Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 316 άτομα (34 μέλη και 282 επισκέπτες)

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
απολυτο ειναι στανταρ τανα κ τσατσουλα εκει? η εχει ποικιλια?8υμαμαι αξεχαστα περσι μου προτειναν παρτουζα οι 2 τους, αλλα κωλωσα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κυριακάτικη απογευματινή περιήγηση:
Τα περισσότερα μπουρδέλα είχαν κλειστά τα κλιματιστικά! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Φυλής 200-Σιμόνα σταθερά.Μελαγχροινή λεπτή Ρουμάνα από Φυλής 134υπ-ισ..Τα βασικά.

Δεν πιστευω να ειναι Καμια Βικτωρια που δουλευε εκει περυσι αλλα με αλαγμενο ονομα , αν και δεν θα σου ξεφευγε  :)

Εγω παντως το προτεινω αυτο το μαγαζι γιατι ειναι απομερο και πιστευω θα περασεις καλα χωρις να χεις το αγχος του γεματου σαλονιου απεξω. Η τιμη 20 ετσι? Για κατι 30αρια ειχα ακουσει.. αν και αυτα θα επαιζαν μαλλον σε βαρδιες Κατερινας. Τσατσα ειναι μια γριουλα με γυαλακια????

Φυλής 71 κάτω:ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ λόγω ξιπασμένης ψωροεγωίστριας τσατσάς Έυας.

Ειναι οντως σπαστικη καποιες φορες, πολυ αλαζονικη και θα σε αποπαρει αν δεν περασεις και εγω εχω κοψει να παταω στο μαγαζι της τωρα τελευταια λες και πριν μπεις υπογραφεις συμβολαιο οτι θα περασεις και στο δωματιο

Φυλής 66-Δεν μπήκα γιατί μάλλον θα ήταν καμιά Λάουρα εκκολαφθείσα,επανεξετασθείσα και απορριφθείσα στο Φώκαιας 17 άνω.Στα 7 λεπτά σηκώνεται-φεύγει και σ'αφήνει "στα κρύα του λουτρού".

Εφοσον το μαγαζακι αυτο ειναι φημισμενο ξεπετομαγαζο δεν θα μπορουσε να παει καπου αλλου γιατι θα δημιουργουσε προβλημα...κριμα γιατι ειναι φοβερο μουνι αν και οπως εχεις πει οι ραγαδες φαινονται στο δωματιο μολις μπει.

Λιοσίων 79 άνω-"Λίζα" πρέπει να ψιθύρισε αυτοπαρουσιαζόμενη.Λίαν παχυλή χαριτωμένη γυναίκα.Τα βασικά.

Εγω πριν απο 2-3 βδομαδες που ειχα παει σε αυτο ειχε μια ψηλη αδυνατη ξανθια με ωραια ποδια και εκφυλο - προστυχο προσωπακι... ακομη να μαθω το ονομα της... καθημερινη ηταν... μηπως ξερεις τιποτα για αυτην???

Επισκέπτης
Χωματιανού 11 άνω: Η Συλβάνα η Βραζιλίζουσα.
Αυτή παίζει και Αδάνων 2.Προσοχή παιδιά!!!.Είναι πονηρή και υποχθόνια!

τυπε αυτη με τα σιδερακια ειναι?
Αυτή.

Και επιπρόσθετα για το απόγευμα:
Φυλής 71 άνω-Άννα η Ρουμάνα -"Βουλγάρα" γυρολόγος από Φυλής 69 άνω τελευταία.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μα καλά, αυτή η Αλέξια έχει γυρίσει όλη την Φυλής.
Για να μήν στεριώνει πουθενά & να παίζει κάθε μέρα διπλο-βάρδια, κάποιο λάκο έχει φάβα!

:badair:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εχω 2 καιριες ερωτησεις

1. Η Μπαρμπορα δουλευει ακομη ?

2. Το σπιτακι στην περγαμου που προσφερε τελειως ακαποτο σεξ λειτουργει ακομα?  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εχω 2 καιριες ερωτησεις

2. Το σπιτακι στην περγαμου που προσφερε τελειως ακαποτο σεξ λειτουργει ακομα?  :2funny:
ναι αλλα η κοπελα αυτη εχει μετακομισει σε αλλο
στο λιοσιων 79β απογευμα τυπε
η τσατσα δεν αναφερει για ακαποτο απο μουνι κωλο παντως

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ναι αλλα η κοπελα αυτη εχει μετακομισει σε αλλο
στο λιοσιων 79β απογευμα τυπε
η τσατσα δεν αναφερει για ακαποτο απο μουνι κωλο παντως

Ποιο ειναι το 79Β? ΤΟ ΚΑΤΩ????? σε αυτο που εγραψα χθες οτι ηταν ενα βοδι? σαν μαστουρωμενο??? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ?????????????????????????/

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ποιο ειναι το 79Β? ΤΟ ΚΑΤΩ????? σε αυτο που εγραψα χθες οτι ηταν ενα βοδι? σαν μαστουρωμενο??? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ?????????????????????????/
αυτο που εχει την πορτα φαρ ουστ τυπε :2funny:
λογικα αυτην πρεπει να ειδες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αυτο που εχει την πορτα φαρ ουστ τυπε :2funny:
λογικα αυτην πρεπει να ειδες

Ο Χριστος και η μανα του.

Παω αμεσως για εξετασεις στο Συγγρο (Αν και δεν περασα στο δωματιο μαζι της) καλα δεν υπηρχε περιπτωση

πρεπει να ειναι πολυ φελος καποιος για να περασει για καταθεση σε αυτο το ΠΡΑΜΑ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ο Χριστος και η μανα του.

Παω αμεσως για εξετασεις στο Συγγρο (Αν και δεν περασα στο δωματιο μαζι της) καλα δεν υπηρχε περιπτωση

πρεπει να ειναι πολυ φελος καποιος για να περασει για καταθεση σε αυτο το ΠΡΑΜΑ
καλα τυπε δεν κολλαει τιποτα με το ματι :2funny:

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
Εχω 2 καιριες ερωτησεις

1. Η Μπαρμπορα δουλευει ακομη ?

θελει αρετη και τολμη να παιρνεις ακαποτο σεξ σε ρδελο  :o :o :o

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
θελει αρετη και τολμη να παιρνεις ακαποτο σεξ σε ρδελο   :o :o :o
τυπε η συγκεκριμενη εκανε ακαποτο απο παντου
ειναι η δευτερη που εχω δει να το κανει αυτο
φυσικα θα υπαρχουν και αλλες που το κανουν στους καλους πελατες αλλα δεν το διαφημιζουν στον σαλονι

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
φυσικα θα υπαρχουν και αλλες που το κανουν στους καλους πελατες αλλα δεν το διαφημιζουν στον σαλονι
οποιος το κανει το κανει για να παρει παρασημα  ;)μαλλον θελει να γινει στρατηγος :jerking:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Για την κουκλίτσα Αναστασία από το Χωμ. 11 θα γράψει κανείς κριτική ?  :helpplea:

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
το συγκεκριμενο σπιτι στη λιοσιων (αυτο με τη γκαραζοπορτα) φημιζεται απο παλια για τα extreme sports,
θυμαμαι πανε χρονια τωρα 5-6 και απο τοτε εφερνε κατι βουλγαρες που κανανε ακαποτα τσιμπουκια...
παλια ητανε ενας βουλγαρος ο τσατσος ξανθος,τωρα ειναι μια πρεζοτσατσα νομιζω μελαχροινη,ετσι δεν ειναι?
οσο για το γατοσπιτο,προσοχη μη πετυχετε τη συλβια στις κακες της...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το συγκεκριμενο σπιτι στη λιοσιων (αυτο με τη γκαραζοπορτα) φημιζεται απο παλια για τα extreme sports,
θυμαμαι πανε χρονια τωρα 5-6 και απο τοτε εφερνε κατι βουλγαρες που κανανε ακαποτα τσιμπουκια...
παλια ητανε ενας βουλγαρος ο τσατσος ξανθος,τωρα ειναι μια πρεζοτσατσα νομιζω μελαχροινη,ετσι δεν ειναι?
οσο για το γατοσπιτο,προσοχη μη πετυχετε τη συλβια στις κακες της...

Τυπε και αυτη που βγηκε στο σαλονι ηταν αλλο πραγμα , πραγματικα με το που την ειδα εστριψα , αλλα και παλι και χωρις να την δω καλα φαντασου καταλαβα πως παιζει να ναι πρεζοψυχοπαθης...

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
τουλαχιστον να τις αναφερουμε εδω για προστατευομαστε οι συναγωνιστες.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Φωκαίας 17 πάνω η Ελλη η βυζαρού νταρντάνα μελαμψή κοπέλα με έκφυλο πρόσωπο και τρελές βυζάρες φορούσε ένα ωραίο φόρεμα για να κρύβει τις ατέλειες και τα πατσόκοιλα που σε έφτιαχνε πολύ! Τα βασικά.
Μιας και βλεπω οτι ειναι ονλαιν ο Βυζοτύπος, αυτό νομιζω οτι ειναι το πουλεν του!

Καβλιάγκουρα η βυζαρου που σε ειχα στειλει  0:) 0:) στο φυλης92 λεγοταν Έλλη.
Ρίξε μια κριτική για αυτην την εξαιρετική κοπέλα  :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom