Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 200 άτομα (13 μέλη και 187 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Οι λιγοστοί εν δυνάμει πελάτες (που έχουν την δυνητική πρόθεση να μπουν) αποθαρρύνονται όταν βλέπουν την υπηρέτρια να κτυπά πόρτες και να φωνάζει.
Ε καμμιά φορά χρειάζεται :grin: γιατί π.χ. με τα 7λεπτά που  κόλλησες στην Αννα του Φωκ. 25 άνω ,χτες στη μεταμεσόνύχτια κάθισε χαλαρά 15+ λεπτά μεσ το δωμάτιο...έτοιμος ήμουν να πω της τσατσάς να πάει να της χτυπήσει τη πόρτα :2funny: :2funny:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Σημερινη ενημερωση απο τα ευαγη ιδρυματα και εχουμε:
Στο Αλκιβιαδου 16Α πηρα την Ντιανα φιλοτιμο βουλγαρικο milf πολυ εξυπηρετικη μεσα την επισκεπτομαι συχνα και την προτεινω.
Στο σπιτι του Δρακουλα βγηκε κοπελα ολογυμνη στο σαλονι με tatoo και πιασιματα.Αυτο που με ξενερωσε ομως ηταν οταν η τσατσα μου ειπε 20 euro τα 10 λεπτα!!Το δευτερο ξεκαρφωμα ηταν οταν σε ερωτηση μου αν η κοπελα προσφερει ελευθερο στοματικο μου ειπε ναι με +20 ευρω.Ετσι δεν περασα γιατι για πραγματα αυτονοητα δεν δεχομαι να πληρωσω επιπλεον χρηματα.
Διδυμου υπογειο ηταν η Τζουλια με full προγραμμα και με 25 πρωκτικο.
Διδυμου 16 η Μαριαννα τιποτα το ιδιαιτερο.
Φυλης 40 ηταν η Νικολεττα καλο μουνακι με full αλλα μεσα η απολυτη ξενερα και απατη.Ψευτικο τσιμπουκι και δεν αφηνει ελευθερα πιασιματα.Μακρυα και αλαργα.
Φυλης 54 επανω μια πολυ μουναρα 30αρα ξανθια με εντονο βαψιμο και ομορφο σιλικονε στηθος.Προσφερει 69 και κανονικο προγραμμα στο τσακ ημουν να μπω αλλα δεν μπηκα.
Στο Φυλης 61  η γνωστη παχουλη μελαχροινη με full προγραμμα δεν θα την αλλαξουν επιτελους αυτη μηπως δουμε και κατι καλυτερο?
Στο Φωκαιας 17 οροφος μια συμαθητικη κοπελιτσα με μακρυα μαλλια και κανονικο προγραμμα κατι σαν κοπελα της διπλανης πορτασ μου εβγαλε.
Στο Φωκαιας 22 πανω μια συμπαθητικη κοπελα καινουρια μελαχροινη με μαυρα εσωρουχα .Στο 22 κατω η Αννα η γωωστη ξανθια της αλυσιδας.
Στο Φυλης 27 επαιζε η μαριαννα που δουλευει και αυτη τωρα τελευταια εκει.
Στο Φυλης 24 λαβυρινθος το γνωστο μελαχροινο μελανουρακι με τσαλιμια στο σαλονι με κανικο ομως προγραμμα και 69 με παρακαλουσε να περασω.Κριμα που δεν περασα ο μαλακας γιατι αργοτερα εφαγα μεγαλη ηττα και φολα.
Στο φυλης βαπορι ηταν ενα ομορφο τσιγγανακι με πολυ ωραια μαλλια σαν αφανα ενα πραγμα ομως μια πληγη που ειχε στο χερι της με απετρεψε στο να μπω να την δοκιμασω.Φυλης 92 η γνωστη ξανθια αλβανιδα με FULL προγραμμα
Μονης προδρομου η χαριτωμενη κοπελιτσα απο Φυλης 61 παλια με το χαμηλο κωλαρακι με ελευθερο στοματικο.
Φυλης 92 το καινουριο αριστερα το φωτακι αναμμενο αλλα η πορτα κλειδωμενη.
Επειτα κατεβηκα Μεταξουργειο τι το ηθελα ο μαλακας  :'(.
Κωλοκυνθους 38 κατω ηταν μια νεαρη αφρατη κοπελιτσα με full και τελειωτικο.Στο επανω ηταν ενα μπαζο με κοκκινα εσωρουχα καινουριο με full προγραμμα μεγαλοκοπελα και τιποτα το ιδιαιτερο.
Μαραθωνος στο υπογειο ηταν η ελενη γνωστη και απο κεραμικου 15 με ελευθερο στοματικο η οποια μεσα στο δωματιο ειναι αρκετα ψυχρη και δεν την συνιστω.
Και Μαραθωνος στο ισογειο με τισ σκαλες εκανα την μαλακια και περασα σε μια κοπελα με full προγραμμα που να με ειχε παρει ο διαολος.H κοπελα τριανταρα και απο κοντα που την ειδα ηταν πολυ ασχημη και φαφουτα.Ρουμανα δεν ηξερε καθολου ελληνικα.Εχω παρει και ομορφες φαφουτες δεν λεω αλλα τουτη παιδια δεν μου αρεσε καθολου.Αφου πηρα ελευθερο στοματικο και την ανεβασα πανω μου γυρισε σε σταση οθωμανικου να μου δωσει το κουλουρι της και το τελειωτικο χτυπημα ηρθε οταν διαπιστωσα οτι στο κωλομερι της ηταν τιγκα στα κοκκινα σπυρακια.Την ειχα πατησει σαν μαλακας.Να τονισω για τους ενδιαφερομενουσ οτι στον ιδιο οικο ειχα παει και με αλλη μια με σπυρακια.Τυχαιο δεν νομιζω.Τελος παντων αφου την σοδομισα ξενερωμενος αρχισε να μου πεφτει εβγαλα το προφυλακτικο την γυρισα αναποδα και βλεποντας το ασχημο προσωπο της τελειωσα πανω της.Ετσι εντελως ψυχρα και μηχανιστικα χωρις να σκεφτομαι τιποτα αλλο.Ντυθηκα και αποχωρησα αισθανομενος νικημενος ελεεινος και ποταπος που επετρεψα στον ευατο μου μια τετοια συνουσια.
Πριν βιαστουν καποιοι να με χαρακτηρισουν σαν μυγιαγγιχτο να τονισω οτιο και αλλεςφορεςπολλες εχω συνουσιαστει σε τετοια μαγαζια αλλα το σημερινο ηταν πραγματι τραγικο.
Ο πραγματικος μπουρδελιαρης στην πορεια της ζωης του θα περασει και τετοιες ηττες δεν πειραζει.Το τελικο αποκορυφωμα της ατυχιας μου ηταν οταν στο δρομο με βρηκε και η δυνατη βροχη και εγινα παπακι.Δεν πειραζει τουλαχιστον η πρωτη μου συνευρεση τουλαχιστον αξιζε.
Τελος να προσθεσω οτι Αγκυρας 12 ισογειο ηταν η Ντιανα πενηνταρα με ελευθερο στοματικο και τελειωτικο και διπλα η γνωστη σε ολους σας Ζανα.Ευχαριστω πολυ για την προσοχη σας!

Επισκέπτης
Ο πραγματικος μπουρδελιαρης στην πορεια της ζωης του θα περασει και τετοιες ηττες δεν πειραζει.Το τελικο αποκορυφωμα της ατυχιας μου ηταν οταν στο δρομο με βρηκε και η δυνατη βροχη και εγινα παπακι.
Γηράσκω αεί διδασκόμενος, κ.professorx.
Η καταιγίδα έφερε την κάθαρση εξ ουρανού.

Σημερινη ενημερωση απο τα ευαγη ιδρυματα και εχουμε:
Στο Αλκιβιαδου 16Α πηρα την Ντιανα φιλοτιμο βουλγαρικο milf πολυ εξυπηρετικη μεσα την επισκεπτομαι συχνα και την προτεινω.
Αναφέρεσθε στην Βουλγάρα, κανονικού πάχους,σχετικά ψηλή Νταϊάννα με ακάποτο...
Την είχα επισκεφθεί τρεις φορές στις αρχές της εν Αθήναις σταδιοδρομίας της.
Συνεχίζει να γαμιέται πάντα με μπότες;
Αγγλικά δεν ξέρει.Έμαθε καθόλου Ελληνικά;

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
ασχετο,

ξερει κανεις μια βικυ πολωνεζα με τεραστιες μπαλες και μεγαλο τατοο στην ωμοπλατη (εκανε τα ρεπο της Μπαρμπαρας στο Φυλης 71A?
Αυτη εχει χαθει τελευταιο σημειο αναφορας της ηταν το Αλκαμενους 117 απογευματινη βαρδια τωρα ομως στην θεση της ειναι μια Τζινα.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Γηράσκω αεί διδασκόμενος, κ.professorx.

Αναφέρεσθε στην Βουλγάρα, κανονικού πάχους,σχετικά ψηλή Νταϊάννα με ακάποτο...
Την είχα επισκεφθεί τρεις φορές στις αρχές της εν Αθήναις σταδιοδρομίας της.
Συνεχίζει να γαμιέται πάντα με μπότες;
Αγγλικά δεν ξέρει.Έμαθε καθόλου Ελληνικά;
Με την  συγκεκριμενη εχει αναπτυχθει ιδιαιτερη χημεια μεταξυ μας.Την περνω απο Οκτωβριο να φανταστεις.Ελληνικα τωρα καταλαβαινει μπορω να συνεννοηθω ανετα μαζι της.Και ναι φοραει παντα μαυρο κομπινεζον και γαμιεται με μποτες.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Δεν πειράζει κ.καθηγητά...
Πάντως μαρεσε πολύ η περιγραφή σου, πολύ γλαφυρή.. αλλά σε βρηκαν όλες οι ατυχίες μαζι.
Το ερώτημα είναι όταν πέσεις σε σπυριάρα τι κάνεις? Το σωστότερο είναι να της ζητήσεις το λόγο και να φύγεις..

Επισκέπτης
Και Μαραθωνος στο ισογειο με τισ σκαλες εκανα την μαλακια και περασα σε μια κοπελα με full προγραμμα που να με ειχε παρει ο διαολος.H κοπελα τριανταρα και απο κοντα που την ειδα ηταν πολυ ασχημη και φαφουτα.Ρουμανα δεν ηξερε καθολου ελληνικα.Εχω παρει και ομορφες φαφουτες δεν λεω αλλα τουτη παιδια δεν μου αρεσε καθολου.Αφου πηρα ελευθερο στοματικο και την ανεβασα πανω μου γυρισε σε σταση οθωμανικου να μου δωσει το κουλουρι της και το τελειωτικο χτυπημα ηρθε οταν διαπιστωσα οτι στο κωλομερι της ηταν τιγκα στα κοκκινα σπυρακια.Την ειχα πατησει σαν μαλακας.Να τονισω για τους ενδιαφερομενουσ οτι στον ιδιο οικο ειχα παει και με αλλη μια με σπυρακια.Τυχαιο δεν νομιζω.Τελος παντων αφου την σοδομισα ξενερωμενος αρχισε να μου πεφτει εβγαλα το προφυλακτικο την γυρισα αναποδα και βλεποντας το ασχημο προσωπο της τελειωσα πανω της.Ετσι εντελως ψυχρα και μηχανιστικα χωρις να σκεφτομαι τιποτα αλλο.Ντυθηκα και αποχωρησα αισθανομενος νικημενος ελεεινος και ποταπος που επετρεψα στον ευατο μου μια τετοια συνουσια.
Πριν βιαστουν καποιοι να με χαρακτηρισουν σαν μυγιαγγιχτο να τονισω οτιο και αλλεςφορεςπολλες εχω συνουσιαστει σε τετοια μαγαζια αλλα το σημερινο ηταν πραγματι τραγικο.
Ο πραγματικος μπουρδελιαρης στην πορεια της ζωης του θα περασει και τετοιες ηττες δεν πειραζει.Το τελικο αποκορυφωμα της ατυχιας μου ηταν οταν στο δρομο με βρηκε και η δυνατη βροχη και εγινα παπακι.Δεν πειραζει τουλαχιστον η πρωτη μου συνευρεση τουλαχιστον αξιζε.
respect παιχταρα μου..
εισαι πραγματικος μπουρδελιαρης..
που την ειδες την ηττα???
εγω μια χαρα εμπειρια την βρισκω..
ευγε..

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Δεν πειράζει κ.καθηγητά...
Πάντως μαρεσε πολύ η περιγραφή σου, πολύ γλαφυρή.. αλλά σε βρηκαν όλες οι ατυχίες μαζι.
Το ερώτημα είναι όταν πέσεις σε σπυριάρα τι κάνεις? Το σωστότερο είναι να της ζητήσεις το λόγο και να φύγεις..
Δεν ειναι η πρωτη φορα που εχω συναντησει κοπελες με σπυρια.Αποψη μου ειναι οτι δεν θα πρεπει να δουλευουν οι κοπελες αν δεν αποθεραπευθουν τελειως.Τωρα εχεις δικιο για το αλλο αλλα εκεινη την στιγμη που εισαι μεσα στο δωματιο αλλιως ενεργεις και αλλιως σκεφτεσαι οταν αποχωρεις.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
respect παιχταρα μου..
εισαι πραγματικος μπουρδελιαρης..
που την ειδες την ηττα???
εγω μια χαρα εμπειρια την βρισκω..
ευγε..
Υπαρχουν παρακμιακες καταστασεις που η γκομενα αξιζει πραγματικα πχ Χριστιανα μια ομορφη τσιγγανα απο Κωλοκυνθους παλια η Ελενα προσφατως.Αυτη που πηγα ηταν ο ορισμος του μπαζου πραγματικα ηταν σκετο κασκαντεριλικι.Ολοι οι συχνοι πελατες σιγουρα εχουν βιωσει τετοιες καταστασεις αλλα καλο ειναι να αποφευγονται.Ιδιως και οταν πληρωνεις για κατι.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Η πόρτα ήταν ανοιχτή ή ήταν θεοσκότεινα;

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Η πόρτα ήταν ανοιχτή ή ήταν θεοσκότεινα;
Η πορτα ηταν κλειστη δεν την ειδα και πολυ καλα στο προσωπο ουτε και προσεξα οτι στα κωλομερια ειχε σπυρια αλλιως εκ τον προτερων δεν θα εμπενα.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.208
Πόντοι
9.575
Οκ!!!Αυτο θα κανω!!!

Για δοκίμασε και πες μας.

Μου άρεσε ο σωματότυπός της, αλλά να ζητάει έξτρα 20αρικο για 69 ?  :think:
Μου δίνει την εντύπωση ότι παρα-κυνηγάει το χρήμα, με άσχημο τρόπο & σέρβις.
π.χ. η Χριστίνα από απέναντι, μπορεί να έκανε διπλοβάρδιες αλλά από σέρβις άπαιχτι & το 69 μέσα στην τιμή.

Πάντως αν τις βάλεις μυαλό, εδώ είμαστε και εμείς να ενισχύσουμε το κορίτσι.  :fuck1:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.208
Πόντοι
9.575
Φώκαιας 19-Καστανή χαριτωμένη πιπινοειδής νεαρή κανονικού πάχους.Αγνώστου ονόματος.Τα βασικά.
amadeus_gr,δεν ανακοινώθηκαν πρόσθετες υπηρεσίες.

Την έχω πετύχει και στο Φυλ. 94.
Σίγουρα παρέχει φουλ.
Αλλά δεν με συγκινεί ο σωματότυπος: ώμοι-μέση-κόλος μια ευθεία.
θηλυκές γραμμές ανύπαρκτες, αν και γλυκιά φατσούλα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μηπως ξερει κανεις Συναγωνιστης Αν η Τανια της Βεργας 2 ηταν η Μιλφ Τανια που δουλευε περυσι τον οκτωβριο στο Αλκιβιαδου16Β?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μηπως ξερει κανεις Συναγωνιστης Αν η Τανια της Βεργας 2 ηταν η Μιλφ Τανια που δουλευε περυσι τον οκτωβριο στο Αλκιβιαδου16Β?
η θεια τανια δεν ηταν μιλφ τυπε
πουρό ηταν
αυτη η τανια που λες πως ειναι?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ασε αυτη στο Βεργας , μιλφ την λες. Μια καστανη. με κανονικο σωματακι ετσι στρουμπουλουδικο
ειχε πεσμενα βυζια?βγαινει με κυλοτα της γιαγιας?εχει μια ματιά σαν αγελαδα?
αν δεν ειναι ετσι δεν ειναι η γνωστη θεια τανια τυπε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ειχε πεσμενα βυζια?βγαινει με κυλοτα της γιαγιας?εχει μια ματιά σαν αγελαδα?
αν δεν ειναι ετσι δεν ειναι η γνωστη θεια τανια τυπε

Χμμμμμ τυπε , ειχε ισια μαλλια ως την πλατη , ως τα βυζια βασικα και φορουσε μια κιλοτα μαυρη αλλα οχι στριγκακι. Πεσμενα βυζια οχι δεν ειχε

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τα αξειοσημειωτα χθες αργα βραδυ στο μεταξι,χαμος απο κοσμο...
-λεωνιδου 28 κατω,βικτωρια,ξανθια ψηλη λεπτη προστυχοφατσα με φοβερα ματια και τατου,τι μουναρα ειναι αυτη ρε...15 ευρω ειπε η ευγενικη τσατσα και ακαποτο...
-λεωνιδου 28 το πανω,μια πολυ κατω του μετριου,10 ευρω ειπε η τσατσα μουνακι,κολαρακι...οταν φυγαμε φωναζε "ρε που θα βρειτε τετοιες υπηρεσιες με 10 ευρω"...
-ιασωνος 20 το δεξι,ενα ξανθο κοντουλι με σγουρα μαλλια μακρυα,εμφανισιακα παρα πολυ καλο,τελειο στηθος και κολο,βεβαια μεσα γινοταν χαμος απο κοσμο και το ειδα φευγαλεα...20 ευρω το απλο ειπε η αγενης τσατσα...
-ιασωνος 27,ενα νεο πιπινι,ψηλο αρκετα αδυνατο ομορφο στο προσωπο,αυτο λοιπον ειχε κατσει μεσα στο δωματιο πανω απο ενα τεταρτο,χτυπαγε η τσατσα πορτα,τιποτα...15 ευρω...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
-ιασωνος 27,ενα νεο πιπινι,ψηλο αρκετα αδυνατο ομορφο στο προσωπο,αυτο λοιπον ειχε κατσει μεσα στο δωματιο πανω απο ενα τεταρτο,χτυπαγε η τσατσα πορτα,τιποτα...15 ευρω...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Ισως βρηκε τον ερωτα στα ματια του ανυποψιαστου μπουρδελιαρη τυπε

Εσυ πως εξηγεις να χτυπαει η τσατσα την πορτα και να μην βγαινει το πορνιδιον?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom