Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 135 άτομα (11 μέλη και 124 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
...ντάκσει μωρέ ενα όλιγον τι φουσκωμένο πιπίνι :grin: Πως το πάθες αυτό ρε τύπε?Ξεκίνησες για τσάρκα χωρίς το βασικό?
Ελπίζω να μη το παθαίνεις τωρά τελευταία αυτό ε?? :grin: Αφου.....ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ :grin:

Τυπε με στεναχωρεις δεν με προσεχεις! Ειπα αρχικα στην ενημερωση μου πως η τσαρκα ηταν εκτακτη!  :grin: Ειχα παει για κατι δουλειες κατω στην Πλακα και μιας και ξεμπερδεψα νωρις , ειπα να περασω μια τσαρκουλα!

Ξεκινησα το πρωι απο το σπιτι μου με 25 ευρω , εβαλα τα 10 βενζινη με τα αλλα 5 γαμο-εφαγα εκει κατι τυροπιτες κατι χυμους κατι μπινελικια τετοια... που λεφτα για γαμησι μετα , οποτε λεω βολεψου εστω και με ενα οφθαλμολουτρο απο το τιποτα  :grin:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Τυπε με στεναχωρεις δεν με προσεχεις! Ειπα αρχικα στην ενημερωση μου πως η τσαρκα ηταν εκτακτη!  :grin: Ειχα παει για κατι δουλειες κατω στην Πλακα και μιας και ξεμπερδεψα νωρις , ειπα να περασω μια τσαρκουλα!

Ξεκινησα το πρωι απο το σπιτι μου με 25 ευρω , εβαλα τα 10 βενζινη με τα αλλα 5 γαμο-εφαγα εκει κατι τυροπιτες κατι χυμους κατι μπινελικια τετοια... που λεφτα για γαμησι μετα , οποτε λεω βολεψου εστω και με ενα οφθαλμολουτρο απο το τιποτα  :grin:
Ρε παίχτη αν και θυσίασες το ιερό 20άρικο του πήδου για ποταπές λεπτομέρειες :grin: τουλάχιστον σκέφτηκες τις κατεπείγουσες ανάγκες  της αξιότιμης μπουρδελοκοινότητας για άμεση ενημέρωση.Είσαι ένας αλτρουιστής μπουρδελιάρηςςςςςςςς :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε με στεναχωρεις δεν με προσεχεις! Ειπα αρχικα στην ενημερωση μου πως η τσαρκα ηταν εκτακτη!  :grin: Ειχα παει για κατι δουλειες κατω στην Πλακα και μιας και ξεμπερδεψα νωρις , ειπα να περασω μια τσαρκουλα!

καλα ρε τυπε πως την πατησες ετσι? :2funny:
γιατι δεν πηρες πιο πολλα λεφτα μαζι σου?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ρε παίχτη αν και θυσίασες το ιερό 20άρικο του πήδου για ποταπές λεπτομέρειες :grin: τουλάχιστον σκέφτηκες τις κατεπείγουσες ανάγκες  της αξιότιμης μπουρδελοκοινότητας για άμεση ενημέρωση.Είσαι ένας αλτρουιστής μπουρδελιάρηςςςςςςςς :rockon:

Ρε αν δεν εβαζα βενζινη στο αμαξι θα με αφηνε , και δεν θα ειχαμε ουτε και την ενημερωση  :grin:

Επισης δεν γινοταν να μην φαω ρε , νηστικα αρκουδια δεν πηδανε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
καλα ρε τυπε πως την πατησες ετσι? :2funny:
γιατι δεν πηρες πιο πολλα λεφτα μαζι σου?

Ηταν εκτακτο  :grin: Ελα μωρεεεε τωρα , εκει ειναι δεν φευγουν . Θα κανω πανηγυρικη καταθεση πριν μπουμε στον Οκτωβρη

Σημερα εκανα την τακτικη που ειχε κανει και ο απολυτος κανεις μια καλη τσαρκα και μετα χειρογλυκανη σπιτι οντας και απενταρος  :2funny: :2funny: :2funny:

χαχχα σωστος???

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρε αν δεν εβαζα βενζινη στο αμαξι θα με αφηνε , και δεν θα ειχαμε ουτε και την ενημερωση  :grin:

Επισης δεν γινοταν να μην φαω ρε , νηστικα αρκουδια δεν πηδανε
τυπε και με 10 ευρω κανεις δουλεια στο μεταξι :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ηταν εκτακτο  :grin: Ελα μωρεεεε τωρα , εκει ειναι δεν φευγουν . Θα κανω πανηγυρικη καταθεση πριν μπουμε στον Οκτωβρη

Σημερα εκανα την τακτικη "απολυτο αρσενικο" κανεις μια καλη τσαρκα και μετα χειρογλυκανη σπιτι οντας και απενταρος  :2funny: :2funny: :2funny:

χαχχα σωστος???
και σωστος και οικονομικος τυπε :rockon:

Επισκέπτης
Ηταν εκτακτο  :grin: Ελα μωρεεεε τωρα , εκει ειναι δεν φευγουν . Θα κανω πανηγυρικη καταθεση πριν μπουμε στον Οκτωβρη

Σημερα εκανα την τακτικη που ειχε κανει και ο απολυτος κανεις μια καλη τσαρκα και μετα χειρογλυκανη σπιτι οντας και απενταρος  :2funny: :2funny: :2funny:

χαχχα σωστος???
τραβα αλλη μια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τυπε και με 10 ευρω κανεις δουλεια στο μεταξι :2funny: :2funny:

Το περιμενα!  :grin: Λεω η απολυτος η ακορεστος θα μου την πουνε στο ετσι  :2funny: :2funny: Τυποι δεν εχω παει ακομα μεταξι

το σκεφτομαι.... αλλα με 10 ευρω ρε? τι υπηρεσιες θα παρεις.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το περιμενα!  :grin: Λεω η απολυτος η ακορεστος θα μου την πουνε στο ετσι  :2funny: :2funny: Τυποι δεν εχω παει ακομα μεταξι

το σκεφτομαι.... αλλα με 10 ευρω ρε? τι υπηρεσιες θα παρεις.
τις καλυτερες τυπε
με αυτο το μεγαλο ποσον θα βρεις στοργη στην αγκαλια η μιας μαυρης γαζελας η ενος φρικοπουρου
το ονειρο του καθε μπουρδελιαρη δηλαδη :2funny:
ο γιασου ειναι ειδικος να σου πει τι παιζει σε τετοιες τιμες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τις καλυτερες τυπε
με αυτο το μεγαλο ποσον θα βρεις στοργη στην αγκαλια η μιας μαυρης γαζελας η ενος φρικοπουρου

Δεν μ αρεσουν και τοσο οι μαυρες τυπε , αν και ψηνομαι να δοκιμασω ετσι για την αρρωστια.  :rockon: :rockon: :rockon:

Τελοςπαντων , στο μεταξι εχω ακουσει για πρεζακια να βαρανε ενεσεις κοντα εκει και δεν τα γουσταρω καθολου αυτα να τα βλεπω ξενερωνω τυποι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τελοςπαντων , στο μεταξι εχω ακουσει για πρεζακια να βαρανε ενεσεις κοντα εκει και δεν τα γουσταρω καθολου αυτα να τα βλεπω ξενερωνω τυποι.
τυπε μην φοβασε
δεν θα μοιραστουν την δοση τους μαζι σου :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.780
Πόντοι
6.035
τις καλυτερες τυπε
καλυτερα :think: πσρα :knockinb: του δεκαρικου :grin:
οπου ακουω δεκα δεν καθομαι ουτε να δω την κοπελα :2funny: εχω καταλαβει απο την τιμη πως θα ειναι :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Επίσης να ενημερώσουμε ότι στο Μεταξουργείο οι πρεζάκηδες καθώς και οι Πακιστανοί δεν κυκλοφορούν μετά τις 22.00' (και ακόμη καλύτερα μετά τις 00.00΄)

Άν και σε λίγο χρόνο δεν θα υπάρχουν αλλοδαποί στην Ελλάδα...

Ίσως, όμως, να υπάρχουν περισσότεροι πρεζάκηδες...  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom