Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 180 άτομα (26 μέλη και 154 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τυπε εγω τους λεω παντα οτι ειναι καλη :2funny:
να μαθουν να μην ντρεπονται και να μπαινουν μεσα να βλεπουν :2funny:

Ακριβως... τα ειπες ολα τυπε...

ας μπουν μεσα να δουν μονοι τους... αλλα αυτο με την ντροπη μου φαινεται λιγακι ατοπο... μαλλον θα βαριουνται... διοτι αν ντρεπεσαι γενικα δεν σηκωνεσαι να φυγεις απο το σπιτακι σου και να τρεχεις στα μπορδελα. ετσι δεν ειναι?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μπολντεμπόρδελε, δεν γαμαω γκοτζιλες ρε συ!
Δεν μπορω να γαμησω χοντρη αηδιαζω. Η πιο χοντρη που εχω παρει ειναι η μιλφ βυζοανίτα απο διδυμου και ουτε ξερω πώς καταφερα να τελειωσω, την ειχα βαλει πισωκολλητο κι ειχα ξενερωσει με την θέα της φρεγάτας  :zfuck: :zfuck:

Τυπε εγω γαμαω χοντρουλες... αρκει να μην ειναι ΕΞΤΡΑ ΕΞΤΡΑ λαρτζ...

Παιδια εχω στο μυαλο μου ορισμενα βαλιου φορ μανευ.... το ενα Χωματιανου που ειπε ο τυπος Ζιρο Τολερανσ

Το αλλο Φυλης 79 πανω (δεν ξερω αν ειναι βι φι εμ ) αλλα με εχει καυλωσει αυτο το πουταναριο... ελπιζω να μην ειναι τραβελακι....

Κατι για Διδυμου Αντριαννα.... κατι και για Ιβανα με τρωει ο κωλος μου ελπιζω να μην κλαψω κανα 20ρικο

Θα σας δω στο σπιτι του Δρακουλα κουφαλεςςςςςςς

Α και Ξανθιπης η Ειρηνουλα (ελληνο αλβανιδα) ειναι καλη εγγυηση επαιζε περυσι διδυμου 8 κατω... απογευματινη βαρδια και φετος την εχω πετυχει 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγω οταν εχω κανει μαραθωνιο και μου εχει βγει ο κωλος, δεν ανεβαινω σε κανενα μπουρδελο με σκαλια, στηνω καρτερι κατω απο τις σκαλες κι οποιος κατεβαινει τον ρωταω ολες τις απαραιτητες πληροφοριες  :dancing: :dancing: .
τυπε αυτο στην αχιλλεως ειναι μαρτυριο
πολυ σκαλι λεμε :2funny:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!!

Χθες στο μπουρδελάκι της Διδύμου 16Α, ενώ περίμενα τη Σάντρα (ή Λάνα, ή όπως στο διάολο τη λένε), έπιασα κουβέντα με ένα τύπο εκεί για την ανεργία που ακούγαμε στο ραδιόφωνο. Είχε τρομερό χιούμορ ο τύπος. Πήγα να τον ρωτήσω αν γράφει στο site αλλά το βρήκα αδιάκριτο.
Ποιος ξέρει ίσως καθόμουν με κάποιον εκ τους apolyto_arseniko, Boldemort, Ακόρεστος, ZeroTolerance, jockerx, farkeli κλπ…
Κυκλοφορούν ανάμεσα μας….
Αν και δεν ξέρω αν ξεμυτάτε συγκεκριμένες ώρες κύριοι για κυνηγι….

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!!

Χθες στο μπουρδελάκι της Διδύμου 16Α, ενώ περίμενα τη Σάντρα (ή Λάνα, ή όπως στο διάολο τη λένε), έπιασα κουβέντα με ένα τύπο εκεί για την ανεργία που ακούγαμε στο ραδιόφωνο. Είχε τρομερό χιούμορ ο τύπος. Πήγα να τον ρωτήσω αν γράφει στο site αλλά το βρήκα αδιάκριτο.
Ποιος ξέρει ίσως καθόμουν με κάποιον εκ τους apolyto_arseniko, Boldemort, Ακόρεστος, ZeroTolerance, jockerx, farkeli κλπ…
Κυκλοφορούν ανάμεσα μας….
Αν και δεν ξέρω αν ξεμυτάτε συγκεκριμένες ώρες κύριοι για κυνηγι….

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ακριβως τυπε.... πχ σιγουρα ο απολυτος τον εχει χωσει σε μουνακι που τον εχω χωσει και εγω... η με περιμενε που μεσα μπριζολιαζα με συνοπτικες διαδικασιες καποιο αξιοπιστο μουνετο...

Παντως ο μπακαλης σιγουρα μου χει γαμησει και την Βανεσσα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Τελοςπαντων αλητες με καυλωσατε αποψε... σε λιγο υπνο και βουρ το πρωι τσαρκουλα.... Σιγουρα Λιοσιων... για Φυλης δεν ξερω... θα περασω και απο Χωματιανου παντως

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
snow 19,καποια ψυχη μου ειπε οτι η κατερινα εφυγε για βλαδιβοστοκ...

Επισκέπτης
Ναί, καὶ ἡ Σοφία δὲν φαίνεται τελευταίως. Σήμερον καὶ ἡ ἑορτὴ της. Ἁπολύτως προσιδιᾶζον (ἐν τῷ πολιτικῷ βίῳ της ἦτο τραπεζοκόμος).

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
370
Πόντοι
2.027
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυτος εισαι παμμεγιστε δικιε μου...

ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΤΣΑΡΚΕΣ , ρε μαγκες... περνατε και απο το Λ.Ιωνιας 12  :grin:

ειναι συμπαθητικο μπουρδελακι μην το υποτιμουμε !
τι προτεινεις για δοκιμη εκει μια πρωτη γνωμη θελω γιατι δεν το εχω επισκευτει

ATHINA22

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
προτινει καποιος κανα καλο μιλφ για αποψε?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τι προτεινεις για δοκιμη εκει μια πρωτη γνωμη θελω γιατι δεν το εχω επισκευτει

Δεν μαζευει κοσμο τυπε , εχεις την ησυχια σου... ο χωρος βεβαια ειναι λιγο σε στυλ Φ.66Δ και λιγο καλυτερος βεβαια.... αυτα  :dancing:

dragon fly

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν όπως υποσχέθηκα η ώρα της ενημέρωσης!!!
Ωρα τσάρκας 20:00-23:00
Αρχίζοντας από την Φωκαίας(αν και δεν άρχισα από εκεί την τσάρκα)!

Φωκαίας 17 κάτω Η γνωστή Μπιάνκα η Ισπανίδα(κατά δήλωση της) για όσους δεν την γνωρίζουν είναι μια αρκετά όμορφη κοπέλα μελαχρινή με ωραίο σώμα αναστήματος 1.70-1.75 περίπου τα βασικά!
Φωκαίας 17 πάνω η Ελλη η βυζαρού νταρντάνα μελαμψή κοπέλα με έκφυλο πρόσωπο και τρελές βυζάρες φορούσε ένα ωραίο φόρεμα για να κρύβει τις ατέλειες και τα πατσόκοιλα που σε έφτιαχνε πολύ! Τα βασικά.
Φωκαίας 19 η Μαρία βαμμένη ξανθιά πρώην μελαχρινή σκυλέ φάτσα και καλό κορμί με ωραίο κώλο και τατού στην μέση που συχνάζει στο Φ65 το κάτω τα μεσημέρια(πρωινή βάρδια)τα βασικά ενώ συνήθως κάνει πρωκτικό εκεί δεν το ανέφερε!
Φωκαίας 22 πάνω Στέλλα μία λεπτή καστανή κοπέλα με γλυκό προσωπάκι τα βασικά!
Φωκαίας 25 πάνω η Αντριάννα ένα μελαχρινό μπαζάκι που εκανε ακάποτο και αφηνε και χύσιμο στα βυζιά της!
Φωκαίας 25 κάτω (αντελόσπιτο) Η Κάρλα μια εντυπωσιακή ξανθιά παρουσία με πολύ έκφυλη φάτσα ηλικία 30-32 ετών με καλό σώμα (αν και είχε ατέλειες) ωστόσο ήταν τόσο πουτανέ το στυλ της που την έσκιζες άνετα(στα υπ'όψιν) τα βασικά!

Συνεχίζουμε την ενημέρωση από Μονής Προδρόμου

Μονής Προδρόμου υπόγειο η Αννίτα μια ξανθιά κοπελίτσα με πολύ όμορφο προσωπάκι και καλό κωλαράκι αλλά πολλά πατσόκοιλα που με χαλάνε προσωπικά! τα βασικά
Μονής Προδρόμου επάνω το πιο ωραίο σκηνικό της βραδιάς τα πορνοπιπινάκια Ρωξάνη και Μαρίνα μέσα στην καύλα φορώντας κατακκόκινα εσώρουχα και βαμμένα έκφυλα στα μουτράκια τους ήταν ξαπλωμένα στους καναπέδες και περίμεναν τους πελάτες έτσι(ήθελα να μπω να τα σκίσω γιατί με καύλωσαν πολύ αλλά η παρτούζα κόστιζε 40 ευρώ και ελέω κρίσης είχα μόνο 20 ευρώ μαζί μου και έτσι δεν τα τίμησα! Η Ρωξάνη με +20 έκανε και πρωκτικό! Στα υπ'όψιν τα βρωμοθήλυκα!

Συνεχίζουμε την ενημέρωση με αύξοντα αριθμό από την "μητέρα των πορνοδρόμων" Φυλής!!!

Φ54 η ξανθιά μουνάρα Ντενίσσα που με χαλάνε τα παχάκια στην κοιλιά της! τα βασικά
Φ54 επάνω ένα έκφυλο μελαχρινό μιλφόνι με αρκετά καλό σώμα για την ηλικία της και προστυχόφατσα που δεν μου χάρισε το όνομα της δυστυχώς ο τσάτσος που μόλις είχε πιει το "μαύρο του"! είπε απλά φραουλίτσα! Τα βασικά
Φ59 πάνω Η Κατερίνα μια ψηλή ξανθιά μέτριας εμφάνισης!τα βασικά
Φ59 κάτω Η Αντζελα μελαχρινή με πολύ καλό σώμα,έκφυλο πρόσωπο,σχιστά γατίσια μάτια και τατού στην μέση,μία από τις ωραιότερες παρουσίες την βραδιάς!τα βασικά(έχει τιμηθεί παλιότερα στο Φ59 πάνω ήταν αρκετά καλή και στο δωμάτιο)
Φ61 υπόγειο Η Μαρία μια γλυκιά καστανή κοπελίτσα με ψιλοκαλό σωματάκι!
Φ65 πάνω Η Αλίν ένα μικρό γλυκούλι κοριτσάκι με πολύ ωραία βυζάκια και κωλαράκι αλλά τόσο γλυκιά φάτσα που με ξενερώνει σαν πολύ σιροπιασμένο γλυκό που σε λιγώνει χα χα (που είναι λίγο γυρολόγος και αυτή έχει θεαθεί και σε άλλα σπίτια) τα βασικά
Φ65 κάτω η γνωστή Αμαλία ξανθιά νταρντάνα αρκετά ευδιάθετη χωρίς την ξινίλα που είχε άλλες φορές! Για τους λάτρεις των νταρντάνων γυναικών! Τα βασικά
Φ66 Η Λάουρα μελαχρινή ψηλή μουνάρα(για την κωλάρα της κρατάω μια μικρή επιφύλαξη γιατί βγαίνει πάντα με ένα φουστάκι) με έκφυλη φάτσα έχει θεαθεί  και στο 71 πάνω(στα υπ'όψιν και αυτή)Τα βασικά
Φ67 Η Λούνα μια καστανή αλόγα πανύψηλη αλλά άχαρη έκανε και πρωκτικό! Οσοι γουστάρουν τις πολύ ψηλές γκόμενες είναι ότι πρέπει!
Φ69 πάνω Το Χριστινάκι δεν χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις!
Φ69 κάτω Μπιάνκα ένα μελαχρινό πιπίνι αρκετά καλό με όμορφο πρόσωπο και καλό σωματάκι!Τα βασικά
Φ71 πάνω Η Αλίνα ξανθός μούναρος με υπέροχο αψεγάδιαστο αγαλματένιο σώμα και σχετικά όμορφο προσωπάκι όπου και έγινε η κατάθεση του μοναδικού μου 20ευρου(την έχω τιμήσει άλλες 2 φορές) γιατί την έψαχνα 3 εβδομάδες και πέρασα πάλι φανταστικά μαζί της!!! Τα βασικά
Φ71 κάτω Η γνωστή πανέμορφη Αννά πιο ωραία από ποτέ! Φυσικά και η Ευάρα η τσατσα βασική! τα βασικά
Φ80 Μία αρσιβαρίστρια δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το πράγμα που είδα! Μιλάμε κάτι πλάτες ανοιχτές με ποντίκια στα χέρια και κάτι ποδάρες σαν του Πύρρου Δήμα σηκώθηκα και έφυγα μην φάμε κανα ξύλο! χα χα χα αυτή για νταβά έπρεπε να την φέρουν όχι για πουτάνα!
Φ84α κάτω μπάζο ανάξιο σχολιασμού
Φ84β πάνω μια καστανή εμφανίσημη κοπέλα με καλό σωματάκι! Εκανε και πρωκτικό
Φ86α Η Κλαούντια ισπανίδα(κατά δήλωσή της) πανέμορφη μελαχρινή κοπέλα με πανέμορφο πρόσωπο και πολύ ωραίο σώμα και πολύ κυριλέ ύφος και στυλ πραγματικά γκόμενα που θα γούσταρες να κυκλοφορείς και έξω! Στα υπ'όψιν αν και έχω ακούσει αρνητικές κριτικές! Τα βασικά!
Φ86β κάτω Η Αννούλα μια μελαχρινή κοπέλα με το ταττού στα πλευρά της(επίσης γυρολόγος) πολύ καλό σώμα αλλά μικρά βυζάκια και εξαιρετικό κωλαράκι!Τα βασικά
Φ92α υπόγειο Η Ιωάννα μελαχρινή κοπέλα με "άγριο" πρόσωπο και σχετικά καλό σώμα έκανε και πρωκτικό!
Φ92β υπόγειο Η μασκότ πλέον της περιοχής η αμαζόνα μουνάρα από σώμα με τα φουντωτά μαλλιά και το χαρακτηριστικό χώρισμα ανάμεσα στα δόντια της!Τα βασικά
Φ109α έπάνω  Η Στέλλα μια λεπτή σχετικά ψηλή κοπέλα αρκετά έμφανίσημη ειδικά για τους λάτρεις των αδύνατων γυναικών! Τα βασικά
Φ109β κάτω Η Ελένη μια μελαχρινή γυφτοπούλα με ομορφο προσωπάκι αλλά χάλια κοιλιά,σώμα ανεκτό πρόσφερε και ακάποτο!
Φ134 επάνω η Ελβίρα ένα μελαχρινό γαμήσιμο μιλφόνι! Τα βασικά
Φ134α Το Μαράκι μελαχρινό μπάζο ανάξιο σχολίασμού!
Φ134 Η Σάρα μελαχρινή λεπτή κοπέλα μετριας εμφάνισης! Τα βασικά
Φ136 Η Γνωστή Μαρία ή Μαριάννα η βουλγάρα βυζαρού πολύ ωραίο μουνί με τα πολλά τατού επάνω της ήταν μέσα στα νεύρα γιατί δεν πάταγε άνθρωπος και μου την είπε ότι πάω την βλέπω και δεν μπαίνω μέσα ενώ την έχω πάρει στο παρελθον 1 φορά! Λογομαχήσαμε λιγάκι εγώ γελώντας αυτή με νεύρα και έφυγα!(ήταν και το πρώτο σπίτι που ξεκίνησα χτες το πορνοσκάουτινγκ και παρόλο το αρνητικό ξεκίνημα δεν μάσησε η ομάδα και συνέχισε απτόητη την ενημέρωση)χα χα χα Tα βασικά

Αυτά λοιπόν συναγωνιστές υπήρχαν στην Φυλής και περιχώρων χτες το βράδυ στην απογευματινή βάρδια!
Ελπίζω να σας κάλυψε η ενημέρωση μου και θα συνεχίσουμε το πορνορεπορτάζ απτόητοι από τους δρόμους της ηδονής μία ετέρα φορά!
Καλά γαμήσια συναγωνιστές!!!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Dragon Fly!!!

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
snow 19,καποια ψυχη μου ειπε οτι η κατερινα εφυγε για βλαδιβοστοκ...

φχαριστω φιλαρακι
ετσι ξαφνικα ομως?  ποιος ξερει τι εγινε....
κριμα παντως ασχετα απο το τιλεγανε ορισμενοι για την τιμη εγω πιστευω οτι ηταν απο τις καλυτερες... και σιγουρα vfm δεδομενου οτι ιδρωνε για τα λεφτα της...

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
370
Πόντοι
2.027
φχαριστω φιλαρακι
ετσι ξαφνικα ομως?  ποιος ξερει τι εγινε....
κριμα παντως ασχετα απο το τιλεγανε ορισμενοι για την τιμη εγω πιστευω οτι ηταν απο τις καλυτερες... και σιγουρα vfm δεδομενου οτι ιδρωνε για τα λεφτα της...
δεν νομιζω οτι εγινε ξαφνικα μου ειχε πει οτι θα εφευγε πριν το καλοκαιρι λογω προσωπικων προβληματων τωρα τι εννοουσε με αυτο μονο αυτη ηξερε τωρα μονο φιλοσοφιες μπορουμε να κανουμε παντως μακαρι να μπορεσουν να την αντικαταστησουν με καποια που θα τιμαει αυτο που κανει

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.208
Πόντοι
9.575
Λοιπόν όπως υποσχέθηκα η ώρα της ενημέρωσης!!!

Αυτά λοιπόν συναγωνιστές υπήρχαν στην Φυλής και περιχώρων χτες το βράδυ στην απογευματινή βάρδια!
Ελπίζω να σας κάλυψε η ενημέρωση μου και θα συνεχίσουμε το πορνορεπορτάζ απτόητοι από τους δρόμους της ηδονής μία ετέρα φορά!
Καλά γαμήσια συναγωνιστές!!!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Dragon Fly!!!

Συγχαριτήρια & Καλή συνέχεια στον φιλήδωνα αγώνα της απόλαυσης, αλλά & ενημέρωσης !  :thumbsup:  

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Πρωινή βάρδια Σαββάτου στην Φυλής και πέριξ.Στα σπιτάκια δεν κυκλοφορούσε πολύς κόσμος αν και Σάββατο και έτσι και στις 2 μου επισκέψεις έμεινα μέσα κανα τέταρτο χαλαρά.Έχουμε και λέμε:
Πρώτη μου επίσκεψη Αλκιβιάδου 16α στην Νταιάνα την βουλγάρα σταθερή αξία στο χαρτοφυλάκιο του αγοραίου έρωτα.Διδυμου 27 ήταν η Κλαούντια κοντή μετρίας εμφανίσεως αδιάφορη με τραχύ πρόσωπο
με full πρόγραμμα.Διδύμου 20 η Ιβάννα την οποία είχα πάρει παλιά στην Αλκαμένους.Ανέκαθεν ήταν ξεπέτα τώρα όμως είναι ξεπέτα του κερατά!!!Προσπαθεί να σε ξεπετάξει με γρήγορη υγρή πίπα
σαν τσιμπουκομηχανή ένα πράγμα.Δεν είναι Τσέχα αλλά Ουκρανέζα και με μία διαρκώς ξινισμένη έκφραση.Την προτείνω μόνο για μια φορά για το υγρό της ακάποτο.Διδύμου 18 υπόγειο ήταν η Τζούλια full με 20 και κώλο με 25 για μια φορά και αυτή καλή ειναι.Διδύμου 16 ήταν η Εύα.
Φυλής 40 πήγα μήπως και πετύχω το απόγευματινό με το full αλλά δυστηχώς ήταν η Ιωάννα κοπέλα
μετρίας εμφανίσεως με νάζι στο σαλόνι και full αλλά μέσα μέτρια πράγματα.Πρέπει να ξεκλέψω λίγο χρόνο για απόγευμα να δοκίμασω το ρωσσάκι που λέτε.Φυλής 54 πάνω ωραία μουνάρα με ωραίο μακιγιαζ και κανονικό πρόγραμμα η οποία φορούσε βισσυνί εσώρουχα αλήθεια πως την λένε?Ειναι καλή μέσα?Φυλής 54 ισόγειο κλειστό.
Φυλής 66 ήταν το γνωστό σε ολους μας Κατερινάκι που αν και αμίλητο στο δωμάτιο το προτείνω ανεπιφύλακτα για testdrive.
Φυλής 59 όροφος η Σακίρα η οποία για την ιστόρια την είχα δοκιμάσει όταν είχε πρωτοαφιχθεί
Αθήνα σε ένα cult μπουρδελάκι το Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο.Έκτοτε όταν πήρε αναβάθμιση δεν την ξαναδοκίμασα γιατί το παίζει ντίβα είναι ωραιοπαθής και έχει καβαλήσει το καλάμι εκτός απο τις ψωλές μας.
Φυλής 59 ισογειο μια κοπέλα με μακρυά μαλλιά ωραίο σώμα αλλά άγριο πρόσωπο.
Φυλής 61 ένα μέτριο με ακάποτο και κώλο όχι χονδρή!!
Φώκαιας 19 ήταν η Μαρίνα.Φώκαιας 25 πάνω ήταν μια μουνάρα με καρε μαλλί και φορούσε string.
Me κάβλωσε αλλά δεν μπήκα είχε κανονικό πρόγραμμα.Φωκαιας 22 πάνω η Τζέννη η Γύφτισσα μην ξεγελαστεί κανένας και μπει η κοπέλα είναι απάτη!!
Φώκαιας 22 κάτω το πιπίνι βγήκε με ένα ωραίο σύνολο που άφηνε εκτεθειμένα τα μουνοχειλάκια της για μάτι.Αυτή λεγεταί επίσης Αλέξια οπώς και το άλλο κορίτσι με την αφάνα και την αραιή οδοντοστοιχεία η κάνω λάθος?Φώκαιας 24 ήταν δυστηχώς κλειστό.Τέλος Φώκαιας 27 δοκίμασα την Μαριάννα που δουλεύει τον τελευταίο καιρό σταθερά εκεί.Το κορίτσι φάνηκε να γουστάρει.Έίναι μικροκαμωμένη λέει οτι είναι ρουμάνα αλλά νομίζω οτι είναι απο Αλβανιά.
Έχει καθαρο ξυρισμένο μουνάκι αφήνει γλύψιμο και 69 και κάνει και ελεύθερο στοματικό αν της ζητηθεί και ο πελάτης είναι καθαρός.Τέλος εμένα μου έβγαλε μια τρυφερότητα στο δωμάτιο και πολύ gfe.Επίσης δέχτηκε και άγριο σφυροκόπημα σε στάση Αμαζόνας καθώς και στο ιεραποστολικό.Κωλαράκι δεν αναφέρθηκε στο σαλόνι πλέων οτι κάνει παλιά νομίζω το ανακοίνωνε
η υπηρέσια.Εγώ ο ίδιος δεν της ζήτησα κωλαράκι και δάχτυλο δεν με άφησε να τις βάλω.
Έμεινα ευχαριστημένος και μάλιστα θα την ξανατιμήσω σίγουρα.Ευχαριστώ για την προσοχή σας!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom