Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 290 άτομα (20 μέλη και 270 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δωστε και αλλα για λιοσιων....  :rockon:

Τυπε μου θα εκανα ακομη μεγαλυτερο σκαουτιν αλλα ειχα δουλεια στην περιοχη και μιας και εφθασα πιο νωρις , επιθεωρησα μονο οσα προλαβαινα... δεν μπορουσα να παω πιο κατω στην Λιοσιων περα απο την Τροφωνιου γιατι μετα επρεπε να γυρισω πισω και ειχα πολυ περπατημα  :grin:

Επισκέπτης
Αποδεικνύεται ότι στην αγορά υπάρχει ζήτηση για πτυελοδοχεία.
Αποδεικνύεται ότι στην αγορά δεν υπάρχει σάλιο... :2funny:
Και οι γυναίκες φτιάχνουν σάλιο από τα προεόρτια υγρά της βαλάνου! :2funny:

Ευχαριστω γιατρε μου!!!
Στην Τζενη το cg αναφερεται!!!
Τι;;;; :knuppel: :knuppel: CALL GIRL εν μέσω κρίσης;
Την στιγμή που δεν υπάρχει σάλιο;;;  :woldman:
Πιάσ'τους Παπανδρέου!...να φορολογηθούν!!! :s&m_1:
Έρχεται η ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη που θα καταγράφει όλες τις αγορές-καταθέσεις μας! :2funny:

στο 86 κατω μια Νταρια, πιπινακι που υποσχοταν διαφορα, καλο κι αυτο
Έγκλημα διαπράττει ο επιλήσμων η ο αδιάβαστος συναγωνιστής:

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
παίχτες μετά τι μίνι καταδρομική στα studios της Κασσάνδρας - Κων/λεως πέρασα σφαίρα πριν κανα 3ωρο και απο Χωματιανού όπου στο κάτω ένα πολύ όμορφο ξανθούλικο κοριτσάκι τόσο όμορφο που παραμέριζες το γεγονός ότι δεν είχε παισίματα ή μεγαλούτσικο βυζι..
στο πάνω μια ginlf* με εμφάνιση Ελεεινίδας :2funny:

ginlf* granny I would not like to fuck

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Προς τους φαν της Μαριας της Βουλγαρας...............αυτη τη στιγμη βρισκεται,μεχρι τις 3 περιπου, στο Αχαρνων 106 και εχει πολυ ορεξη σημερα!!! :rockon:
Οσοι πιστοι προσελθετε γιατι απο αυριο αλλαζει ποστο και θα πρεπει να δινουμε κατι παραπανω για να την τιμαμε!!!Οχι οτι δεν τ'αξιζει βεβαια η κοπελα τα σπαει!!!!!! :lheel:

Επισκέπτης
Ἀπογευματινὴ φυλακὴ 01.10.10

Διδὺμου 27 νέα Ρουμανὶς, ὑψηλὴ, ἄνευ ἑλκυστικοῦ τινος χαρακτηριστικοῦ.

Διδύμου 18 κάτω ὑπέρβαρος γραία.

Διδύμου 16 κάτω λῖαν ὑπέρβαρος γραία.

Φ54 ἄνω Λούσυ μελαγχροινὴ 27-28 ἐτῶν ὁλῖγον ὑπέρβαρος. Ἄρρην ὑπηρέτης κουτσαβακικοῦ χαρακτῆρος.

Φ54 κάτω λεπτὴ μικρόσωμος ξανθὴ ἐνδιαφέρουσα.

Φ59 κάτω Σαμπρίνα καὶ ὑπηρεσία μὲ ἱμάτιον.

Φ59 ἄνω Ἶνκα. Πράττει ὅ,τι ἡμπορεῖ. Δηλαδὴ ὀλῖγα.

Φ61 ὥριμος κεκαρμένη μελαγχροινή. Βραχύσωμος και μυώδης. Δι΄ὀλῖγον ἰδιαιτέρας προτιμήσεις.

Φ66 Ὑπέρβαρος νεαρὰ μελαγχροινἠ.

Φ80 Ρωξάνη. Λεπτὴ μελαγχροινὴ εὔχαρις. Ἡ εἰκόνα τῆς ἀθιγγανῖδος εἰς τὸν νοῦν τῶν συντακτῶν τοῦ «Οἰκογενειακοῦ Θησαυροῦ» τὸ 1970.

Φ65 ἄνω Ἀλίνα μὲ πλοκάμους. Ἐκ τῆς ὑποκατηγορίας teeny τοῦ xhamster.

Φ65 ὥριμος ξανθὴ ὀλῖγον ἄχαρη. (Ὄχι ἡ Ἀμαλία).

Φ84 κάτω Τερέζα μικρόσωμος λίαν εὔχαρις λίαν ὀρεκτικὴ μελαγχροινή. Τὸ προηγούμενον κατάστημα ἐργασίας της, Φωκαίας 25 ἄνω, τὸ γνωστὸν έπιπλοποιεῖον, δὲν ἀποτελεῖ καλὴν ἐγγραφὴν εἰς τὸ βιογραφικόν της.

Φ84 α’ ὄροφος. Ξανθὴ ὁλῖγον εὔσωμος ἀνέκφραστος.

Φ84 β’ ὄροφος. Ὑψηλή, λεπτή, λίαν νέα καστανή. Ἐξαιρετικὴ ἐμφάνισις.

Φ86 κάτω. Ἀδιάφορος μελαγχροινὴ ἀλλὰ μὲ διεγερτικὰς γραμμὰς ἡλιακοῦ καύματος (tan lines).

Φ86 ἄνω Λάουρα ἀρ. 1. Ἐκ τῶν ὠραιωτέρων γυναικῶν μεθ΄ὧν ἐσυνουσιάσθημεν. Καὶ ἐκ τῶν ἀχρηστωτέρων.

Φ71 ἄνω Λάουρα ἀρ.2 μὲ τὰς ἐλευθέρας συνηθείας της.

Φ71 κάτω Ἄννα. Ὠραιωτάτη. Τόσον διεγερτικὴ ὅσον ἕν χρηματοκιβώτιον (μὲ τὰ χρήματα ἐντὸς ἐκ τῶν συνεισφορῶν μας).

Φ92 δεξιά. Περίεργος μελαγχροινή λεπτή. Ἀηδὴς γραία παριστάνουσα τὴν ὑπηρεσίαν.

Φ92 ἀριστερά. Λεπτὴ μελαγχροινή, νέα καὶ ἀδιάφορος.

Περιττὸν νὰ ἀναφέρομεν ποῖες προσφέρουσι πρωκτικὴν συνουσίαν καὶ ἐλευθέραν πεολειχίαν. Θὰ εἶχε νόημα ἄν ἀνεφέραμεν ποῖες δὲν τὸ πράττουσι.

eleooooos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
222
Πόντοι
281
Προς τους φαν της Μαριας της Βουλγαρας...............αυτη τη στιγμη βρισκεται,μεχρι τις 3 περιπου, στο Αχαρνων 106 και εχει πολυ ορεξη σημερα!!! :rockon:
Οσοι πιστοι προσελθετε γιατι απο αυριο αλλαζει ποστο και θα πρεπει να δινουμε κατι παραπανω για να την τιμαμε!!!Οχι οτι δεν τ'αξιζει βεβαια η κοπελα τα σπαει!!!!!! :lheel:

Και πού πάει...???

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

...
Περιττὸν νὰ ἀναφέρομεν ποῖες προσφέρουσι πρωκτικὴν συνουσίαν καὶ ἐλευθέραν πεολειχίαν. Θὰ εἶχε νόημα ἄν ἀνεφέραμεν ποῖες δὲν τὸ πράττουσι.
Επίσης
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Για αυτό ακριβώς τον λόγο δεν σημείωνα στις ενημερώσεις μου ποιές κορασίδες παρέχουν  υπηρεσίες πρωκτικού έρωτα...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Να υποθέσουμε ότι δοκίμασες;

%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%A1%CE%91%CE%9A%CE%9B%CE%91%CE%A3.jpg

Επισκέπτης
Είναι απαραίτητες οι απέριττες ενημερώσεις σας κ.Μπακάλη.Μην αμελείτε!

Φ54 ἄνω Λούσυ μελαγχροινὴ 27-28 ἐτῶν ὁλῖγον ὑπέρβαρος. Ἄρρην ὑπηρέτης κουτσαβακικοῦ χαρακτῆρος.
Λογικά η Λούσυ από Αλκιβιάδου 16Γ με ακάποτο και πρωκτικό.

Φ54 κάτω λεπτὴ μικρόσωμος ξανθὴ ἐνδιαφέρουσα.
Όχι η Ντενίσα-ΙΚΕΑ;

Φ59 ἄνω Ἶνκα. Πράττει ὅ,τι ἡμπορεῖ. Δηλαδὴ ὀλῖγα.
Φ59 κάτω Σαμπρίνα καὶ ὑπηρεσία μὲ ἱμάτιον.
Διερρήγνυε και το ιμάτιόν της οτι η ΦΟΛΑ Σαμπρίνα είναι καλή; :2funny:
Τελευταία ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ που εργάστηκε στο Φυλής 59 ήταν η τρελλοκαμπέρω Έλενα.
Κατά τα άλλα...ΜΑΥΡΟ!!!.Εκλάμψεις Βανέσας και Άννας-Σέρβας πριν πάει σε στούντιο.

Φ80 Ρωξάνη. Λεπτὴ μελαγχροινὴ εὔχαρις. Ἡ εἰκόνα τῆς ἀθιγγανῖδος εἰς τὸν νοῦν τῶν συντακτῶν τοῦ «Οἰκογενειακοῦ Θησαυροῦ» τὸ 1970.
Προφανώς και του αείμνηστου Βασίλη Χριστοδούλου που γελοιογραφούσε εκεί.Η Ρωξάνη είναι βγαλμένη από το "Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο".

Φ65 ἄνω Ἀλίνα μὲ πλοκάμους. Ἐκ τῆς ὑποκατηγορίας teeny τοῦ xhamster.
Η Αλίνα-"στο μουνί μου" άπλωνε πλοκάμους;

Φ86 ἄνω Λάουρα ἀρ. 1. Ἐκ τῶν ὠραιωτέρων γυναικῶν μεθ΄ὧν ἐσυνουσιάσθημεν. Καὶ ἐκ τῶν ἀχρηστωτέρων.
Η Λάουρα-Ϊρις;.Όμορφο λεπτό σκουρόχρωμο πιπινοειδές;
Δώσατε λεπτομέρειες.Η Ϊρις έχει τροχιοδρομηθεί ήδη.Αν η Λάουρα είναι άλλη, να προστεθεί κι αυτή:

Φυλής 84-86 άνω-κάτω-1ος-2ος-εντός-εκτός κι επί τ'αυτά:ΜΑΚΡΥΑ!!!
Πουλάνε ΦΟΛΕΣ!!!:
ΑΛΙΝΑ ΠΑΠΑΚΙ - ΝΤΕΛΙΑ - ΙΡΙΣ - ΣΑΜΑΝΘΑ - ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ - ΤΖΟΥΛΙΑ - ΑΝΝΑ ΠΟΛΩΝΕΖΑ - ΝΤΑΡΙΑ η ΑΠΑΤΗ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ

Ποια Λάουρα είναι αυτή με ακάποτο;

tigani

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δοκιμάσατε Καλλέργη 33.
ευχαριστω κ.Μπακαλη , θα παω καποια στιγμη να δω, ελπιζω να δουλευει αργα , γιατι μονο τοτε με βολευει.

εισαι απιστευτος με το πολυτονικο και τη γνωση της Ελληνικης!

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
και λιγα απο μεταξι χθες το απογευμα ωρα 9 βιαστικος γιατι μετα ειχα δουλεια...

-ιασωνος 20 το μεσαιο,αντριαννα,ρουμανακι 23 ετων,αδυνατο με μικρο στηθος και κολαρακι και μετριο προσωπο αλλα πολυ ωραια ματια ανοιχτου χρωματος,πολυ μακρυ μαλλι αλα-farkeli...αυτη τη φορα λιγοτερο διαχυτικη στο σαλονι,πρεπει να της εγινε η παρατηρηση...

το προγραμμα απλο στα 15 ευρω...
-πολλα προκαταρκτικα,φιλακια,και ευχαριστηση διαθεση,οχι βιασυνη
-πιπα καλη και μακρας διαρκειας
-μια σταση γιατι βιαζομουν,αυτη απο πανω...εδω να σημειωσουμε οτι πηρε τη σωστη σταση,πατησε στις φτερνες,ισορροπησε και καθησε και ετσι εμεινε μεχρι τελους,δε γονατισε οπως κανουν ολες και δε βαριοταν να ανεβοκατεβαινει και να αποφευγει τη διεισδυση...το τελος ετσι ηρθε συντομα,με αυτην να μου λεει με παραπονο "μα τοσο συντομα μωρο μου"...μια χαρα της λεω,δε χρειαζεται παραπανω...
την προτεινω σιγουρα...
η μονη μαλακια οτι το δωματιο ψιλοβρωμαγε οταν μπηκα αλλα το συνηθιζεις στο 2λεπτο και δε σου φαινεται μετα,κατα τ'αλλα κλιματιστικα αναμμενα και κρεβατια καθαρα...

μετα εκανα και μια γρηγορη βολτα απο κολοκυνθους...
-κολοκυνθους 38 πανω,ελενη,ψηλη με μακρυ μαυρο μαλλι,σωμα με περιττα κιλα,προσωπο μετριο...πρωτη φορα την εβλεπα,μετρια εμφανισιακα,οχι κακη...
-κολοκυνθους 38 κατω,η ιωαννα...μη κανετε τη μαλακια...
-κολοκυνθους 63 το αριστερο,ξανθια με ωραιο προσωπο και ωραια ματια,αλλα ευτραφης δυστυχως...μετρια και αυτη...15 ευρω εδω το φουλ,και ειχε κοσμο...

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
Παράθεση
Ποια Λάουρα είναι αυτή με ακάποτο;

Αυτή  είναι από φωκαιας  17  επάνω  και  Φυλής  66.....
Και  η  Ρωξάνη  είναι  η  παλιά από  φυλής  65 επάνω .Μάπα  κρεβάτι  και  πίπα  χωρίς προφύλαξη αλλά  καμιά αίσθηση και  κάμποση  κρέμα .Αυτή λέει  ότι  δούλευε  στην  βουλιαγμένης   σε   στούντιο τόσο  καιρό  που  έλειπε  από  φυλής

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Χύστες τί γνωμη εχετε για την Λάουρα από φωκαίας 17 επάνω και φυλής66?

Εγώ την έχω δοκιμάσει μια φορά μόνο.  Εμφανισιακά είναι τρέλα!  Στις υπηρεσίες τωρα ηταν καλή σχετικά, αλλά στο τελος μου διαμαρτυρόταν να τελειωσω(ειχε περασει κανα 15αλεπτο βέβαια, αφού ο βυζολαγνος ειχε φυγει μολις ηρθε στο δωματιο αυτη και αφου εκανε πληρες σκαουτινγκ στη φωκαιας, όταν ξαναηρθε στο 66, ακόμα ημασταν στο δωματιο  :boobies:) και μου αφησε μια πικρη γεύση...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Χύστες τί γνωμη εχετε για την Λάουρα από φωκαίας 17 επάνω και φυλής66?

Εγώ την έχω δοκιμάσει μια φορά μόνο.  Εμφανισιακά είναι τρέλα!  Στις υπηρεσίες τωρα ηταν καλή σχετικά, αλλά στο τελος μου διαμαρτυρόταν να τελειωσω(ειχε περασει κανα 15αλεπτο βέβαια, αφού ο βυζολαγνος ειχε φυγει μολις ηρθε στο δωματιο αυτη και αφου εκανε πληρες σκαουτινγκ στη φωκαιας, όταν ξαναηρθε στο 66, ακόμα ημασταν στο δωματιο  :boobies:) και μου αφησε μια πικρη γεύση...

Αυτη που δουλευε τον χειμωνα που μας περασε Φωκαιας 17 αλλα και το καλοκαιρι με το κοντο μαλακι?

Δεν ξερω δεν την εχω δοκιμασει ο τζοκερ εχει πει περιεργα πραγματα για αυτην.

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Συγχαρητήρια συναγωνιστά bakalhs δια την αναλυτικήν σου παρουσίαση. Διαθέτεις ανάλογα στοιχεία και για την συνοικίαν του Μεταξουργείου;

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Αυτη που δουλευε τον χειμωνα που μας περασε Φωκαιας 17 αλλα και το καλοκαιρι με το κοντο μαλακι?

Δεν ξερω δεν την εχω δοκιμασει ο τζοκερ εχει πει περιεργα πραγματα για αυτην.
Από φωκαίας το καλοκαίρι χύστη μου  :2on1: .  Τον προηγουμενο χειμώνα δεν την ειχα πετυχει εγω...

Κοντό μαλλάκι μαύρο, μεγάλες ματάρες, 1-2 πολύ στραβα δόντια(δεν της λειπαν όμως  >:( ), ψηλή, γενικά πολυ καλό μουνί.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Από φωκαίας το καλοκαίρι χύστη μου  :2on1: .  Τον προηγουμενο χειμώνα δεν την ειχα πετυχει εγω...

Κοντό μαλλάκι μαύρο, μεγάλες ματάρες, 1-2 πολύ στραβα δόντια([glow=red,2,300]δεν της λειπαν όμως[/glow]  >:( ), ψηλή, γενικά πολυ καλό μουνί.
γιαυτο δε την ξερω τυπε :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom