Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 183 άτομα (14 μέλη και 169 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ποιο εννοει ποιο εννοει?
δεν το εχουν καταχωρησει εδω τυπε
υπαρχει ενα θεμα παρτουζες σε μπουρδελο
εκει γραφονται πολλα για αυτο το σπιτι
εδω και καιρο λειτουργει μονο πρωινη βαρδια
10-5 δηλαδη,μετα κλεινει

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
καθε πρωι ειναι ανοικτο τυπε
εδω και πολυ καιρο

εχω περασει κατα καιρουσ.. αρχεσ καλοκαιριου ηταν κλειστο πρωι-βραδυ :think:.το 8υμαμαι κ τα απογευματα ανοικτο πιο παλια. το ειδα κ εκτος λιστας κ ημουν σιγουρος οτι ειχε κλεισει.τεσπα.αυτο λειτουργουσε παλια κ ανοιξε παλι τα τελευταια χρονια η ειναι σχετικα καινουριο?το 8υμαμαι παντως στη λιστα..απο εδω το ειχα ανακαλψει

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εχω περασει κατα καιρουσ.. αρχεσ καλοκαιριου ηταν κλειστο πρωι-βραδυ :think:.το 8υμαμαι κ τα απογευματα ανοικτο πιο παλια. το ειδα κ εκτος λιστας κ ημουν σιγουρος οτι ειχε κλεισει.τεσπα.αυτο λειτουργουσε παλια κ ανοιξε παλι τα τελευταια χρονια η ειναι σχετικα καινουριο?
ειναι χρονια εκει τυπε
ανοιγοκλεινει
το ειχα πετυχει και εγω ανοικτο απογευμα τελευταια φορα πριν κανα χρονο
μετα ηταν μονο πρωινα

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πες διευθυνση ρε κοπριτη
εκει που σου ειπε ο τυπος ρε
πιπινου
δεν θυμαμε νουμερο
ειναι λιγο πριν βγεις στην πατησιων
εχει κατι κωλομπαρα διπλα
θες να πας δικε μου?
ειναι extreme το πουρό που ειναι εκει για σενα :2funny:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
εκει που σου ειπε ο τυπος ρε
πιπινου
δεν θυμαμε νουμερο
ειναι λιγο πριν βγεις στην πατησιων
εχει κατι κωλομπαρα διπλα
θες να πας δικε μου?
ειναι extreme το πουρό που ειναι εκει για σενα :2funny:
γι αυτο θα παω εγω

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
μπορεις να γινεις λιγο πιο αναλυτικος ;)

δεν υπαρχει τροπος διαφυγης..κατεβαινεις αποτομα σκαλακια, εχει βα8ος 8υμαμαι..8α μπορουσεσ να μην ξαναβγεις απο κει μεσα κ να μη σε βρει ποτε κανεισ  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τυποι μου αναψατε τα αιματα αποψε.... Θα εξετασθει μαλλον αυριο που θα γυρναω απο κατι δουλειες που εχω το πρωι στην Αθηνα.

Αυτα τα μπουρδελακια της παρακμης παντα μου αρεσαν... δεδομενου του περιπετειωδους πνευματος μου κατι τετοιο δεν μπορει παρα να ειναι μια δελεαστικη προκληση.

Κοπριτη απολυτε  :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλα στο ειπε ο μπορδελος μαν.

Πηγες σημερα τσαρκα? η εμεινες σπιτι να κοπρισεις

Επισκέπτης
Κυριακάτικη απογευματινή περιήγηση:
Τα περισσότερα μπουρδέλα είχαν κλειστά τα κλιματιστικά! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Φυλής 200-Σιμόνα σταθερά.Μελαγχροινή λεπτή Ρουμάνα από Φυλής 134υπ-ισ.Τα βασικά.
Ικανοποιητική ψύξη.

Φυλής 134 ισόγειο-Αλεξάνδρα από Φώκαιας 25 ισόγειο και Φυλής 59 κάτω.Μελαγχροινή, ελαφρώς σκουρόχρωμη με σαρκώδη χείλη.Τα βασικά.

Φυλής 134 1ος-Τζέσικα η γνωστή ξανθιά λεπτή με μικρό βυζί.Έχει κριτικές.

Φυλής 109 κατω-Αλίνα η σπασαρχίδω από Φώκαιας 24,Περγάμου 1 κάτω και Πιπίνου 65.Γλυκιά κοπέλα αλλά...σπασαρχίδω!

Φυλής 92 νέο-Αλέξια με το μουνί όξω να αερίζεται!.Από Φώκαιας 22.

Φυλής 92 παλαιό-Ιωάννα.Μελαγχροινή, ολίγον τι  σκουρόχρωμη, κανονικού πάχους με καλές αναλογίες σώματος.Πρωκτικό.Έχει κριτική.

Μ.Προδρόμου 16-Άννα από Φώκαιας 19, 24 και Φυλής 71 άνω.Ανακοινώθηκε και πάλι ακάποτο στα 20 ευρώ.
Ενοχλητική η ζέστη στο υπόγειο.Κλιματιστικό κλειστό.

Φυλής 71 κάτω:ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ λόγω ξιπασμένης ψωροεγωίστριας τσατσάς Έυας.

Φυλής 69 κάτω- Μπιάνκα και αυτή.Υπ'αριθμόν 2.Μελαγχροινή λεπτεπίλεπτη χαριτωμένη πιπινοειδής άβυζη κοπελίτσα.Τα βασικά.

Στα ξεπετατζίδικα Φυλής 84-86, φυσικά δεν πήγα:
Φυλής 84-86 άνω-κάτω-1ος-2ος-εντός-εκτός κι επί τ'αυτά:ΜΑΚΡΥΑ!!!
Πουλάνε ΦΟΛΕΣ!!!:
ΑΛΙΝΑ ΠΑΠΑΚΙ - ΝΤΕΛΙΑ - ΙΡΙΣ - ΣΑΜΑΝΘΑ - ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ - ΤΖΟΥΛΙΑ - ΑΝΝΑ ΠΟΛΩΝΕΖΑ - ΝΤΑΡΙΑ η ΑΠΑΤΗ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ

Φυλής 80-Ρωξάνη η γυρολόγος αθιγγανοειδής.Μ.Αλεξάνδρου 22 κάτω, Φώκαιας 22, Φυλής 59,136 κ.τ.λ.

Φώκαιας 25 ισόγειο-Αντέλα από Φυλής 69 κάτω,66 και Φώκαιας 17 άνω.Μελαγχροινή,κοντή,λίγο ευτραφής στην περιφέρεια με ακάποτο.Κλειστά κλιματιστικά!  :uglystupid:

Φώκαιας 24-Όταν βγήκε η μελαγχροινή-αφάνα λεπτή σκουρόχρωμη χαμογελαστή κοπέλα δεν αντιλήφθηκα οτι είναι η Αλέξια-Αγαθουπόλεως 54 LCD TV.Μόλις έσκασε χαμόγελο φάνηκε το κενό του εκλιπόντος κόφτη στα δόντια της!
Ο Αλβανός υπηρέτης την αποκάλεσε "Αλεξίνα".Δεν ανέφερε ακάποτο.Αν είναι όντως η Αλέξια-Λ.Καραγιάννη 35 και Αγαθουπόλεως 54 LCD TV, αδυνάτισε πέραν του δέοντος και χάλασε η εμφάνισή της.
Σταθερά τα κλιματιστικά κλειστά από το Καλοκαίρι.Ανάβει μόνο με υπόδειξη του πελάτη στο δωμάτιο.

Φυλής 66-Δεν μπήκα γιατί μάλλον θα ήταν καμιά Λάουρα εκκολαφθείσα,επανεξετασθείσα και απορριφθείσα στο Φώκαιας 17 άνω.Στα 7 λεπτά σηκώνεται-φεύγει και σ'αφήνει "στα κρύα του λουτρού".

Φυλής 54 άνω-Αδιάφορη, βαμμένη έντονα μελαγχροινή.Τα βασικά.

Διδύμου 16-Τάνια η γνωστή του οίκου.Μελαγχροινή νταρντάνα κοπέλα με παχάκια στην περιφέρεια καλυπτόμενα επιμελώς από το φόρεμα.Ακάποτο.
Διδύμου 18 κάτω-Ισαβέλα από Έλλης 3 και Αλκιβιάδου 16Α.Πρωκτικό.
Διδύμου 18 άνω-Αντριάννα είπε η υπηρέτρια.
Διδύμου 20-Φωτεινή είπε η υπηρέτρια.Προφανώς από Αλκαμένους 117.Ακάποτο και τελειωτικό.
Διδυμου 27-Κλώντια η Κλαούντια υπ'αριθμόν 2.Μελαγχροινή σκουρόχρωμη με κάπως σχιστά μάτια,κανονικού πάχους.Τίποτα το ιδιαίτερο εμφανισιακά.Δεν θυμάμαι να αναφέρθηκαν πρόσθετες υπηρεσίες.Τα κλιματιστικά κανονικά λειτουργούντα προσέφεραν ικανοποιητική δροσιά.

Χωματιανού 11 κάτω-Έλενα.Ωραίο καστανό πιπίνι.Τα βασικά.
Χωματιανού 11 άνω-Αναστασία είπε η υπηρέτρια.Προφανώς η ρωσοειδής κομ-μούνα...

Λιοσίων 73-Κλειστά άνω-κάτω.
Λιοσίων 76 άνω-Κλειστό.
Λιοσίων 76 κάτω-Δεν μπήκα γιατί όλες τις φορές που έχω πάει, ήταν μαούνες!
Λιοσίων 79 άνω-"Λίζα" πρέπει να ψιθύρισε αυτοπαρουσιαζόμενη.Λίαν παχυλή χαριτωμένη γυναίκα.Τα βασικά.Όταν βγήκε, νόμισα οτι είναι η υπηρέτρια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom