Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 300 άτομα (30 μέλη και 270 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πρώτα από όλα να πω συγχαρητήρια για το αξίωμα του psolaras78 ως τιμημένου. Το άξιζε!  :thumbsup:
Πολύ καλός ο Boldemort. Απλά ευχαριστούμε...  :)
:rockon:

Τιποτα τυποι μου  :rockon: :rockon: :rockon:

Δικια μου χαρα , να περπατω εις τους ενδοξους δρομους της Φυλης  :grin:

Για τσαρκα παντα ειμαι μεσα , και αν εχω και φραγκα πηδαω κιολας

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Απογευματινή τσάρκα στην Φυλής με φοβερή καύλα.
Δυστυχώς το επίπεδο έχει πιάσει πάτο.

Φωκ. 22 κάτω: Η ξανθούλα με το φουλ
Φωκ. 19: Η Αλίνα
Φωκ. 17 άνω: Σερένα  :tits:
Φωκ. 17 κάτω: Ένα προ-μιλφ με κοντό μαλάκι μαύρο, ελαφρός καμπυλόγραμμο με φουλ
Φωκ. 25 κάτω: Μια κοντούλα ζουμπουρλούλα με καμπύλες. Παίζει συχνά εκεί, αν & ξεκίνησε απο Φωκ. 17 άνω.

Φυλ. 59 άνω: Ινκα
Φυλ. 67: Η Νέλλυ
Φυλ. 71β: η Άννα
Φυλ. 86 κάτω: Η Μαργαρίτα
Φυλ. 86 άνω: η Κλαούντια
Φυλ. 84 άνω: Ένα μέτριο
Φυλ. 92: Η Μαρία σε ξανθιά έκδοση με φουλ
Φυλ. 94: Μια αδύνατη ξινή καστανόξανθη με φουλ που παίζει Μ. Πρ. & Φωκ.
Μον. Προ. άνω: Ένα αίσχος
Μον. Προ. κάτω: Ένα μέτριο

Διδύμου 6: η Λόλα.  :pipa2:

Αφού λοιπόν δεν έβρισκα ένα καλό μουνάκι να χύσω, είπα να βρώ κανά φιλόξενο στοματάκι.
Αποφάσισα να δοκιμάσω την θεία Λόλα.
Το μπουρδελάκι άδειο. Σκάει μύτη το κορίτσι με ένα κοντούλι νυχτικό. Η Λόλα, καλοστεκούμενη, με κοντό ξανθό μαλάκι.
Μπαίνει στο δωμάτιο υπό τους ήχους του υπέροχου κομματιού "Yes, I do" της Ελληνίδας Monica :

Αυτό με έφτιαξε αρκετά. Η Λόλα ήρθε κάθετα προς εμέ, κατέβασε τις τιράντες για να εμφανισθεί το καλό για την ηλικία της στήθος & σήκωσε το μπέμπι-ντόλυ για να φανεί η τουρλομένη κολάρα της στον καθρέπτη. Έχει μαυρίσει & φαίνονται έντονα οι tan-lines. Επαίνους για την κολόνια μου για να σπάσει ο πάγος.

Άρχισε λοιπόν την πεολειχία (άνευ ύστερα από προτροπή μου), αφού με σκούπισε με υγρό πανάκι, & καραμέλωσε την γύρο περιοχή.
Συνέχιζε απτόητη, με ωραία ρουφήγματα, περάσματα της γλώσσας & ταυτόχρονα μου έκλεινε το μάτι.
Εγώ χάιδευα το καλό σωματάκι της. Το μουνάκι της κόντρα flat ξυρισμένο.
Προσπάθησα να κρατήσω Θερμοπύλες, αλλά τελικά υπέκυψα & το λευκό υγρό εκτινάχθηκε με δύναμη στο διψασμένο για σπέρμα στοματάκι της.  :pipa1:
Εκείνη, ατάραχη, συνέχισε λίγο ακόμη, με λαχτάρα & ανακούφιση σαν το πεινασμένο μωρό που γεύεται τις πρώτες σταγόνες γάλα από το μπιμπερό, μέχρι να με ξεζουμίσει. Τα έφτυσε στο χαρτομάντιλο, ξέπλυνε το στόμα της, εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις & αντίο. 

Για εκείνη την ώρα, για τις καύλες μου @ για το επίπεδο των κοριτσιών στην Φυλής, ήταν ότι έπρεπε.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Το περιμενα!  :grin: Λεω η απολυτος η ακορεστος θα μου την πουνε στο ετσι  :2funny: :2funny: Τυποι δεν εχω παει ακομα μεταξι

το σκεφτομαι.... αλλα με 10 ευρω ρε? τι υπηρεσιες θα παρεις.
Δεν ηθελα να μιλησω, αλλά με τσιγκλάς ρε χυστη  :2on1: :2on1: .
Πορδελιαρης που να μην γαμει μετάξι, εχει να λαμβανειν ακομα πολλές εμπειριες  ;)
Δεν σου ειπα να ξεκινησεις απο τα λοκ της κΩλοκυνθους ή της Ιασωνος, αλλά τουλαχιστον μια κΩλωνου ειναι μια καλη αρχη.

Στο τί υπηρεσιες μπορεις να παρεις με ενα 10αρικάκι? Μου εχουν τυχει χειροτερες υπηρεσιες σε στουντιο του 50ευρου(κασσανδρας σπικινγκ).
Ειχα παει τυποι μου που λετε στο κολωνου 48, το παραδοσιακο πορδελο του 10ευρου.
Άλλη μια φορα ειχα πετυχει μια ομορφουλα, αλλά ειχε πολλα πακια στην αναμονη  :2funny: :2funny: και δεν μπηκα.
Στην καταθεση μου λοιπον βρηκα την Ανίτα την πολωνη μιλφ την γεματουλα με τις βυζουμπες, από την διδυμου οπου εκδιδεται με 20 εκει.
Την εχει τιμησει κι ο βυζολαγνος στην διδυμου φυσικα  :tits: :tits: .
Ε λεω με 10 ευρω θα μου πει παιξε μια μαλακια να σου σηκωθει και γαμα με ενα 3λεπτο να τελειωνουμε.
Αμ δε... Φιλοτιμη σε ολα κι επειδη ειχε πολυ κρεμα και ειναι και πολλα κυβικα για τα γουστα μου η κυρία δεν μπορουσα να χυσω με τιποτα και εκατσε κανα 15λεπτάκι με φιλοτιμο και ευγενεια, χωρις να δυσανασχετησει καθολου. ΑΞΙΑ ΛΟΙΠΟΝ  :zfuck:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Δεν ηθελα να μιλησω, αλλά με τσιγκλάς ρε χυστη  :2on1: :2on1: .
Πορδελιαρης που να μην γαμει μετάξι, εχει να λαμβανειν ακομα πολλές εμπειριες  ;)
Δεν σου ειπα να ξεκινησεις απο τα λοκ της κΩλοκυνθους ή της Ιασωνος, αλλά τουλαχιστον μια κΩλωνου ειναι μια καλη αρχη.

Στο τί υπηρεσιες μπορεις να παρεις με ενα 10αρικάκι? Μου εχουν τυχει χειροτερες υπηρεσιες σε στουντιο του 50ευρου(κασσανδρας σπικινγκ).
Ειχα παει τυποι μου που λετε στο κολωνου 48, το παραδοσιακο πορδελο του 10ευρου.
Άλλη μια φορα ειχα πετυχει μια ομορφουλα, αλλά ειχε πολλα πακια στην αναμονη  :2funny: :2funny: και δεν μπηκα.
Στην καταθεση μου λοιπον βρηκα την Ανίτα την πολωνη μιλφ την γεματουλα με τις βυζουμπες, από την διδυμου οπου εκδιδεται με 20 εκει.
Την εχει τιμησει κι ο βυζολαγνος στην διδυμου φυσικα  :tits: :tits: .
Ε λεω με 10 ευρω θα μου πει παιξε μια μαλακια να σου σηκωθει και γαμα με ενα 3λεπτο να τελειωνουμε.
Αμ δε... Φιλοτιμη σε ολα κι επειδη ειχε πολυ κρεμα και ειναι και πολλα κυβικα για τα γουστα μου η κυρία δεν μπορουσα να χυσω με τιποτα και εκατσε κανα 15λεπτάκι με φιλοτιμο και ευγενεια, χωρις να δυσανασχετησει καθολου. ΑΞΙΑ ΛΟΙΠΟΝ  :zfuck:
εσυ εισαιραγματικος μπουρδελοκασκαντερ και θελεις να στειλης εμενα για τεστ ντραιβ στην τσιπρια εδω εσυ γαμας οτι βρεις  :2funny:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Παρασκευή Μεταμεσονύχτια

-Φωκαίας 24 ,η γνωστή ψηλή νταρντάνα
-Φωκαίας 22 κάτω Τζένη γύφτικο βουλγάρικο βυζαροπίπινο.ΜΑΚΡΡΥΥΑΑΑΑ
-Φωκαίας 22 άνω,Ελβίρα τίμιο ,ταλαιπωρημένο μιλφ,δίδυμο όμως με έναν Τόφαλο.Κάνανε και πάρτουζα λέει :2funny:
-Φωκαίας 25 άνω,Αννα η γνωστή
-Φωκαίας 19,φάτσα που είχα δει πριν μέρες στην ίδια βάρδυα στο 134 άνω και ήθελα να αναφέρω στον apolyto arseniko.
Eντελώς χαζοχαρούμενο γέλιο,κοτσιδάκια μαλλιά και κλου το μεσαίο δόντι να λείπει :2funny: :rockon:Κάνει και ακά :2funny: :2funny:Μορφή..ετσι απλά
-Φυλης 84 κάτω,νεαρή ελαφρώς ατσούμπαλη
-Φυλης 84 πάνω,Μαργαρίτα
-Μ.προδ. κάτω,μπαζομίλφ με ακά
-Μ.προδ. άνω ,η οδοντογλυφίδα απο Φωκαίας
-Φυλης  59 άνω,Σακίρα

και τέλος επειδή για τη συγκεκριμένη αναγκάστηκα να γραψω και κριτική

-Φυλης 59 κάτω Σαρα ...[size=10pt][size=10pt]ΑΠΑΤΗ :s&m_2:  ΜΟΥΦΑ  :s&m_3:ΜΑΚΡΡΥΥΥΑΑ[/size][/size] :s&m_1:

Στη κριτική δανείζομαι το τίτλο του προηγούμενου συναγωνιστή ach γιατί είναι ο μόνος που ταιριάζει στην ΑΠΑΤΗ που έχουν στήσει οι κύριοι του 59 σε όποιον άτυχο πάρει το μαλακιστήρι Σάρα.
Εγώ τη πάτησα Παρασκευή μεταμεσονύχτια.Το κυρίως δόλωμα είναι το ακάποτο και επειδή η μικρή στο μάτι είναι μπάνικη -και κάποιοι όπως εγώ που την έχουν ξαναδεί προσφάτως σε άλλα της Φυλής που έπαιζε χωρίς ακά θα τη πατήσουν-να ξέρετε οτι έιναι αερόπιπα 5 sec (χωρίς υπερβολή).
Kύριοι του 59 ΝΤΡΡΡΡΡΡΟΠΠΗΗΗΣΣΣΣΣΣ.Αυτό δεν είναι ούτε ακά ούτε τσιμπούκι.
Κοροίδια είναι.
Μη ψαρευεται έτσι θύματα.Το μαγαζί σας δε μας έχει συνηθισει σε τέτοια συμπεριφορά.
Αναγγελια για απλό πρόγραμμα και τελος .Οχι ακά και μαλακίες.
Αλλα δεν ήταν μόνο αυτό.Το μαλακιστήρι όλη την ώρα  να δυσανασχετεί και να λέει τα δικά του ,να βαριέται να κουνηθεί και τα βυζιά του ,αν και νεαρή,πεσμένα μέχρι το πάτωμα.Καιρό είχαμε να φάμε τέτοια φόλα εις τον αγαπημένο μας δρόμο.
Συναγωνιστές ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!Ακούτε Σαρα?   ΜΑΚΡΥΥΑΑΑΑΑ!!!!!!!
Παίζει και στο 134 στην υπόγα :uzi: :uzi:Το ΝΟΥΥΥΥ ΣΑΣΣΣΣΣΣ :s&m_3:

Επισκέπτης
Μη ψαρευεται έτσι θύματα.Το μαγαζί σας δε μας έχει συνηθισει σε τέτοια συμπεριφορά.
Συναγωνιστές ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!Ακούτε Σαρα?   ΜΑΚΡΥΥΑΑΑΑΑ!!!!!!!
Παίζει και στο 134 στην υπόγα :uzi: :uzi:Το ΝΟΥΥΥΥ ΣΑΣΣΣΣΣΣ :s&m_3:

To μαγαζί τους μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους συμπεριφορές:
Και άλλα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλημερα τυποι.

Εγω εχω ξαναπει πως τα κεντρικα δεν μου γεμιζουν και τοσο το ματι ,  εχω να πατησω και τοσο καιρο για ενημερωση , περναω απεξ και δεν μπαινω καν.

Σιγουρα δεν ειναι απολυτο αυτο που λεω , επειδη παλια επαιζε στο 59 νομιζω στο πανω μια Χριστινα που ηταν καλη. Αλλα τα κεντρικα δεν τα συμπαθω.

Εδω βεβαια τιθεται και το θεμα της ιδιοσυγκρασιας του καθενος , που και πως βολευεται ο καθενας με τη λογικη να το παρεις εφοσον ειναι κεντρικα μαζευουν και πιο πολυ κοσμο αρα δεν γινεται να μενει πολυ η γκομενα στο δωματιο γιατι θα χανει πελατες που περιμενoυν στο σαλονι να την δουν (αρκετοι φευγουν αν η αναμονη ειναι μεγαλη στο σαλονι χωρις καν να την δουν) αυτο φυσικα το βλεπει η τσατσα και κινειται αναλογως.

Εμενα η συμπαθεια μου ειναι τα πιο απομερα σπιτακια παντως , τιποτα Διδυμου , Αγαθουπολεως που εκλεισε αλλα ευελπιστω να ξανανοιξει , Φυλης 200 κτλπ

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
ασχετο,

ξερει κανεις μια βικυ πολωνεζα με τεραστιες μπαλες και μεγαλο τατοο στην ωμοπλατη (εκανε τα ρεπο της Μπαρμπαρας στο Φυλης 71A?

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Τώρα που βρέχει & μια φθινοπωρινή χαρμολύπη διαπερνάει την ραχοκοκαλιά μου,
σας αναφέρω το πρωινό κυνήγι για το "χρυσό μουνάκι" της ημέρας.

Φωκ. 25 άνω: η Άντζυ η Ελληνο-Ισπανίδα, με καρέ μαλάκι υπέροχο σωματάκι, να τι πιείς στο ποτήρι. Δυστυχώς ΜΟΝΟ τα βασικά.
Φωκ. 17 άνω: Μια καινούργια νεαρή, αδύνατη, Ρουμάνικη παρουσία. Πιτσίλαμπλ
Φωκ. 19: Μια κοπελίτσα που παίζει εκεί με φουλ. Την έχω δεί και στο Φυλ.92

Φυλ. 54 άνω: μια ξανθιά, γλυκιά, ελαφρός μπαμπάτσικια
Φυλ. 80: Η Κορίνα
Φυλ. 92: Αλίνα
Φυλ. 67: Η Λούνα
Φυλ. 71β: Η Ρωσσίδα προμίλφ με πρωκτικό.
Μον. Πρ. κάτω: η ξανθούλα που παίζει εκεί πρωινά.
Μον. Πρ άνω: Μια αδύνατη κοπελίτσα με περίεργο μαλλί αφάνα, της λείπει ένα δοντάκι στα μπροστινά. Την είχα πετύχει προ καλοκαιριού στο 134 άνω, μεταμεσονύχτια. ΠΡΟΣΟΧΗ: εκεί μου είχε δηλώσει ότι κάνει μόνο τα βασικά & τυχόν έξτρα (π.χ. 69) κοστίζουν 20 ευρό επιπλέον. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει μυαλά, από τότε. Μαλλιά πάντως, όχι!

Φυλ. 134 άνω: Τζέσικα
Φυλ. 134 Ισογ.: Η Στεφανιά

Καλό Φθινόπωρο, Συναγωνιστές !

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Μον. Πρ άνω: Μια αδύνατη κοπελίτσα με περίεργο μαλλί αφάνα, της λείπει ένα δοντάκι στα μπροστινά.
...παίχτη είναι τρελλή μουτσούνα το άτομο :2funny: :rockon:και απο σωματάκι δεν είναι άσχημη ;)
Την είχα πετύχει προ καλοκαιριού στο 134 άνω, μεταμεσονύχτια. ΠΡΟΣΟΧΗ: εκεί μου είχε δηλώσει ότι κάνει μόνο τα βασικά & τυχόν έξτρα (π.χ. 69) κοστίζουν 20 ευρό επιπλέον. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει μυαλά, από τότε. Μαλλιά πάντως, όχι!
...απο χθεσινή μεταμεσονύχτια σημερινή πρωινή???  :o  Δεν τα χει αλλάξει...τα χει κάψει :grin:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Τώρα που βρέχει & μια φθινοπωρινή χαρμολύπη διαπερνάει την ραχοκοκαλιά μου,
σας αναφέρω το πρωινό κυνήγι για το "χρυσό μουνάκι" της ημέρας.

Μον. Πρ άνω: Μια αδύνατη κοπελίτσα με περίεργο μαλλί αφάνα, της λείπει ένα δοντάκι στα μπροστινά. Την είχα πετύχει προ καλοκαιριού στο 134 άνω, μεταμεσονύχτια. ΠΡΟΣΟΧΗ: εκεί μου είχε δηλώσει ότι κάνει μόνο τα βασικά & τυχόν έξτρα (π.χ. 69) κοστίζουν 20 ευρό επιπλέον. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει μυαλά, από τότε. Μαλλιά πάντως, όχι!

δεν λειπει δοντι
απλα εχει μεγαλο κενο
σαν το φιλιππιδη δλδ

γενικα συμμετεχει καλα στο γαμησι,δεν βιαζεται,ειναι πολυ ευγενικη.

εχει πολυ καλο λεπτο σωμα και καλοσχηματισμενο στηθος αν κ μικρο.

θελει βελτιωση στην πιπα.

γενικα δεν το κλαις το 20αρικο.

αλεξια το ονομα της

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
δεν λειπει δοντι
απλα εχει μεγαλο κενο
σαν το φιλιππιδη δλδ

γενικα συμμετεχει καλα στο γαμησι,δεν βιαζεται,ειναι πολυ ευγενικη.

εχει πολυ καλο λεπτο σωμα και καλοσχηματισμενο στηθος αν κ μικρο.

θελει βελτιωση στην πιπα.

γενικα δεν το κλαις το 20αρικο.

αλεξια το ονομα της
Απο το Αγαθουπολεως?Την ψαχνω μηνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
δεν ξερω το παρελθον της
Λιγο σκουρορχωμη δεν ειναι?
Θα παω αυριο το πρωι να τσεκαρω.....ποσες Αλεξιες μπορει να υπαρχουν με αφανες και κενο στα δοντια? :2funny:
Μετα το Αγαθουπολεως δουλεψε για ενα διαστημα στον ομιλο Λελας.....εγω την ειχα παρει σο Κων/λεως 94!!!
Μηπως τωρα θυμηθηκε κανενα καλο παιδι αν ειναι αυτη? :rolleyes:

Επισκέπτης
11/9/2010-Σάββατο πρωί:
Φυλής 40-Νικολέτα με ακάποτο.Καστανή με ξανθιές ανταύγειες-καρέ πλέον μαλλί, λεπτή και με αέρα τσαχπινιάς στο σαλόνι.Όχι η "κλάψα" των παλαιών ημερών.Κλιματιστικά κλειστά.

Φυλής 54 άνω-Ωραία καμπυλοειδής μακρομαλλούσα ξανθιά, κανονικού πάχους.Τα βασικά.Μου θύμιζε έντονα την Ντιάνα-Αλκιβιάδου 16Γ,Φύλης 134 1ος.

Φυλής 59 κάτω-Σακίρα η γνωστή
Φυλής 59 άνω-Ίνκα επιστρέψασα.Από Φυλής 134 υπόγειο-ισόγειο.Καστανή αδύνατη πιπινοειδής.Έχει κριτικές.

Μ.Προδρόμου 16 (2ο υπόγειο από Φυλής)-Μαρία από Φυλής 92 παλαιό και Φυλής 61 τον Χειμώνα.Καστανή -πάντα χαμογελαστή- κοπέλα.

Φυλής 92 παλαιό-Αλίνα:"Στο μουνί μου!"
Μαζί της ο γνωστός υπηρέτης που κτυπά πόρτα στα 5 λεπτά.

Φυλής 92 νέο-Κλειδωμένο με αναμμένο φως.

Φυλής 71 άνω-Μπάρμπορα η μοιραία γυνή, περιδιαβαίνουσα γυμνή από την μέση και κάτω, ντυμένη από την μέση και πάνω, φορώντας πλατύγεισο λευκό καπέλο θαλάσσης.Έκανε αέρα στο πρόσωπό της με βεντάλια και ρώταγε:"Ποιος θα περάσει;"
Φυλής 71 κάτω:ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ λόγω ξιπασμένης ψωροεγωίστριας τσατσάς Έυας.

Φυλής 65 άνω-Άννα κι αυτή.Καινούργια παρουσία.Καστανή λεπτή χαριτωμένη κοπέλα.Τα βασικά.
Φυλής 67-Λούνα η γνωστή.

Στα ξεπετατζίδικα Φυλής 84-86, φυσικά δεν πήγα:
Φυλής 84-86 άνω-κάτω-1ος-2ος-εντός-εκτός κι επί τ'αυτά:ΜΑΚΡΥΑ!!!
Πουλάνε ΦΟΛΕΣ!!!:
ΑΛΙΝΑ ΠΑΠΑΚΙ - ΝΤΕΛΙΑ - ΙΡΙΣ - ΣΑΜΑΝΘΑ - ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ - ΤΖΟΥΛΙΑ - ΑΝΝΑ ΠΟΛΩΝΕΖΑ - ΝΤΑΡΙΑ η ΑΠΑΤΗ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ

Φώκαιας 17 κάτω-Μπιάνκα η "Ισπανίδα".Από Φώκαιας 25 ισόγειο.Τα βασικά.
Φώκαιας 19-Καστανή χαριτωμένη πιπινοειδής νεαρή κανονικού πάχους.Αγνώστου ονόματος.Τα βασικά.
Φώκαιας 25 ισόγειο-Λάουρα σταθερά.Από Φυλής 84 άνω.Καστανή γλυκιά λεπτή νεαρή.Τα βασικά-τυπικά.
Φώκαιας 24-Ναταλί.Μελαγχροινή σκουρόχρωμη κανονικού πάχους.Τα βασικά.Πάντα ευγενική.
ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ όπως πάντα.

Αλκιβιάδου 16Β-Λούσι από το 16Γ είπε η υπηρέτρια.Έχει κριτική.
Στο 16Γ ανακοίνωνε ακάποτο και πρωκτικό στα 20 ευρώ.

Χωματιανού 11 άνω-Βραζιλίζουσα για βράσιμο:Συλβάνα
Χωματιανού 11 κάτω-Ξανθιά, μωρουδίστικου προσώπου κοπέλα με σαρκώδη χείλη και λίγα παχάκια στην κοιλιά.Τα βασικά και ισπανικό-τελειωτικό στο στήθος.Τον Χειμώνα εργαζόταν στα Φώκαιας 25ισ,19 και Φυλής 65 άνω.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Λιγο σκουρορχωμη δεν ειναι?

ναι

εγω την πετυχα απογευμα προχθες στο προδρομου κατω.
πηγαινε κατα τις 4 για να μπορεις να δεις και τις 2 βαρδιες αν χρειαστει

Επισκέπτης
.. εφοσον ειναι κεντρικα μαζευουν και πιο πολυ κοσμο αρα δεν γινεται να μενει πολυ η γκομενα στο δωματιο γιατι θα χανει πελατες που περιμενoυν στο σαλονι να την δουν (αρκετοι φευγουν αν η αναμονη ειναι μεγαλη στο σαλονι χωρις καν να την δουν) αυτο φυσικα το βλεπει η τσατσα και κινειται αναλογως.

Εμενα η συμπαθεια μου ειναι τα πιο απομερα σπιτακια παντως , τιποτα Διδυμου , Αγαθουπολεως που εκλεισε αλλα ευελπιστω να ξανανοιξει , Φυλης 200 κτλπ
Οι "πελάτες" στο σαλόνι ΔΕΝ είναι πελάτες.
Οι περισσότεροι πηγαίνουν για οφθαλμόλουτρο.
Οι λιγοστοί εν δυνάμει πελάτες (που έχουν την δυνητική πρόθεση να μπουν) αποθαρρύνονται όταν βλέπουν την υπηρέτρια να κτυπά πόρτες και να φωνάζει.
Οπότε οι ανεγκέφαλοι (ιδιοκτήτης οίκου, υπηρέτρια αν δρα αφ'εαυτού) χάνουν τους εν δυνάμει πελάτες στο σαλόνι και χάνουν και τον ΠΕΛΑΤΗ στο δωμάτιο που υφίσταται τα κτυπήματα πόρτας και τις φωνές.

Ψώνισες από σβέρκο για την πρωϊνή βάρδια με την βαμμένη ξανθιά λεπτεπίλεπτη γραία-υπηρέτρια της Κατερίνας!

Φώκαιας 19-Καστανή χαριτωμένη πιπινοειδής νεαρή κανονικού πάχους.Αγνώστου ονόματος.Τα βασικά.
amadeus_gr,δεν ανακοινώθηκαν πρόσθετες υπηρεσίες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom