Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 285 άτομα (18 μέλη και 267 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
-κολοκυνθους 38 πανω,ενα απεριγραπτο...σκελετος...εφυγα τρεχοντας...απολυτε το εχεις δει αυτο? πρεπει...
τυπε απογευματινη ειναι?δεν πρεπει να χασω τετοια μορφη :rockon:
την τριτη το πρωι ηταν μια σχετικα καλη τυπε
αλλα οταν βγηκε στο <<σαλονι>> παραπατουσε
πρεπει να ειχε πιει μπατιντα :2funny:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ρε υπαρχει εστω και μια που να μην εχεις παρει :think:
Κάτω από 25 ετών και αλλοδαπές, πραγματικά λιγες μου εχουν ξεφυγει. Να φανταστεις καθε φορα στην φυλης συνανταω βαλκανια κοριτσια που τα εχω παρει και εκτος Αθηνας. Το αποκορυφωμα οταν ειχα καλεσει βιζιτα στην Αθηνα. Ερχεται η κοπελα ακριβως οπως την ειχα ζητησει στο τηλεφωνο. 19 χρονων, αδυνατη, καλο προσωπο και ωραιο σφικτο μεγαλο βυζι(το βυζι δεν το ειχα ζητησει  :rolleyes: ).
Ε μολις μπηκε μεσα, της λεω κανε μεταβολη και φυγε  :2funny: :2funny: .Ουτε το 10ευρω του ''ταξι'' δεν ζητησε.

Τα χασε η κοπελα  :o , αλλά μετα της εξηγησα οτι την ειχα παρει και σε άλλο μερος της Ελλάδας (σε κρυφο γαμηστρωνα) και οτι ηθελα πιο θερμη γκομενα(ηταν κρυα στο σεξ)  :zfuck:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
βραδυνο ντου,στο 69 πανω στο Χριστινακι για ενα dirty 10λεπτο με gag throat :rockon: :knockinb: κ αλλα πολλα κ μετα στο ποπ ξεκωλακι Ρωξανη(με 15ποντα καυλιαρικα διαφανα λαχανι-βλαχε-καυλε-πορνοτακουνα :rockon:- στο Μ.Προδρομου το πανω,ειναι αναλογα με τις μερες τις το χαζο ποπ ξεκωλακι,3 φορες  την εχω παρει κ ειναι οπως την πετυχεις.Αλλα ακουγονταν οι ''γαιδουριες΄΄(οποιος καταλαβε)πριν ερθει κ μπουκωμενη :pipa1: οπως ηταν τραγουδαγε ενα χαζοτραγουδο της παλαι ποτε γαμιολιας Αγκιλερα,το κρεβατι πολυ λερα,αλλα το δωματιο ανακαινισμενο κ γαματο με κοκκινο ντεκορ,καθρεπτες,στουντιακο το κανανε αλλα απο καθαριοτητα φυσαει...ειχα ξεχαστει στο πισοκολλητο κ εφαγε καλα τις πουτσιες καθοτι φρεσκος απο το αλλο μανικι,ολα ανοιχτα ηταν παντως κ πολυ αραιη κινηση κατα τις 10 και αποψε

sue

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους,καινουργιος στην παρεα σας και ειπα και γω να βαλω ενα μικρο λιθαρακι σε
αυτη την μεγαλη προσπαθεια που κανετε για περναμε καλυτερα :knockinb:

Στο θεμα μας τωρα.Σημερα πριν μια ωριτσα στο μεταξι,Ιασωνος 19Α η γλυκια ελενιτσα...
Μπαινω μεσα ευγενικοτατη η τσατσα 15ευρω μου λεει,ερχεται η ελενη μελαχρινο ηλιοκαμενο
με ωραιο σφιχτο κορμι και κολαρα..Δινω το παραβολο μπαινω στο χαλια δωματιο....
Ερχεται η γλυκιτατη πουτανιτσα και εκει που περιμενω την αναλογη συμπεριφορα οπως και εκτος,
ξεκιναει με γρηγορα χαδια χωρις πολλα πολλα μου κουμπωνει το σκουφο στον παικτη κια περνει μια κακιστη  :pipa1:Ανεβενει απο πανω και αναποδα για κανενα λεπτο
και στην συνεχεια το γυριζω στα 4 και ξεκιναω το σφυροκοπημα χωρις να μπορεινα αντεξει ουτε μισο λεπτο.Η συνεχεια γνωστη τη βαζω μπροστα  ξανα σφυροκοπο λιγο και γεια σας....

Αυτα απο μενα, καλο βραδυ σε ολους και καλως σας βρηκα....

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ακορεστε,να απαντησω...
ναι,ηταν μια ομαδα μπατσων και ειχαν πιασει 2-3 αλλοδαπους στην αχιλλεως (κοντα στο 51) και τους σερνανε,πηγαινα κατα πανω τους αλλα μολις ειδα τη φαση εκανα μεταβολη,απεναντι και πισω προς τη πλατεια καραισκακη...βασικα,φορουσα βερμουδα και εχω τατουαζ στα ποδια,οποτε μπορει να με σταματουσαν και εμενα παροτι δεν ειμαι αλλοδαπος...

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εντωμεταξυ το ιασ.30 κατω πολυ βρωμα ρε και ακαταστασια...να φανταστειτε αυτη ηθελε να μου τον παιξει
ακαποτα πανω στο κρεβατι (χωρις να της πω τιποτα τραβηξε τη καποτα και αρχισε να τον παιζει σκετα),της λεω μα θα τα κανουμε μουνι ολα,πως θα ξαπλωσει ο επομενος,παμε στο κουβα τουλαχιστον...ευτυχως ευαισθητοποιηθηκε και εγινε ετσι...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΠΡΩΙΝΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗΣ - ΔΙΔΥΜΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/9/10

*Γενικη Εικονα : Εκτακτη πρωινη τσαρκουλα στα τμηματα Φυλης και Διδυμου. Η κινηση καθως διασχιζουμε την Αχαρνων ειναι κανονικη , μοναδικο μποτιλιαρισμα μπορει να συναντησει κανεις μονο στα φαναρια. Απο παρκιν τα πραγματα ειναι αρκετα καλα , μιας και βρισκεις να παρκαρεις στους παραδρομους της Φυλης στο υψος 220 - 130. Πιο συγκεκριμενα στο στενο της Αγαθουπολεως υπηρχαν τουλαχιστον 3 ελευθερες θεσεις για παρκιν. Απο θεμα κοσμου στα σπιτακια , κατι το οποιο μου εκανε εντυπωση ηταν το γεγονος οτι ο κοσμος ηταν αρκετος , αν αναλογιστεις  οτι στα περισσοτερα σπιτακια και μεχρι να βγει η ιερη δουλος να κανει την παρουσιαση της ο αριθμος των ατομων που περιμεναν εφτανε και τους 7. Η κινηση εδειχνε να σπαει προς την Διδυμου οπου και παλι στο σαλονακι τα ατομα που μαζευοντουσαν και περιμεναν δεν επεφταν κατω απο 3. Το γεγονος αυτο θα πρεπει να προβληματισει τους ερευνητες της Πουτανολογιας οι οποιοι μεχρι τωρα στην διατριβη τους προτειναν στους αρχαριους του αθληματος τις πρωινες ωρες της καθημερινης για πιο ανετη μπουρδελοτσαρκα - καταθεση . Τελοςπαντων , προχωρουμε παρακαλω

ΤΜΗΜΑ ΦΥΛΗΣ

1. ΦΥΛΗΣ 134 ισογειο: Ξανθο αδυνατουλικο πιπινακι το οποιο παρουσιαστηκε μονο του μιας και η τσατσα απο οτι φαινοταν βαριοταν που ζουσε η εστω ειχε εκνευριστει απο τις αναδουλειες. Πολυ καλο πιπινι για τους πιπινολατρες που δεν εχουν και μεγαλες απαιτησεις στο στηθος μιας και το στηθακι του ηταν συμπαθητικο μεν μικρουλι δε , ονομα δεν ειπε , παρα λικνιζοταν με χαρη μπροστα μας. ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ.

2.ΦΥΛΗΣ 134 πανω: Πανω - κατω / κατω - πανω η ιδια κατασταση με το ισογειον , ξανθο με κορμακι αλλα λιγο πιο αδυνατουλι απο το κατω , κανονικη κατασταση ονομα επισης δεν ακουσα. Μεταβολη και δρομο

3. ΦΥΛΗΣ 109 Ισογειο: Μελαχροινη με μακρια μαλλια , λιγη σεξουαλικη κοιλιτσα αλλα αλοιθωρη , καλο σωματακι με τροφαντα μπουτακια η τσατσα δεν ελεγε ονομα δεν ξερω τι εχουν παθει.

