Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 412 άτομα (37 μέλη και 375 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.148
Πόντοι
42.697
σημερινο απογευματινο περασμα απο
Εξηκιου, Λιοσιων, Βεργας, Χωματιανου. Αλκιβιαδου, Ιουλιανου, και περιξ...

Πινακοθηκη τερατων...μονο ο ταρας μπουλμπα δεν δουλευε...
[size=16pt]Μοναδικη οαση στο Χωματιανου, αυτο που ανεβαινεις κατι σκαλες...δουλευε ενα ρωσιδι απιστευτο.
Πανεμορφη, κορμαρα μοντελου, προσωπο φοβερο , καστανη, με καραστητο μικρο βυζακι.ηλικια περιπου 25. ξερει κανεις κατι για δαυτην?
[/size]

οκ λοιπόν ο λόγος για την πιπίνα κουκλίτσα αναστασία απογευματινή βάρδια στο χωματιανού 11β όροφος.
Ύψος όπως είπαμε γύρω στο 1.76-1.78 σχεδόν ξυπόλυτη, με χρώμα μαλλιών κοκκινοκάστανο και μέχρι τις πλάτες,
λεπτό όμορφο κορμί χωρίς λιπαρά αλλά και πολύ όμορφο βυζί 2.5-άρι με μεγάλες ρόγες, μακριά πόδια, πολύ όμορφο
πρόσωπο σχεδόν μπεμπέ με όμορφα κόκκινα χειλάκια, είναι πολύ όμορφο κορίτσι και το πολύ σημαντικό είναι οτι
παρόλο που είναι κούκλα δεν έχει καβαλημένο το καλάμι και επίσης είναι πολύ ευχάριστη και ναζιάρα στο δωμάτιο.
Βέβαια αντί να αρκείστε στην περιγραφή μου καλύτερα να κάνετε μια βόλτα από το μωρό για να δείτε με τα μάτια σας.

Συμπληρώνω για να εκφράσουμε τα σέβη μας προς τον εκλεκτό κύριο jocerx όπου η φωτογραφία που έβαλε μοιάζει με το μωράκι
με τις ακόλουθες μικροδιαφορές, η αναστασία έχει πιό στητό βυζί και με μεγάλες διακριτές ρόγες, επίσης έχει πιό κοντά μαλλάκια,
κατά τα άλλα η φωτογραφία ταιριάζει σε γενικές γραμμές, και το μωράκι παίζει 'άνετα' σε αυτήν την 'κατηγορία' ομορφιάς.

:thumbsup: :cool2: VenomOne :sunglasses:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μπράβο Boldemort!

Θα αναφέρω κι εγώ κάτι που μου φάνηκε περίεργο. Συνέβη σήμερα καθώς έκανα την τσάρκα μου. Είμαι έξω από το Ιάσωνος 20 (το επάνω). Η τσατσά ήταν στην εξώπορτα. Την προσπερνάω και επάνω πετυχαίνω την εργαζόμενη μόνη. Τη βλέπω και κάνω να φύγω. Αυτή πέφτει επάνω μου και αρχίζει να με τραβάει και να με φιλάει στο λαιμό. Την απωθώ για να την κοπανήσω αλλά αυτή με τραβάει και συνεχίζει και μάλιστα με ρωτάει αν έχω κοπέλα (είχε το σκοπό της αυτή η ερώτηση). Της λέω όχι και αυτή συνεχίζει... Φεύγω και είμαι στην πόρτα στου σαλονιού και αυτή γελάει και μου λέει ότι με έχει σημαδέψει στο λαιμό. Όταν τελικά βρήκα σπίτι και κατέθεσα κοιτάχτηκα στο καθρέφτη και όντως στο λαιμό είχα ένα έντονο κόκκινο σημάδι.
Τι να πει κανείς...
η τσατσα στην επεσε τυπε ή η κοπελα?

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Τελικά αυτή η Αλέξια (αφάνα) έχει γυρίζει όλα τα 'ρδέλα της Φυλής: Φ. 134, 92, 61, Μ. Πρ. άνω.

Τελικά κάνει κανά έξτρα, χωρίς χαρζιλίκι ή μόνο τα βασικά ?

Ευχαριστώ

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Απόλυτε , η τσατσά ήταν εκτός χώρου. Πώς θα μπορούσε να μου την πέσει;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η τσατσά ήταν στην εξώπορτα. Την προσπερνάω και επάνω πετυχαίνω την εργαζόμενη μόνη. Τη βλέπω και κάνω να φύγω. Αυτή πέφτει επάνω μου και αρχίζει να με τραβάει και να με φιλάει στο λαιμό.
ετσι που το γραφεις μπορει να σε πετυχε η τσατσα καθως εφευγες τυπε
κριμα παντως
και χαρηκα
ηθελα να παω και εγω
:2funny: :2funny: :2funny:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Να σου τη γνωρίσω αν είναι. Πάντως μικρούλα η τσατσά για σένα. Δεν πάτησε ακόμα τα 70.  :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Απολυτε τσαρκαρες σημερα δικιε μου?  :)

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μπολντεμορτ,οταν λες εξηικιου 21 μαλλον εννοεις το 20 σωστα? απ'οτι θυμαμαι εκεινο το στενο εχει μονο δυο στη μια παντα (δεξια οπως μπαινεις) και στην απεναντι ενα τοιχο για να κατουραμε χωρις μπουρδελα ομως...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπολντεμορτ,οταν λες εξηικιου 21 μαλλον εννοεις το 20 σωστα? απ'οτι θυμαμαι εκεινο το στενο εχει μονο δυο στη μια παντα (δεξια οπως μπαινεις) και στην απεναντι ενα τοιχο για να κατουραμε χωρις μπουρδελα ομως...

Ναι εννοω το 20. Λαθος δικο μου παιδια.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Έφοδος πουρνό-πουρνό λόγω αποφυγής ζέστης!

Διδύμου 8β (κάτω): Η Αλεξάνδρα, ένα γλυκό με πιασήματα
Διδύμου 8α (άνω): Μια καμπηλόγραμμη ξανθιά με κοντό μαλλί & λευκό σετάκι κορμάκι-ζαρτιέρες. Δεν μου φάνηκε για την Μαρία.

Φυλ. 40: Η Ιωάννα, ένα ξανθό κοντό με φουλ
Φυλ. 66: Αναμονή στο σαλόνι 2-3 λεπτά, χωρίς κάποιος να συγκινήται & λόγω κακοσμίας χώρου εξήλθαμε άπραγοι.
Φυλ. 80: Κλειστό
Φυλ. 59 άνω: Σακίρα καταβεβλημένη
Φυλ. 59 κάτω: Ίνκα
Φυλ. 61: Η Αλέξια. Θα την δοκίμαζα, αλλά αυτό το μαγαζί δεν έχει αρκούδα & την βγάζει με ανεμιστήρες. Έλεος !
Φυλ. 65 άνω: Κλειστό
Φυλ. 67: Ένα σφουγγαρόπανο στην πόρτα
Φυλ. 69 άνω: Άννα η Βουλγάρα
Φυλ. 71 κάτω: Κλειστό
Φυλ. 92: Η Άννα που πάιζει & Φ. 59 άνω, Φωκ. 24,22,19. Λυγερόκορμο με ταττού στην μέση της.
Φυλ. 94: Κλειστό
Μ. Πρ. πάνω: Μια καινούργια Στέλλα (νομίζω), Ρουμάνα, αδύνατη, άχαρη. Αν περιποιηθεί λιγάκι, θα δείξει περισσότερο!
Μ. Πρ. κάτω: Κλειστό

Φωκ. 17 κάτω: Η Μπιάνκα
Φωκ. 17 άνω: Η Αντριάννα, ένα ΜΙΛΦ με πεταχτό κώλο. Η θεία της Τάνιας από το Φ.69 κάτω.
Φωκ. 19: Η Αλίνα με το μ...ί της.
Φωκ. 25 άνω: Η σέξι Άντζι με το καρέ της, αλλά λίγο ξινή μου φάνηκε στο σαλόνι.
Φωκ. 25 κάτω: Η Λάουρα σταθερά εκεί
Φωκ. 24: Κλειστό
Φωκ. 22 άνω: Η Τζένη με το φουλ.
Φωκ. 22 κάτω: Η Άννα με το φουλ.

Χωμαιτανού 11 κάτω: Η Αλίνα (νομίζω) μια ξανθιά, γλυκιά, καμπυλόγραμμη. Έπαιξε & στο Φωκ. 25 κάτω.
Χωματιανού 11 άνω: Η Συλβάνα η Βραζιλίζουσα.

Αυτά. Ελπίζω να βρώ χρόνο, αλλά & κάτι καλύτερο το απόγευμα!

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
πηγες που πηγες στη διδυμου, δεν κατεβαινες και πιο κατω?

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
πηγες που πηγες στη διδυμου, δεν κατεβαινες και πιο κατω?

Sorry, αλλά δεν μου αρέσουν τα GILF , ούτε τα καπμυλοειδή.
Μόνη εξαίρεση σε καιρό αναβροχιάς, η θεία Λόλα που παίζει απόγευμα.

Επισκέπτης
Χωμαιτανού 11 κάτω: Η Αλίνα (νομίζω) μια ξανθιά, γλυκιά, καμπυλόγραμμη. Έπαιξε & στο Φωκ. 25 κάτω.
Μπεμπέ Λιλύ-Αλίνα

Χωματιανού 11 άνω: Η Συλβάνα η Βραζιλίζουσα.
Αυτή παίζει και Αδάνων 2.Προσοχή παιδιά!!!.Είναι πονηρή και υποχθόνια! :knuppel:

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ ΝΕΟ.................ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΠΙΤΙ

ΠΕΡνουσα με τα ποδια,μετα απο κατα8εση που 8α την κριτικαρω σε λιγο, απτο σπιτι στισ αρχεσ τησ πιπινου  που ηταν κλειστο καποιουσ μηνεσ, αυτο με τα πουρα που τα κανουν ολα με 25ε.Το ιερο φως ηταν παλι αναμενο.
ψαχνω να βρω το νουμερο του σπιτιου  στη λιστα με τα μπουρδελα αλλα το χουν βγαλει το συγκεκριμενο.
Πατησιων και πιπινου στο δεξι χερι οπωσ κατεβαινουμε στα 20μ , ενα υπογειο με ενα φωτακι που αχνοφαινεται.αυτα.

:s&m_3: :pipa3:                           :pipa2:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ ΝΕΟ.................ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΠΙΤΙ

ΠΕΡνουσα με τα ποδια,μετα απο κατα8εση που 8α την κριτικαρω σε λιγο, απτο σπιτι στισ αρχεσ τησ πιπινου  που ηταν κλειστο καποιουσ μηνεσ, αυτο με τα πουρα που τα κανουν ολα με 25ε.Το ιερο φως ηταν παλι αναμενο.
ψαχνω να βρω το νουμερο του σπιτιου  στη λιστα με τα μπουρδελα αλλα το χουν βγαλει το συγκεκριμενο.
Πατησιων και πιπινου στο δεξι χερι οπωσ κατεβαινουμε στα 20μ , ενα υπογειο με ενα φωτακι που αχνοφαινεται.αυτα.

:s&m_3: :pipa3:                           :pipa2:
καθε πρωι ειναι ανοικτο τυπε
εδω και πολυ καιρο

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom