Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
σημερα το απογευμα παιζει μαυρη τυπε
Μια που ειναι αβουλο ον τυπε???
Με εναν τσατσο σαν νταλικερης αυτος???
σημερα το απογευμα παιζει μαυρη τυπε
τυποι μου
καλυμνου 48 ενα ρωσομιλφ με ακαποτο,νταρντανοειδες
διπλα ακριβως ανοιξε νεο μπουρδελο,οπως το ειχα προβλεψει(ουτε ο παιχτουρας ο τυπος να ημουν )
με το που μπηκα ειδα την πιο cult μορφη τσατσου της περιοχης
ναι ηταν ο αρης
αρχισε τα γνωστα στριπτιζ ντε παρι και λοιπα
το πουρό που δουλευε εκει ηταν η γνωστη θεια ολγα
στο περγαμου στο ποστο της ηταν η ζανα αλλα μου εκανε εντυπωση οτι στο σαλονι περιμεναν 4 πακιστανια,μετα απο λιγο βγηκε και ενας 5ος απτο δωματιο και εκατσε μαζι τους
λογικα θα την περνανε την ζανα με την σειρα
περγαμου στο πρωτο ηταν ενα ρουμανοειδες που δεν βιαζεται στο δωματιο,αλλα απο υπηρεσιες τιποτα ιδιαιτερο
διδυμου τωρα
18β ενα παχουλο φρικοπουρο
18α ενα πορνομιλφ,μαλλον αυτο που ελεγε ο πλεζουρας,ντανιελα,με τις γνωστες υπηρεσιες του μαγαζιου
27 μια ρωσιδα με ταττου,αλικη,η τσατσα οταν ελεγε το προγραμμα τονισε οτι ειναι για 10 λεπτα μονο(ουστ χαμουρα)
και το καλυτερο για το τελος
λιοσιων 76,κοντο λεπτο μαυριδερο,λογικα γυφτοβουλγαρα η γυφτορουμανα
με τα μπροστα δοντια αραια
επισης κε κε κε κεκεκεκεκε διζε
τρομερη μουτσουνα που θα τιμηθει στο μελλον για ιδεολογικους λογους
πιπινι?καλα ρε τυπε στην ανωμαλια θα το ριξουμε τωρα?τύπε κανά πιπίνι καλό δεν έπαιζε?
τύπε κανά πιπίνι καλό δεν έπαιζε?
ελεος ρε τυπε... τι αβαταρ ειναι αυτο
με τον πουστη.... τον μαρτακη...
τεσπα. Λ . Ιωνιας 12 απο οσο καταλαβα παιζει η ιδια μαυρουλα που επαιζε πριν κατι μερες.... απο οσο με επιβεβαιωσε και ο απολυτος
οποιος θελει μαυρες και μαλιστα κουταβακια στην συμπεριφορα... χωνεται εκει
μονο προσεξε μην τον δει ο λιλας και καυλωσει τυπεμα γιαυτό το βαλα ρε τύπε...λές να βάλω στο bou.com το Μπαμπινιώτη?? :
να τον δεί και τα καυλάκια του σιτε να καυλώνουν ;)
και το καλυτερο για το τελος
λιοσιων 76,κοντο λεπτο μαυριδερο,λογικα γυφτοβουλγαρα η γυφτορουμανα
με τα μπροστα δοντια αραια
επισης κε κε κε κεκεκεκεκε διζε
τρομερη μουτσουνα που θα τιμηθει στο μελλον για ιδεολογικους λογους
τυπε τωρα αυτη η μορφη δεν πρεπει να τιμηθει?πρεπει!αααααααχαχαχαχα!
εισαι μεγιστος!
το ειδα το μαυριδερο σαμιαμιδι που λες χθες....
ετσι ακριβως!
τυπε τωρα αυτη η μορφη δεν πρεπει να τιμηθει?πρεπει!
μουτσουνα λεμε δικε μου
εισαι τυπος[glow=red,2,300]ΠΡΕΠΕΙ!
θα την χτυπαγα εγω χθες[/glow], αλλα καθολη την διαρκεια της μοναχικης μου χθεσινης τσαρκας μου ειχε γινει κολητηρι απο τα μπουρδελα της Τροφωνιου και μετα ενας πολυ χοντρουλης νεαρος μαυρουλης που βρωμαγε ιδρωτιλα (μαλλον απο το πολυ περπατημα...) ηταν παντως περιποιημενος και ειχε βαλει "τα καλα" του.
Με ακολουθουσε σε οποιο σπιτι εμπαινα! και μου εκανε νοηματα οποτε βγαιναμε απο ενα σπιτι για τις πουτανες που βλεπαμε (ηταν ολες χαλια)...Ελληνικα-αγγλικα δεν ηξερε οποτε η συννενοηση ηταν με νοηματα....
Μολις λοιπον μπηκα στο Λοσιων 76 (και αυτος φυσικα κολαουζος απο πισω) και ειδε την πουτανα που κε-κεδιζει κολησε! το ειδα στο προσωπο του, ηταν η πρωτη φορα απο ολες τις πουτανες που ειδε που γυαλισε το ματι του...
οποτε τον αφησα στην ησυχια του να αγαπηθει με δαυτην, εμεινα και εγω στην ησυχια μου, και συνεχισα για Χωματιανου....
και ερωτώ τι του βρίσκουν οι υπόλοιπες?
ΠΡΕΠΕΙ!
θα την χτυπαγα εγω χθες, αλλα καθολη την διαρκεια της μοναχικης μου χθεσινης τσαρκας μου ειχε γινει κολητηρι απο τα μπουρδελα της Τροφωνιου και μετα ενας πολυ χοντρουλης νεαρος μαυρουλης που βρωμαγε ιδρωτιλα (μαλλον απο το πολυ περπατημα...) ηταν παντως περιποιημενος και ειχε βαλει "τα καλα" του.
Με ακολουθουσε σε οποιο σπιτι εμπαινα! και μου εκανε νοηματα οποτε βγαιναμε απο ενα σπιτι για τις πουτανες που βλεπαμε (ηταν ολες χαλια)...Ελληνικα-αγγλικα δεν ηξερε οποτε η συννενοηση ηταν με νοηματα....
Μολις λοιπον μπηκα στο Λοσιων 76 (και αυτος φυσικα κολαουζος απο πισω) και ειδε την πουτανα που κε-κεδιζει κολησε! το ειδα στο προσωπο του, ηταν η πρωτη φορα απο ολες τις πουτανες που ειδε που γυαλισε το ματι του...
οποτε τον αφησα στην ησυχια του να αγαπηθει με δαυτην, εμεινα και εγω στην ησυχια μου, και συνεχισα για Χωματιανου....
τυπε εχεις πετυχει τα γνωστα λαμογια που καθονται εξω απο καποιο μπουρδελο και οταν βγαινει καποιον τον ρωτανε πως ειναι η πουτανα η αν ειναι καλη?τυπε και σε μενα το καλοκαιρι ειχε κολλησει ενας τυπος σε μια μπουρδελοτσαρκα μου , ηταν αφασια το παληκαρι... τον ρωτησα και αν μπαινει στο σαιτ αλλα μου ειπε οχι και οτι δεν εχει σχεση με αυτα... Πολυ γελιο ο τυπος σε οποιο μπαιναμε... απο πισω και αυτος... σε καποια φαση... παμε σε ενα στην Διδυμου και βγαινει ενα πραμα.... αλλα πραμα... ο γκοτζιλα ο ιδιος... κοιταμε την πουτανα τον κοιταω με κοιταει και μου ριχνει ενα υφος ο τυπος λες και ηταν η πρωτη του μερα στο σχολειο η στο στρατο... αφασια μεγαλη
τυπε εχεις πετυχει τα γνωστα λαμογια που καθονται εξω απο καποιο μπουρδελο και οταν βγαινει καποιον τον ρωτανε πως ειναι η πουτανα η αν ειναι καλη?
τυπς φανταζεσαι ομως αν ακουσουν τη δικη σου γνωμη τι εχουν να παθουνε?τυπε εχεις πετυχει τα γνωστα λαμογια που καθονται εξω απο καποιο μπουρδελο και οταν βγαινει καποιον τον ρωτανε πως ειναι η πουτανα η αν ειναι καλη?
τυπε εγω τους λεω παντα οτι ειναι καλητυπς φανταζεσαι ομως αν ακουσουν τη δικη σου γνωμη τι εχουν να παθουνε?
ποταμια μερεντας λεμεεεε
Εγω οταν εχω κανει μαραθωνιο και μου εχει βγει ο κωλος, δεν ανεβαινω σε κανενα μπουρδελο με σκαλια, στηνω καρτερι κατω απο τις σκαλες κι οποιος κατεβαινει τον ρωταω ολες τις απαραιτητες πληροφοριες .τυπε εχεις πετυχει τα γνωστα λαμογια που καθονται εξω απο καποιο μπουρδελο και οταν βγαινει καποιον τον ρωτανε πως ειναι η πουτανα η αν ειναι καλη?
Ακόμα εκει ειναι αυτή?Μεσημεριανός περίπατος 16/9/2010
- Φωκαίας 22 κάτω. Η κοπέλα πρέπει να έκατσε μέσα 20 λεπτά. Ξανθό μαλλί κοντό, όμορφη κανονικού ύψους με κανονικές αναλογίες και ωραίο σώμα, λεοπαρδαλέ μαγιώ και λεοπαρδαλέ ψηλοτάκουνες ξύλινες πλατφόρμες - πέδιλα, άψογα ελληνικά.