Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 165 άτομα (8 μέλη και 157 επισκέπτες)

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
ελλης 3 πρωινά : Κατερίνα η Κρητικιά - ακά πρω κλπ με 25 ευρώ
Καλύμνου χθες 8-9-2010 : Χοντρή Βουλγάρα με πολύ κοντό μαύρο μαλλί, μαυρη κομπιναιζον και παντοφλες ισιες με πολυ χοντρους πατους από φελλό. - 25 ευρώ
οταν λες χοντρη ποσο , ηλικια ? και σερβις?? φατσα λεει τιποτις

colorcli

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
10
οταν λες χοντρη ποσο , ηλικια ? και σερβις?? φατσα λεει τιποτις

Αρκετά στρουμπουλή σωματότυπος μήλου - με κοιλιά, δεν είναι και ατσούμπαλος τόφαλος, αν κατέβει από τις πλατφόρμες την κόβω 1.60, γύρω στα 35, φάτσα ψιλοέκφυλη βουλγάρας καθαρίστριας. Α, είναι στο Καλύμνου 48,
υπηρεσίες δε θυμάμαι, πιθανώς ακά, δεν δοκίμασα γιατί γενικώς σ'αυτό το ρδέλο δεν μερνάω και σούπερ, σε αντίθεση με την Κατερίνα που έχει την κωλαρα και αμα την βρεις στις καλές της περνάς καλά, και γενικά το Ελλης για μιλφ είναι καλό.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Ρε παιδια το Καλύμνου είναι ο ορισμός της μπίχλας! Κάνουν πάρτυ τα μικρόβια.. τουλάχιστον αυτήν την εντύπωση μου άφησε εμένα η υπόγα ετούτη...

colorcli

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
10
Πρωινή απεγνωσμένη έξοδος την Τετάρτη 8/9

Αλκαμένους 117 η Τζούλια, μικρό σε ηλικία μιλφ που δείχνει μεγαλύτερο λόγω όγκου με χειλάρες, βυζιά, πιασίματα, μεγάλο σουτιέν και πολύ στενό μικροσκοπικό βρακάκι, με τα πάχια έξω. Δεν έχω καλές εμπειρίες από τον οίκο και έφυγα,
Διδυμου 16 η Μαριάννα, μιλφ με κοντα καστανοξανθα μαλλια και μεγαλούτσικα βυζιά μέσα σε εμπριμέ κομπιναιζόν, υπομονετική και δεκτική αλλά δεν ήθελα κατι τέτοιο σήμερα.
Αλκιβιάδου 16 Γ η Σόνια. Μικρό πλαστικό βυζί σαν πορτοκάλια σε άσπλη εφαρμοστή μακρυμάνικη μπλούζα, με άσπρο στριγκάκι. μικροσκοπική λεπτή μιλφ. εντυπωσιακή παρουσία, προφορά για γκέλια, μέτρια στο δωμάτιο.
Αλκιβιάδου 16 Β Νεαρή μιλφ, Μετριο ύψος χοντρόυλικο με κομπιναιζόν και αθώο άβγαλτο αλλά και αδιάφορο ύφος, καστανόξανθο καρέ φουντωτό μαλλί από το κομμωτήριο, σαν ελληνίδα γειτόνισσα, είπα να περάσω αλλά φοβήθηκα, ήθελα κάτι πιο έντονο.
Αλκιβιάδου 16 Α Η εντυπωσιακή Νταιάνα με χαμό στο Σαλόνι και τα δωμάτια, απεχώρησα.
Βέργας 2 στις 12 δεν ήταν εκεί, ο τσάτσος την περίμενε από τις 9.00 μια μελαχροινή μόνιμη εκεί μου είπε.
Βέργας 6 πάνω Αντζελα η ρωσίδα με μαύρο φόρεμα, ασύμμετρο κάτω, στενό σαγόνι και δόντια που προεξέχουν, έκφυλο πρόσωπο, μεγάλο κώλο, μιλφ που δοκιμάσθηκε παλαιότερα, καλό αλλά όχι αξέχαστο.
Βέργας 6 κάτω Αλίκη ρωσίδα γκιλφ με μαύρες δικτυωτές κάλτσες, έκφυλο πρόσωπο φαρδύ κώλο, μιλφ που δοκιμάσθηκε παλαιότερα, καλό αλλά όχι αξέχαστο.
Αγκύρας 12Β. Αννα; Πολύ Ψιλό λεπτό μιλφ με φαρδουλό κώλο, φορούσε μπικίνι, ατσούμπαλη στις κινήσεις και σχετικά ανέκφραστη, σαν Δημόσια Υπάλληλος Γραμματέας λίγο πριν την σύνταξη, αν φορούσε κάτι παραπάνω θα ήταν για άγρια πιτσιλίσματα. Πρέπει να δοκιμασθεί κάποια στιγμή.
Αχαρνών 104Α δεν ανοίγανε
Αχαρνών 106 στούντιο με 30 ευρώ η Καρμεν λεπτή μαυρομαλλα νεαρή ρωσιδα, με σοβαρό βαριεστημενο υφάκι, με κοκκινο διαφανες κορμακι, κοκκινο στριγκ, τατου τριμπαλ στη μέση πίσω, με μαυρες δικτυωτές καλτσες ψιλοτακουνες διαφανεις πουτανοπαντοφλες, δοκιμασθηκε παλαιότερα, περιορισμενη συμμετοχή χωρις πρωτοβουλίες αξίζει μόνο για το οπτικό σύνολο.
Δροσοπούλου 98 Η Μαργαρίτα έλειπε - Κλειστό
Καλλιφρονά 12 30 ευρώ Αννα μαυρισμένη τρανς, με φαρδύ κόλο και καλό σφικτό πλαστικό βυζί. Ανύπαρκτες υπηρεσίες, ζητά παραπάνω λεφτά στο δωμάτιο, προσπαθεί με λίγα χάδια και αγρια πίπα να τελειώσεις, μη αποδώ, μη αποκεί. Με +20 την πήρα από κώλο, φώναζε γελοία, "ααααχ με γαμάς στον κώλο ανώμαλε" και κάτι τέτοιες μαλακίες, ξενέρωσα δεν έχυσα, πεταγμένα 50 ευρώ.
Τροφωνίου 13 πάνω η Μπέτυ. Μεγαλούτσικα βυζιά με κοιλίτσα και πολύ μικρό κώλο. Βγήκε με μπικίνι, απεχώρησα.
Τροφωνίου 11 πάνω. Η Αγάπη που μόλις επέστρεψε από την πατρίδα της. Ξανθιά μιλφ σα δασκάλα, με μάυρο - ασημί ριγέ κορμάκι για την κοιλάρα της και τα βυζάκια της, μεγάλο μαύρο δαντελωτό βρακί, μαύρες δικτυωτές καλτσες, ασημένια ψιλοτάκουνα πλατφορμε πουτανιζέ πέδιλα και μαύρη μακριά διαφανή ριχτή ζακέτα - κάπα. Η τελεια υποδοχή της ώριμης έκφυλης δασκάλας στον ανυποψίαστο επισκέπτη. Μετά το σχετικό καθάρισμα με μωρομάντηλα, της έκανα λίγο μασάζ, μετά ακά πίπα, και ιεραποστολικά κολλητά, δεν επιθυμεί άγριες παλινδρομήσεις και μάλλον αποφεύγει το σφυροκόπημα από πίσω, μου λέει "κοίτα το στενό μουνάκι μου πως το έκανες" και πραγματικά αν και δεν είναι πολύ στενή, είχε καταμουσκέψει και με θέα τις βυζάρες που πιπίλιζα (απαγορεύει το δαγκωμα) και τα αθώα γαλανά μάτια της γαμιόλας παρέδωσα ευτυχισμένος, μετά από την φώλα και τόσο περπάτημα.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Μεγάλε φοβερή ενημέρωση! Εύγε
Ελπίζω να παραδειγματιστούν κάποιοι που μόνο με τα προβληματάκια τους θέλουνε να ασχολούμαστε.

colorcli

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
10
Τσοκ μερσί μεσσιέ.
Αν βρίσκουμε λίγο χρόνο πρέπει να ενημερώνουμε.

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πρωινή απεγνωσμένη έξοδος

.... και τα αθώα γαλανά μάτια της γαμιόλας παρέδωσα ευτυχισμένος, μετά από την φώλα και τόσο περπάτημα.

Μεγάλε, υποκλίνομαι.

Ότι και να πω, είναι λίγο.

Εσύ έχεις μέλλον, ΟΠΟΥ και αν γράψεις.
Είτε σε περιγραφές δεξιώσεων στο "ΧΑΪ", είτε σε περιγραφές ενδυμασιών στην ESPRESSO, είτε σε αστυνομικό ρεπορτάζ τύπου Πάνος Σόμπολος, είτε πολεμικός ανταποκριτής στο Αφγανιστάν, είτε με το National Geographic στην Ανταρκτική, παντού το ταλέντο σου θα θριαμβεύσει.

Απορώ πως δε σε φώναξαν στο γάμο του Κοκού στις Σπέτσες να στέλνεις από εκεί ανταποκρίσεις στο STAR για τα διεθνή ξέκωλα που κυκλοφορούσαν εκεί.

ΔΕΝ κάνω πλάκα, ΕΥΓΕ!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

...μαυρισμένη τρανς, με φαρδύ κόλο και καλό σφικτό πλαστικό βυζί. Ανύπαρκτες υπηρεσίες, ζητά παραπάνω λεφτά στο δωμάτιο, προσπαθεί με λίγα χάδια και αγρια πίπα να τελειώσεις, μη αποδώ, μη αποκεί. Με +20 την πήρα από κώλο, φώναζε γελοία, "ααααχ με γαμάς στον κώλο ανώμαλε" και κάτι τέτοιες μαλακίες, ξενέρωσα δεν έχυσα, πεταγμένα 50 ευρώ.
...
κλπ κλπ

Τα συγχαρητήριά μου κύριε!
Από τις πιο γλαφυρές ενημερώσεις!
Κάπως σαν τον Κοντορεβυθούλη...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Αλκαμένους 117 η Τζούλια, μικρό σε ηλικία μιλφ που δείχνει μεγαλύτερο λόγω όγκου με χειλάρες, βυζιά, πιασίματα, μεγάλο ...
με θέα τις βυζάρες που πιπίλιζα (απαγορεύει το δαγκωμα) και τα αθώα γαλανά μάτια της γαμιόλας παρέδωσα ευτυχισμένος, μετά από την φώλα και τόσο περπάτημα.

:thumbsup:

Ευχαριστούμε συνάδελφε colorcli για την ενημέρωση!

Καλή συνέχεια  :)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Ποσο μικρη ειναι η Τζουλια δλδ?

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Ασταδιαλα. Και εγώ έγραψα ενημέρωση χθες... ούτε ένα εύσημο.
Δε σεβαστήκατε ούτε καν τα άσπρα γένια του sarouman! Ολα τα μπράβο στο μικρό... με 5 μηνυματάκια σας πήρε τα μυαλά... Μα καλα ο Ρουβάς είναι?
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

milf-fan

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Κριτικές
28
Like
0
Πόντοι
11

...

παρέδωσα ευτυχισμένος, μετά από την φώλα και τόσο περπάτημα.

Εύγε νέε για το ρεπορτάζ!
Εύγε και για την ανακούφιση του τέλους!
Εύγε!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καποιος παιζει με τους κλωνους εδω.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ασταδιαλα. Και εγώ έγραψα ενημέρωση χθες... ούτε ένα εύσημο.
[size=12pt]Δε σεβαστήκατε ούτε καν τα άσπρα γένια του sarouman! Ολα τα μπράβο στο μικρό... με 5 μηνυματάκια σας πήρε τα μυαλά... Μα καλα ο Ρουβάς είναι? [/size]
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
:thumbsup:
Και για την ενημέρωση (σου) που δεν την διάβασα γιατί όπως συμβαίνει συνήθως διαβάζουμε τα τελευταία (ή μάλλον την τελευταία σελίδα)

Επισκέπτης
Aλκαμένους 117 η Τζούλια, μικρό σε ηλικία μιλφ που δείχνει μεγαλύτερο λόγω όγκου με χειλάρες, βυζιά, πιασίματα, μεγάλο σουτιέν και πολύ στενό μικροσκοπικό βρακάκι, με τα πάχια έξω. Δεν έχω καλές εμπειρίες από τον οίκο και έφυγα,..
Tα παιχνιδίσματα των αντανακλάσεων του λιγοστού φωτός στους καθρέπτες του σκοτεινού παραπετάσματος-Aλκαμένους 117, ξεγελούν.
Η Τζούλια εντάσσεται (επειγόντως) στα προγράμματα διά βίου μάθησης και κατάρτισης για μεσήλικες και πλέον.

Ο αφηγηματικός και εύστοχα περιγραφικός τρόπος γραφής του colorcli είναι αξιοσημείωτος.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πριν απο λιγο σε μια αθηνα γεματη αυτοκινητα, μπατσους,κλουβες,κυνηγητο κ.λ.π.
ας πουμε τι αλλο ειδαμε λοιπον,αν και πιστευω οτι λιγους τους νοιαζει το θεμα πλεον,αντε για αυτο το 10% και μονο...και μη μου πειτε οχι,οι κριτικες ειναι 9 call-girls,1 μπουρδελο...

-κολοκυνθους 63 το αριστερο,ενα ξανθο μπαζο,15 και πρωκτικο
-αχιλλεως 51,γιαννα ειπε ο φρεντυ μερκιουρι,απο προσωπο ο.κ,αλλα απο σωμα...20 και πρωκτικο
εδω την εκανα γιατι εκλειναν το ενα πισω απο τ'αλλο και ειχα τους μπατσους σε αποσταση αναπνοης....ετσι, πηγα φυλης και πιο συγκεκριμενα (εκει ηταν ολα ανοιχτα)...

-πιπινου 65,ανκα,ωραιο σωμα,ξανθια,αλλα...ασχημοφατσα δυστυχως...20 το απλο ειπε,οχι εξτρα...
-καλυμνου 36,νανα η γνωστη...ειναι ξανθια οχι με μαυρο μαλλι οπως τη θυμομουν,αλλα η φωνουλα ιδια χαρακτηριστικη στρουμφιτα...25 το πακετο...

επιστροφη στο μεταξι...
-ιασωνος 37,η δημητρα,εμφανισιακα η απολυτη εικονα που εχω για τη πουτανα στο μυαλο μου...
-ιασωνος 20 το αριστερο,ενα πολυ μετριο εμφανισιακα μελαχροινο με περιττα κιλα,ειχα βγει εξω και ψαρευε πελατες...
-ιασωνος 20 το μεσαιο,αντριαννα,ενα κοντουλι μελαχροινο αδυνατο με ωραιο στηθος,πολυ ναζιαρικο...στην υποδοχη,μου λεει...εχεις ωραια ματια και μου τραβαει μια δαγκωματια στη ρωγα,εχεις γυναικα με ρωταει,και αρχιζει να κοιταει τα χερια μου...ναι της λεω και φευγω...15 ευρω,στα υποψην...
-ιασωνος 20 το δεξι,η ελενη,παντα ομορφη και σεξυ...ψηλη μελαχροινη με τατου στη μεση και ωραιο στηθος...
-ιασωνος 27,η αννουλα,αδυνατο πολυ ομορφο πιπινι...15 το απλο
-ιασωνος 19 κατω,ενα μελαχροινο αδυνατο με ισιο μαυρο μακρυ μαλλι,καλο φαινεται σιγουρα...
-ιασωνος 19 πανω,μια ψηλη ατσουμπαλη ξανθια...εδω ειχε περασει ενας κινεζος και περιμενε ντυμενος να του'ρθει η κοπελα κοβωντας βολτες στο σαλονι,μορφη λεμε,μπηκανε μαζι στο δωματιο τελικα...
-κολοκυνθους 38 κατω,η ιωαννα,αρχιζει να μ'αρεσει επικινδυνα αυτο το πιπινι,χορταστικο σωμα και ο.κ προσωπο...20 το φουλ...στα υποψην...
-κολοκυνθους 38 πανω,ενα απεριγραπτο...σκελετος...εφυγα τρεχοντας...απολυτε το εχεις δει αυτο? πρεπει...
τελικα εγω εκανα τη μαλακια και περασα στο ιασωνος 30 κατω...αντζελα,γυρω στα 35,ωραιο σωμα,3αρι στηθος και εκφυλο προσωπο,μελαχροινη,την ειχα μπανισει απο παλιοτερα...
λοιπον,τιποτα δεν εκανε σωστα αυτη...
-σταση αμυνας και σε αποσταση για να μη της πιασω το στηθος
-περασμα προφυλακτικου σε πεσμενο πεος
-μια σταση μονο,πισωκολλητο,μπρος-πισω,ιδια γευση,καμια αισθηση...βαρεθηκα,της ειπα να μου τον παιξει (ααα...αυτο το εκανε καλα,χα χα)...
-συμπερασμα,πεταμενα 15 ευρω...προς αποφυγη...

μετα πηγα να περασω απεναντι στα αλλα της αχιλλεως αλλα ειχε μπατσους και ειχαν στριμωξει κοσμο στην αχιλλεως και εριχναν στο ψαχνο,ετσι η βραδυα ελαβε τελος...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Συγκλονιστικο ρεπορταζ χαρντκορα.
Άξιος  :rockon: :rockon: :rockon:

Κριμα που δεν εκλεισε με δυνατη καταθεση η τσαρκα σου.
Τί ακριβως γινοταν στην Αχιλλεως? Ριχνανε στο ψαχνο οι μπατσοι? Δηλαδη κυνηγουσαν και περαστικους οι καριοληδες?  :huh:

Υγ. Μακρια απο τη Γιανοραννια στο κολοκυνθους 38. Ωραία βυζια, καλο σωμα, αλλά απο τα άλλα γάματα...
Παλια που την ειχα παρει ηταν επιπλο του κερατά, αλλά ηταν ψαρωμενη και εκανε οτι της ζηταγες αδιαμαρτυρητα.
Τωρα, προσφατα εψαχνα γκωλαθρα και εφαγα μεγαλη φωλα, εχει κουτοπονηρεψει κιολας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
επιστροφη στο μεταξι...

Επιστροφη στη φυση.

@Ακορεστε και στη Λιοσιων προχθες ειχε κλουβα ετοιμη... αλλα με ειδαν και εφυγαν

Στο βασιλειο μου κανεις δεν κανει μαγκιες ,  :s&m_2:

Προσεχως -ισως αυριο- Τα πρωινα νεα απο την Λιοσιων , αναμενετε  :rockon: :rockon: :rockon:

Μαζι σας στον παλμο των πουτανοτων (πουτανες + γεγονοτα = πουτανογεγονοτα = πουτανοτα)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Συγκλονιστικο ρεπορταζ χαρντκορα.
Άξιος  :rockon: :rockon: :rockon:

Κριμα που δεν εκλεισε με δυνατη καταθεση η τσαρκα σου.
Τί ακριβως γινοταν στην Αχιλλεως? Ριχνανε στο ψαχνο οι μπατσοι? Δηλαδη κυνηγουσαν και περαστικους οι καριοληδες?  :huh:

Υγ. Μακρια απο τη Γιανοραννια στο κολοκυνθους 38. Ωραία βυζια, καλο σωμα, αλλά απο τα άλλα γάματα...
Παλια που την ειχα παρει ηταν επιπλο του κερατά, αλλά ηταν ψαρωμενη και εκανε οτι της ζηταγες αδιαμαρτυρητα.
Τωρα, προσφατα εψαχνα γκωλαθρα και εφαγα μεγαλη φωλα, εχει κουτοπονηρεψει κιολας.
ρε υπαρχει εστω και μια που να μην εχεις παρει :think:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom