Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 173 άτομα (16 μέλη και 157 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Είναι απαραίτητες οι απέριττες ενημερώσεις σας κ.Μπακάλη.Μην αμελείτε!
Λογικά η Λούσυ από Αλκιβιάδου 16Γ με ακάποτο και πρωκτικό.
Όρθόν.
Όχι η Ντενίσα-ΙΚΕΑ;
Ὄχι. Αὐτὴ κατέστη χοιρίδιον.
Η Αλίνα-"στο μουνί μου" άπλωνε πλοκάμους;

Ἡ κόμμωσὶς της ἐδείκνυε παλιμπαιδισμόν.

Η Λάουρα-Ϊρις;.Όμορφο λεπτό σκουρόχρωμο πιπινοειδές;
Δώσατε λεπτομέρειες.Η Ϊρις έχει τροχιοδρομηθεί ήδη.Αν η Λάουρα είναι άλλη, να προστεθεί κι αυτή:
Δὲν γνωρίζω ἐὰν αὐτὴ ἦτο ἡ ἐρχικῶς ὀνομασθεἰσα "Ἰρις" ἀλλὰ αἱ ἀναφοραὶ περὶ ἐπαγγελματικῆς ἀχρηστίας συγκλίνουσι.

Ποια Λάουρα είναι αυτή με ακάποτο;
Ἡ γνωστὴ ἐκ Φ66, Φ54 ἄνω κ.τ.λ. Οἱ συνάδελφοι ἀπήντησαν ορθῶς.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μερικά σχόλια στα γρήγορα για να προφθάσω να γράψω ενημέρωση...

:thumbsup:

...
Στα ιάσωνος 37 δούλευαν αξιόλογα κομμάτια αν μου περίσσευαν τα ευρώ θα τα δοκίμαζα και τα δύο επιτόπου ας όψεται η οικονομική κρίση.
Στο ισόγειο ήταν η Δήμητρα η καύλα με τα πρόστυχα κόκκινα εσώρουχα τησ και το πουτανιάρικο βάψιμο της με κώλο και 69!!Παρόλο που έχω ακούσει διθυράμβικες κριτικές
δεν έχει τύχει να ξεσκίσω το ωραίο της κωλαράκι ακόμα!! Τιμή 15 ευρω.
...
Συνέχι(υ)σε και στην βραδινή βάρδια. Την είδα στις 20.30' με το ίδιο κόκκινο εσώρουχο και το υπέρυθρο βλέμμα ως ετοιμοπόλεμη λοκατζο-πουτάνα.

...
Στο επάνω είδα άλλο ενα ξανθό καυλοράπανο πολύ όμορφο με κώλο και 69 και αυτό και μαλιστά με χάιδευε και μου μιλούσε πουτανιάρικα για να περάσω.Είναι λεπτή και έχει και μερικά tatoo στο σώμα της.Έχω μία ενθύμηση απο συναγωνιστή οτι μέσα είναι μέτρια όποιος
γνωρίζει κάτι ας μου πεί γιατί είναι ναζιάρα γατούλα!!
...
Δούλευε (παλαιότερα) στο Φωκαίας 22 υπερυψωμένο ισόγειο. Είχε κοντά ξανθά μαλλιά ενώ τώρα έχει βάλλει extenions. Δεν την έχω επισκεφθεί. Κάτι... "με σταματάει"
Νομίζω ότι δουλεύει με το όνομα Άννα

...
Ευχαριστω για την προσοχή σας.
Εμείς σε ευχαριστούμε!!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Απρογραμμάτιστη μπουρδελο-περιπλάνηση 2/10/2010 στην βραδινή βάρδια (περίπου γύρω στις 20.30΄)

Τυχαία  :cheesy:  με έφερε ο δρόμος κοντά στο Μεταξουργείο και σκέφθηκα να επισκεφθώ τα πορνο-καταστήματα  της περιοχής

ΑΧΙΛΛΕΩΣ & ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
Νίκη ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους με μαύρες τούφες, πρόσωπο με αύρα καθημερινής κοπέλας, μέτρια στο ύψος, μάλλον λεπτή με μικρά βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο
Στο σαλόνι δεν υπήρχε κανείς άλλος ούτε και υπηρεσία παρά μόνο εγώ. Η κορασίδα απλά σηκώθηκε, είπε 20e και ξανά-κάθισε να απολαύσει το φραπέ της

Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται η γνωστή ιστορική κατουρο-γωνιά Κολωνού & Μ. Αλεξάνδρου η οποία έχει διαβρωθεί από τα πολλά όξινα κάτουρα των πιτσιλιστών

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/72799634277831561878.jpg[/img[/URL]]

[color=red]ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 22 ΙΣΟΓΕΙΟ[/color]
[color=green]Σεσίλια[/color] (ή κάπως έτσι), καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους, συμπαθητικά χαρακτηριστικά, μάλλον ψηλή λίγο γεματούλα (όσο χρειάζεται) με ενδιαφέροντες αναλογίες νταρντανο-πουτάνας
Στο σαλόνι ήταν πέντε πακιστανοί, ένας μαύρος γάτος που μπήκε και βγήκε αστραπιαία, δυο βασιλοχουντικοί, ένας 65άρης Έλληνας και εγώ

[color=red]ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 22 ΙΣΟΓΕΙΟ[/color]
[color=green]Άντζελα[/color] μελαχρινά σπαστά μαλλιά (αφάνα) μέχρι τις πλάτες, βουκολικό πρόσωπο, μέτρια στο ύψος με τετράγωνο σωματότυπο, γεματούλα σαν να την είχαν φουσκώσει

[color=red]ΙΑΣΩΝΟΣ  30 ΟΡΟΦΟΣ[/color]
[color=green]Αλεξάνδρα[/color] καστανά μαλλιά με ανταύγειες μέχρι τις πλάτες, σκούρο πρόσωπο με αποδεκτά χαρακτηριστικά, μέτρια στο ύψος με αποδεκτές αναλογίες βυζιών και κώ(ο)λου

[color=red]ΙΑΣΩΝΟΣ 43[/color]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/16557067632436681221.jpg[/img[/URL]]

[color=green]Μαρία[/color] ξανθά κοντά μαλλιά, προκλητικό ύφος με αποφασιστική διάθεση, μέτρια στο ύψος, λίγο γεματούλα, χορταστικά βυζιά και φουσκωτό κώ(ο)λο. Παρτούζες, ακάπωτα και πρωκτικά.
Στο σαλόνι ήταν τρεις πακιστανοί, ένας αναρχο-κομμουνιστής, δυο πλαστικές κούκλες με προκλητικά εσώρουχα η νταλικερο-τσατσά και εγώ

[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/38968253374661318436.jpg[/img[/URL]]

[color=red]ΙΑΣΩΝΟΣ 20 ΟΡΟΦΟΣ[/color]
[color=green]Αντριάννα[/color] μελαχρινά μαλλιά μέχρι τα κω(ο)λομέρια, χαμογελαστό πρόσωπο με συμπαθητικά χαρακτηριστικά, μάλλον κοντή, αρκετά λεπτή με μικρά βυζιά και συμαζεμένο κώ(ο)λο

[color=red]ΙΑΣΩΝΟΣ 20 ΙΣΟΓΕΙΟ ΔΕΞΙΑ[/color]
[color=green]Ελένη[/color] με τα μαλλιά ως Κλεοπάτρα, μελαχρινή με προκλητικό πρόσωπο, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες, καλοστημένα βυζιά μέτρια στο μέγεθος και ξεπεταμένο κώ(ο)λο. Σταθερή αξία για το Μεταξουργείο

[color=red]ΙΑΣΩΝΟΣ 20 ΙΣΟΓΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ[/color]
[color=green]Άννα[/color] ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους από Κολωνού 32 όροφος, συμπαθητικό πρόσωπο, μέτρια προς ψηλή, κανονικό σώμα με χορταστικά βυζιά 3,5-4άρια και αποδεκτό κώ(ο)λο
Στο σαλόνι ήταν τέσσερεις Πακιστανό-Ταϊλανδέζοι, δυο τσιγγάνοι από το Ζεφύρι, ένας ακροδεξιός, ο καχύποπτος τσάτσος το επεισοδιακό ασανσέρ και εγώ

[color=red]ΙΑΣΩΝΟΣ 19 ΙΣΟΓΕΙΟ[/color]
[color=green]Ελένη[/color] (νέα κοπέλα) μαλλιά μέχρι τους ώμους, προκλητικό πρόσωπο με γατίσιο βλέμμα αλλά εμφανής απειρία στο σαλόνι, μέτρια προς ψηλή, αρκετά λεπτή με μικρά βυζιά και μικροκαμωμένο κώ(ο)λο τοποθετημένο πάνω από το «κέντρο βάρους του σώματος της»  

[color=red]ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 13 ΟΡΟΦΟΣ[/color]
[color=green]Λάουρα[/color] ξανθιά Ολλανδέζα με μαλλιά κοντά μαζεμένα ψηλά σε αλογοουρά, προκλητικό πρόσωπο με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, μάλλον ψηλή, χορταστικά αλλά πεσμένα βυζιά και άριστο κώ(ο)λο.
Πρώτη κατάθεση ευρώ 15 (Α! ρε Καρυωτάκη!)
Μονότονη πίπα με κάποιες «καλές» προσπάθειες και προθέσεις
Συνεργάσιμη και ανθεκτική σε ένταση και διάρκεια
Εκτιμώ ότι θα ήταν πολύ καλύτερα αν δεν την πετύχαινα στο τέλος της βάρδια της.

[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/88988187277627261941.jpg[/img[/URL]]

[color=red]ΙΑΣΩΝΟΣ 1Β ΔΕΞΙΑ[/color]
[color=green]Μόνικα[/color] ξανθά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, πάντα μαζεμένα ψηλά σε αλογοουρά, πρόσωπο με ωραία χαρακτηριστικά, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες.
Σταθερή αξία για το Μεταξουργείο στα 15e

[color=red]ΙΑΣΩΝΟΣ 1Β ΑΡΙΣΤΕΡΑ[/color]
[color=green]Ζάννα[/color] (ή Ζανέτ) από το Καζακστάν, μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μέτρια στο ύψος, λίγο γεματούλα (όσο χρειάζεται). Στα 20e το κανονικό πρόγραμμα
Στο σαλόνι ήταν πέντε Κινέζοι, δυο γύφτοι, ένας Πασόκος (από αυτούς που είναι ενάντια στο μνημόνιο) και εγώ

[color=red]ΙΑΣΩΝΟΣ 1Α[/color]
[color=green]Ανέλια[/color] από Βουλγαρία, μελαχρινά σπαστά μαλλιά μέχρι την μέση, καμπίσιο πρόσωπο με μεγαλούτσικη μύτη, μέτρια στο ύψος, αποδεκτό σώμα με μικρά βυζιά και τουρλωτό κώ(ο)λο
Δεύτερη κατάθεση ευρώ 15
Αποφασιστική και λαίμαργη πίπα
Πολύ καλό στήσιμο στο πισω-κω(ο)λητό και στο ιεραποστολικό. Στο πλαγιαστό άψογη.
Θα ήταν όλο το πακέτο πολύ καλύτερο και αδιαμφισβήτητα επιλέξιμο αν είχε λίγο πιο ωραία χαρακτηριστικά προσώπου

[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/67540627933111396180.jpg[/img[/URL]]

[color=red]ΚΟΛΩΝΟΥ 11 ΙΣΟΓΕΙΟ[/color]
[color=green]Έλενα[/color] μελαχρινή με τα μαλλιά μαζεμένα ψηλά, πουτανίσιο πρόσωπο με προκλητικό βάψιμο, μάλλον ψηλή, κανονικό σώμα με αναλογίες μοντέλου, μέτρια στο μέγεθος βυζιά και άριστο κώ(ο)λο
Στα υπόψη με την πρώτη ευκαιρία

Δεν θυμάμαι άλλα.

Ευχαριστώ για την παρέα και καλό Σαβ-Κυρ ...  

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αποψινη Απρογραμματιστη και δικια μου τσαρκα... και επειδη ειμαι λιγο λιωμα θα πω τα βασικα.
Η τσαρκα ηταν κατα βαση στην Φυλης που ειχα να την επισκεφτω αρκετο καιρο.

1.Φυλης 200 ξεκιναμε με την Σιμονα. Μελαχροινουλι με τρυπουλα στο χειλος και ωραιο σωματακι και κωλακι. Για οσους γουσταρουν και τις λιγο ασπριδερες ειναι οτι πρεπει. Η τσατσα ευγενικη και δεν δειχνει να βιαζεται να την φωναξει εξω.

2. Πιπινου 65 Φοβερο ξανθο αλογο εν ονοματει Ανκα(Πως διαολο δεν την ειχα ανακαλυψει τοσο καιρο αυτην? Τελικα οταν ο κερατας ο ακορεστος γαμαει εμεις κοιμομαστε) , η τσατσα αρκετα ευγενικη και δεν εδειχνε ουτε αυτη να βιαζεται , η κοπελα φιλικη και τα δωματια μεσα παρα πολυ καθαρα

3. Φυλης 109 κατω Ενα μελαχροινουλι με μεγαλη περιφερεια σχετικα καλη φατσουλα και σωματακι , αμαλια ειπε η βαριεστημενη και πονηρη τσατσα.

4.Διδυμου 18 πανω Η Ναταλι , εκφυλοφατσα με ωραιο σωματακι ξανθια , δυστυχως φορουσε ενα κορμακι και δεν μπορουσαμε να τα δουμε ολα , μιλφακι ειναι

5. Φωκαιας 24 Καρλα η καυλα , την ξερετε. Μας χουφτωνε τα καυλια.

6. Φωκαιας 19 Ενα αδυνατο μελαχροινο με μικρο βυζακι. Η απαραδεκτη τσατσα της χτυπησε την πορτα μπροστα μας καθως ειμασταν ολοι στο σαλονι... ιδιαιτερο θρασος ειχε δε οταν μας ειπε πως "η κοπελα στο δωματιο δεν βιαζεται" και φυγαμε ολοι γελωντας.

Και για να μην σας ξεσυνηθισω εντελως απο τις κλασσικες μου ενημερωσεις  αντε ας πουμε και 2 πραγματακια για τηνΓενικη Εικονα στην Φυλης αποψε το βραδυ

Α. Παρκαρισμα -> Τελικα Σαββατο βραδυ παρκαρεις ανετα στην Φυλης μιας και υπαρχουν αρκετες κενες θεσεις (ακομη και εξω απο μπουρδελα) , κινηση στους δρομους σημαντικη δεν υπαρχει και ολα ειναι καλα.

Β. Κοσμος -> Απο κοσμο γινοτανε χαμος ειδικα στην Φωκαιας , στα αλλα σπιτακια που αναφερω πιο πανω δεν υπηρχε κατι το αξιοσημειωτο , με λιγα λογια δηλαδη γαμουσες με την ανεση σου χωρις να χεις πολυκοσμια. Ιδιαιτερα δε στα πιο απομερα μπουρδελακια οπως ειναι αυτο της Πιπινου αλλα και αυτο της Φυλης 200.

Γ. Λοιπες Παρατηρησεις  1. Απαραδεκτη συμπεριφορα Τσατσας που χτυπησε την πορτα στο Φωκαιας 19
                              2. Γκομενες μας εβρισαν στον δρομο επειδη μας ειδαν στα μπουρδελα , τις στειλαμε στο διαολο και συνεχισαμε(ελλεηνιδες)                  3. Σκυλος παραλιγο να μας επιτεθει αλλα τον φωναξε το αφεντικο του

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
:thumbsup:

...
ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 22 ΙΣΟΓΕΙΟ    ΟΡΟΦΟΣ
Άντζελα μελαχρινά σπαστά μαλλιά (αφάνα) μέχρι τις πλάτες, βουκολικό πρόσωπο, μέτρια στο ύψος με τετράγωνο σωματότυπο, γεματούλα σαν να την είχαν φουσκώσει
...

...
ΚΟΛΩΝΟΥ 11 ΙΣΟΓΕΙΟ
Έλενα μελαχρινή με τα μαλλιά μαζεμένα ψηλά, πουτανίσιο πρόσωπο με προκλητικό βάψιμο, μάλλον ψηλή, κανονικό σώμα με αναλογίες μοντέλου, μέτρια στο μέγεθος βυζιά και άριστο κώ(ο)λο
...
Στο σαλόνι ήταν 11 πακιστανοί που δεν καταλάβαιναν ούτε μια Ελληνική λέξη και εγώ.
Η τσατσά ξεκίνησε την αναλυτική περιγραφή των υπηρεσιών με συγκριτικές αναφορές σε "άλλες" και "άλλες" που μας κοροϊδεύουν και δεν μας αφήνουν να τις αγγίξουμε.
Η γενική παρουσία της τσατσάς μου θύμισε την Δέσποινα Μοιραράκη...  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης
Λάουρα-εκκολαφθείσα-απορριφθείσα-Φώκαιας 17 άνω-Φυλής 66,71 άνω:
Έχει όμως και 2 απίστευτες ρωγες σε μεγεθος σταφυλιού, οι οποίες αποκαλύπτονται αν της ρουφηξεις τα μαστάρια και τις ερεθίσεις!
Βασικά απο τα 15 λεπτα δεν γάμησα πανω απο 3-4 γιατί οφείλω να ομολογησω ότι ασχοληθηκα για κανα 10αλεπτο με το τρυφερο γατάκι της  0:) .  Μαλιστα μετα απο την ενασχοληση μου με το γατακι της μου ειπε κι ευχαριστω  :think: και στη συνεχεια στο σεξ επιδοθηκε σε εντονο τριψιμο της κλειτοριδας της, αρα μαλλον θελει να ασχοληθειτε μαζι της για να μην βιαστεί  :grin:
Γλυφομούνι σε ιερόδουλη...πέρασε καλά το κορίτσι.Έπρεπε να σου επιστρέψει τα 10 ευρώ που της αναλογούν.

3. Φυλης 109 κατω Ενα μελαχροινουλι με μεγαλη περιφερεια σχετικα καλη φατσουλα και σωματακι , αμαλια ειπε η βαριεστημενη και πονηρη τσατσα.
Αμαλία.Καινούργια.Τα βασικά.Δεν μιλάει Ελληνικά και Αγγλικά.Μόνο Ιταλικά.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λάουρα-εκκολαφθείσα-απορριφθείσα-Φώκαιας 17 άνω-Φυλής 66,71 άνω:Γλυφομούνι σε ιερόδουλη...πέρασε καλά το κορίτσι.Έπρεπε να σου επιστρέψει τα 10 ευρώ που της αναλογούν.

Ακορεστος Α.Ε  :grin:

Για σημερα το πρωι εχετε να προτεινετε τιποτα καλο στην Λιοσιων? Διδυμου 18 ποια δουλευει σημερα? Καμια Αντριαννα?

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
                              2. Γκομενες μας εβρισαν στον δρομο επειδη μας ειδαν στα μπουρδελα , τις στειλαμε στο διαολο και συνεχισαμε(ελλεηνιδες)                   3. Σκυλος παραλιγο να μας επιτεθει αλλα τον φωναξε το αφεντικο του
:2funny:

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
1
Για σημερα το απογευμα κατι τσεκαρισμενο για να περασουμε καλα στην φυλης γνωριζει καποιος φιλος να μας πει?

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Για σημερα το απογευμα κατι τσεκαρισμενο για να περασουμε καλα στην φυλης γνωριζει καποιος φιλος να μας πει?

φιλε πηγα εχθες στην καινουργια υπογα φ80 αν θυμαμαι σωστα το νουμερο.  Ωραια μελαχρινη πιτσιρικα ρουμανα, με μουτρακι που εβγαζε κατι το σπιτισιο και συμμετοχη καλη. Επισης μ.προδρομου πανω επαιζε μια τυπισα μιλαμε για πολυ καβλοραπανο, μελαχρινο, κορμακιγια βραβειο και ειδικα το κολαρακι. Δεν μπηκα γιατι μου φανηκε κοκαριστη και δεν την παλευω στο ετσι αμα δεν ειναι τσαμπα, απεριοριστος χρονος κλπ

piagos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Χωματιανού στο πάνω δοκίμασα τη συλβάνα σήμερα κατά τις 12....ωραίο κορμάκι ησ βραζιλιάνα...ωραία  :pipa2: κ περιποίηση στ @@...στα - οτι της ζήτησα να ιππεύσει αλλά δηλώσε οτί όλοι αυτο της λένε κ πονάνε τ πόδια της... :2funny:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πρωινο σκαουτινγκ με φιλο-συναγωνιστη στο Μεταξιland!
Κεραμεικου 13 ανω
Ξανθια στρουμπουλη κ ασχημη!
Κεραμεικου 13 ισογειο
Αδυνατη μαυρομαλλικη μετριοτητα!
Κεραμεικου 13 υπογειο
Καστανο με καλο κορμι αλλα το βλεμμα της δεν υποσχοταν ιδιαιτερες συγκινησεις!Ηταν ωρα στο δωματιο παντως χωρις η υπηρεσια να την ενοχλησει!
Ιασωνος 1α,β,γ, κλπ τα κλασσικα!!Καμια 20αρια τζανκια ακριβως εξω απο τα ντελα να τρυπιουνται σε οποια φλεβα εβρισκαν ευκαιρη!
Ποιος παει κ γαμαει εκει ρε πστ μου?!

Ιασωνος 19γ
Η ταναπου με τα μαυρομπλε μαλλια ειχε βγει εξω απο το ντελο και ψαρευε κοσμο!
Αυτα μονο στο Μεταξι γινονται :2funny: :rockon:
Ιασωνος 20 ανω
Ωραιοτατο καστανο αλλα βαριοταν ακομα και να σαλοναρει!Το θεωρω απιθανο να κανει παπαδες μεσα
Ιασωνος 20 ισογειο
Σεξυ μελαχρινο με βαριεστημενο βλεμμα
Λεωνιδου 28 ανω
Ελευθερο στοματικο και πρωκτικο στα 10 ευρω!!
Ως αναμενετο η σκουροχρωμη τσιγγανα με το ονομα Χριστινα δεν βλεποταν!
Ουρα οι πακηδες ομως
Λεωνιδου 28 ισογειο
Ωραιοτατο ξανθο με φοβερα ματια αλλα ψυχρο βλεμμα!
Στουντιακη παρουσια!!
Ο σκουροχρωμος υπηρετης εδιωχνε τους πακηδες φωναζωντας only greek!
Iασωνος 37 ανω
Καστανοξανθο μωρο με φοβερο σαλοναρισμα!
Το πρωκτικο μεσα στο 15ευρω!!
Ιασωνος 44
Μιχαελα..φρεσκια ρουμανα που δεν μιλαει ελληνικα-ρουμανικα-οτιδηποτε συμφωνα με την υπηρεσια!
Βρε την ερμη!!
Ιασωνος 30 ανω
Μελαχρινο πιπινοειδες με βαριεστημενο σαλοναρισμα
Ιασωνος 30 υπογειο
Ξανθια μιλφαρα με πλουσια αλλα μαλλον πεσμενα προσοντα :tits:!Στα πλην ο πατος της

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λεωνιδου 28 ανω
Ελευθερο στοματικο και πρωκτικο στα 10 ευρω!!
Ως αναμενετο η σκουροχρωμη τσιγγανα με το ονομα Χριστινα δεν βλεποταν!
Ουρα οι πακηδες ομως

:rockon: :rockon: :rockon: Ετσι , δωστε φτηνο κρεας στο λαο

Επισκέπτης
Ιασωνος 1α,β,γ, κλπ τα κλασσικα!!Καμια 20αρια τζανκια ακριβως εξω απο τα ντελα να τρυπιουνται σε οποια φλεβα εβρισκαν ευκαιρη!
Ποιος παει κ γαμαει εκει ρε πστ μου?!

Εγω πηγαινα αλλα δεν το βλεπω να ξαναπηγαινω γιατι η κατασταση οσο παει και χειροτερευει. Και χθες το μεσημερι που περασα η απολυτη φρικη! Καποιοι πρεζακηδες καθονταν ακομα και στα σκαλια των σπιτιων, αλλοι 4-5 μετρα πιο περα εξω απο το κινεζικο μαγαζι ακριβως απεναντι, ενω δυο πεζοι αστυνομικοι απλα ηταν εκει και τους κοιτουσαν που καρφωναν τις ενεσεις στα σωματα τους. Ηταν και ενας μαυρος μαλιστα και ο ενας απο τους αστυνομικους του ειπε: "Ρε αραπη..." και κατι αλλο που δεν συγκρατησα. Μακρια απο το Μεταξι παιδια, η περιοχη ειναι πλεον αβατο γκετο ναρκομανων και αλλοδαπων. Δυστυχως!

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
φιλε πηγα εχθες στην καινουργια υπογα φ80 αν θυμαμαι σωστα το νουμερο.  Ωραια μελαχρινη πιτσιρικα ρουμανα, με μουτρακι που εβγαζε κατι το σπιτισιο και συμμετοχη καλη. Επισης μ.προδρομου πανω επαιζε μια τυπισα μιλαμε για πολυ καβλοραπανο, μελαχρινο, κορμακιγια βραβειο και ειδικα το κολαρακι. Δεν μπηκα γιατι μου φανηκε κοκαριστη και δεν την παλευω στο ετσι αμα δεν ειναι τσαμπα, απεριοριστος χρονος κλπ
Φαρκέλι :thumbsup:Ωραίο φωτογραφικό υλικό!Αποτυπώνει την cult κουλτούρα της τοποθεσιάς αυτής.Δύναται να χρησιμοποιηθούν και για την συγγραφή βιβλίου η την προβολή documentary.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Η παράθεση πήγαινε για farkeli.σορρυ.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ιασωνος 19γ
Η ταναπου με τα μαυρομπλε μαλλια ειχε βγει εξω απο το ντελο και ψαρευε κοσμο!
Αυτα μονο στο Μεταξι γινονται :2funny: :rockon:

Λεωνιδου 28 ισογειο
Ωραιοτατο ξανθο με φοβερα ματια αλλα ψυχρο βλεμμα!
Στουντιακη παρουσια!!
1 και στην φυλης εχει ωραιες κωμικοτραγικες καταστασεις ενιοτε  :dancing: :dancing:
Ειχαμε παει με  :tits: συναγωνιστη εξω απο το φυλης65 και ηξερα οτι θα δουλευε η Αμαλια και θα με κραξει παλι...
Του λεω λοιπον οτι εγω δεν μπαινω εκει μεσα και περιμενω εξω.
Μπαινει αυτος και μετα απο 1 λεπτο ερχεται εξω με την Αμαλία  :idiot: .
Της ειπε οτι δεν μπαινω κι ειμαι απ'εξω κι αυτη ηρθε εξω να μου τα ψαλλει  :2funny: :2funny:
Ευτυχως ειχε καλη διαθεση και δεν μπινελικωθηκαμε.

2 Πρεπει να δοκιμαστει οπωσδηποτε το ξανθο μωρό! Όσο ξεπετα και να ειναι (που θα ειναι λογικα), ειναι απο τα ελαχιστα ωραια στο μετάξι!

Υγ. Ευχαριστουμε για τις παντα περιεκτικοτατες, πικαντικες ενημερωσεις  :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom