Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 307 άτομα (37 μέλη και 270 επισκέπτες)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ακορεστε αυτη που ειδα εγω ειχε φοβερο βυζι φυσικο στητο,και γενικα τελειο σωμα,ξανθο κοντο μαλλι,μαλλον ψηλη...εμφανιση θα εδινα 9...9 η ωρα το βραδυ...
Α τότε το θέμα αλλάζει...
Έλεγα κι εγω εντυπωσιαστηκες απο την μινιον Αννούλα?  Η Αννούλα που ελεγα εγω ειναι η μονιμάς εκει συνηθως πρωινά, χωρίς βυζι.

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
κανα maturi ανω των 40+ παιζει που να τα κανει ολλα???? anal cim owo??? Μη με πειτε για το Ελλης το ξερω , κατι αλλο???

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Για κοίταξε σε Κολωνού 47 (10e), Κολωνού 48 (15e) Τροφωνιου 13 ισόγειο-όροφος (20e), Διδύμου 16 (20e) και Διδύμου 18 ισόγειο-υπόγειο (20e)...
Με κάποια τιμή ενδέχεται να βρεις κάτι ικανοποιητικό...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.975
Πόντοι
19.505
Λιοσίων 76 στο κάτω μια γλυκύτατη χοντρή με ελεφαντίαση στα πόδια
και στο άνω μια ανάγωγη ξανθιά μεν  ενδιαφέρουσα δε...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μπουρδελομορτη λ.ιωνιας απογευμα η μαυρη που εψαχνες τυπε

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Σημερινη βραδινη επισκεψη στη φυλης
Φωκαιας 22 κατω,μελαγχροινο λεπτο τσιαγγανογυφτακι με πεταχτο στηθος για τους λατρεις του ειδους
Φωκαιας 19 η γνωστη πληθωρικη μαυρισμενη αλινα
Φυλης
80,η ροξι,αλλιως για τους παλιους ρωξανη,κανονικο κομοδινακι όμως αν την εβλεπες με το φουσκωμενο στηθακι και κυριως με το κορδονακι πισω αναμεσα στο κωλαρακι της που τοσο ωραια κουνιοτανε θα το ξανασκεφτοσουνα
67 λουνα
69 β η μπιανκα,ετοιμος ημουν να μπω,φοβερο κορμι,την εχω παρει μια φορα αλλα κατι ελειπε,νομοζω όμως θα την ξαναπαρω
71α ένα λεπτο μελαγχροινο κοριτσι με γλυκο προσωοπο
71β,εδώ εχουμε τη νεα αφιξη της βραδιας ,αλονα, κοντο ξανθο  μαλλι γερμανικου τυπου σκαρι,μεσαιου αναστηματος,από τα παλια σκανδιναβικου τυπου σκαρια που φερνανε πριν δεκα χρονια στη φυλης και παραμιλαγαμε.Ειμαι σιγουρος ότι την εχω ξαναδει πριν δυο χρονια παλι εκει και ισως την εχω παρει ακομη παλιοτερα.Αν πετυχω αυτό το μπουρδελακι με ησυχια θα δοκιμασω
92 ,αλινα ,όπως και χτες κοκκινοξανθο νοστιμο πιπινακι
134 ντορα,κοντο μαλλον αδιαφορο ξανθο mlf αν και στους λατρεις ισως αρεσει
Τελος πιπινου 65,ανκα,ο λογος για τον οποιο πηγα σημερα εκει,πολύ ωραιο κορμι,εμεινα πολύ  ικανοποιημενος
Στο κορμι εμφανιστηκε η γνωστη τακτικη του xilnik,η κοπελα μπηκε στο δωματιο και προτου βγαλει καλα καλα το σουτιεν πηγα από πισω της,ως άλλος τομ κρουζ που ερεθιστικα χουφτωνει την νικολ κιντμαν στο εργο ματια ερμητικα κλειστα
Η συνεχεια επι των κριτικων….

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπουρδελομορτη λ.ιωνιας απογευμα η μαυρη που εψαχνες τυπε

Αστα μορτη μου , σημερα εφυγα σκαστος να παω να την τιμησω αλλα με πηρανε
τηλεφωνο οι δικοι μου απο το σπιτι που ειχανε ξεχασει τα κλειδια τους και
γυρισα αρων αρων να ανοιξω και μετα βαρεθηκα να ξαναφυγω μενω και πευκη
οποτε γαμησετα... Με προλαβανε λιγο πιο κατω ειχα βγει ηδη κηφισιας και πηγαινα προς ΟΑΚΑ για να πιασω
Βεικου , και μετα ντουγρου για Αγ. Μελετιου  :(
Τυπε μηπως την δοκιμασες? Πηγες την ειδες ε??? Μονη της βγηκε η ηταν και ο τσατσος?
Γιατι προχθες που πηγα ητανε μονη της τελειως.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Την Ανκα την ειδα και εγω το Σαββατο το βραδυ.
Μ ο υ ν α ρ ο ς. Κατι ποδαρες ... και φορουσε και κατι παπουτσια τρομερα... δεμενα γυρω απο τους αστραγαλους της... γκρι η προς το χρυσο.. αλλο πραμα ρε παιδια.

ΜΕτα την μαυρουλα εχει σειρα αυτη. Και μετα θελω και μια Ναταλι απο Διδυμου 20 η 18? δεν θυμαμαι.

Και μετα καμια Ντενισα... Η καμια Σιλβανα... Βραζιλιζουσα  :2funny: :2funny: :2funny:

Χειμωνας Φωτια ο φετινος παικτες. Θα τα ζησουμε ολα  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Θα ρθουν βροχη οι κριτικες παικταρα μου! Οπως και οι ενημερωσεις χαχαχα ετοιμαζω μεγαλο μπαμ
Εννοια σου και ο αρχων Μπολ δεν εχει βγαλει ακομη το τελευταιο του σπερμα (δεν εχει πει ακομη την τελευταια του κουβεντα)

Χυνει καλυτερα οποιος χυνει ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ!!!

κυνικός

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2010
Κριτικές
4
Like
67
Πόντοι
1
Καλησπέρα.
Γνωρίζει κάποιος ποια βάρδια δουλεύει η Βίβιαν Αχαρνών 104 τις προσεχείς τρεις μέρες γιατί καλώ και δεν απαντά κανείς;
Εναλλακτικά δεκτή οποιαδήποτε πρόταση από άλλο ίδρυμα με ανάλογο σωματότυπο (ή έστω πολύ μεγάλο φυσικό στήθος και καλές υπηρεσίες).
Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Η Ρωσσίδα πιπινα Ανίτα.  Πανεμορφο προσωπάκι με σαρκώδη χειλη, αν ειναι η ιδια με αυτην που ειδες κι εσυ...
Μέσα τυπική και διεκπεραιωτική, αλλά για την φρεσκαδα της για 1 κατάθεση ειναι οκ  :cum:
Επαιζε και διδυμου παλιοτερα, δεν ξερω τώρα. Στο προγραμμα+ ακάποτο.
Η περιγραφή θυμίζει Αλίνα-Χωματιανού 11 κάτω.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...
69 β η μπιανκα,ετοιμος ημουν να μπω,φοβερο κορμι,την εχω παρει μια φορα αλλα κατι ελειπε,νομοζω όμως θα την ξαναπαρω
...
Πράγματι! Ωραίο κορμί!
Αλλά ένας (έμπειρος) φίλος που πέρασε δεν έμεινε ικανοποιημένος ούτε και στις ελάχιστες αποδεκτές προδιαγραφές...  ;)

...
Τελος πιπινου 65,ανκα,ο λογος για τον οποιο πηγα σημερα εκει,πολύ ωραιο κορμι,εμεινα πολύ  ικανοποιημενος
Στο κορμι εμφανιστηκε η γνωστη τακτικη του xilnik,η κοπελα μπηκε στο δωματιο και προτου βγαλει καλα καλα το σουτιεν πηγα από πισω της,ως άλλος τομ κρουζ που ερεθιστικα χουφτωνει την νικολ κιντμαν στο εργο ματια ερμητικα κλειστα
Η συνεχεια επι των κριτικων...
Και χωρίς... "τέτοια σκηνοθεσία" η κοπέλα "μας" είναι έτοιμη για ΠΡΩΤΟ ΡΟΛΟ!
Φαντάζομαι τι θα έγινε με τέτοια εισαγωγή στο σενάριο!

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
1
Μαγκες αυτη η μαυρη απο λ.ιωνιας ειναι καλο κομματι?μεχρι τι ωρα ειναι?δωστε μια εμφανισιακη περιγραφη...

Επισκέπτης
Σημερινη βραδινη επισκεψη στη φυλης
92 ,αλινα ,όπως και χτες κοκκινοξανθο νοστιμο πιπινακι
Ίσιωσε και έβαψε ελαφρώς το μαλλί η Αλίνα-"ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΜΟΥ" αποκτώντας εφηβική εμφάνιση.

134 ντορα,κοντο μαλλον αδιαφορο ξανθο mlf αν και στους λατρεις ισως αρεσει
Προφανώς η Ντόρα από Φυλής 200.Καλή μέσα αλλά λίγο αποστασιοποιημένη από τα τεκταινόμενα.Χωρίς βιασύνες.

Την Ανκα την ειδα και εγω το Σαββατο το βραδυ.Μ ο υ ν α ρ ο ς. Κατι ποδαρες ... και φορουσε και κατι παπουτσια τρομερα... δεμενα γυρω απο τους αστραγαλους της... γκρι η προς το χρυσο.. αλλο πραμα ρε παιδια.
Συγκρατήσου...όχι και μούναρος η Άνκα.Την έχω τιμήσει αρκετές φορές τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο.Έγραφα σχετικά στις ενημερώσεις μου.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...κράτα μικρό καλάθι

;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μαγκες αυτη η μαυρη απο λ.ιωνιας ειναι καλο κομματι?μεχρι τι ωρα ειναι?δωστε μια εμφανισιακη περιγραφη...

1.75 περιπου κανα 60αρι με 65αρι κιλα.
Βυζακι 3αρι. Ηταν φουσκωμενο οταν την ειδα τελευταια φορα.
Σε γενικες γραμμες φαινεται καλη λυση αν θελεις να παρεις μαυρη.
Οσο για την ωρα , την μια φορα την πετυχα μεσημερι , την αλλη πρωι.
Αν πας πρωι θα εισαι σιγουρος τυπε

asslacta

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Η πλακα ειναι οτι οταν βγηκε η μαυρη στην λ.ιωνιασ η τσατσα ειπε οτι ητανε ελληνιδα.... :2funny: :2funny: :2funny:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Φυλης απογευματινη  ύστερα απο πορνοalert του διακεκριμένου συναγωνιστή hardcoras

Φωκαίας 17 κάτω Νικόλ 
Φωκαίας 17 πάνω Σελίνα
Φωκαίας 19 Αλίνα,έλεος μπάζοοοο....
Φωκαίας 22  πάνω,όπου και σημερινός  στόχος δυστυχώς κλειστό :dunno:
Φωκαίας 22 κάτω,Τζένη το βρωμογυφτόμουνο με τις ψαρωτικές βυζάρες.Επειδή προφανώς ο νταβάς της-αδερφοξαδερφοθείοσυγγενής ως ειθίσται με τις γυφτισσες-τη κακοπληρώνει κοιτάει να τα αρπάξει απο τους ανυποψίαστους μπουρδελιάρηδες.Κλασσική ένδειξη η αυτοπαρουσίαση της στο σαλόνι που για όσες το κάνουν αποτελει προειδοποιηση για 99% ξεπέτα
Φωκαίας 24,Μαρία κουκουρούκου
Φυλής 66,Λάουρα η γνωστη νταρντανα με φούλ
Φυλής 54 πάνω,Τζούλια χοντρή ψηλή μαυριδερή που ήταν χθες στο Φωκ.17
Διδύμου 8 πάνω,Αλέξανδρα.Εδώ ηταν εξαφανιοσμένη αυτή?Με τόσα κιλά που έχει βάλει είναι για να κατηφορίζει Μετάξι..
Διδύμου 8 πάνω,ευγενικό μιλφ κορμί  Μαρία
Φυλής 59,αισθητα πλέον υπερβαρη Σαμπρίνα με ακα.Γρήγορα στη Ρουμανία για δίαιτα..
Φυλής 61,Αλβανομιλφ τσαμπουκαλεμένο με μπότες
Φυλής 80 ,Ρωξάνη ακά.
Φυλής 65 πάνω ,ενδιαφέρουσα μελαχροινη,καλό σωματάκι και ακά
Φυλής 67,ένας γίγαντας  με διχτυώτο που τραβελόφερνε
Μ προδρ.άνω τσαμπουκαλεμένο άβυζο κοντό
Μ.προδρ. κάτω μια που δούλεψε μεταμεσονύχτια ωσ Μαργαρίτα στο Φωκ.25 και εδώ πλέον κάνει και ακά
Φυλής 134 πάνω,χόντρη με μπειμπιντόλ που στράβωσε μόλις έφυγα.Να αδυνατίσεις μωρή χοντρέλω.Θες να δουλέψεις και Φυλής... :knuppel:
Φυλής 134 ισόγειο,ξανθοβαμμένο,ελαφρώς ταλαιπωρημένο μίλφ,μικρό στήθος,ενδιαφέρουσα μιλφοκωλάρα
Φυλής 134 υπόγα,μυστακοφόρα,κακομοίρα,Αλβανίζουσα
Φυλης 136 Μαριάννα με βυζάρες
Φυλής 109 κάτω,Αμαλία μπειμπιντόλ για να κρύβει κιλά
Φυλής 109 πάνω,ο συμπαθητικός τσάτσος απο το Αντελλόσπιτο και η Στελλα που μικρυνε τα βυζιά της και δε στηνεται καλά στα 4

..και λίγο πριν στην μεταμεσονύχτια...

Φυλής 92 β,Αλέξια και διάκενο στα δόντια
Φυλής 92 α,οδοντογλυφίδα Φωκαίας με βυζαρού γύφτισσα
Φυλής 71 υπόγα,Ελβίρα
Φυλής 71 ισόγειο,ένα καινούριο πιπίνι εντελώς στεγνό με μικρό στηθάκι
Μ προδρ.άνω η ευσεβής 50+ του  μεταμεσονύχτιου Φωκ.22 η οποία κάνει φούλ.Την είδα με το σέξι κολάν της την ώρα που έμπαινε στο σπίτι..Ατσα τοις η γιαγιά.. :sunglasses:
Μ.προδρ. κάτω,καινούρια ενδιαφέρουσα φάτσα,ελαφρώς αχλαδοκώλα
Φυλής 67,ταλαιπωρημένο μιλφ με κόκκινα εσώρουχα
Φυλής 86 άνω,Κλάουντια
Φυλής 84 άνω,Μαργαρίτα, ξανθιά και πρωκτικό
Φυλής 84 κάτω η γνωστη κακομοίρα που παίζει εκει μεταμεσονύχτια το τελευταίο καιρό
Φυλής 80,συνέχεια Ρωξάνης
Φυλής 61,η απογευματινή
Φωκαίας 25 άνω,η γνωστή Αννα,Αννούλα,Αννα-Μαρία ή όπως αλλιώς της έρθει της τσατσάς
Φωκαίας 22 κάτω,το άβυζο που ήταν το απόγευμα στο βαπόρι

...και επειδη δεν εντοπιστηκε η μουνάρα του hardcoras έριξα το τεμάχιο της τιμής στο Φυλής 86 κάτω σε μια καινούρια τσιγγανορουμάνα Νικολέττα,με μικρό στήθος απλό πρόγραμμα και λυγερό κορμί που προσφέρει ωραία θέα στα 4.Ευχάριστη και χαμογελαστή και για μια φορά καλή είναι..

Αξιότιμοι συμπουρδελιάρηδες ευχαριστώ για το πολυτιμο μπουρδελοχρόνο σας και γρηγορειται δια την ανευρεση της ΝΕΧΤ ΤΟP MOYNΑRΑS της Φυλής :cool2:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Εμείς (σε) ευχαριστούμε !!!  :thumbsup:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom