Πρωινή βάρδια Σαββάτου στην Φυλής και πέριξ.Στα σπιτάκια δεν κυκλοφορούσε πολύς κόσμος αν και Σάββατο και έτσι και στις 2 μου επισκέψεις έμεινα μέσα κανα τέταρτο χαλαρά.Έχουμε και λέμε:
Πρώτη μου επίσκεψη Αλκιβιάδου 16α στην Νταιάνα την βουλγάρα σταθερή αξία στο χαρτοφυλάκιο του αγοραίου έρωτα.
Διδυμου 27 ήταν η Κλαούντια κοντή μετρίας εμφανίσεως αδιάφορη με τραχύ πρόσωπο
με full πρόγραμμα.Διδύμου 20 η Ιβάννα την οποία είχα πάρει παλιά στην Αλκαμένους.Ανέκαθεν ήταν ξεπέτα τώρα όμως είναι ξεπέτα του κερατά!!!Προσπαθεί να σε ξεπετάξει με γρήγορη υγρή πίπα
σαν τσιμπουκομηχανή ένα πράγμα.Δεν είναι Τσέχα αλλά Ουκρανέζα και με μία διαρκώς ξινισμένη έκφραση.Την προτείνω μόνο για μια φορά για το υγρό της ακάποτο.Διδύμου 18 υπόγειο ήταν η Τζούλια full με 20 και κώλο με 25 για μια φορά και αυτή καλή ειναι.Διδύμου 16 ήταν η Εύα.
Φυλής 40 πήγα μήπως και πετύχω το απόγευματινό με το full αλλά δυστηχώς ήταν η Ιωάννα κοπέλα
μετρίας εμφανίσεως με νάζι στο σαλόνι και full αλλά μέσα μέτρια πράγματα.Πρέπει να ξεκλέψω λίγο χρόνο για απόγευμα να δοκίμασω το ρωσσάκι που λέτε.Φυλής 54 πάνω ωραία μουνάρα με ωραίο μακιγιαζ και κανονικό πρόγραμμα η οποία φορούσε βισσυνί εσώρουχα αλήθεια πως την λένε?Ειναι καλή μέσα?Φυλής 54 ισόγειο κλειστό.
Φυλής 66 ήταν το γνωστό σε ολους μας Κατερινάκι που αν και αμίλητο στο δωμάτιο το προτείνω ανεπιφύλακτα για testdrive.
Φυλής 59 όροφος η Σακίρα η οποία για την ιστόρια την είχα δοκιμάσει όταν είχε πρωτοαφιχθεί
Αθήνα σε ένα cult μπουρδελάκι το Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο.Έκτοτε όταν πήρε αναβάθμιση δεν την ξαναδοκίμασα γιατί το παίζει ντίβα είναι ωραιοπαθής και έχει καβαλήσει το καλάμι εκτός απο τις ψωλές μας.
Φυλής 59 ισογειο μια κοπέλα με μακρυά μαλλιά ωραίο σώμα αλλά άγριο πρόσωπο.
Φυλής 61 ένα μέτριο με ακάποτο και κώλο όχι χονδρή!!
Φώκαιας 19 ήταν η Μαρίνα.Φώκαιας 25 πάνω ήταν μια μουνάρα με καρε μαλλί και φορούσε string.
Me κάβλωσε αλλά δεν μπήκα είχε κανονικό πρόγραμμα.
Φωκαιας 22 πάνω η Τζέννη η Γύφτισσα μην ξεγελαστεί κανένας και μπει η κοπέλα είναι απάτη!!
Φώκαιας 22 κάτω το πιπίνι βγήκε με ένα ωραίο σύνολο που άφηνε εκτεθειμένα τα μουνοχειλάκια της για μάτι.Αυτή λεγεταί επίσης Αλέξια οπώς και το άλλο κορίτσι με την αφάνα και την αραιή οδοντοστοιχεία η κάνω λάθος?Φώκαιας 24 ήταν δυστηχώς κλειστό.Τέλος Φώκαιας 27 δοκίμασα την Μαριάννα που δουλεύει τον τελευταίο καιρό σταθερά εκεί.Το κορίτσι φάνηκε να γουστάρει.Έίναι μικροκαμωμένη λέει οτι είναι ρουμάνα αλλά νομίζω οτι είναι απο Αλβανιά.
Έχει καθαρο ξυρισμένο μουνάκι αφήνει γλύψιμο και 69 και κάνει και ελεύθερο στοματικό αν της ζητηθεί και ο πελάτης είναι καθαρός.Τέλος εμένα μου έβγαλε μια τρυφερότητα στο δωμάτιο και πολύ gfe.Επίσης δέχτηκε και άγριο σφυροκόπημα σε στάση Αμαζόνας καθώς και στο ιεραποστολικό.Κωλαράκι δεν αναφέρθηκε στο σαλόνι πλέων οτι κάνει παλιά νομίζω το ανακοίνωνε
η υπηρέσια.Εγώ ο ίδιος δεν της ζήτησα κωλαράκι και δάχτυλο δεν με άφησε να τις βάλω.
Έμεινα ευχαριστημένος και μάλιστα θα την ξανατιμήσω σίγουρα.Ευχαριστώ για την προσοχή σας!!