Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 255 άτομα (12 μέλη και 243 επισκέπτες)

colonos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Τι τσάτσος? Τραβέλι είναι... Γαμησέ τα, πολύ γέλιο...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυποι μου
καλυμνου 48 ενα ρωσομιλφ με ακαποτο,νταρντανοειδες
διπλα ακριβως ανοιξε νεο μπουρδελο,οπως το ειχα προβλεψει(ουτε ο παιχτουρας ο τυπος να ημουν :2funny:)
με το που μπηκα ειδα την πιο cult μορφη τσατσου της περιοχης
ναι ηταν ο αρης
αρχισε τα γνωστα στριπτιζ ντε παρι και λοιπα :2funny:
το πουρό που δουλευε εκει ηταν η γνωστη θεια ολγα
στο περγαμου στο ποστο της ηταν η ζανα αλλα μου εκανε εντυπωση οτι στο σαλονι περιμεναν 4 πακιστανια,μετα απο λιγο βγηκε και ενας 5ος απτο δωματιο και εκατσε μαζι τους
λογικα θα την περνανε την ζανα με την σειρα
περγαμου στο πρωτο ηταν ενα ρουμανοειδες που δεν βιαζεται στο δωματιο,αλλα απο υπηρεσιες τιποτα ιδιαιτερο
διδυμου τωρα
18β ενα παχουλο φρικοπουρο
18α ενα πορνομιλφ,μαλλον αυτο που ελεγε ο πλεζουρας,ντανιελα,με τις γνωστες υπηρεσιες του μαγαζιου
27 μια ρωσιδα με ταττου,αλικη,η τσατσα οταν ελεγε το προγραμμα τονισε οτι ειναι για 10 λεπτα μονο(ουστ χαμουρα)
και το καλυτερο για το τελος
λιοσιων 76,κοντο λεπτο μαυριδερο,λογικα γυφτοβουλγαρα η γυφτορουμανα
με τα μπροστα δοντια αραια
επισης κε κε κε κεκεκεκεκε διζε :2funny: :2funny:
τρομερη μουτσουνα που θα τιμηθει στο μελλον για ιδεολογικους λογους :2funny:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
τυποι μου
καλυμνου 48 ενα ρωσομιλφ με ακαποτο,νταρντανοειδες
διπλα ακριβως ανοιξε νεο μπουρδελο,οπως το ειχα προβλεψει(ουτε ο παιχτουρας ο τυπος να ημουν :2funny:)
με το που μπηκα ειδα την πιο cult μορφη τσατσου της περιοχης
ναι ηταν ο αρης
αρχισε τα γνωστα στριπτιζ ντε παρι και λοιπα :2funny:
το πουρό που δουλευε εκει ηταν η γνωστη θεια ολγα
στο περγαμου στο ποστο της ηταν η ζανα αλλα μου εκανε εντυπωση οτι στο σαλονι περιμεναν 4 πακιστανια,μετα απο λιγο βγηκε και ενας 5ος απτο δωματιο και εκατσε μαζι τους
λογικα θα την περνανε την ζανα με την σειρα
περγαμου στο πρωτο ηταν ενα ρουμανοειδες που δεν βιαζεται στο δωματιο,αλλα απο υπηρεσιες τιποτα ιδιαιτερο
διδυμου τωρα
18β ενα παχουλο φρικοπουρο
18α ενα πορνομιλφ,μαλλον αυτο που ελεγε ο πλεζουρας,ντανιελα,με τις γνωστες υπηρεσιες του μαγαζιου
27 μια ρωσιδα με ταττου,αλικη,η τσατσα οταν ελεγε το προγραμμα τονισε οτι ειναι για 10 λεπτα μονο(ουστ χαμουρα)

τύπε κανά πιπίνι καλό δεν έπαιζε? :tits:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πιπινι?καλα ρε τυπε στην ανωμαλια θα το ριξουμε τωρα? :2funny:
μονης προδρομου και στα 2
στο αυθαιρετο παιζανε 2 πιπινια
και στο υπογειο ενα στρουμπουλο,καλο μου φανηκε αυτο τυπε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ελεος ρε τυπε... τι αβαταρ ειναι αυτο  :huh:

με τον πουστη.... τον μαρτακη...

τεσπα. Λ . Ιωνιας 12 απο οσο καταλαβα παιζει η ιδια μαυρουλα που επαιζε πριν κατι μερες.... απο οσο με επιβεβαιωσε και ο απολυτος

οποιος θελει μαυρες και μαλιστα κουταβακια στην συμπεριφορα... χωνεται εκει  :cheesy:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
ελεος ρε τυπε... τι αβαταρ ειναι αυτο  :huh:

με τον πουστη.... τον μαρτακη...

τεσπα. Λ . Ιωνιας 12 απο οσο καταλαβα παιζει η ιδια μαυρουλα που επαιζε πριν κατι μερες.... απο οσο με επιβεβαιωσε και ο απολυτος

οποιος θελει μαυρες και μαλιστα κουταβακια στην συμπεριφορα... χωνεται εκει  :cheesy:

μα γιαυτό το βαλα ρε τύπε...λές να βάλω στο bou.com το Μπαμπινιώτη??  :
να τον δεί και τα καυλάκια του σιτε να καυλώνουν ;) :P :P :P

με την ευκαιρία...ρωτάω τη κοπελιά μου αν της αρέσει ο Μαρτάκης...και μου απαντάει όχι τη χαλάει η πλαστικότητα της ομορφιάς του. Το ίδιο μου απαντούν όσες πρωην και φίλες έχω ρωτήσει...και ερωτώ τι του βρίσκουν οι υπόλοιπες?  :grin: :P

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μα γιαυτό το βαλα ρε τύπε...λές να βάλω στο bou.com το Μπαμπινιώτη??  :
να τον δεί και τα καυλάκια του σιτε να καυλώνουν ;) :P :P :P
μονο προσεξε μην τον δει ο λιλας και καυλωσει τυπε :2funny:
αλλα ενταξει ο λιλας την βρισκει με πουροτεκνα :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697

αααααααχαχαχαχα!
εισαι μεγιστος!
το ειδα το μαυριδερο σαμιαμιδι που λες χθες....
ετσι ακριβως!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αααααααχαχαχαχα!
εισαι μεγιστος!
το ειδα το μαυριδερο σαμιαμιδι που λες χθες....
ετσι ακριβως!
τυπε τωρα αυτη η μορφη δεν πρεπει να τιμηθει?πρεπει!
μουτσουνα λεμε δικε μου :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
τυπε τωρα αυτη η μορφη δεν πρεπει να τιμηθει?πρεπει!
μουτσουνα λεμε δικε μου :2funny:

ΠΡΕΠΕΙ!
θα την χτυπαγα εγω χθες, αλλα καθολη την διαρκεια της μοναχικης μου χθεσινης τσαρκας μου ειχε γινει κολητηρι απο τα μπουρδελα της Τροφωνιου και μετα ενας πολυ χοντρουλης νεαρος μαυρουλης που βρωμαγε ιδρωτιλα (μαλλον απο το πολυ περπατημα...) ηταν παντως περιποιημενος και ειχε βαλει "τα καλα" του.
Με ακολουθουσε σε οποιο σπιτι εμπαινα! και μου εκανε νοηματα οποτε βγαιναμε απο ενα σπιτι για τις πουτανες που βλεπαμε (ηταν ολες χαλια)...Ελληνικα-αγγλικα δεν ηξερε οποτε η συννενοηση ηταν με νοηματα....
Μολις λοιπον μπηκα στο Λοσιων 76 (και αυτος φυσικα κολαουζος απο πισω) και ειδε την πουτανα που κε-κεδιζει κολησε! το ειδα στο προσωπο του, ηταν η πρωτη φορα απο ολες τις πουτανες που ειδε που γυαλισε το ματι του...
οποτε τον αφησα στην ησυχια του να αγαπηθει με δαυτην, εμεινα και εγω στην ησυχια μου, και συνεχισα για Χωματιανου....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
[glow=red,2,300]ΠΡΕΠΕΙ!
θα την χτυπαγα εγω χθες
[/glow], αλλα καθολη την διαρκεια της μοναχικης μου χθεσινης τσαρκας μου ειχε γινει κολητηρι απο τα μπουρδελα της Τροφωνιου και μετα ενας πολυ χοντρουλης νεαρος μαυρουλης που βρωμαγε ιδρωτιλα (μαλλον απο το πολυ περπατημα...) ηταν παντως περιποιημενος και ειχε βαλει "τα καλα" του.
Με ακολουθουσε σε οποιο σπιτι εμπαινα! και μου εκανε νοηματα οποτε βγαιναμε απο ενα σπιτι για τις πουτανες που βλεπαμε (ηταν ολες χαλια)...Ελληνικα-αγγλικα δεν ηξερε οποτε η συννενοηση ηταν με νοηματα....
Μολις λοιπον μπηκα στο Λοσιων 76 (και αυτος φυσικα κολαουζος απο πισω) και ειδε την πουτανα που κε-κεδιζει κολησε! το ειδα στο προσωπο του, ηταν η πρωτη φορα απο ολες τις πουτανες που ειδε που γυαλισε το ματι του...
οποτε τον αφησα στην ησυχια του να αγαπηθει με δαυτην, εμεινα και εγω στην ησυχια μου, και συνεχισα για Χωματιανου....
εισαι τυπος :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΠΡΕΠΕΙ!
θα την χτυπαγα εγω χθες, αλλα καθολη την διαρκεια της μοναχικης μου χθεσινης τσαρκας μου ειχε γινει κολητηρι απο τα μπουρδελα της Τροφωνιου και μετα ενας πολυ χοντρουλης νεαρος μαυρουλης που βρωμαγε ιδρωτιλα (μαλλον απο το πολυ περπατημα...) ηταν παντως περιποιημενος και ειχε βαλει "τα καλα" του.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τυπε και σε μενα το καλοκαιρι ειχε κολλησει ενας τυπος σε μια μπουρδελοτσαρκα μου , ηταν αφασια το παληκαρι... τον ρωτησα και αν μπαινει στο σαιτ αλλα μου ειπε οχι και οτι δεν εχει σχεση με αυτα... Πολυ γελιο ο τυπος σε οποιο μπαιναμε... απο πισω και αυτος... σε καποια φαση... παμε σε ενα στην Διδυμου και βγαινει ενα πραμα.... αλλο πραμα... ο γκοτζιλα ο ιδιος...(παω στοιχημα ουτε ο Ακορεστος δεν θα την γαμουσε αυτη που ειναι σεξο κομμαντο)  κοιταμε την πουτανα τον κοιταω  με κοιταει και μου ριχνει ενα υφος ο τυπος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: λες και  ηταν η πρωτη του μερα στο σχολειο η στο στρατο... αφασια μεγαλη

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τυπε και σε μενα το καλοκαιρι ειχε κολλησει ενας τυπος σε μια μπουρδελοτσαρκα μου , ηταν αφασια το παληκαρι... τον ρωτησα και αν μπαινει στο σαιτ αλλα μου ειπε οχι και οτι δεν εχει σχεση με αυτα... Πολυ γελιο ο τυπος σε οποιο μπαιναμε... απο πισω και αυτος... σε καποια φαση... παμε σε ενα στην Διδυμου και βγαινει ενα πραμα.... αλλα πραμα... ο γκοτζιλα ο ιδιος... κοιταμε την πουτανα τον κοιταω  με κοιταει και μου ριχνει ενα υφος ο τυπος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: λες και  ηταν η πρωτη του μερα στο σχολειο η στο στρατο... αφασια μεγαλη
τυπε εχεις πετυχει τα γνωστα λαμογια που καθονται εξω απο καποιο μπουρδελο και οταν βγαινει καποιον τον ρωτανε πως ειναι η πουτανα η αν ειναι καλη? :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε εχεις πετυχει τα γνωστα λαμογια που καθονται εξω απο καποιο μπουρδελο και οταν βγαινει καποιον τον ρωτανε πως ειναι η πουτανα η αν ειναι καλη? :2funny:

:2funny: :2funny: ναι ρε... αλλα 1-2 φορες... ρε εχω κανει πολλες τσαρκες... και πριν μπω εδω εκανα...

Εσυ ησουν? με την παλιοπαρεα σου? τους αληταραδες???

Μια φορα ειχα δει και εναν τυπο με πουκαμισια εξω απο τα κεντρικα της Φυλης.... και περιμενε... τι διαολο περιμενε λες και πηγαινε στον Βερτη ητανε ο τυπος.... ρε εχω πετυχει και γνωστους μου εκει κατω που εχω να τους δω χρονια... και ξαφνικα να μαστε εμεις 3 και αυτοι αλλοι 3-4 και να αρχιζουμε μεσα στους δρομους της Φυλης τις αγκαλιες και τα "Που εισαι ρεεεεε μεγαλε... που χαθηκες??? ηρθες για γαμησακι???"  :2funny: :2funny: :2funny: μας κοιταζανε καλα καλα ολοι τυπε σου λεει τι γινεται εδω

Τελικα οι παμμεγιστοι και δοξασμενοι δρομοι της Φυλης μας φερνουν ολους πιο κοντα !

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
τυπς φανταζεσαι ομως αν ακουσουν τη δικη σου γνωμη τι εχουν να παθουνε? :2funny:

ποταμια μερεντας λεμεεεε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπς φανταζεσαι ομως αν ακουσουν τη δικη σου γνωμη τι εχουν να παθουνε? :2funny:

ποταμια μερεντας λεμεεεε
τυπε εγω τους λεω παντα οτι ειναι καλη :2funny:
να μαθουν να μην ντρεπονται και να μπαινουν μεσα να βλεπουν :2funny:

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
ρε παιδια ... ερωτηση...
μηπως ξερει κανεις αν η κατερινα απο φυλης200  δουλευει καπου αλλου τωρα? γιατι η τσατσα μου ειπε οτι σταματησε να δουλευει γενικως αλλα ως γνωστον δεν ειναι για να πιστευεις τι λεμε τις περισσοτερεςς φορες...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Εγω οταν εχω κανει μαραθωνιο και μου εχει βγει ο κωλος, δεν ανεβαινω σε κανενα μπουρδελο με σκαλια, στηνω καρτερι κατω απο τις σκαλες κι οποιος κατεβαινει τον ρωταω ολες τις απαραιτητες πληροφοριες  :dancing: :dancing: .

Όσο για την κεκεπουτανίτσα, φανταζεστε ποιος τυπος την ανακαλυψε  :tits: :tits: :tits: .Ειχαμε γραψει ενημερωση πριν κανα μηνα για αυτην την καβλα  :2funny: :2funny: .

Μπολντεμπόρδελε, δεν γαμαω γκοτζιλες ρε συ!
Δεν μπορω να γαμησω χοντρη αηδιαζω. Η πιο χοντρη που εχω παρει ειναι η μιλφ βυζοανίτα απο διδυμου και ουτε ξερω πώς καταφερα να τελειωσω, την ειχα βαλει πισωκολλητο κι ειχα ξενερωσει με την θέα της φρεγάτας  :zfuck: :zfuck:

Στο να εχουν ασχημο προσωπο, ή και ξεδοντιαρες να ειναι, εκει δεν κολλαω στα βέβαια  :grin: :grin:

Μεσημεριανός περίπατος 16/9/2010
- Φωκαίας 22 κάτω. Η κοπέλα πρέπει να έκατσε μέσα 20 λεπτά. Ξανθό μαλλί κοντό, όμορφη κανονικού ύψους με κανονικές αναλογίες και ωραίο σώμα, λεοπαρδαλέ μαγιώ και λεοπαρδαλέ ψηλοτάκουνες ξύλινες πλατφόρμες - πέδιλα, άψογα ελληνικά.
Ακόμα εκει ειναι αυτή? :headbang:
Για να εκατσε 20λεπτο πρεπει να της εσκασε κανα εξτρα 20αρικάκι ο συναγωνιστης, αυτή όλο ζητάει...

Α δεν παει άλλο, θα γραψω κριτικη για οταν την ειχα παρει πριν 2-3 μηνες να σας πω τί μαλακίες μου εκανε...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom