Σημερινη ενημερωση απο τα ευαγη ιδρυματα και εχουμε:
Στο Αλκιβιαδου 16Α πηρα την Ντιανα φιλοτιμο βουλγαρικο milf πολυ εξυπηρετικη μεσα την επισκεπτομαι συχνα και την προτεινω.
Στο σπιτι του Δρακουλα βγηκε κοπελα ολογυμνη στο σαλονι με tatoo και πιασιματα.Αυτο που με ξενερωσε ομως ηταν οταν η τσατσα μου ειπε 20 euro τα 10 λεπτα!!Το δευτερο ξεκαρφωμα ηταν οταν σε ερωτηση μου αν η κοπελα προσφερει ελευθερο στοματικο μου ειπε ναι με +20 ευρω.Ετσι δεν περασα γιατι για πραγματα αυτονοητα δεν δεχομαι να πληρωσω επιπλεον χρηματα.
Διδυμου υπογειο ηταν η Τζουλια με full προγραμμα και με 25 πρωκτικο.
Διδυμου 16 η Μαριαννα τιποτα το ιδιαιτερο.
Φυλης 40 ηταν η Νικολεττα καλο μουνακι με full αλλα μεσα η απολυτη ξενερα και απατη.Ψευτικο τσιμπουκι και δεν αφηνει ελευθερα πιασιματα.Μακρυα και αλαργα.
Φυλης 54 επανω μια πολυ μουναρα 30αρα ξανθια με εντονο βαψιμο και ομορφο σιλικονε στηθος.Προσφερει 69 και κανονικο προγραμμα στο τσακ ημουν να μπω αλλα δεν μπηκα.
Στο Φυλης 61 η γνωστη παχουλη μελαχροινη με full προγραμμα δεν θα την αλλαξουν επιτελους αυτη μηπως δουμε και κατι καλυτερο?
Στο Φωκαιας 17 οροφος μια συμαθητικη κοπελιτσα με μακρυα μαλλια και κανονικο προγραμμα κατι σαν κοπελα της διπλανης πορτασ μου εβγαλε.
Στο
Φωκαιας 22 πανω μια συμπαθητικη κοπελα καινουρια μελαχροινη με μαυρα εσωρουχα .Στο 22 κατω η Αννα η γωωστη ξανθια της αλυσιδας.
Στο Φυλης 27 επαιζε η μαριαννα που δουλευει και αυτη τωρα τελευταια εκει.
Στο Φυλης 24 λαβυρινθος το γνωστο μελαχροινο μελανουρακι με τσαλιμια στο σαλονι με κανικο ομως προγραμμα και 69 με παρακαλουσε να περασω.Κριμα που δεν περασα ο μαλακας γιατι αργοτερα εφαγα μεγαλη ηττα και φολα.
Στο φυλης βαπορι ηταν ενα ομορφο τσιγγανακι με πολυ ωραια μαλλια σαν αφανα ενα πραγμα ομως μια πληγη που ειχε στο χερι της με απετρεψε στο να μπω να την δοκιμασω.Φυλης 92 η γνωστη ξανθια αλβανιδα με FULL προγραμμα
Μονης προδρομου η χαριτωμενη κοπελιτσα απο Φυλης 61 παλια με το χαμηλο κωλαρακι με ελευθερο στοματικο.
Φυλης 92 το καινουριο αριστερα το φωτακι αναμμενο αλλα η πορτα κλειδωμενη.
Επειτα κατεβηκα
Μεταξουργειο τι το ηθελα ο μαλακας :'(.
Κωλοκυνθους 38 κατω ηταν μια νεαρη αφρατη κοπελιτσα με full και τελειωτικο.Στο επανω ηταν ενα μπαζο με κοκκινα εσωρουχα καινουριο με full προγραμμα μεγαλοκοπελα και τιποτα το ιδιαιτερο.
Μαραθωνος στο υπογειο ηταν η ελενη γνωστη και απο κεραμικου 15 με ελευθερο στοματικο η οποια μεσα στο δωματιο ειναι αρκετα ψυχρη και δεν την συνιστω.
Και Μαραθωνος στο ισογειο με τισ σκαλες εκανα την μαλακια και περασα σε μια κοπελα με full προγραμμα που να με ειχε παρει ο διαολος.H κοπελα τριανταρα και απο κοντα που την ειδα ηταν πολυ ασχημη και φαφουτα.Ρουμανα δεν ηξερε καθολου ελληνικα.Εχω παρει και ομορφες φαφουτες δεν λεω αλλα τουτη παιδια δεν μου αρεσε καθολου.Αφου πηρα ελευθερο στοματικο και την ανεβασα πανω μου γυρισε σε σταση οθωμανικου να μου δωσει το κουλουρι της και το τελειωτικο χτυπημα ηρθε οταν διαπιστωσα οτι στο κωλομερι της ηταν τιγκα στα κοκκινα σπυρακια.Την ειχα πατησει σαν μαλακας.Να τονισω για τους ενδιαφερομενουσ οτι στον ιδιο οικο ειχα παει και με αλλη μια με σπυρακια.Τυχαιο δεν νομιζω.Τελος παντων αφου την σοδομισα ξενερωμενος αρχισε να μου πεφτει εβγαλα το προφυλακτικο την γυρισα αναποδα και βλεποντας το ασχημο προσωπο της τελειωσα πανω της.Ετσι εντελως ψυχρα και μηχανιστικα χωρις να σκεφτομαι τιποτα αλλο.Ντυθηκα και αποχωρησα αισθανομενος νικημενος ελεεινος και ποταπος που επετρεψα στον ευατο μου μια τετοια συνουσια.
Πριν βιαστουν καποιοι να με χαρακτηρισουν σαν μυγιαγγιχτο να τονισω οτιο και αλλεςφορεςπολλες εχω συνουσιαστει σε τετοια μαγαζια αλλα το σημερινο ηταν πραγματι τραγικο.
Ο πραγματικος μπουρδελιαρης στην πορεια της ζωης του θα περασει και τετοιες ηττες δεν πειραζει.Το τελικο αποκορυφωμα της ατυχιας μου ηταν οταν στο δρομο με βρηκε και η δυνατη βροχη και εγινα παπακι.Δεν πειραζει τουλαχιστον η πρωτη μου συνευρεση τουλαχιστον αξιζε.
Τελος να προσθεσω οτι Αγκυρας 12 ισογειο ηταν η Ντιανα πενηνταρα με ελευθερο στοματικο και τελειωτικο και διπλα η γνωστη σε ολους σας Ζανα.Ευχαριστω πολυ για την προσοχη σας!