4. Φυλης 80: Κορινα μελαχροινη με σωματοτυπο αχλαδακι , προτεινεται για οσους γουσταρουν τις ανοικτες περιφερειες αλλα δεν εχουν και παλι απαιτηση στα βυζια , η εν λογω ειχε μικρο βυζακι

5.Φυλης 54 ισογειο : Στο σπιτακι αυτο οπου η ξανθια ρουμανουλα ντενιζα τα απογευματα του καλοκαιριου εκαιγε καρδιες αλλα και ψωλες βρηκαμε την Μαιρουλα μια καστανη γεματουλα για τους λατρεις αυτου του ειδους.

6. Φυλης 61 υπογειο: Ενα πιπινακι μελαχροινο με πλουσιες θηλες αλλα οχι τοσο μεγαλο στηθος και ελαχιστα πεσμενο το κοριτσακι αυτο ζητημα να ηταν 18 χρονων προτεινεται για τους αρρωστους πιπινολατρηδες που εχουν λατρεια στο μπειμπι φεις.

ΤΜΗΜΑ ΔΙΔΥΜΟΥ

1. Διδυμου 6 υπογειο : Τζουλια , μελαχροινο κοντοπουτανο με καλο κωλο το μειον του μαγαζιου ηταν το γεγονος οτι η τσατσα δεν εδιωξε εναν αλλοδαπο ο οποιος μπηκε μεσα μαζι μας!

2.Διδυμου 8 κατω:  Η γνωστη "ευγενικη" τσατσα της Διδυμου στο κατω , αυτη τη τυπισσα θα ηθελα να την παρω , με ερεθιζει το στυλακι της , η κοπελα ηταν η κλασσικη ξανθια τσεχα που δουλευει εκει τα πρωινα , ελαφρως γεματουλα αλλα τα εχει ωραια πανω της , η τσατσα ειπε το ονομα της αλλα τα λεει τοσο περιεργα με την ψιλη φωνουλα της οπου δεν μπορεσα να συγκρατησω ονομα. Μεταβολη και δρομον

3.Διδυμου 8 πανω : Η τσατσα εδω δεν μιλιοταν δυστυχως παλι η κοπελα ειναι η Μαρια ενα προ - πουρο(για μενα) μιλφ για καποιους αλλους συναγωνιστες με μετριο σωματακι και κοτσιδακια στα μαλλια , ξανθια με μωβ γκιλοτες! Μεταβολη και δρομοουυυ

4. Διδυμου 27 - Το σπιτι του Δρακουλα - : Κλαουντια , σχετικα καλο σωματακι , κοντοπουτανο μελαχροινο , αλλα η φατσα της δεν με ενθουσιασε , το συγκεκριμενο σπιτακι προτεινεται απο μενα διοτι ειναι ανακαινισμενο , καθαρο και η τσατσα παρα πολυ ευγενικη οπου με ευχαριστησε κιολας στο τελος για τον χρονο μου  :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
τυπε απογευματινη ειναι?δεν πρεπει να χασω τετοια μορφη :rockon:
την τριτη το πρωι ηταν μια σχετικα καλη τυπε
αλλα οταν βγηκε στο <<σαλονι>> παραπατουσε
πρεπει να ειχε πιει μπατιντα :2funny:
Τύπε, είχε πιει badida de cock(o),right into her ass, γι'αυτό έγερνε.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
το μιλφακι στο διδυμου 8 πανω ειναι η μαρια ρε παιχτη...old time classic...

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
Τυπε δεν την ειδα και πολυ καλα διοτι περασε στα γρηγορα σαν κυνηγημενη  :grin:
πρεπει φιλε να δοκιμασεις πρωτα και μετα να κρινεις η μαρια ειναι εγγυηση αξιζει οτι χρεωνει τοσα χρονια παραμενει μια σταθερη αξια εκτος αν δεν σου αρεσουν αυτες οι ηλικιες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πρεπει φιλε να δοκιμασεις πρωτα και μετα να κρινεις η μαρια ειναι εγγυηση αξιζει οτι χρεωνει τοσα χρονια παραμενει μια σταθερη αξια εκτος αν δεν σου αρεσουν αυτες οι ηλικιες

Παιδια εγω δεν ειπα οτι ειναι κακη , φυσικα και εχετε μια καλυτερη αποψη εφοσον την εχετε δοκιμασει ,  εγω μια απλη περιγραφη της εκανα. Αλλωστε γουστα ειναι αυτα. Και μαλιστα δεν την εχω κρινει ουτε και στην παραπανω μου ενημερωση. Απλα τονιζω πως την ειδα εγω... ειναι καθαρα μια προσωπικη αποψη... ενημερωση ειναι αυτο που κανω οχι κριτικη!  :grin:

colorcli

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
10
Χθεσινή απογευματινή περιήγηση 9/9/2010

Μια και με έφερε ο δρόμος για δουλειές στην Αχαρνών είπα να πάω να ψωνίσψ στο σουπερμάρκετ. Είχε βραδυάσει, σε όλα τα στενά γύρω από την Αχαρνών ήταν μαύροι, αλλοδαποί, μιζέρια, παρκαρισμενα αυροκίνητα, σκουπίδια, κοκ, μικρά μαγαζάκια μινι μάρκετ και μεγάλο πουθενά. δεν εύρισκα να παρκάρω και βρίσκω κοντά στην Περγάμου. Μπαίνω στου Βερόπουλου και τρόμαξα. Μικρό σουπερ μάρκετ, αμφιβόλου καθαριότητας, είχε μόνο συσκευασμένα προιόντα και κάτι λαχανικά που ήθελα παληα και γεμάτα φυτοφάρμακα. Ψωνίζω τα συσκευασμένα και βγαίνοντας λεω δεν πάω και μια τσάρκα;
Μπαίνω με τις σακούλες στο Ρεμούνδου 20 δίπλα. Περιμένω στο σαλόνι μαζί με ένα παλληκάρι γύρω στα 30 με αυτιστικά χαρακτηριστικά, στο ένα χέρι το πορτοφόλι και στο άλλο προτεταμένο το 20ευρω, και περιμένουμε. Ό τύπος μπαίνει στο δωμάτιο μόλις άδειασε και μετά από λίγο βγαίνει από το άλλο δωμάτιο η Ντενίζα. μου φάνηκε ομορφότερη και τα βυζιά τορπίλες.. υπηρετεί κοινωνικό έργο,  απεχώρησα.
Λέω να πάω αλκαμένους 113, αλλά μάλλον θα ήταν η Αναστασία με το κορμάκι της τις κάλτσες και την ασορτί κορδέλα στα μαλλιά και θα ενέδιδα..
Γι΄αυτό παίρνω τις σακούλες και πάω Περγάμου 1. στο κάτω, βγαίνει μια λεπτή γυμνή κοπέλα με το στρικγάκι της και τα μαύρα ψιλοτάκουνα πέδιλα με διαφανείς πάτους. Η κοπέλα έχει τα καστανά μαλλιά της κότσο, είναι λεπτή με στρογγυλό φαρδουλό κώλο, προ-μίλφ με τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπο και μια χαλάρωση στο στήθος να γίνονται γοητευτικά αισθητά. Τα μάτια της ελαφρώς γουρλωμένα και το αρχοντικό της στήσιμο αιματώνουν αμέσως το σώμα κάτω από τη μέση. Μοιάζει με τις πριγκήπισσες που ήλθαν στο γάμο του Κοκού στις Σπέτσες, σοβαρή κυρία, γυμνή και έτοιμη για όλα. Το βάρος από τις σακούλες μου υπενθυμίζει ότι δεν ψώνισα λαχανικά και επαναφέρει την λογική. αποχωρώ.
Αγίου Πέτρου, Λεπτή ασπρουλή μελαχρινή ασχημούλικη κοπελίτσα, με στριγκάκι και διαφανή ψιλοτάκουνα που της μακραίνουν τις γάμπες, προσπαθεί με έντονο βλέμμα και χαζό χαμόγελο να με πείσει. 
Περνώ από υποβαθμισμένα μικρά αραβικά μαγαζιά, από μολδαβικό γυράδικο, πολωνικό ντελικατέσσεν, ρωσικό σουπερμάρκετ. Τίποτα φρέσκο, η ποιότητα τροφής και ζωής πολύ υποβαθμισμένη για τους μετανάστες κατοίκους, γαμώ το ΔΝΤ, μαυρίστε τους μπας και φύγουν οι κουφάλες...
Αλκιβιάδου μόνο το 16Α ανοιχτό.
Παρκάρω διδύμου και Αχαρνών. Ο μαύρος δίπλα από το Ρουμανικό εστιατόριο της γωνίας έχει καλές ντομάτες (10 όλες κι όλες), παίρνω και μερικά ακόμα και βόλτα στη γειτονιά.
Διδύμου 16 η Μαριάννα (και από Αλκαμένους 117)
Διδύμου 8 πάνω κλειστό.
Διδύμου 8 κάτω ή Αλεξάνδρα. Πρόσχαρη νεαρή στρουμπουλή με μεγαλούτσικα βυζιά φαρδύ χορταστικό κώλο σε κόκκινο στριγκάκι που μοιάζει πολύ μικρό για το μέγεθός της. Η γοητευτική τσατσά προσπαθεί να με πείσει. Τις θέλω και τις δυό (κι ας είναι αμαρτωλό).
Η ώρα πέρασε. Τον λογαριασμό τον πλήρωσε η κυρία στο σπίτι, Εγινε πάρτυ. Τώρα που γράφω, το χαμόγελο φθάνει μέχρι τα αυτιά.

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6

Μια και με έφερε ο δρόμος για δουλειές στην Αχαρνών είπα να πάω να ψωνίσψ στο σουπερμάρκετ. Είχε βραδυάσει, σε όλα τα στενά γύρω από την Αχαρνών ήταν μαύροι, αλλοδαποί, μιζέρια, παρκαρισμενα αυροκίνητα, σκουπίδια, κοκ, μικρά μαγαζάκια μινι μάρκετ και μεγάλο πουθενά. δεν εύρισκα να παρκάρω και βρίσκω κοντά στην Περγάμου. Μπαίνω στου Βερόπουλου και τρόμαξα. Μικρό σουπερ μάρκετ, αμφιβόλου καθαριότητας, είχε μόνο συσκευασμένα προιόντα και κάτι λαχανικά που ήθελα παληα και γεμάτα φυτοφάρμακα. Ψωνίζω τα συσκευασμένα και βγαίνοντας λεω δεν πάω και μια τσάρκα;
Μπαίνω με τις σακούλες στο Ρεμούνδου 20 δίπλα. Περιμένω στο σαλόνι μαζί με ένα παλληκάρι γύρω στα 30 με αυτιστικά χαρακτηριστικά, στο ένα χέρι το πορτοφόλι και στο άλλο προτεταμένο το 20ευρω, και περιμένουμε. Ό τύπος μπαίνει στο δωμάτιο μόλις άδειασε και μετά από λίγο βγαίνει από το άλλο δωμάτιο η Ντενίζα. μου φάνηκε ομορφότερη και τα βυζιά τορπίλες.. υπηρετεί κοινωνικό έργο,  απεχώρησα.
Λέω να πάω αλκαμένους 113, αλλά μάλλον θα ήταν η Αναστασία με το κορμάκι της τις κάλτσες και την ασορτί κορδέλα στα μαλλιά και θα ενέδιδα..
Γι΄αυτό παίρνω τις σακούλες και πάω Περγάμου 1. στο κάτω, βγαίνει μια λεπτή γυμνή κοπέλα με το στρικγάκι της και τα μαύρα ψιλοτάκουνα πέδιλα με διαφανείς πάτους. Η κοπέλα έχει τα καστανά μαλλιά της κότσο, είναι λεπτή με στρογγυλό φαρδουλό κώλο, προ-μίλφ με τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπο και μια χαλάρωση στο στήθος να γίνονται γοητευτικά αισθητά. Τα μάτια της ελαφρώς γουρλωμένα και το αρχοντικό της στήσιμο αιματώνουν αμέσως το σώμα κάτω από τη μέση. Μοιάζει με τις πριγκήπισσες που ήλθαν στο γάμο του Κοκού στις Σπέτσες, σοβαρή κυρία, γυμνή και έτοιμη για όλα. Το βάρος από τις σακούλες μου υπενθυμίζει ότι δεν ψώνισα λαχανικά και επαναφέρει την λογική. αποχωρώ.
Αγίου Πέτρου, Λεπτή ασπρουλή μελαχρινή ασχημούλικη κοπελίτσα, με στριγκάκι και διαφανή ψιλοτάκουνα που της μακραίνουν τις γάμπες, προσπαθεί με έντονο βλέμμα και χαζό χαμόγελο να με πείσει.  
Περνώ από υποβαθμισμένα μικρά αραβικά μαγαζιά, από μολδαβικό γυράδικο, πολωνικό ντελικατέσσεν, ρωσικό σουπερμάρκετ. Τίποτα φρέσκο, η ποιότητα τροφής και ζωής πολύ υποβαθμισμένη για τους μετανάστες κατοίκους, γαμώ το ΔΝΤ, μαυρίστε τους μπας και φύγουν οι κουφάλες...
Παρκάρω διδύμου και Αχαρνών. Ο μαύρος δίπλα από το Ρουμανικό εστιατόριο της γωνίας έχει καλές ντομάτες (10 όλες κι όλες), παίρνω και μερικά ακόμα και βόλτα στη γειτονιά.
Διδύμου 8 πάνω κλειστό.
Διδύμου 8 κάτω ή Αλεξάνδρα. Πρόσχαρη νεαρή στρουμπουλή με μεγαλούτσικα βυζιά φαρδύ χορταστικό κώλο σε κόκκινο στριγκάκι που μοιάζει πολύ μικρό για το μέγεθός της. Η γοητευτική τσατσά προσπαθεί να με πείσει. Τις θέλω και τις δυό (κι ας είναι αμαρτωλό).
Η ώρα πέρασε. Τον λογαριασμό τον πλήρωσε η κυρία στο σπίτι, Εγινε πάρτυ. Τώρα που γράφω, το χαμόγελο φθάνει μέχρι τα αυτιά.
[size=24pt]«Και φρέσκο ζαρζαβατικό έχω, διαλιέχτεεεεε»[/size]
...φαντάσου τώρα να μπει ο τύπος με τις σακούλες τα ζαρζαβατικά, την ώρα που είσαι στην ουρά και περιμένεις να μπεις... Και μετά μας πειράζουν οι Πακιστανοί..! Ο γυφτογύφτουλας αυτός δε μας πειράζει..

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
6. Φυλης 61 υπογειο: Ενα πιπινακι μελαχροινο με πλουσιες θηλες αλλα οχι τοσο μεγαλο στηθος και ελαχιστα πεσμενο το κοριτσακι αυτο ζητημα να ηταν 18 χρονων προτεινεται για τους αρρωστους πιπινολατρηδες που εχουν λατρεια στο μπειμπι φεις.
...τύπε μου επειδή όλως τυχαίως :rolleyes: :rolleyes:μετά το πόστ σου βρέθηκα στη περιοχή λέω ας μπω να αξιολογήσω το πιπινοσκάουτινγκ του συναγωνιστή μιας και όλως τυχαίως εδιεκτινισθει εις την υπογα του φυλής 61 μετά την αναφορά σου. :grin:
Συμφωνω δια τα του προσώπου που όντως θυμίζει με το ζόρι 18άρα άλλα με χαλάει το υπέρβαρο του κορμιού του και τα φουσκωμένα μπουτάκια του τα οποία  απέτρεψαν την εισοδο μου εις τα ενδότερα.
Και έτσι όπως τυχαία βρέθηκα στη Φυλής τυχαία πάλι πήρα τον πούλο της επιστροφής αφου πρωτιστως
εφιλοδώρησα απο ένα τεμάχιο την καθόλου τυχαία ευρίσκομενη εις το Φωκ. 17 άνω Μιχαέλα. :zfuck:

Thanks για την ινφο πάντως συναγωνιστή :thumbsup:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295

Μπαίνω με τις σακούλες στο Ρεμούνδου 20 δίπλα. Περιμένω στο σαλόνι μαζί με ένα παλληκάρι γύρω στα 30 με αυτιστικά χαρακτηριστικά, στο ένα χέρι το πορτοφόλι και στο άλλο προτεταμένο το 20ευρω, και περιμένουμε. Ό τύπος μπαίνει στο δωμάτιο μόλις άδειασε και μετά από λίγο βγαίνει από το άλλο δωμάτιο η Ντενίζα. μου φάνηκε ομορφότερη και τα βυζιά τορπίλες.. υπηρετεί κοινωνικό έργο,  απεχώρησα.
Διδύμου 8 πάνω κλειστό.
καλη ενημερωση.ενα 3αρακι για αρχη απο μενα,για τα εδεσματα κ τα μαγαζια μπορει να ανοιχτει αλλο θρεντ αλλα χωρις να ειμαι επιθετικος απεναντι σου κ με διαθεση αντιδικιας να σου πω οτι ειναι μεγιστη γυφτια αυτο που εκανες.Βολτα με τα ζαρζαβατικα σου στα σπιτια,ασε τα στο αμαξι ή αγορασε τα μετα το μανικι(που τελικα δεν εριξες επιβεβαιωνοντας ακομα κ τις πιο σκατοψυχες τσατσες στο οτι ''πολλοι ερχονται για ματι ή δεν εχουν λεφτα να πηδηξουν΄΄(μου εχουν πει)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
...τύπε μου επειδή όλως τυχαίως :rolleyes: :rolleyes:μετά το πόστ σου βρέθηκα στη περιοχή λέω ας μπω να αξιολογήσω το πιπινοσκάουτινγκ του συναγωνιστή μιας και όλως τυχαίως εδιεκτινισθει εις την υπογα του φυλής 61 μετά την αναφορά σου. :grin:
Συμφωνω δια τα του προσώπου που όντως θυμίζει με το ζόρι 18άρα άλλα με χαλάει το υπέρβαρο του κορμιού του και τα φουσκωμένα μπουτάκια του τα οποία  απέτρεψαν την εισοδο μου εις τα ενδότερα.
Και έτσι όπως τυχαία βρέθηκα στη Φυλής τυχαία πάλι πήρα τον πούλο της επιστροφής αφου πρωτιστως
εφιλοδώρησα απο ένα τεμάχιο την καθόλου τυχαία ευρίσκομενη εις το Φωκ. 17 άνω Μιχαέλα. :zfuck:

Thanks για την ινφο πάντως συναγωνιστή :thumbsup:

Ναι αλλωστε δεν κανω ακριβη αναφορα απο την μεση και κατω , παντως εμενα δεν μου φανηκε υπερβαρη , γεματη... και οχι τοσο γυμνασμενη ναι. Υπερβαρη δεν την λες ευκολα... εχω αδικο? Εγω αν ειχα 20αρικο πανω μου μπορει και να εμπαινα παντως... Βεβαια οπως αναφερω και σε πιο πανω ποστ μου η ενημερωση μου ειναι ενδεικτικη ,,, υποκειμενικοτατη  :grin:

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
καλη ενημερωση.ενα 3αρακι για αρχη απο μενα,για τα εδεσματα κ τα μαγαζια μπορει να ανοιχτει αλλο θρεντ αλλα χωρις να ειμαι επιθετικος απεναντι σου κ με διαθεση αντιδικιας να σου πω οτι ειναι μεγιστη γυφτια αυτο που εκανες.Βολτα με τα ζαρζαβατικα σου στα σπιτια,ασε τα στο αμαξι ή αγορασε τα μετα το μανικι(που τελικα δεν εριξες επιβεβαιωνοντας ακομα κ τις πιο σκατοψυχες τσατσες στο οτι ''πολλοι ερχονται για ματι ή δεν εχουν λεφτα να πηδηξουν΄΄(μου εχουν πει)
Άστα... και γυφτογύφτουλας (που έμπαινε με τις σακούλες λες και ήταν διανομέας του Σκλαβενίτη) και μαλακοπίτουρας (εμάς γιατί μας λέει για τα ζαρζαβατικά του; για να του πούμε μπράβο;)... Ο συνδυασμός που σκοτώνει!

Αξιολόγηση ενημέρωσης: από τα 3 το μακρύτερο. Ούτε ο Ραν-νταν-πλαν δε θα έγραφε τέτοιες μαλακίες!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ναι αλλωστε δεν κανω ακριβη αναφορα απο την μεση και κατω , παντως εμενα δεν μου φανηκε υπερβαρη , γεματη... και οχι τοσο γυμνασμενη ναι. Υπερβαρη δεν την λες ευκολα... εχω αδικο? Εγω αν ειχα 20αρικο πανω μου μπορει και να εμπαινα παντως... Βεβαια οπως αναφερω και σε πιο πανω ποστ μου η ενημερωση μου ειναι ενδεικτικη ,,, υποκειμενικοτατη :grin:
...ντάκσει μωρέ ενα όλιγον τι φουσκωμένο πιπίνι :grin:
αν ειχα 20αρικο πανω μου μπορει και να εμπαινα παντως
Πως το πάθες αυτό ρε τύπε?Ξεκίνησες για τσάρκα χωρίς το βασικό?
Ελπίζω να μη το παθαίνεις τωρά τελευταία αυτό ε?? :grin: Αφου.....ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom