Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 146 άτομα (2 μέλη και 144 επισκέπτες)

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Καλημέρα παίδες. Καμιά ενημέρωση για Ιουλιανού 71, Διδύμου, Έλλης κλπ επειδή μένω μακριά και λέω να κατέβω κέντρο έχουμε?
MATURE-MILF-GILF ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....
exoume exoume.διδυμου απτο 16 κ κατω 8α βρεις μιλφ-γκρανυ. στο ελλης η ντιανα, δε κσερω ωραριο.καλυμνου 36α σαββατοκυριΑΚΟ πρωινα  η φωτεινη-ρωσιδα με 4αρι βυζο-ακαποτο-τελειωτικο, απογευματα η νανα, αλκαμενουσ 113 ευα-50αρα ρωσσιδα με 4αρι,τελειωτικο.καλυμνου 36α πρωινα κα8ημερινεσ η βικυ -αποτι λεει η τσατσα στο τηλ.δε κσερω αν ειναι η γνωστη βικυ.
αγκυρασ 12β απογευματα η ολγα 50αρα ομορφη λιγα kg παραπανω-ακαποτο, οχι τελειωτικο

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
exoume exoume.διδυμου απτο 16 κ κατω 8α βρεις μιλφ-γκρανυ. στο ελλης η ντιανα, δε κσερω ωραριο.καλυμνου 36α σαββατοκυριΑΚΟ πρωινα  η φωτεινη-ρωσιδα με 4αρι βυζο-ακαποτο-τελειωτικο, απογευματα η νανα, αλκαμενουσ 113 ευα-50αρα ρωσσιδα με 4αρι,τελειωτικο

αν λες την Φωτεινη-Γιατσεκ Γκμοχ- σε καμια περιπτωση δεν εχει 4αρια βυζια, πολυ μικροτερα..

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
αν λες την Φωτεινη-Γιατσεκ Γκμοχ- σε καμια περιπτωση δεν εχει 4αρια βυζια, πολυ μικροτερα..
αυτη λεω, εχω να την παρω τουλαχιστον 2 χρονια, δεν την εχω δει απο τοτε, στο τηλ μου το πε η τσατσα.απ οτι 8υμαμαι εχει αρκετα μεγαλο κ φυσικο. 3,5-4 το κανα, τι να πω.... ασχετο , την εβλεπα πριν καιρο πατησιων μενα τυπα αλοδαπο χερι χερι κ πιο παλια ειχε μπει σε μαγαζι που δουλεβα για ψωνια με μια τυπισσα εγκυο,αποτι καταλαβα αδερδφη της.
ΜΗΠΩΣ  ξερει κανεις σε πιο αλλο σπιτι δουλεβει?απο τι ξερω δεν ειναι καπου μονιμη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Zerotolerance και λοιποι συναγωνιστες μηπως γνωριζει κανεις την τυπισσα στο Λιοσιων 79 κατω που δουλευει νομιζω απογευματα?

Ξανθια γυρω στο 1.70 ωραιο σωματακι.... αδυνατο... κανονικο βυζακι και δεν εχει τσατσα... παρουσιαζεται μονη της

αληθεια με αυτες που παρουσιαζονται μονες τους τι παιζει? δεν εχουν τσατσα η' η τσατσα ειναι χωμενη καπου μεσα και βαριεται να βγει στο σαλονι ?

colorcli

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
10
Μεσημεριανός περίπατος 16/9/2010

- Δροσοπούλου 98 Η Μίνα από Διδύμου, και Αγκύρας. Ρωσσίς μιλφ, κοντή χοντρή στρογγυλή με έκφυλο μιλφο-πρόσωπο και στρογγυλό καρέ ζανθό μαλλί. Η κυρία της διπλανής πόρτας δοκιμάστηκε παλαιότερα, δεν ήταν άσχημα, θα ήθελα λίγο καλύτερο σώμα.
- Αλκαμένους 113 η Αννα. Ρωσσίς μιλφ λεπτή με ελαφρά φαρδύτερη περιφέρεια για πισωκολλητό με μικρό λευκό κορμάκι από όπου κρέμονταν οι καλτσοδέτες. Ξανθό κοντό μαλλί. δεν μου έκανε κλικ.
- Περγάμου 1 η Αννα. Είχε κόσμο στα δωμάτια. Νεαρή, νταρντάνα, με μεγαλούτσικα βυζιά και σφριγυλά μπούτια. Παρουσιάσθηκε γυμνή με ένα κορδόνι αντί εσωρούχου που έφερε 2 μικρά τριγωνάκια στα επίμαχα σημεία μπρος πίσω και διακοσμήτικές αλυσιδίτσες. Μαύρα ψιλοτάκουνα πέδιλα πλατφόρμες συμπλήρωναν το σύνολο. Επρεπε να μπω.
- αγκύρας 12 στο τέρμα πάνω η λόλα είπε η υπηρέτις και έφυγα, πολύ λεπτή για μιλφ.
- Αχαρνών 104α η βίβιαν από 30 ευρώ, Ξανθιά ψηλή αρκετά χοντρή, με διαφανές πολύ εφαρμοστό κορμάκι. Μεγάλα βυζιά, κοιλιά όχι πολύ μεγάλη για το πάχος της, όμως είχε πολύ χοντρά πόδια και αστραγάλους. Στα υπόψην.
- Αχαρνών 106. Η Κάρμεν σε γκοθ σχολική έκδοση. Μαύρες πολύ ψηλοτάκουνες πλατφόρμες, χοντρές μαύρες κάλτσες, φουστίτσα καρώ ροζ-μαύρη, γάντια μέχρι τους αγκώνες χωρίς δάχτυλα, μαύρο μαλλί και μαύρο μακιγιάζ. από 30 ευρώ. Εδοκιμάσθη παλαιότερα δεν έλεγε όχι, αλλά δεν είχε και συμμετοχή. Βέβαια η παρουσία της κάθε φορά τα σπάει.
- Φυλής 109 Πάνω. Η Μαρίνα. Την ήθελα λίγο πιο πολύ ντυμένη, φορούσε εσώρουχα, θα έβγαζε και τις ψηλοτάκουνες παντόφλες μέσα, δεν εχει και χαμογελαστή φάτσα, οπότε δεν πέρασα.
- Φωκαίας 24 λαβύρυνθος. Μια μικροκαμωμένη συμπαθητική μελαμψή γύφτισσα.
- Φωκαίας 22 πάνω. Μελαχρίνή λεπτή κοπελίτσα, άβυζη άκολη άχρωμη και άοσμη με κόκκινομαυρα εσώρουχα και χρυσά πέδιλα παντόφλες με τακούνι μόνο 3 εκατοστών = απαράδεκτο. Προσπαθούσε απεγνωσμένα να χαμογελάσει.
- Φωκαίας 22 κάτω. Η κοπέλα πρέπει να έκατσε μέσα 20 λεπτά. Ξανθό μαλλί κοντό, όμορφη κανονικού ύψους με κανονικές αναλογίες και ωραίο σώμα, λεοπαρδαλέ μαγιώ και λεοπαρδαλέ ψηλοτάκουνες ξύλινες πλατφόρμες - πέδιλα, άψογα ελληνικά.
- ελλης 3 η Ισαβέλλα επέστρεψε.
- διδύμου 16 υπόγειο η εύα με το μαύρο διαφανές δανδελωτό κορμάκι σαν βραδυνό επίσημο φόρεμα και μαύρες κλειστές γόβες. Εδοκιμάσθη προχθές. ακά πίπα σε βαθύ κάθισμα όπου είχα θέα την πλατάρα και τις μπουτάρες της γηραιάς κυρίας. Η θέα της τεράστιας και σφιχτής κολάρας της πισωκολλητά δεν άφησε πολλές επιλογές στον εγκέφαλο και η γλυκιά εκτόνωση επήλθε σύντομα.
- αλκιβιάδου 16α η νταιάνα όπως πάντα εντυπωσιακή, με αρκετό κόσμο στο σαλόνι.
- Λιοσίων 76 στο πίσω, μια πολύ χοντρή νεαρή μελαχροινή Βουλγάρα. Πολύ λίπος λέμε.
- Λιοσίων 79 κάτω μια ψηλή βλάχα μελαχρινή βουλγάρα, είχε τσαμπυκαλεμένο βουκολικό ύφος.
- αλκαμένους 117 η Τζούλια. Εδοκιμάσθη. άρκετά προκαταρκτικά χάδια στα όρθια, έπιασα αρκετά τα ωραία της σιλικονάτα βυζιά, χάδια στο μουνάκι της που φάνηκε να της αρέσουν, οπότε σταμάτησε σε λίγο, έπεσε σε βαθύ κάθισμα και άρχισε πίπα ακά. Χωρίς χέρια, όλο μέσα, λίγο αργότερα την σταμάτησα... Την βάζω ανάσκελα, λίγο χάδι στο μουνάκι με το χερι και με το εργαλείο απέξω και της άρεσε πάλι. Στο ιεραποστολικό άρχισε τα Αχ και Ωχ ακουγόμασταν στο σαλόνι. Γύρνα της λέω από πίσω. "αμα θέλεις να σου κάνω τελειωτικό" μου λέει. "Δεν χρειάζεται" της λέω, με θέα την κολάρα της και το λουλουδιαστό στριγκάκι της, κρατιέμαι από τα πιασίμα της μέσης της και καταθέτω την σημερινή μου συνεισφορά για την οικονομική ανάπτυξη της πατρίδας.

Καλά ήταν αλλά μάλλον δεν θα ξαναπάω.
Στα μείον το άρωμα της κυρίας - παρότι δεν είχαμε πολλή επαφή ακόμη το μυρίζω,
το πολύ σκοτεινό κατάστημα,
και η τσιμπημένη τιμή εισόδου,
δημιοργούν χαμηλή σχέση τιμής προς απόδοση  

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Μεσημεριανός περίπατος 16/9/2010

-- διδύμου 16 υπόγειο η εύα με το μαύρο διαφανές δανδελωτό κορμάκι σαν βραδυνό επίσημο φόρεμα και μαύρες κλειστές γόβες. Εδοκιμάσθη προχθές. ακά πίπα σε βαθύ κάθισμα όπου είχα θέα την πλατάρα και τις μπουτάρες της γηραιάς κυρίας. Η θέα της τεράστιας και σφιχτής κολάρας της πισωκολλητά δεν άφησε πολλές επιλογές στον εγκέφαλο και η γλυκιά εκτόνωση επήλθε σύντομα.
-
η eυα απο διδυμου σου εκανε τελειωτικο?

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
σθμφωνω για τα βυζια  ειναι 2αρακι παντως τον γιατσεκ τον ξερω οταν δουλευε βιζιτες μονη της επαιρνε 50 για 2 και καθοτανε χωρις περιορισμο ωρας πριν ακομα παει στο ηρακλειο για δουλεια δηλαδη πριν απο 4 χρονια

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
σθμφωνω για τα βυζια  ειναι 2αρακι παντως τον γιατσεκ τον ξερω οταν δουλευε βιζιτες μονη της επαιρνε 50 για 2 και καθοτανε χωρις περιορισμο ωρας πριν ακομα παει στο ηρακλειο για δουλεια δηλαδη πριν απο 4 χρονια

δε την ηξερα την ιστορια της, που την ειχεσ ανακαλυψει τοτε που δουλεβε σολο?
2αρια δεν ειναι με τπτ...παραπανω

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
δε την ηξερα την ιστορια της, που την ειχεσ ανακαλυψει τοτε που δουλεβε σολο?
2αρια δεν ειναι με τπτ...παραπανω
ητανε φιλη με μια βιζιτου απο ουκρανια τοτε και μας την συστησε το ξεκινησε για εχτρα και της αρεσε και στο ηρακλειο που πηγε το πρωι αγροτικες δουλειες το βραδυ μπουλκουμεδες

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
δε ξερω γιατι , αλλα αν κ μετρια εμφανιση, με καβλωνει παρα πολυ
σπιτι της δεχοταν επισκεψεισ? η ερχοταν αυτη?

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Τι συμπεριφορά έχει η Ιβάνα;

Ξεπέτας. Προσπαθεί με το τσιμπούκι μόνο να σε τελειώσει.
Με το που μπαίνει στο δωμάτιο, κάθεται ανάμεσα στα πόδια σου (άρα δεν φτάνεις να χουφτώσεις) & χωρίς να βγάλει τα ρούχα της.
Ξεκινάει την πίπα ανέκφραστη (αρκετά ζουμερή όμως) ελπίζοντας να σε τελειώσει εκεί στα γρήγορα.

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
δε ξερω γιατι , αλλα αν κ μετρια εμφανιση, με καβλωνει παρα πολυ
σπιτι της δεχοταν επισκεψεισ? η ερχοταν αυτη?
αυτη ερχοταν τοτε .γιατι δεν την ρωτας να βρεθειτε εκτος οταν μπορει

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
μεσημεριανη επισκεψη φ69 πανω χριστινα με μια λεξη αψογη πολυ καλη συμπεριφορα και συμμετοχη θα ξαναπαω σιγουρα

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
παίδες χθές βρήκα στην φυλής κοντά στο πάρκινγκ στο μπουρδέλο με την μεταλλική εξωτερική σκάλα μια μαυρούλα πολύ καλή αλλά μαστουρωμένη κόκκαλο...ξέρουμε τι παίζει εκεί?

dragon fly

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές ξεκινάω τώρα από Πέραμα για να πάω στους δρόμους της ηδονής της Φυλής και περιχώρων!
Εχω πάρει μπλοκάκι για να σημειώνω τα ονόματα αυτή την φορά και είμαι έτοιμος γεμάτος όρεξη και ενέργεια για ένα δυνατό πορνοσκάουτινγκ!
Αναμείνατε πλήρη ενημέρωση το βράδυ που θα επιστρέψω σπίτι!

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
πως θα πας απο περαμα?

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Συναγωνιστές ξεκινάω τώρα από Πέραμα για να πάω στους δρόμους της ηδονής της Φυλής και περιχώρων!
Εχω πάρει μπλοκάκι για να σημειώνω τα ονόματα αυτή την φορά και είμαι έτοιμος γεμάτος όρεξη και ενέργεια για ένα δυνατό πορνοσκάουτινγκ!
xaxaxaxaxaxaxa :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυτος εισαι παμμεγιστε δικιε μου...

ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΤΣΑΡΚΕΣ , ρε μαγκες... περνατε και απο το Λ.Ιωνιας 12  :grin:

ειναι συμπαθητικο μπουρδελακι μην το υποτιμουμε !

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυτος εισαι παμμεγιστε δικιε μου...

ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΤΣΑΡΚΕΣ , ρε μαγκες... περνατε και απο το Λ.Ιωνιας 12  :grin:

ειναι συμπαθητικο μπουρδελακι μην το υποτιμουμε !
σημερα το απογευμα παιζει μαυρη τυπε

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom