Απογευματινή τσάρκα στην Φυλής με φοβερή καύλα.
Δυστυχώς το επίπεδο έχει πιάσει πάτο.
Φωκ. 22 κάτω: Η ξανθούλα με το φουλ
Φωκ. 19: Η Αλίνα
Φωκ. 17 άνω: Σερένα
Φωκ. 17 κάτω: Ένα προ-μιλφ με κοντό μαλάκι μαύρο, ελαφρός καμπυλόγραμμο με φουλ
Φωκ. 25 κάτω: Μια κοντούλα ζουμπουρλούλα με καμπύλες. Παίζει συχνά εκεί, αν & ξεκίνησε απο Φωκ. 17 άνω.
Φυλ. 59 άνω: Ινκα
Φυλ. 67: Η Νέλλυ
Φυλ. 71β: η Άννα
Φυλ. 86 κάτω: Η Μαργαρίτα
Φυλ. 86 άνω: η Κλαούντια
Φυλ. 84 άνω: Ένα μέτριο
Φυλ. 92: Η Μαρία σε ξανθιά έκδοση με φουλ
Φυλ. 94: Μια αδύνατη ξινή καστανόξανθη με φουλ που παίζει Μ. Πρ. & Φωκ.
Μον. Προ. άνω: Ένα αίσχος
Μον. Προ. κάτω: Ένα μέτριο
Διδύμου 6: η Λόλα.
Αφού λοιπόν δεν έβρισκα ένα καλό μουνάκι να χύσω, είπα να βρώ κανά φιλόξενο στοματάκι.
Αποφάσισα να δοκιμάσω την θεία Λόλα.
Το μπουρδελάκι άδειο. Σκάει μύτη το κορίτσι με ένα κοντούλι νυχτικό. Η Λόλα, καλοστεκούμενη, με κοντό ξανθό μαλάκι.
Μπαίνει στο δωμάτιο υπό τους ήχους του υπέροχου κομματιού "Yes, I do" της Ελληνίδας Monica :
Αυτό με έφτιαξε αρκετά. Η Λόλα ήρθε κάθετα προς εμέ, κατέβασε τις τιράντες για να εμφανισθεί το καλό για την ηλικία της στήθος & σήκωσε το μπέμπι-ντόλυ για να φανεί η τουρλομένη κολάρα της στον καθρέπτη. Έχει μαυρίσει & φαίνονται έντονα οι tan-lines. Επαίνους για την κολόνια μου για να σπάσει ο πάγος.
Άρχισε λοιπόν την πεολειχία (άνευ ύστερα από προτροπή μου), αφού με σκούπισε με υγρό πανάκι, & καραμέλωσε την γύρο περιοχή.
Συνέχιζε απτόητη, με ωραία ρουφήγματα, περάσματα της γλώσσας & ταυτόχρονα μου έκλεινε το μάτι.
Εγώ χάιδευα το καλό σωματάκι της. Το μουνάκι της κόντρα flat ξυρισμένο.
Προσπάθησα να κρατήσω Θερμοπύλες, αλλά τελικά υπέκυψα & το λευκό υγρό εκτινάχθηκε με δύναμη στο διψασμένο για σπέρμα στοματάκι της.
Εκείνη, ατάραχη, συνέχισε λίγο ακόμη, με λαχτάρα & ανακούφιση σαν το πεινασμένο μωρό που γεύεται τις πρώτες σταγόνες γάλα από το μπιμπερό, μέχρι να με ξεζουμίσει. Τα έφτυσε στο χαρτομάντιλο, ξέπλυνε το στόμα της, εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις & αντίο.
Για εκείνη την ώρα, για τις καύλες μου @ για το επίπεδο των κοριτσιών στην Φυλής, ήταν ότι έπρεπε.