Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 152 άτομα (13 μέλη και 139 επισκέπτες)

asslacta

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Ρε παιδια αυτη η σιμονα απο φυλησ 200 παρεπει να εχει αδερφη την κοπελα απο το καζακσταν που ειναι στην ιασωνοσ 1.ειναι σχεδον ιδιεσ!!!!

asslacta

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Αν ειναι ευκολο ασ πει καποιοσ συναγωνιστησ για την μαυρη στην λ.ιωνιασ 12.ενδιαφερομαι κι εγω να δοκιμασω λιγη μαυρη σαρκα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν ειναι ευκολο ασ πει καποιοσ συναγωνιστησ για την μαυρη στην λ.ιωνιασ 12.ενδιαφερομαι κι εγω να δοκιμασω λιγη μαυρη σαρκα...

Εμφανισιακη ενημερωση θελεις τυπε η' κριτικη? Γιατι ακομη δεν εχω παει μαζι της.

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
για μενα δε λεει πολλα.....προτιμουσα τα ρουμανογυφτακια που ειχε...ηταν στενουλικα τα ατιμα... :fuck2:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
για μενα δε λεει πολλα.....προτιμουσα τα ρουμανογυφτακια που ειχε...ηταν στενουλικα τα ατιμα... :fuck2:

Τυπε εχεις πηδηξει εκει μεσα? Γραφτε ρε σεις καμια κριτικη... μονο μια εχει αυτο το σπιτι.

Ο τσατσος ειναι ενας ασπρομαλλης με γαλαζια ματια? βιαζεται αυτος τι κανει?

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
εχω πηδηκσει 2-3 φορες εκει.....τα ρουμανοτσιγγανακια.....καλα ηταν και οπως ειπα στενουτσικα....η μαυρη δε μου αρεσε,γενικα τισ αποφευγω,αλλα δεν το λεω γι'αυτο....προσωπικα δεν μου αρεσε και την εκανα...ο τσατσος μαλλον αυτος ειναι,ναι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εχω πηδηκσει 2-3 φορες εκει.....τα ρουμανοτσιγγανακια.....καλα ηταν και οπως ειπα στενουτσικα....η μαυρη δε μου αρεσε,γενικα τισ αποφευγω,αλλα δεν το λεω γι'αυτο....προσωπικα δεν μου αρεσε και την εκανα...ο τσατσος μαλλον αυτος ειναι,ναι

Ευχαριστω τυπε
και δεν μου λες , αυτος σε αφηνει στο δωματιο ? Η βιαζεται??? κανα 10λεπτο - 15λεπτο το χεις εκει μεσα
η θα σου πρηξει τα αρχιδια?

Επισκέπτης
86β,ένα πολύ  τσαχπινικο καστανο μωρο,η νταρια,αν εχει τιμηθει από καποιο συναγωνιστη ας ενημερωσει,θα εκτιμηθει

Φυλής 84-86 άνω-κάτω-1ος-2ος-εντός-εκτός κι επί τ'αυτά:ΜΑΚΡΥΑ!!!
Πουλάνε ΦΟΛΕΣ!!!:
ΑΛΙΝΑ ΠΑΠΑΚΙ - ΝΤΕΛΙΑ - ΙΡΙΣ - ΣΑΜΑΝΘΑ - ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ - ΤΖΟΥΛΙΑ - ΑΝΝΑ ΠΟΛΩΝΕΖΑ - [size=20pt]ΝΤΑΡΙΑ η ΑΠΑΤΗ[/size] - ΧΡΙΣΤΙΝΑ η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
εμενα δε με πειραξε,και εγω αργω.....τι να πει ο λουλης...αν διωξει και τους λιγους που πανε.... :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εμενα δε με πειραξε,και εγω αργω.....τι να πει ο λουλης...αν διωξει και τους λιγους που πανε.... :2funny: :2funny: :2funny:

Σωστος οποτε φυγαμε. Ελα να σου πω... την μαυρη δεν την κανεις οτι θες στο δωματιο? χαχα ρε μαλακες τι αβουλο πλασμα ειναι αυτο!

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
δεν τη δοκιμασα οπως ειπα αλλα λογικα ναι....αν της δωσεις και κατι παραπανω...μπορει να κανει....''παπαδες'' :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν τη δοκιμασα οπως ειπα αλλα λογικα ναι....αν της δωσεις και κατι παραπανω...μπορει να κανει....''παπαδες'' :2funny: :2funny: :2funny:

Α λαθος , οτι θελω βλεπω  :2funny:
Τι κατι παραπανω? Τι κατι παραπανω?
Δεν καταλαβα τα χεζω τα λεφτα?
20 ευρω εχω και αν της αρεσει!
:2funny: :2funny: :2funny:

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
22
Like
6.263
Πόντοι
7.095
farkeli απσογο φωτορεπορταζ,μπραβο μεγαλε και παντα τατοια..

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
λεωνιδου 28 κατω,λογικα ηταν η μονικα απο την περιγραφη του piatsas αλλα μπορει
και η βικτωρια,μοιαζουν και οι δυο...φοβερα κομματια και τα δυο παντως...

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
γυρισα και εγω απο την Κυριακατικη βολτα μου.  :headbang2:  Ακαποτε με μια Αννα στη Φ. Γλειφομουνι δεν ειχε το μενου εσημερον. Καλο ηταν παντως. Μετα μου βγηκε ξινη η επιστροφη με κατι καριοληδεσ που εκλεισαν τουσ κεντρικουσ δρομουσ  :ak:

pipinoskistis

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
10.481
Πόντοι
4.891
Εγω πηγαινα αλλα δεν το βλεπω να ξαναπηγαινω γιατι η κατασταση οσο παει και χειροτερευει. Και χθες το μεσημερι που περασα η απολυτη φρικη! Καποιοι πρεζακηδες καθονταν ακομα και στα σκαλια των σπιτιων, αλλοι 4-5 μετρα πιο περα εξω απο το κινεζικο μαγαζι ακριβως απεναντι, ενω δυο πεζοι αστυνομικοι απλα ηταν εκει και τους κοιτουσαν που καρφωναν τις ενεσεις στα σωματα τους. Ηταν και ενας μαυρος μαλιστα και ο ενας απο τους αστυνομικους του ειπε: "Ρε αραπη..." και κατι αλλο που δεν συγκρατησα. Μακρια απο το Μεταξι παιδια, η περιοχη ειναι πλεον αβατο γκετο ναρκομανων και αλλοδαπων. Δυστυχως!
Η περιοχή είναι πλέον για σκληροπυρηνικούς, στους οποίους συγκαταλέγεται και η αφεντιά μου. Δεν έχω όμως χρόνο και δεν κατεβαίνω συχνά. Ευχαριστώ όμως εκ βαθέων όλους τους ακούραστους συναγωνιστές που φροντίζουν για την ενημέρωσή μας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η περιοχή είναι πλέον για σκληροπυρηνικούς, στους οποίους συγκαταλέγεται και η αφεντιά μου. Δεν έχω όμως χρόνο και δεν κατεβαίνω συχνά. Ευχαριστώ όμως εκ βαθέων όλους τους ακούραστους συναγωνιστές που φροντίζουν για την ενημέρωσή μας.

Εγω δεν παταω μεταξουργειο , οκ ειπαμε να γινουμε μπουρδελιαρηδες αλλα οχι και ετσι...

Θα δω τα τζανκια απεξω και μετα δεν θα χω ορεξη θα κανει η αλλη μεσα μια ωρα να με σηκωσει  :grin:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...
Ιασωνος 1α,β,γ, κλπ τα κλασσικα!!Καμια 20αρια τζανκια ακριβως εξω απο τα ντελα να τρυπιουνται σε οποια φλεβα εβρισκαν ευκαιρη!
...

Φωτο απο τα δείγματα ενός... "προδεδιαγραμμένου πολέμου" ...

ενέσεις...

γάζες...

και κρουασαν...
   :'(

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/22860327176487587737.jpg[/img[/URL]]

Φωτο από την χθεσινή μπουρδελο-επίσκεψη στα καταστήματα του Μεταξουργείου

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ΑΧΙΛΛΕΩΣ 51

Γιάννα (ή Ιωάννα) με πρόσωπο απλής καθημερινής κοπέλας αλλά προετοιμασμένη και αποφασισμένη ΓΙΑ ΟΛΑ !!! Καστανά μαλλιά κοντά μέχρι τους ώμους, χορταστικά αλλά κρεμασμένα βυζιά, αποδεκτό κώ(ο)λο και πρόθεση να "δικαιολογήσει" τα 20e της πορνο-επίσκεψης...

URL]]

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom