You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
βυζοτυπε...και η ριτα παλια ζουμπας με βυζομπαλα ηταν αλλα εχει μεινει στην ιστορια...δοκιμασε τζουλια...
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Δεν ξέρω ρε τύπε δε μ'αρέσει. Σαν ποντίκι είναι.δοκιμασε τζουλια...
Προτιμώ τους αρουραίους αν με πιάνεις...
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
η αληθεια ειναι οτι ειναι ασχημη,αλλα βγαζει πουτανια μεσα στο δωματιο...για μια φορα ο.κ...ακορεστε η ντανιελλα πηγε σε στουντιο ρε,παει...
Τώρα το λες χύστη?? Δεν ειμαι Αθηναη αληθεια ειναι οτι ειναι ασχημη,αλλα βγαζει πουτανια μεσα στο δωματιο...για μια φορα ο.κ...ακορεστε η ντανιελλα πηγε σε στουντιο ρε,παει...
Και ψαχνω στουντιο για στανταρακι τωρα που εκοψα το Καρεα 30 λόγω βρωμιάς...
Ελα ρε τυπε γατουλα ειναι λεμε . Θυμασαι το νιαουρισμα που μας εκανε απο το παραθυρο του φυλης84?Δεν ξέρω ρε τύπε δε μ'αρέσει. Σαν ποντίκι είναι.
Προτιμώ τους αρουραίους αν με πιάνεις...
Κι εχει γινει και καλή μεσα πλέον.
Εσενα παλι για βερονικες-αρουραιους σε βλεπω
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Χύστες τί γνωμη εχετε για την Λάουρα από φωκαίας 17 επάνω και φυλής66?
Εγώ την έχω δοκιμάσει μια φορά μόνο. Εμφανισιακά είναι τρέλα! Στις υπηρεσίες τωρα ηταν καλή σχετικά, αλλά στο τελος μου διαμαρτυρόταν να τελειωσω(ειχε περασει κανα 15αλεπτο βέβαια, αφού ο βυζολαγνος ειχε φυγει μολις ηρθε στο δωματιο αυτη και αφου εκανε πληρες σκαουτινγκ στη φωκαιας, όταν ξαναηρθε στο 66, ακόμα ημασταν στο δωματιο ) και μου αφησε μια πικρη γεύση...
Μια φορά που την είχα δοκιμάσει παλιότερα ήταν βιαστική.
Αφού λες ότι έκατσε στο δωμάτιο 15 λεπτά, είσαι βασιλιάς που την κατάφερες.
Επισκέπτης
Εμφανισιακά η Λάουρα-εκκολαφθείσα-επανεξετασθείσα και απορριφθείσα στο Φώκαιας 17 άνω έχει αρκετές αντιαισθητικές ραγάδες που αποκαλύπτονται στο δωμάτιο.Χύστες τί γνωμη εχετε για την Λάουρα από φωκαίας 17 επάνω και φυλής66?
Εγώ την έχω δοκιμάσει μια φορά μόνο. Εμφανισιακά είναι τρέλα! Στις υπηρεσίες τωρα ηταν καλή σχετικά, αλλά στο τελος μου διαμαρτυρόταν να τελειωσω(ειχε περασει κανα 15αλεπτο βέβαια, αφού ο βυζολαγνος ειχε φυγει μολις ηρθε στο δωματιο αυτη και αφου εκανε πληρες σκαουτινγκ στη φωκαιας, όταν ξαναηρθε στο 66, ακόμα ημασταν στο δωματιο ) και μου αφησε μια πικρη γεύση...
Μετά τον εξάψαλμο που άκουσε κατ'ιδίαν αλλά και σταθερά από τον ιστότοπο, φαίνεται οτι άλλαξε συμπεριφορά κατά τα γραφόμενά σου:15 λεπτά στο δωμάτιο.Δρέπεις καρπούς...
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Εφόσον ο Βυζολάγνος & ο Ακόρεστος δεν μας κάνουν την τιμή να μας πουν ποιές είδανε στην Φυλής, θα σας πώ εγώ για σήμερα.
Φωκ. 25 άνω: Ένα πρόσχαρο, γεματούλικο, καμπυλοειδές με μαστάρια
Φωκ. 17 άνω: Η Τζούλια ένα γλυκό μπαζάκι γεματούλικο
Φωκ. 17 κάτω: Η Τζούλια, η μικρή ξαδέρφη της άνω. Αδύνατο, μικρό βυζάκι, τρώγεται
Φωκ. 22 άνω: Η Τζένη
Φωκ. 22 κάτω: Η Άννα
Φυλ. 80: Η Ρωξάνη
Φυλ. 54 άνω: Η Αντζελίνα
Φυλ. 54 κάτω: Η Ίνκα
Φυλ 65 άνω κλειστό
Φυλ 65 κάτω: Η Μαρία
Φυλ. 67: Η Λούνα
Φυλ. 69 άνω: Η Άννα
Φυλ. 69 κάτω: Η Λάουρα με τα ακα
Φυλ 71 κάτω: Η Ιονέλα, φουλ δωμάτια - σαλόνια. Α, ρε κηφήνες που γεμίσαμε. Δεν φτάνει που την ξεπατώσανε, καλα-καλά δεν πάτησε στην Φυλής, ούτε κριτική δεν γράφουν. Άμα σας ξανα-αναφέρω καλό κομμάτι στα πέριξ, να με χέσετε!
Φυλ. 73 κλειστό
Φυλ 94 κλειστό
Μ. πρ. άνω κλειστό
Μ. Πρ. κάτω: Μια ξανθούλα που λέει ο xilink
Φυλ. 86 κάτω: Η Ντάρια
Φυλ. 86 άνω: Η κοντούλα γεματούλα με τα μαστάρια από Φωκ. 25/17
Φυλ. 84 άνω: Ένα καμπυλόγραμμο. Το 2ο κλειστό
Φυλ. 84 κάτω: Η Ποντικο-Άννα
Αυτά
Φωκ. 25 άνω: Ένα πρόσχαρο, γεματούλικο, καμπυλοειδές με μαστάρια
Φωκ. 17 άνω: Η Τζούλια ένα γλυκό μπαζάκι γεματούλικο
Φωκ. 17 κάτω: Η Τζούλια, η μικρή ξαδέρφη της άνω. Αδύνατο, μικρό βυζάκι, τρώγεται
Φωκ. 22 άνω: Η Τζένη
Φωκ. 22 κάτω: Η Άννα
Φυλ. 80: Η Ρωξάνη
Φυλ. 54 άνω: Η Αντζελίνα
Φυλ. 54 κάτω: Η Ίνκα
Φυλ 65 άνω κλειστό
Φυλ 65 κάτω: Η Μαρία
Φυλ. 67: Η Λούνα
Φυλ. 69 άνω: Η Άννα
Φυλ. 69 κάτω: Η Λάουρα με τα ακα
Φυλ 71 κάτω: Η Ιονέλα, φουλ δωμάτια - σαλόνια. Α, ρε κηφήνες που γεμίσαμε. Δεν φτάνει που την ξεπατώσανε, καλα-καλά δεν πάτησε στην Φυλής, ούτε κριτική δεν γράφουν. Άμα σας ξανα-αναφέρω καλό κομμάτι στα πέριξ, να με χέσετε!
Φυλ. 73 κλειστό
Φυλ 94 κλειστό
Μ. πρ. άνω κλειστό
Μ. Πρ. κάτω: Μια ξανθούλα που λέει ο xilink
Φυλ. 86 κάτω: Η Ντάρια
Φυλ. 86 άνω: Η κοντούλα γεματούλα με τα μαστάρια από Φωκ. 25/17
Φυλ. 84 άνω: Ένα καμπυλόγραμμο. Το 2ο κλειστό
Φυλ. 84 κάτω: Η Ποντικο-Άννα
Αυτά
Έχει όμως και 2 απίστευτες ρωγες σε μεγεθος σταφυλιού, οι οποίες αποκαλύπτονται αν της ρουφηξεις τα μαστάρια και τις ερεθίσεις!Εμφανισιακά η Λάουρα-εκκολαφθείσα-επανεξετασθείσα και απορριφθείσα στο Φώκαιας 17 άνω έχει αρκετές αντιαισθητικές ραγάδες που αποκαλύπτονται στο δωμάτιο.
Μετά τον εξάψαλμο που άκουσε κατ'ιδίαν αλλά και σταθερά από τον ιστότοπο, φαίνεται οτι άλλαξε συμπεριφορά κατά τα γραφόμενά σου:15 λεπτά στο δωμάτιο.Δρέπεις καρπούς...
Βασικά απο τα 15 λεπτα δεν γάμησα πανω απο 3-4 γιατί οφείλω να ομολογησω ότι ασχοληθηκα για κανα 10αλεπτο με το τρυφερο γατάκι της 0 . Μαλιστα μετα απο την ενασχοληση μου με το γατακι της μου ειπε κι ευχαριστω και στη συνεχεια στο σεξ επιδοθηκε σε εντονο τριψιμο της κλειτοριδας της, αρα μαλλον θελει να ασχοληθειτε μαζι της για να μην βιαστεί
Φίλε μου καθείς στην ειδικότητά του...Εφόσον ο Βυζολάγνος & ο Ακόρεστος δεν μας κάνουν την τιμή να μας πουν ποιές είδανε στην Φυλής, θα σας πώ εγώ για σήμερα.
Εγω την ημερα που κανω τσαρκα δεν μπαινω καθολου στο σαιτ, ή μπαινω για 5-10 λεπτά.
Δεν διαμένω στην Αθηνα, οπότε αυτα μπορειτε εσεις να τα γραφετε καλύτερα...
Εγω μπορω να ενημερωσω αν καποια κοπελα κατα την γνωμη μου ειναι καλη στο δωματιο ή όχι, για αυτο και γραφω κριτικες για οσες κοπελες εχω να πω κατι σημαντικό.
Από αυτες που παιζουν στην πιατσα τωρα κιολας δεν εχω να προτείνω κατι νεο...
Η Τζουλια στο διδυμου 16 ητανε αψογη την τεταρτη που την πηρα, Η Άνκα ειναι σταθερη αξία, από εκει και περα δεν συναντησα κατι αξιομνημόνευτο. Γενικα πολυ μετριότητα η φυλης πλεον...
Επίσης τεταρτη μεσημερι στο φωκαιας λαβυρινθος επαιζε το κορίτσι Λιώμα!
Την είχα πάρει την κυριακη στο μονης προδρομου κατω.
Ωραίο μελαχροινο κοριτσι λεπτο, κοντο μαλλί. Βγαινοντας απο το τσατσοδωματιο υποβασταζόταν απο την τσατσα για να μην πεσει κατω, δεν μπορουσε να περπατησει ουτε ενα μετρο, μόνο σερνότανε χαζογελουσε ασταμάτητα και η τσατσα παλι την εσπρωχνε προς το τσατσοδωμάτιο, ή τις κρεβατοκάμαρες...
Την πηρα απο περιεργεια και προσπαθησα να της αποσπασω καποια λεξη μεσα στο δωματιο, αλλά δεν μιλουσε ουτε Ελληνικά, ούτε Αγγλικά, ούτε μου ειπε οτιδηποτε στη μητρικη της γλωσσα(ρουμανα φαινοταν), ουτε το ονομα της παροτι την ρωταγα με νοηματα και λόγια...
Κατα τη διαρκεια της πραξης μαλιστα αν ακουγε οποιοδηποτε θορυβο απο εξω, ξεραινόταν στα γέλια.
Στα καλύτερα πέφτω λεμε :S
Ευχαριστούμε για την ενημερωση κιολας, εισαι δυνατος ανταποκριτής
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
Πρωινή καταδρομική σε Φυλής και Μεταξουργείο και έχουμε:
Στο Αλκιβιάδου 16Α κατάθεση στην βουλγάρα Νταιάνα για να μου πάει η μέρα καλά.Στο Διδυμου 27 η Ρωξάννα με full πρόγραμμα.Νταρντανογυναίκα καστανή
μου θύμισε έντονα μια Μάγδα απο κεραμεικού 15 πριν ένα χρόνο.Δεν αποκλείεται να ήταν και η ίδια!!
Έπειτα κατέβηκά μετάξι.Στα σπιτάκια των 10 ευρώ Κολώνου 47 κάτω μαύρη με σέξυ μαύρο σύνολο,ψηλή,και της έλειπε ένα δόντι μπροστά.Με χούφτωνε και δεν με άφηνε να φύγω αλλά ευχαριστώ πολύ δεν θα πάρω!!Στο επάνω ήταν το ψηλό milf,ρωσίδα Λαρίσα με άλλο όνομα απο καλύμνου 36 πριν κάτι χρόνια.Στα 20 ευρώ και 25 πρόσφερε
full πρόγραμμα χωρίς κώλο ,όμως εδώ με 10 ευρώ γρήγορη και βιαστική εκτόνωση,τα βασικά.
Απέναντι στο 48 δούλευε άγνωστο σε εμένα milf κανονικού αναστήματος και σωματικού βάρους με μαλλιά πιασμένα κοτσίδα.Απλό πρόγραμμα 10 ευρώ.
Μεγ Αλεξάνδρου 17 ισόγειο βγήκε μία χονδρή με ολόσωμο μαύρο με πρωκτικό.Στο επάνω ήταν επίσης χονδρή αλβανίδα με πρωκτικό.
Ιάσωνος 44 εμφανίστηκε επίσης παχουλή μελαχροινή με πρωκτικό.Στο ιάσωνος 46 στο μεσαίο ισόγειο μία μεγαλοκοπέλα με μαύρα εσώρουχα η ίδια με προηγούμενο Σάββατο.Μελαχροινή καρέ μαλλί και ακάποτο 15 ευρώ!Στο δεξιό ήταν η ψηλή στρουμπουλή ατσούμπαλη κοπέλα που είναι συνήθως εκεί
Απέναντι ήταν κλασσικά η Μαρία απο την αλβανική Βουλγαρία!!!
Στα ιάσωνος 37 δούλευαν αξιόλογα κομμάτια αν μου περίσσευαν τα ευρώ θα τα δοκίμαζα και τα δύο επιτόπου ας όψεται η οικονομική κρίση.
Στο ισόγειο ήταν η Δήμητρα η καύλα με τα πρόστυχα κόκκινα εσώρουχα τησ και το πουτανιάρικο βάψιμο της με κώλο και 69!!Παρόλο που έχω ακούσει διθυράμβικες κριτικές
δεν έχει τύχει να ξεσκίσω το ωραίο της κωλαράκι ακόμα!! Τιμή 15 ευρω.Στο επάνω είδα άλλο ενα ξανθό καυλοράπανο πολύ όμορφο με κώλο και 69 και αυτό και μαλιστά με χάιδευε και μου μιλούσε πουτανιάρικα για να περάσω.Είναι λεπτή και έχει και μερικά tatoo στο σώμα της.Έχω μία ενθύμηση απο συναγωνιστή οτι μέσα είναι μέτρια όποιος
γνωρίζει κάτι ας μου πεί γιατί είναι ναζιάρα γατούλα!!
.Στα κωλοκυνθους 38Α επάνω η ίδια φαφούτα άσχημη κοπέλα και κάτω το πιπινάκι η Αλίνα που είχα δοκιμάσει πριν μία εβδομάδα.
Κωλοκυνθούς 63 αριστερά κοντή παχουλή γύφτισσα με full πρόγραμμα.Στο μπροστινό επίσης κοντή αδύνατη κάπως πιο ωραία γύφτισσα με κανονικό πρόγραμμα.Τσάτσος
ήταν ο αλλοδαπός που δούλευε στο Φωκαίας 24 συνεργαζόμενο κατάστημα.
Αχιλλέως 51 ήταν η Ιωάννα απο Φυλής 40 και Φώκαιας 17 πιο παλιά με ακά και κώλο.Άχιλλέως 48 ισόγειο κλειστό και στο υπόγειο ήταν μια ψηλή μετρίας εμφανίσεως κοπέλα με αλαβάστρινο δέρμα και κότσο μαλλί με ακάποτο.Στο Καλλέργη 33 μια ψηλή αδύνατη κοπέλα με μακρυά μαλλιά και ακάποτο [που είχε δοκιμαστεί παλιά
και μέσα είναι μέτρια.]
Άνοδος πάλι στην Φυλής και στο 40 νούμερο ήταν η Νικολέττα με full!! Απάτη μέσα συνιστώ μακριά!!!
Φυλής 61 ήταν η ώριμη αλβανίδα με το κοντό αγορέ μαλλί και full πρόγραμμα.Στο φυλής 92 αριστερό ήταν μία κανονικού βάρους και μετρίας εμφανίσεως κοπέλα με ακάποτο
(είναι άλλη όχι η ίδια που είναι συνήθως εκεί)Το δίπλα και το απέναντι καινούριο υπόγειο κλειστά αμφότερα με αναμμένα φωτάκια!!Αετοφωλιά επίσης κλειστή.
Μετά πήγα Μαγνησίας 1 στο καινούριο χτύπησα το κουδούνι και μου άνοιξε μια όμορφη μουνάρα milf τσατσά και μου παρουσίασε ενα ψηλό όμορφο καυλοράπανο
με μαύρα μαλλιά ,προμιλφ.Έκανε 69 αλλά όχι ακάποτο ας δοκιμάσει κανένας να μας πει και γιαυτην.Εγώ δεν μπήκα γιατί στο σαλόνι βγήκε κάπως βαριεστημένη και χασμουριώταν οπότε αυτό με προιδέασε οτι μάλλον δεν θα περνούσα καλά.Στα υποψιν πάντως.
Καλύμνου 48 στο επάνω τσάτσος ήταν η θρυλική μορφή ο Άρης και πουτάνα η θεία Όλγα για όσους την ψάχνουν!!Το απόγευμα μου είπε ότι θα δουλεύει μια Μαργαρίτα με βύζους για όσους ενδιαφέρονται.
Επιστροφή Φώκαιας στο 27 το ισόγειο ήταν μία milf με κώλο και στο Λαβύρινθο Φωκαίας 24 ανακάλυψα μία κοπέλα που με έτρωγε η περιέργεια να δοκιμάσω λόγω απειρίας της.Είναι μια κοπέλα που είναι καινούρια και είχε πρωτοεμφανιστεί στο βαπόρι πριν 3 εβδομάδες ακριβώς!!Αποφάσισα λοιπόν απο μια κατάθεση σε μια ώριμη κοπέλα
το πρωί να περάσω στον αντίποδα με την άβγαλτη και πρωτόπειρη Στέλλα.Είναι λεπτή Ρουμάνα κατά δήλωση της και στο δωμάτιο απο υτην αμηχανία της μιλάει και γελάει συνεχώς.Κάνει ακάποτο,Χρειάζεται καθοδήγηση και δυσκολεύεται ακόμα να φορέσει προφυλακτικό το φόρεσα εγώ ο ίδιος δείχνοντας της πως γίνεται.Στην πίπα θέλει καθοδήγηση και ψιλοφοβάται μην χύσεις στο στόμα της γιατί σίγουρα ως άπειρη το ει΄χε πάθει.Μάλιστα αναφέρεται και σε κριτική απο συναγωνιστή.Μιλάει πάρα πολύ και γελάει αμήχανα και εδώ επαφίεται απο εσένα πως θα το χειριστείς για να μην σου πέσει!!Την πείρα απο πάνω οπού κουνιότανε ρυθμικά και ιεραποστολικά.Μετά
ξάπλωσα και την έβαλα να μου γλύφει το πέος με την γλώσσα της ως πρακτική εξάσκηση κοιτώντας τον εαυτό της στον καφρεθτη και γελώντας.Εκσπερματωνοντας την βρήκαν λίγα φλόκια στα μάγουλα και τα χείλη της.Το θετικό επίσης ήταν οτι δεν έδειξε να βιάζεται και πρέπει να υην είχα χαλαρά μέσα κανα τέταρτο.
Την συνιστώ μόνο σε όσους έχουν την υπομονή να χειριστούν μια κοπέλα άπειρη σχεδόν με παιδική αθωότητα.Εγώ πάντως πέρασα ωραία μαζί της και της έμαθα και την λέξη ΚΟΥΚΛΑ που της άρεσε και την έλεγε συνέχεια γελώντας.Δεν μιλάει καθόλου ελληνικα ούτε αγγλικά δυστιχώς αλλά στο δωμάτιο μιλάει συνεχώς στην γλώσσα της σαν άμυνα αποτι κατάλαβα.Ευχαριστω για την προσοχή σας.
Στο Αλκιβιάδου 16Α κατάθεση στην βουλγάρα Νταιάνα για να μου πάει η μέρα καλά.Στο Διδυμου 27 η Ρωξάννα με full πρόγραμμα.Νταρντανογυναίκα καστανή
μου θύμισε έντονα μια Μάγδα απο κεραμεικού 15 πριν ένα χρόνο.Δεν αποκλείεται να ήταν και η ίδια!!
Έπειτα κατέβηκά μετάξι.Στα σπιτάκια των 10 ευρώ Κολώνου 47 κάτω μαύρη με σέξυ μαύρο σύνολο,ψηλή,και της έλειπε ένα δόντι μπροστά.Με χούφτωνε και δεν με άφηνε να φύγω αλλά ευχαριστώ πολύ δεν θα πάρω!!Στο επάνω ήταν το ψηλό milf,ρωσίδα Λαρίσα με άλλο όνομα απο καλύμνου 36 πριν κάτι χρόνια.Στα 20 ευρώ και 25 πρόσφερε
full πρόγραμμα χωρίς κώλο ,όμως εδώ με 10 ευρώ γρήγορη και βιαστική εκτόνωση,τα βασικά.
Απέναντι στο 48 δούλευε άγνωστο σε εμένα milf κανονικού αναστήματος και σωματικού βάρους με μαλλιά πιασμένα κοτσίδα.Απλό πρόγραμμα 10 ευρώ.
Μεγ Αλεξάνδρου 17 ισόγειο βγήκε μία χονδρή με ολόσωμο μαύρο με πρωκτικό.Στο επάνω ήταν επίσης χονδρή αλβανίδα με πρωκτικό.
Ιάσωνος 44 εμφανίστηκε επίσης παχουλή μελαχροινή με πρωκτικό.Στο ιάσωνος 46 στο μεσαίο ισόγειο μία μεγαλοκοπέλα με μαύρα εσώρουχα η ίδια με προηγούμενο Σάββατο.Μελαχροινή καρέ μαλλί και ακάποτο 15 ευρώ!Στο δεξιό ήταν η ψηλή στρουμπουλή ατσούμπαλη κοπέλα που είναι συνήθως εκεί
Απέναντι ήταν κλασσικά η Μαρία απο την αλβανική Βουλγαρία!!!
Στα ιάσωνος 37 δούλευαν αξιόλογα κομμάτια αν μου περίσσευαν τα ευρώ θα τα δοκίμαζα και τα δύο επιτόπου ας όψεται η οικονομική κρίση.
Στο ισόγειο ήταν η Δήμητρα η καύλα με τα πρόστυχα κόκκινα εσώρουχα τησ και το πουτανιάρικο βάψιμο της με κώλο και 69!!Παρόλο που έχω ακούσει διθυράμβικες κριτικές
δεν έχει τύχει να ξεσκίσω το ωραίο της κωλαράκι ακόμα!! Τιμή 15 ευρω.Στο επάνω είδα άλλο ενα ξανθό καυλοράπανο πολύ όμορφο με κώλο και 69 και αυτό και μαλιστά με χάιδευε και μου μιλούσε πουτανιάρικα για να περάσω.Είναι λεπτή και έχει και μερικά tatoo στο σώμα της.Έχω μία ενθύμηση απο συναγωνιστή οτι μέσα είναι μέτρια όποιος
γνωρίζει κάτι ας μου πεί γιατί είναι ναζιάρα γατούλα!!
.Στα κωλοκυνθους 38Α επάνω η ίδια φαφούτα άσχημη κοπέλα και κάτω το πιπινάκι η Αλίνα που είχα δοκιμάσει πριν μία εβδομάδα.
Κωλοκυνθούς 63 αριστερά κοντή παχουλή γύφτισσα με full πρόγραμμα.Στο μπροστινό επίσης κοντή αδύνατη κάπως πιο ωραία γύφτισσα με κανονικό πρόγραμμα.Τσάτσος
ήταν ο αλλοδαπός που δούλευε στο Φωκαίας 24 συνεργαζόμενο κατάστημα.
Αχιλλέως 51 ήταν η Ιωάννα απο Φυλής 40 και Φώκαιας 17 πιο παλιά με ακά και κώλο.Άχιλλέως 48 ισόγειο κλειστό και στο υπόγειο ήταν μια ψηλή μετρίας εμφανίσεως κοπέλα με αλαβάστρινο δέρμα και κότσο μαλλί με ακάποτο.Στο Καλλέργη 33 μια ψηλή αδύνατη κοπέλα με μακρυά μαλλιά και ακάποτο [που είχε δοκιμαστεί παλιά
και μέσα είναι μέτρια.]
Άνοδος πάλι στην Φυλής και στο 40 νούμερο ήταν η Νικολέττα με full!! Απάτη μέσα συνιστώ μακριά!!!
Φυλής 61 ήταν η ώριμη αλβανίδα με το κοντό αγορέ μαλλί και full πρόγραμμα.Στο φυλής 92 αριστερό ήταν μία κανονικού βάρους και μετρίας εμφανίσεως κοπέλα με ακάποτο
(είναι άλλη όχι η ίδια που είναι συνήθως εκεί)Το δίπλα και το απέναντι καινούριο υπόγειο κλειστά αμφότερα με αναμμένα φωτάκια!!Αετοφωλιά επίσης κλειστή.
Μετά πήγα Μαγνησίας 1 στο καινούριο χτύπησα το κουδούνι και μου άνοιξε μια όμορφη μουνάρα milf τσατσά και μου παρουσίασε ενα ψηλό όμορφο καυλοράπανο
με μαύρα μαλλιά ,προμιλφ.Έκανε 69 αλλά όχι ακάποτο ας δοκιμάσει κανένας να μας πει και γιαυτην.Εγώ δεν μπήκα γιατί στο σαλόνι βγήκε κάπως βαριεστημένη και χασμουριώταν οπότε αυτό με προιδέασε οτι μάλλον δεν θα περνούσα καλά.Στα υποψιν πάντως.
Καλύμνου 48 στο επάνω τσάτσος ήταν η θρυλική μορφή ο Άρης και πουτάνα η θεία Όλγα για όσους την ψάχνουν!!Το απόγευμα μου είπε ότι θα δουλεύει μια Μαργαρίτα με βύζους για όσους ενδιαφέρονται.
Επιστροφή Φώκαιας στο 27 το ισόγειο ήταν μία milf με κώλο και στο Λαβύρινθο Φωκαίας 24 ανακάλυψα μία κοπέλα που με έτρωγε η περιέργεια να δοκιμάσω λόγω απειρίας της.Είναι μια κοπέλα που είναι καινούρια και είχε πρωτοεμφανιστεί στο βαπόρι πριν 3 εβδομάδες ακριβώς!!Αποφάσισα λοιπόν απο μια κατάθεση σε μια ώριμη κοπέλα
το πρωί να περάσω στον αντίποδα με την άβγαλτη και πρωτόπειρη Στέλλα.Είναι λεπτή Ρουμάνα κατά δήλωση της και στο δωμάτιο απο υτην αμηχανία της μιλάει και γελάει συνεχώς.Κάνει ακάποτο,Χρειάζεται καθοδήγηση και δυσκολεύεται ακόμα να φορέσει προφυλακτικό το φόρεσα εγώ ο ίδιος δείχνοντας της πως γίνεται.Στην πίπα θέλει καθοδήγηση και ψιλοφοβάται μην χύσεις στο στόμα της γιατί σίγουρα ως άπειρη το ει΄χε πάθει.Μάλιστα αναφέρεται και σε κριτική απο συναγωνιστή.Μιλάει πάρα πολύ και γελάει αμήχανα και εδώ επαφίεται απο εσένα πως θα το χειριστείς για να μην σου πέσει!!Την πείρα απο πάνω οπού κουνιότανε ρυθμικά και ιεραποστολικά.Μετά
ξάπλωσα και την έβαλα να μου γλύφει το πέος με την γλώσσα της ως πρακτική εξάσκηση κοιτώντας τον εαυτό της στον καφρεθτη και γελώντας.Εκσπερματωνοντας την βρήκαν λίγα φλόκια στα μάγουλα και τα χείλη της.Το θετικό επίσης ήταν οτι δεν έδειξε να βιάζεται και πρέπει να υην είχα χαλαρά μέσα κανα τέταρτο.
Την συνιστώ μόνο σε όσους έχουν την υπομονή να χειριστούν μια κοπέλα άπειρη σχεδόν με παιδική αθωότητα.Εγώ πάντως πέρασα ωραία μαζί της και της έμαθα και την λέξη ΚΟΥΚΛΑ που της άρεσε και την έλεγε συνέχεια γελώντας.Δεν μιλάει καθόλου ελληνικα ούτε αγγλικά δυστιχώς αλλά στο δωμάτιο μιλάει συνεχώς στην γλώσσα της σαν άμυνα αποτι κατάλαβα.Ευχαριστω για την προσοχή σας.
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εισαι αψογος...η ασχημη φαφουτα απο κολοκυνθους ειναι η μιλενα τελικα? η αλινα επισης ειναι η ιδια που επαιζε και στο κ63?
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
H Μιλένα ήταν πιο παχουλή αυτή είναι καινούρια αδύνατη και πιο άσχημη απο την Μιλένα.εισαι αψογος...η ασχημη φαφουτα απο κολοκυνθους ειναι η μιλενα τελικα? η αλινα επισης ειναι η ιδια που επαιζε και στο κ63?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ενδιαφερον τυπεH Μιλένα ήταν πιο παχουλή αυτή είναι καινούρια αδύνατη και πιο άσχημη απο την Μιλένα.
μηπως μια που περπατουσε σαν μαστουρω?
η μηπως σαν μια που τραβαει το στρινγκ της απτα κωλομερια?
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
α...καταλαβα ποια ειναι...ο σκελετος,παιζει και απογευματα αυτη...τα κανει και τα δυο αυτα που λες απολυτε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε την εχεις αυτην την μορφη??α...καταλαβα ποια ειναι...ο σκελετος,παιζει και απογευματα αυτη...τα κανει και τα δυο αυτα που λες απολυτε
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
οχι ρε...φοβαμαι...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γιατι ρε τυπε?οχι ρε...φοβαμαι...
ειναι συλλεκτικη μουτσουνα,σαν να συλλεγεις μπουγελοφατσες
πρεπει να τιμηθει
εγω πηγα κανα 2 φορες μπας και την πετυχω αλλα τιποτα
anexelektos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 207
- Πόντοι
- 286
εγώ πήγα χθές με ένα φιλαράκι στη φυλής για τσάρκα. ένα έχω να πώ εγώ και ας μου λένε ότι κάνω αβάντα στη φυλής. έχω να πώ ότι εκεί και τα μπουρδέλα έχουνε γίνει όμορφα και στα πιο πολά μέσα έχει νηφτήρα στο δομάτιο και τα μουνιά που δουλε΄βουνε εκεί έιναι σούπερ. και καάνουνε τώρα τα πάντα μέχρι παρτούζες κάνουνε. Επίσης είδα σε ένα μπουρδέλο στο νούμερο 67 νομίζω αφτό με τη άσπρη πόρτα βγήκανε 2 γκόμενες και είχες να διαλέξης και αν ήθελες μπορούσες να της πάρης και τις 2 μαζί ή να μπείς στο δομάτιο και σύ και ο φίλος σου και οι 2 κοπέλες μαζί και ότι θέλεις. Και εκεί ζητάνε 20 ευρώ και τα κάνεις΄όλα όσα θέλεις και είναι τώρα και αρκετά καθαρά στη φυλής μερικά μηάζουνε με στούντιο που πληρώνεις 50 αλλά κανουνε 20. Εγώ γάμησα 2 γιατί είχα πολές κάβλες χθές γάμησα μία σελένα στη φοκέας επάνω με μαβρα μαλιά και μεγάλα βυζιά που φόραγε κάτι άσπρα και ήτανε πολύ σέξη και στο δομάτιο ήτανε καλή και έκανε ωρέα πίπα αλλά δε ξέρει να δουλέβη τα βυζιά της αυτή και μετά γάμησα και μία σαμπρίνα στο 59 ήτανε νομίζο πιο αδύνατη αλλά είχε πολύ καβλωτική ματιά και αν και ήτανε λίγο μάπα στο κούνημα γιατή βαριότανε μάλον έκανε ωραίο τσιμπούκι. εμένα μου έκανε εντήποση οτι όλες οι κοπέλες σχεδόν χθές ήτανε ρουμάνες, πολή ρουμανία δικέ μου και οι ρουμάνες είναι ωρέες γκόμενες να ξέρετε και κάνουνε καλά τσιμπούκια άμα θέλουνε ΄και τις μιλήσης ωραία και σε γουστάρει περνάς σούπερ άμα δε θέλουνε είναι σα κούτσουρα ή άμα βαριούνται αλλά μόνο να της βλέπης χύνεις μερικές και δε πάει χαμένο το 20 άρικο. Ε αυτά λέω τόσες μέρες και μου τη πέφτουνε οι άλλοι ότι εκεί με 50 ευρώ και 2 φορές γάμησα και ωρέα μουνιά ήτανε και τα 2 και ορέα ήτανε και τα δομάτια και μείνανε και λεφτά 10 ευρώ μετά και πήγαμε για μπύρες με το φίλο όχι που δίνης 50 και δε χύνης κιόλας και μετά τα κλαίς!
boobmaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Συμφωνώ ότι πρακτικά το πήδημα στη Φυλής είναι οικονομικότερη λύση. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι επειδή πηδάς με 20 ευρώ, οι πουτάνες της Φυλής είναι όλες θεές. Για να τις βλέπεις όλες θεές, ή κανένας πιτσιρικάς είσαι, ή έχεις να πηδήξεις μήνες...εγώ πήγα χθές με ένα φιλαράκι στη φυλής για τσάρκα. ένα έχω να πώ εγώ και ας μου λένε ότι κάνω αβάντα στη φυλής. έχω να πώ ότι εκεί και τα μπουρδέλα έχουνε γίνει όμορφα και στα πιο πολά μέσα έχει νηφτήρα στο δομάτιο και τα μουνιά που δουλε΄βουνε εκεί έιναι σούπερ. και καάνουνε τώρα τα πάντα μέχρι παρτούζες κάνουνε. Επίσης είδα σε ένα μπουρδέλο στο νούμερο 67 νομίζω αφτό με τη άσπρη πόρτα βγήκανε 2 γκόμενες και είχες να διαλέξης και αν ήθελες μπορούσες να της πάρης και τις 2 μαζί ή να μπείς στο δομάτιο και σύ και ο φίλος σου και οι 2 κοπέλες μαζί και ότι θέλεις. Και εκεί ζητάνε 20 ευρώ και τα κάνεις΄όλα όσα θέλεις και είναι τώρα και αρκετά καθαρά στη φυλής μερικά μηάζουνε με στούντιο που πληρώνεις 50 αλλά κανουνε 20. Εγώ γάμησα 2 γιατί είχα πολές κάβλες χθές γάμησα μία σελένα στη φοκέας επάνω με μαβρα μαλιά και μεγάλα βυζιά που φόραγε κάτι άσπρα και ήτανε πολύ σέξη και στο δομάτιο ήτανε καλή και έκανε ωρέα πίπα αλλά δε ξέρει να δουλέβη τα βυζιά της αυτή και μετά γάμησα και μία σαμπρίνα στο 59 ήτανε νομίζο πιο αδύνατη αλλά είχε πολύ καβλωτική ματιά και αν και ήτανε λίγο μάπα στο κούνημα γιατή βαριότανε μάλον έκανε ωραίο τσιμπούκι. εμένα μου έκανε εντήποση οτι όλες οι κοπέλες σχεδόν χθές ήτανε ρουμάνες, πολή ρουμανία δικέ μου και οι ρουμάνες είναι ωρέες γκόμενες να ξέρετε και κάνουνε καλά τσιμπούκια άμα θέλουνε ΄και τις μιλήσης ωραία και σε γουστάρει περνάς σούπερ άμα δε θέλουνε είναι σα κούτσουρα ή άμα βαριούνται αλλά μόνο να της βλέπης χύνεις μερικές και δε πάει χαμένο το 20 άρικο. Ε αυτά λέω τόσες μέρες και μου τη πέφτουνε οι άλλοι ότι εκεί με 50 ευρώ και 2 φορές γάμησα και ωρέα μουνιά ήτανε και τα 2 και ορέα ήτανε και τα δομάτια και μείνανε και λεφτά 10 ευρώ μετά και πήγαμε για μπύρες με το φίλο όχι που δίνης 50 και δε χύνης κιόλας και μετά τα κλαίς!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις