Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 183 άτομα (23 μέλη και 160 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τέλος Φώκαιας 27 δοκίμασα την Μαριάννα που δουλεύει τον τελευταίο καιρό σταθερά εκεί.Το κορίτσι φάνηκε να γουστάρει.Έίναι μικροκαμωμένη [glow=red,2,300]λέει οτι είναι ρουμάνα αλλά νομίζω οτι είναι απο Αλβανιά.[/glow]
albanian lager καργα τυπε :2funny:

murman

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστες καμια πολυ ψιλη σε μπουρδελο η στουντιο παιζει αυτον τον καιρο? Πανω απο 1.80 χωρις τα 15ποντα  :helpplea:

Επισκέπτης
Πρωινή βάρδια Σαββάτου στην Φυλής και πέριξ.Στα σπιτάκια δεν κυκλοφορούσε πολύς κόσμος αν και Σάββατο και έτσι και στις 2 μου επισκέψεις έμεινα μέσα κανα τέταρτο χαλαρά.Έχουμε και λέμε:
Πρώτη μου επίσκεψη Αλκιβιάδου 16α στην Νταιάνα την βουλγάρα σταθερή αξία στο χαρτοφυλάκιο του αγοραίου έρωτα.
Έχει τα λίγα πατσοκοίλια που είχε;

Διδύμου 20 η Ιβάννα την οποία είχα πάρει παλιά στην Αλκαμένους.Ανέκαθεν ήταν ξεπέτα τώρα όμως είναι ξεπέτα του κερατά!!!Προσπαθεί να σε ξεπετάξει με γρήγορη υγρή πίπα
σαν τσιμπουκομηχανή ένα πράγμα.Δεν είναι Τσέχα αλλά Ουκρανέζα και με μία διαρκώς ξινισμένη έκφραση.Την προτείνω μόνο για μια φορά για το υγρό της ακάποτο
Μην λες τέτοια πράγματα για την Ιβάνα... :grin: :grin: :grin:

Το ίδιο πρόβλημα με τους παλιούς συνδέσμους αντισθένη.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλα ρε τυποι μου ακομα στην ιβανα πατε?δεν εχετε μαθει :2funny: :2funny:

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Πρωινή βάρδια Σαββάτου στην Φυλής και πέριξ.Στα σπιτάκια δεν κυκλοφορούσε πολύς κόσμος αν και Σάββατο και έτσι και στις 2 μου επισκέψεις έμεινα μέσα κανα τέταρτο χαλαρά.Έχουμε και λέμε:
Πρώτη μου επίσκεψη Αλκιβιάδου 16α στην Νταιάνα την βουλγάρα σταθερή αξία στο χαρτοφυλάκιο του αγοραίου έρωτα.Διδυμου 27 ήταν η Κλαούντια κοντή μετρίας εμφανίσεως αδιάφορη με τραχύ πρόσωπο
με full πρόγραμμα.Διδύμου 20 η Ιβάννα την οποία είχα πάρει παλιά στην Αλκαμένους.Ανέκαθεν ήταν ξεπέτα τώρα όμως είναι ξεπέτα του κερατά!!!Προσπαθεί να σε ξεπετάξει με γρήγορη υγρή πίπα
σαν τσιμπουκομηχανή ένα πράγμα.Δεν είναι Τσέχα αλλά Ουκρανέζα και με μία διαρκώς ξινισμένη έκφραση.Την προτείνω μόνο για μια φορά για το υγρό της ακάποτο.Διδύμου 18 υπόγειο ήταν η Τζούλια full με 20 και κώλο με 25 για μια φορά και αυτή καλή ειναι.Διδύμου 16 ήταν η Εύα.
Φυλής 40 πήγα μήπως και πετύχω το απόγευματινό με το full αλλά δυστηχώς ήταν η Ιωάννα κοπέλα
μετρίας εμφανίσεως με νάζι στο σαλόνι και full αλλά μέσα μέτρια πράγματα.Πρέπει να ξεκλέψω λίγο χρόνο για απόγευμα να δοκίμασω το ρωσσάκι που λέτε.Φυλής 54 πάνω ωραία μουνάρα με ωραίο μακιγιαζ και κανονικό πρόγραμμα η οποία φορούσε βισσυνί εσώρουχα αλήθεια πως την λένε?Ειναι καλή μέσα?Φυλής 54 ισόγειο κλειστό.
Φυλής 66 ήταν το γνωστό σε ολους μας Κατερινάκι που αν και αμίλητο στο δωμάτιο το προτείνω ανεπιφύλακτα για testdrive.
Φυλής 59 όροφος η Σακίρα η οποία για την ιστόρια την είχα δοκιμάσει όταν είχε πρωτοαφιχθεί
Αθήνα σε ένα cult μπουρδελάκι το Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο.Έκτοτε όταν πήρε αναβάθμιση δεν την ξαναδοκίμασα γιατί το παίζει ντίβα είναι ωραιοπαθής και έχει καβαλήσει το καλάμι εκτός απο τις ψωλές μας.
Φυλής 59 ισογειο μια κοπέλα με μακρυά μαλλιά ωραίο σώμα αλλά άγριο πρόσωπο.
Φυλής 61 ένα μέτριο με ακάποτο και κώλο όχι χονδρή!!
Φώκαιας 19 ήταν η Μαρίνα.Φώκαιας 25 πάνω ήταν μια μουνάρα με καρε μαλλί και φορούσε string.
Me κάβλωσε αλλά δεν μπήκα είχε κανονικό πρόγραμμα.Φωκαιας 22 πάνω η Τζέννη η Γύφτισσα μην ξεγελαστεί κανένας και μπει η κοπέλα είναι απάτη!!
Φώκαιας 22 κάτω το πιπίνι βγήκε με ένα ωραίο σύνολο που άφηνε εκτεθειμένα τα μουνοχειλάκια της για μάτι.Αυτή λεγεταί επίσης Αλέξια οπώς και το άλλο κορίτσι με την αφάνα και την αραιή οδοντοστοιχεία η κάνω λάθος?Φώκαιας 24 ήταν δυστηχώς κλειστό.Τέλος Φώκαιας 27 δοκίμασα την Μαριάννα που δουλεύει τον τελευταίο καιρό σταθερά εκεί.Το κορίτσι φάνηκε να γουστάρει.Έίναι μικροκαμωμένη λέει οτι είναι ρουμάνα αλλά νομίζω οτι είναι απο Αλβανιά.
Έχει καθαρο ξυρισμένο μουνάκι αφήνει γλύψιμο και 69 και κάνει και ελεύθερο στοματικό αν της ζητηθεί και ο πελάτης είναι καθαρός.Τέλος εμένα μου έβγαλε μια τρυφερότητα στο δωμάτιο και πολύ gfe.Επίσης δέχτηκε και άγριο σφυροκόπημα σε στάση Αμαζόνας καθώς και στο ιεραποστολικό.Κωλαράκι δεν αναφέρθηκε στο σαλόνι πλέων οτι κάνει παλιά νομίζω το ανακοίνωνε
η υπηρέσια.Εγώ ο ίδιος δεν της ζήτησα κωλαράκι και δάχτυλο δεν με άφησε να τις βάλω.
Έμεινα ευχαριστημένος και μάλιστα θα την ξανατιμήσω σίγουρα.Ευχαριστώ για την προσοχή σας!!

Kε καθηγητά ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Μια παρατήρηση μόνο. Στο Φ61 το υπόγειο με την πρώιν κόκκινη πρόσοψη και πλέον πρασίνη, πέτυχα στις 11 την Αλίνα "στο μουνί μου" με πιο σκούρα μαλλιά απ' οτι την θυμόμουν. Ωραιότατη σε εμφάνιση, με ακα αλλά όχι κώλο, και επιδόσεις αμφιλεγόμενες.

Συμπληρώνω στην αναφόρα του καθηγητή:
Πιπίνου 65: η Αλίνα η μαλαγάνα. Αυτή τη φόρα της ξέφυγα. Ουστ.
Μ. Προδρόμου βαπόρι: Μια νεαρή ατσούμπαλη και εμφανώς τρακαρισμένη, με ένα τατοο πίσω χαμηλά στην πλάτη.
Φυλής 69 πάνω : Νεαρή με λεμοτάτο στήθος, καλό πιπινοειδες σώμα και πολύ κεφάτη. Αλλη μια Αννα.
Ρεμούνδου 21 : Μελαχροινο στρουμπουλό μπαζάκι.
Αχαρνών 104 : Η Κάρμεν.  

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Έχει τα λίγα πατσοκοίλια που είχε;
Μην λες τέτοια πράγματα για την Ιβάνα... :grin: :grin: :grin:

Το ίδιο πρόβλημα με τους παλιούς συνδέσμους αντισθένη.
Η Νταιάνα είναι ολίγον τι ευτραφής αλλά χονδρή δεν την λες με τίποτα.Προσωπικά εμένα με ανάβει!!

ganemos3

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Απαντηση για τον MURMAN ΦΙΛΕ συναγωνιστη δες στο στουντιο ΑΛΙΕΝΣ-GIRLS  ΤΗΝ scarlet νομιζω οτι ειναι οτι πρεπει για αυτο που ψαχνεις . Δες και σημερα τισ κριτικες για την scarlet και νομιζω ειναι οτι πρεπει για την περιπτωση σου.Εγω στην συνιστω !!!!!!!

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
professorx,τελευταια εχει αλλαξει συμπεριφορα το κατερινακι η βαριεται γιατι τη τελευταια φορα που τη πηρα ητανε ξεπετα...τη πρωτη φορα βεβαια ηταν αψογη,απο τα καλυτερα στη φυλης οντως...ρωταω γιατι μ'αρεσει πολυ σα γκομενα και κυριως στο προσωπο...

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.208
Πόντοι
9.575
Η Μαριάννα του Φωκ. 27, (αν & με χαλια πεσμενο στήθος) βγάζει αρκετά GFE.

Μα καλά, τόσες μέρες παίζει η Αλέξια με το αφάνα & κανείς δεν μας έχει ενημερώσει ακόμα για το ποιόν της!

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
xaxaxaxa ξαλο :rockon:
δεν τον αδικω το φιλο και εγω αρωσταινω με τα δυμετρα :kissass:

Για 1.80 δεν ξέρω αλλά ξέρω 1.76-1.78 περίπου ξυπόλυτη την κούκλα την πιπίνα την αναστασία με κορμί μοντέλου απογευματινή βάρδια
στο χωματιανού 11β όροφος (ιουλιανού όπως κατεβαίνουμε στο αριστερό μας χέρι στο παρκάκι πριν βγούμε λιοσίων).
Άμα πάει τώρα ο συναγωνιστής θα την πετύχει, να προσέξει μόνο μην την ερωτευτεί γιατί το μωράκι είναι σκέτη γλύκα.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Για 1.80 δεν ξέρω αλλά ξέρω 1.76-1.78 περίπου ξυπόλυτη την κούκλα την πιπίνα την αναστασία με κορμί μοντέλου απογευματινή βάρδια
στο χωματιανού 11β όροφος (ιουλιανού όπως κατεβαίνουμε στο αριστερό μας χέρι στο παρκάκι πριν βγούμε λιοσίων).
Άμα πάει τώρα ο συναγωνιστής θα την πετύχει, να προσέξει μόνο μην την ερωτευτεί γιατί το μωράκι είναι σκέτη γλύκα.
Πώς ειναι εμφανισιακά? :think: :think:
Για δωσε λεπτομερειες

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.208
Πόντοι
9.575
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom