Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 235 άτομα (22 μέλη και 213 επισκέπτες)

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Αγαπητέ bakalhs,

Πατώντας το link με βγάζει στα δικά μου σχόλια.

Αυτό θέλεις να μου δείξεις, ή κάτι άλλο.

Για να ξαναδοκίμασε, παρακαλώ.

Αν και δεν έχω δεί κάποια πρόσφατη αναφορά για την Αλέξια. . . .

και μενα  :2funny: καποιο λακκο?

Επισκέπτης
Ὁ δαίμων τῆς ἠλεκτρονικῆς τὰ ἔκαμε... τῆς ΥΝΚΚ (Ὑπερόχου Νεαρᾶς Κυρίας τῶν Καταστημάτων). Έν πάσῃ περιπτώσει ἡ Άλέξια ἠξιολογήθη ὑπὸ τοῦ ὑπογράφοντος εἰς τὰς 15-01-10 .

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Έχεις βάλει "my reviews" αντί του "bakalhs reviews", οπότε όποιος μπαίνει του ανοίγουν τα δικά του.

Πάντως, εγώ θα ήθελα καμιά πιο πρόσφατη αναφορά, πριν την δοκιμάσω.

Ευχαριστώ

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Πώς ειναι εμφανισιακά? :think: :think:
Για δωσε λεπτομερειες

οκ λοιπόν ο λόγος για την πιπίνα κουκλίτσα αναστασία απογευματινή βάρδια στο χωματιανού 11β όροφος.
Ύψος όπως είπαμε γύρω στο 1.76-1.78 σχεδόν ξυπόλυτη, με χρώμα μαλλιών κοκκινοκάστανο και μέχρι τις πλάτες,
λεπτό όμορφο κορμί χωρίς λιπαρά αλλά και πολύ όμορφο βυζί 2.5-άρι με μεγάλες ρόγες, μακριά πόδια, πολύ όμορφο
πρόσωπο σχεδόν μπεμπέ με όμορφα κόκκινα χειλάκια, είναι πολύ όμορφο κορίτσι και το πολύ σημαντικό είναι οτι
παρόλο που είναι κούκλα δεν έχει καβαλημένο το καλάμι και επίσης είναι πολύ ευχάριστη και ναζιάρα στο δωμάτιο.
Βέβαια αντί να αρκείστε στην περιγραφή μου καλύτερα να κάνετε μια βόλτα από το μωρό για να δείτε με τα μάτια σας.

Συμπληρώνω για να εκφράσουμε τα σέβη μας προς τον εκλεκτό κύριο jocerx όπου η φωτογραφία που έβαλε μοιάζει με το μωράκι
με τις ακόλουθες μικροδιαφορές, η αναστασία έχει πιό στητό βυζί και με μεγάλες διακριτές ρόγες, επίσης έχει πιό κοντά μαλλάκια,
κατά τα άλλα η φωτογραφία ταιριάζει σε γενικές γραμμές, και το μωράκι παίζει 'άνετα' σε αυτήν την 'κατηγορία' ομορφιάς.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
:o :o :o :o χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

οκ λοιπόν ο λόγος για την πιπίνα κουκλίτσα αναστασία απογευματινή βάρδια στο χωματιανού 11β όροφος.
Ύψος όπως είπαμε γύρω στο 1.76-1.78 σχεδόν ξυπόλυτη, με χρώμα μαλλιών κοκκινοκάστανο και μέχρι τις πλάτες,
λεπτό όμορφο κορμί χωρίς λιπαρά αλλά και πολύ όμορφο βυζί 2.5-άρι με μεγάλες ρόγες, μακριά πόδια, πολύ όμορφο
πρόσωπο σχεδόν μπεμπέ με όμορφα κόκκινα χειλάκια, είναι πολύ όμορφο κορίτσι και το πολύ σημαντικό είναι οτι
παρόλο που είναι κούκλα δεν έχει καβαλημένο το καλάμι και επίσης είναι πολύ ευχάριστη και ναζιάρα στο δωμάτιο.
Βέβαια αντί να αρκείστε στην περιγραφή μου καλύτερα να κάνετε μια βόλτα από το μωρό για να δείτε με τα μάτια σας.

Συμπληρώνω για να εκφράσουμε τα σέβη μας προς τον εκλεκτό κύριο jocerx όπου η φωτογραφία που έβαλε μοιάζει με το μωράκι
με τις ακόλουθες μικροδιαφορές, η αναστασία έχει πιό στητό βυζί και με μεγάλες διακριτές ρόγες, επίσης έχει πιό κοντά μαλλάκια,
κατά τα άλλα η φωτογραφία ταιριάζει σε γενικές γραμμές, και το μωράκι παίζει 'άνετα' σε αυτήν την 'κατηγορία' ομορφιάς.
Την άλλη εβδομαδα, τώρα δεν εχω τη δυνατοτητα να παω.
Ορος το παρον  :bigdick:

αφου εσυ δεν πατας λιοσιων ρε :grin:
Έλα ρε αφου εγω σε ακουω. Με εχεις ψησει λεμε να παμε χωματιανου  :grin:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
professorx,τελευταια εχει αλλαξει συμπεριφορα το κατερινακι η βαριεται γιατι τη τελευταια φορα που τη πηρα ητανε ξεπετα...τη πρωτη φορα βεβαια ηταν αψογη,απο τα καλυτερα στη φυλης οντως...ρωταω γιατι μ'αρεσει πολυ σα γκομενα και κυριως στο προσωπο...
Σε μένα πάντως που τελευταία την είχα πάρει πριν 2 εβδομάδες δεν μου έδειξε οτι βαριόταν ούτε και βιαζόταν.Η αλήθεια είναι οτι δεν μιλάει πολύ,δεν παίρνει πρωτοβουλίες αλλά δέχεται υπάκουα υποδείξεις.Τώρα για θέμα βιασύνης εκείνη την μέρα που την είχα πάρει δεν είχε και καθόλου κόσμο στο σαλόνι.Δεν θέλω να σε πάρω όμως και στον λαιμό μου.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175

Από υπηρεσίες, τί παρέχει?
Κανά έξτρα παίζει?

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Χριστος κ Παναγια!!! :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΑ ΣΤΗΝ ΛΙΟΣΙΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 / 9 / 2010

* Γενικη Εικονα : Η κινηση στην Λιοσιων δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο σημερα κατα το απογευμα του Σαββατου , η μονη αξιοσημειωτη κινηση που θα μπορουσε να βρει καποιος θα ηταν στα φαναρια επι της Λεωφορου. Υπηρχαν αρκετοι χωροι για παρκαρισμα... ειδικα δε στην Βεργας και στην Τροφωνιου για οποιους συναδελφους θελησουν να πανε αποψε με το αυτοκινητο τους , τα πραγματα ηταν παρα πολυ καλα. Σχετικα με τον κοσμο μεσα στα σπιτακια... εκεινο το οποιο δυναται να παρατηρηθει απο την συγκεκριμενη τσαρκα ειναι το γεγονος οτι στα σπιτια με καλες γκομενες εμφανισιακα το σαλονι ειχε αρκετο κοσμο ενω σε κατι αλλα απομερα σπιτακια το σαλονι ηταν πραγματικα αδειο και μπουρδελιαρης εσκαγε ανα 10 λεπτα και αν. Χειροπιαστο παραδειγμα ηταν η Εξηκιου 21. Τελος η καθαριοτητα κυμαινεται ελαχιστα λιγο πιο κατω απο την Φυλης (αν οχι σε ολα) στα πιο πολλα σπιτακια.

ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΛΙΟΣΙΩΝ

1.Ξανθιπης 2 :

* Το σπιτακι αυτο ειναι σχετικα καθαρο και ευχαριστο , η τσατσα ευγενεστατη και προθυμη.

Κοπελα : Ειρηνη
Εμφανιση : Μελαχροινη με καρε μαλι , ωραιο στητο βυζακι , καλο κωλαρακι και γενικα σαν συνολο πολυ καλη παρουσια
Υφακι Κοπελας : Χαμογελαστο - Γλυκαναλατο
Επιπλεον Χαρακτηριστικα : Δουλευε περυσι στο Διδυμου 8 κατω τον Αυγουστο , προκειται για την γνωστη ελληνο"ιταλιδα"

2. Τροφωνιου 13 Κατω

* Το σπιτακι αυτο ειναι μετρια καθαρο και καπως ευχαριστο , εντονη εντυπωση δημιουργησε η μυρωδια λες και ειχε λιβανισει παπας εκει μεσα , η τσατσα σχετικα αγενης και ειρωνικη στο υφος της

Κοπελα : Σοφια
Εμφανιση : Προκειται για ενα δυνατο αλογο ως προς το γενικοτερο στυλακι μιας και ειναι ξανθια με ωραια μακρυα ποδια και γενικα πολυ ερεθιστικη , το βυζι της κανονικο και το σωματακι της πολυ καλο.
Υφακι Κοπελας: Κανονικο - αδιαφορο , γρηγορη κονσομανσιον και παλι πισω χωρις να μας αφηνει να τα δουμε ολα για πολλη ωρα.
Επιπλεον Χαρακτηριστικα: Θυμιζει λιγο απο Χριστινακι του Αγαθουπολεως 54 περυσι για οποιον γουσταρε με αυτην.

3. Τροφωνιου 11 Κατω

*Στο σπιτακι αυτο δεν υπηρχε τσατσα η τουλαχιστον δεν εμφανιστηκε , σχετικα με καθαριοτητα βλεπε και 2. ειναι παρομοια

Κοπελα : Αγνωστο
Εμφανιση : Καστανη με καρε μαλλι , ωραιο κωλαρακι ζουμερο αλλα λιγο βλαχικη φατσα
Υφακι Κοπελας : Αποφασιστικες - Καρφωτες ματιες , επιτακτικες
Επιπλεον Χαρακτηριστικα : Αν εχεις φαντασιωση με την συγχωριανη σου , θα βοηθησει

4.Λιοσιων 79 κατω

*Το σπιτακι αυτο αρκετα στενοκωλικο και καπως μιζερο , τσατσος η τσατσα δεν εμφανισθηκαν.

Κοπελα : Αγνωστο
Εμφανιση: Καρε μαλλι μελαχροινη αλλα πολυ μετρια εμφανισιακα και παχουλη - ατσουμπαλη
Υφακι Κοπελας : Υφακι Αγγελαδας , νυσταγμενη
Επιπλεον Χαρακτηριστικα: Πολυ αδεξια και κοιμισμενη κονσομανσιον στο σαλονι

5. Εξηκιου 21

* Το σπιτακι αυτο ειναι μετριο απο αποψη καθαριοτητας , τα δωματια που οπως ειδα ηταν ανοιχτα ειχαν χαμηλο φωτισμο. Ο τσατσος ψιλοβαριοτανε

Κοπελα: Αννα
Εμφανιση Κοπελας: Μελαχροινη χονδρη με κοντο μαλλι (ως το λαιμο) σπαστα - σγουρα , φορουσε κορμακι που καλυπτε σημαντικο μερος της κοιλιας.
Υφακι Κοπελας: Δυναμικο , επιτακτικο. "Θελεις να περασεις μεσα μωρο μου?"
Επιπλεον Χαρακτηριστικα:Για οσους γουσταρουν τις καπως εξτρα λαρτζ , απο προχειρες εκτιμησεις ειναι περιπου στο 1.70 80+ κιλα.

6. Χωματιανου 11 πανω:

*Σχετικα καθαρο σπιτακι , η τσατσα ηταν μαγκακι και οχι λεπτεπιλεπτη τοσο και ευγενικη αλλα αγενης σε καμια  περιπτωση

Κοπελα: Αναστασια
Εμφανιση Κοπελας: Ξανθια με μακρυ μαλακι , πολυ ωραια κοιλια με σχηματισμενους κοιλιακους και γαλαζιο ματακι , πολυ ωραια μακρυα ποδια ισως το μονο μειονεκτημα το οτι ηταν λιγο ακωλη.
Υφακι Κοπελας: Παιχνιδιαρικο - Ναζιαρικο αλλα οχι με υπερβολες
Επιπλεον Χαρακτηριστικα: Εκατσε αρκετη ωρα στο σαλονι , δεν εχει να κρυψει κατι αλλωστε ειναι κουκλαρα.

7. Χωματιανου 11 κατω:

*Σχετικα καθαρο σπιτακι αλλα λιγο παλιο , τουλαχιστον ως προς την διακοσμηση , τσατσα μια ευγενικη και εξυπηρετικη τυπισσα με κοντο κοκκινο μαλλι.

Κοπελα: Ελενα
Εμφανιση Κοπελας: Ξανθουλικο με τσαχπινικο ματακι , ωραιο σωματακι , καλο κωλαρακι , ωραιο βυζακι
Υφακι Κοπελας: Παραπονιαρικο , αλλα με ωραιο τροπο
Επιπλεον Χαρακτηριστικα: Αν θελεις να πηδας και εχεις φαντασιωση με την σεξυ συμφοιτητρια σου.

8. Αλκιβιαδου 16Α:

*Στενοκωλικο Σπιτακι το συγκεκριμενο , η τσατσα ευγενικη και εξυπηρετικη .

Κοπελα: Κατερινα
Εμφανιση Κοπελας: Μελαχροινη χονδρη-χονδρουλα με κοντο μαλλι (ως το λαιμο) σπαστα - σγουρα, φορουσε φουστιτσα που καλυπτε το μεγαλυτερο μερος.
Υφακι Κοπελας:  Αδιαφορο
Επιπλεον Χαρακτηριστικα:Για οσους γουσταρουν τις καπως εξτρα λαρτζ , απο προχειρες εκτιμησεις πρεπει να ειναι γυρω στο 1.65 70 κιλα.

9. Αδανων 2 :

*Μετριο σε καθαριοτητα σπιτακι , το οποιο αντι για σαλονι διαθετει καρεκλες. Τσατσος δεν εμφανισθηκε , ηταν πολυ μεσα στην κουζινουλα.

Κοπελα: Αγνωστο
Εμφανιση Κοπελας: Λατινα μελαμψη , με καλο προσωπακι - προστυχο και ωραιο βυζακι , ωραιο σωματακι και κωλαρακι μαζι με ποδαρες.
Υφακι Κοπελας: Λιγο απατεωνιστικο , πηγε να αρχισει τα τσαλιμια και τις μαλαγανιες για να περασω μεσα πλησιαζοντας με.
Επιπλεον Χαρακτηριστικα:Για οσους γουσταρουν τις α) Τις Λατινες , β) Τις βυζουδες

10. Κνιδου 18:

* Ισως ενα απο τα πιο καθαρα σπιτακια της περιοχης , φερνει σε στουντιο , τσατσος δεν εμφανιζεται , η γκομενα σαλοναρει μονη της.

Κοπελα: Αγνωστο
Εμφανιση Κοπελας: Καστανοξανθο καυλακι , με ωραιο βυζακι κανονικου μεγεθους αλλα στητο , και ωραια ποδαρακια.
Υφακι Κοπελας: Κανονικο , χαζοναζιαρικο (κατι μου λεει πως μεσα στο δωματιο θα κανει τα δικα της και αυτη)
Επιπλεον Χαρακτηριστικα:Για οσους γουσταρουν τις α) Τις  Καστανοξανθες , β) Τα καλοσχηματισμενα βυζακια

Σημειωση 1η : Τα σπιτακια στην Βεργας ειχαν λουκετο τα περισσοτερα , οπως για παραδειγμα το Βεργας 2 και ολα τα διπλανα του , εκτος απο το τελευταιο που ειναι πανω και ελεγχεται απο σεκιουριτι οπως αναγραφει και στην εισοδο , Λουκετο υπηρχε επισης (αν και αναμενο φωτακι) και στο Λιοσιων 137.

Σημειωση 2η : Η Αννα που δουλευει στο Χωματιανου11 κατω , δουλευει καθημερινα εκτος απο Κυριακες που εχει ρεπο στην μεταμεσονυχτια βαρδια η μια της βαρδια. Αλλα δουλευει και δευτερη την οποια δεν συγκρατησα.

ΚΑΛΕΣ ΤΣΑΡΚΕΣ!  

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
μόνος τσαρκεύεις;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Μπράβο Boldemort!

Θα αναφέρω κι εγώ κάτι που μου φάνηκε περίεργο. Συνέβη σήμερα καθώς έκανα την τσάρκα μου. Είμαι έξω από το Ιάσωνος 20 (το επάνω). Η τσατσά ήταν στην εξώπορτα. Την προσπερνάω και επάνω πετυχαίνω την εργαζόμενη μόνη. Τη βλέπω και κάνω να φύγω. Αυτή πέφτει επάνω μου και αρχίζει να με τραβάει και να με φιλάει στο λαιμό. Την απωθώ για να την κοπανήσω αλλά αυτή με τραβάει και συνεχίζει και μάλιστα με ρωτάει αν έχω κοπέλα (είχε το σκοπό της αυτή η ερώτηση). Της λέω όχι και αυτή συνεχίζει... Φεύγω και είμαι στην πόρτα στου σαλονιού και αυτή γελάει και μου λέει ότι με έχει σημαδέψει στο λαιμό. Όταν τελικά βρήκα σπίτι και κατέθεσα κοιτάχτηκα στο καθρέφτη και όντως στο λαιμό είχα ένα έντονο κόκκινο σημάδι.
Τι να πει κανείς...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπράβο Boldemort!

Θα αναφέρω κι εγώ κάτι που μου φάνηκε περίεργο. Συνέβει σήμερα καθώς έκανα την τσάρκα μου. Είμαι έξω από το Ιάσωνος 20 (το επάνω). Η τσατσά ήταν στην εξώπορτα. Την προσπερνάω και επάνω πετυχαίνω την εργαζόμενη μόνη. Τη βλέπω και κάνω να φύγω. Αυτή πέφτει επάνω μου και αρχίζει να με τραβάει και να με φιλάει στο λαιμό. Την αποθώ για να την κοπανήσω αλλά αυτή με τραβάει και συναχίζει και μάλιστα με ρωτάει αν έχω κοπέλα (είχε το σκοπό της αυτή η ερώτηση). Της λέω όχι και αυτή συνεχίζει... Φεύγω και είμαι στην πόρτα στου σαλονιού και αυτή γελάει και μου λέει ότι με έχει σημαδέψει στο λαιμό. Όταν τελικά βρήκα σπίτι και κατέθεσα κοιτάχτηκα στο καθρέφτη και όντως στο λαιμό είχα ένα έντονο κόκκινο σημάδι.
Τι να πει κανείς...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  τυπε και αυτη που λεω στην ενημερωση μου απο Αδανων 2 ερχοταν καταπανω μου... μεχρι που εφυγα... γενικα σε αρκετα σπιτια οι τσατσαδες "παρακαλανε" εχουν πεσει αρκετες αναδουλειες τωρα τελευταια φαινεται.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Ε όχι να μας σημαδεύουν και το λαιμό! Τι τεχνική μάρκετινγκ είναι αυτή , εγώ δεν την καταλαβαίνω  :huh: Μάλλον την πλάκα της ήθελε να κάνει. Τέλος πάντων , στα κορίτσια τα παραβλέπω αυτά  :rolleyes:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
σημερα απογευμα (κατα τις 5 και) με ''σεφτε΄΄ σε ενα σουπερ καυλετο στο 61 κατω,με μαλλια μαυρα μακρια κ στυλ αφανα,με ξανθες ανταυγειες κ σωμα μοντελε,απο φατσα σε Βραζιλιανικο εφερνε αλλα ειναι απο Βουλγαρια,ονομα Αλεξια,παροτι νωρις ηταν ψιλοκοκκαλο η δνις αλλα απο το αδειο σαλονι με χαμογελο κ στο δωματιο με ορεξουλες :pipa1: :tits: :humpleg: το καυλετο,φορουσε ενα λεοπαρδαλε ολοσωμο που εβγαλε μετα,πρωτη μερα εκει μου ειπε.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
akis 30,εκανες μαλακια,εγω της ειπα οτι εχω γυναικα και με δαγκωσε ελαφρα στη ρογα,χα χα...αντριαννα τη λενε,μεγαλη φαση,και ειναι και καλη εμφανισιακα,η μαλλον αρκετα προκλητικη πιο σωστα...εκει ειναι ενας γκριζομαλλης τσατσος ο οποιος δε βγαινει ποτε...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom