100%.

Δεν θα την ξαναδοκιμαζα ουτε και τη συστηνω,εκτος αν σας αρεσει τοσο η εμφανιση της οπως και εμενα.

Προφανώς μιλάς για τη Μαριάννα με τις βυζάρες...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το 'χω γράψει κ στο αντίστοιχο θρεντ της Θεσ/νικης σ' αντίστοιχη περίπτωση..
Δεν συμφωνώ ότι είναι λάθος της κοπέλας.. Εγώ απ' ότι έχω καταλάβει, αγοράζεις χρόνο.. 1. Στην Αθήνα με 20 ευρώ έχεις 5-10 λεπτά, εδώ στη Θεσ/νικη 10-15 λεπτά για να τελειώσεις..
Εγώ αρκετές φορές έχω αφήσει κορίτσια να φύγουν, επειδή αγχώνομαι με τον χρόνο κ δεν μπορώ να τελειώσω..! 2.Δηλ, εσάς θα σας άρεσε όταν περιμένετε 6-7 άτομα στο σαλόνι να περιμένετε τον άλλο να τελειώσει κανα μισάωρο..;
3.Αυτό που είναι μεγάλη μαλακία κ με αγχώνει επίσης πάρα πολύ, είναι όταν τελειώνεις πολύ γρήγορα, πριν το πεντάλεπτο.. Δεν καταλαβαίνω, γιατί η κοπέλα πρέπει να φύγει αμέσως..;
4.Εγώ θέλω να κάτσει για τα 10-15 λεπτά που πλήρωσα..! Αν όχι να συνεχίσω για δεύτερη φορά, τουλάχιστον να τη χαιδεύω κ να τη φιλάω..! Γιατί αν ισχύει ότι γαμάς μέχρι να τελειώσεις, καλά κάνετε κ διαμαρτύρεστε κ πρέπει να κάθονται κ μισή ώρα στο δωμάτιο..!

1. Οχι και 5 λεπτα ρε τυπε  :grin: Αμα ειναι μονο για 5λεπτα εγω δεν θα ξαναπατησω. Βρισκεις και 10-15 λεπτα αν το ψαξεις και ειναι ενταξει το σπιτι και η γκομενα μην τρελαινομαστε τοσο πια.
2.Το εχω ξαναπει αυτο...συμφερει περισσοτερο να κατσει σε εναν ηδη πελατη...παρα να βγει εξω και να την δουν απλα και να φυγουν οι αλλοι. Εγω προσωπικα εκτιμω ιδιαιτερα αν αργει η αλλη και παω συνηθως οταν εχω ελευθερο χρονο και δεν βιαζομαι.
3. Πριν το 5λεπτο?  :2funny: :2funny: :2funny: ειπαμε ρε τυπε δεν ειμεθα και ρομποτς. Καλυτερα κατσε παιξε μια μαλακια 20 ευρω για 3 λεπτα πχ? Κοροιδια

4. Αμα σου κατσει κατω απο 10 λεπτα σηκωνεσαι και φευγεις και δεν ξαναπατας εγω τουλαχιστον αυτο κανω.

δηλαδη που ειναι αυτο το βαπορι
που το βρισκουμε? :idiot:

Μονης προδρομου ψαξτο και στον καταλογο με τα μπουρδελα τυπε  :)

Επισκέπτης
Κοκολάγνε , τώρα την είδες την επιστροφή του άξιου; Σε απορρόφησαν τελείως τα στούντιο μου φαίνεται  ;)
GUS13 , αετοφωλιά , πώς το λένε , αυθαίρετο , βαπόρι. Πιο λιανά δε γίνεται.

ελα τυπε

"αετοφωλιά" ή "βαπόρι"

καλο βολι

maria-brasil

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Φεβ 2009
Like
0
Αχαρνων
85 τζεσικα
106 η ξανθια λολιτα
Φωκαιας
19 αμαντα
25β ένα αδιαφορο  κοντο πλασματακι με μαυρα μαλια
Αλκιβιαδου
16α κατερινα μελαγχροινο mlf με τεραστια περιφερεια
16β αννα,ωραιο μελαγχροινο πιπινακι που ειχα γραψει και κριτικη στη φυλης 65β,χαρακτηριστικο της ένα μεγαλο tattoo δεξια στο πλαγιο μερος του κορμιου της
Καλυμνου
48α καστανο γλυκο mlf με τεραστια περιφερεια
48β μαργαριτα,παχουλο mlf με τεραστιο στηθος
Μαγνησιας
11 συλβανα
1 κοντο μελαγχροινο mlf με  κοντο μαλλι και καλο στηθος
Χωματιανου
11α αναστασια,λεπτο ξανθο αχρωμο κοριτσακι
11β ελενη καστανη κοπελα,αφηνε καποιο παραθυρο αισιοδοξιας για μεσα
Φυλης
80 μαρια το ξανθο κοριτσι με το καλο σωματακι και πρωκτικο
65α  καστανο κοντοπουτανο που εχω δει αρκετες φορες εκει,κοντο μαλλι
67 η φλωρα θεοδωρου,σορρι η ναταλι από το 71β με μακρυ μαυρο περουκινι
69 αδιαφορο καινουργιο κοριτσακι
71β η ξανθουλα αννα
73 ακομη πιο αδιαφορο κοντοπουτανο
92 υπογειο,ιωαννα,ωραιο σωμα,σκυλε προσωπο αλλα κανει πρωκτικο,απαγορευτικος λογος για μενα για να μπω μεσα
92β διδυμο για παρτουζα,το ένα εξαιρετικα αδυνατο απαραδεκτο,το άλλο τρωγοταν
86α κλαουντια νομιζω,πολύ καλο κορμι μελαγχροινο,την εχω παρει μια φορα,δεν προσφερει μεγαλες συγκινησεις
86β νομιζω αλινα,το ισιο λεπτο μελαγχροινο με λιγο ανοικτη περιφερεια που ειδα πριν λιγες μερες
109β η γνωστη αλινα
134 ένα ψιλο καστανο πιπινι ,καλο εμφανισιακα αλλα δε νομιζω να το χει
134α χριστινα, αν και δεν ειμαι λατρης των κοντοπουτανων,εδώ μαλιστα,το κοριτσι φαινεται να το χει,νομιζω θα τιμηθει συντομα
134 υπογειο ένα μελαγχροινο καρκετα πληθωρικο,όχι χοντρο
Διδυμου 8α νεα παρουσια,ξανθο με κοντο μαλλι και αναστημα,αδιαφορο κατ εμε

[/quote  Βρε καλο μου αφου πηγεσ φυλησ γιατι δεν πηγεσ και στο φυλησ 71 πωτοσ οροφος???? εεεεε????? :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

maria-brasil

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Φεβ 2009
Like
0
πείτε μου κάτι σας παρακαλώ η Βίκυ είναι με κοντό μαλλάκι νταρντανούλα καστανή? ή μοντελέ ξανθιά?
γιατί την προηγούμενη Παρασκευή (όχι προχθές) ήταν μια Σάντρα με τα ανωτέρω χαραχτηριστικά και η οποία ίσως δουλεύει Αλκαμένους.
ναι καλο μου η Βικυ ειναι με κοντο μαλλι και νταρντανα απο πολωνια και super διαθεσες
!!!!!111111 :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

JOLO1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
1. Οχι και 5 λεπτα ρε τυπε  :grin: Αμα ειναι μονο για 5λεπτα εγω δεν θα ξαναπατησω. Βρισκεις και 10-15 λεπτα αν το ψαξεις και ειναι ενταξει το σπιτι και η γκομενα μην τρελαινομαστε τοσο πια.
2.Το εχω ξαναπει αυτο...συμφερει περισσοτερο να κατσει σε εναν ηδη πελατη...παρα να βγει εξω και να την δουν απλα και να φυγουν οι αλλοι. Εγω προσωπικα εκτιμω ιδιαιτερα αν αργει η αλλη και παω συνηθως οταν εχω ελευθερο χρονο και δεν βιαζομαι.
3. Πριν το 5λεπτο?  :2funny: :2funny: :2funny: ειπαμε ρε τυπε δεν ειμεθα και ρομποτς. Καλυτερα κατσε παιξε μια μαλακια 20 ευρω για 3 λεπτα πχ? Κοροιδια

4. Αμα σου κατσει κατω απο 10 λεπτα σηκωνεσαι και φευγεις και δεν ξαναπατας εγω τουλαχιστον αυτο κανω.

Μονης προδρομου ψαξτο και στον καταλογο με τα μπουρδελα τυπε  :)
αξιε συναγωνιστη καλησπερα κ με συγχωρεις που επεμβαινω στον συλλογισμο σου, επιδη ειμαι κ εγω της ιδιας αποψης (προεχει ο χρονος κ οι υπηρεσιες κ μετα η εμφανιση η ηλικια κ ολα τα αλλα). κ επιδη σε ακουω γνωστη του μπουρδελοχωρου, αν θες κ μπορεις γραψε μου μερικες καλες προτασεις σου,για ανεση χρονου χωρις βιασινες κ 10λεπτα. Ευχαριστω εκ των προτερων κ σορυ αν ενοχλησα

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
ναι καλο μου η Βικυ ειναι με κοντο μαλλι και νταρντανα απο πολωνια και super διαθεσες
και τουρμποβυζα επισης.επισης ευγενικη η τσατσα του οικου.τουλαχιστον ετσι φαινοταν.....

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
και τουρμποβυζα επισης.επισης ευγενικη η τσατσα του οικου.τουλαχιστον ετσι φαινοταν.....
κατσε γιατι το εχασα...
την Βικυ αυτη που την βρισκουμε?
καντε ενα repeat pls!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom