ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Ενημέρωση 8/9 αργά το απόγευμα :
...
Εύγε και σε εσάς κ. Σαρουμάνη!
Ελεγειακή περιγραφή.
Ενημέρωση 8/9 αργά το απόγευμα :
...
τυπε απογευματινη ειναι?δεν πρεπει να χασω τετοια μορφη-κολοκυνθους 38 πανω,ενα απεριγραπτο...σκελετος...εφυγα τρεχοντας...απολυτε το εχεις δει αυτο? πρεπει...
Κάτω από 25 ετών και αλλοδαπές, πραγματικά λιγες μου εχουν ξεφυγει. Να φανταστεις καθε φορα στην φυλης συνανταω βαλκανια κοριτσια που τα εχω παρει και εκτος Αθηνας. Το αποκορυφωμα οταν ειχα καλεσει βιζιτα στην Αθηνα. Ερχεται η κοπελα ακριβως οπως την ειχα ζητησει στο τηλεφωνο. 19 χρονων, αδυνατη, καλο προσωπο και ωραιο σφικτο μεγαλο βυζι(το βυζι δεν το ειχα ζητησει ).ρε υπαρχει εστω και μια που να μην εχεις παρει
Τύπε, είχε πιει badida de cock(o),right into her ass, γι'αυτό έγερνε.τυπε απογευματινη ειναι?δεν πρεπει να χασω τετοια μορφη
την τριτη το πρωι ηταν μια σχετικα καλη τυπε
αλλα οταν βγηκε στο <<σαλονι>> παραπατουσε
πρεπει να ειχε πιει μπατιντα
το μιλφακι στο διδυμου 8 πανω ειναι η μαρια ρε παιχτη...old time classic...
πρεπει φιλε να δοκιμασεις πρωτα και μετα να κρινεις η μαρια ειναι εγγυηση αξιζει οτι χρεωνει τοσα χρονια παραμενει μια σταθερη αξια εκτος αν δεν σου αρεσουν αυτες οι ηλικιεςΤυπε δεν την ειδα και πολυ καλα διοτι περασε στα γρηγορα σαν κυνηγημενη
πρεπει φιλε να δοκιμασεις πρωτα και μετα να κρινεις η μαρια ειναι εγγυηση αξιζει οτι χρεωνει τοσα χρονια παραμενει μια σταθερη αξια εκτος αν δεν σου αρεσουν αυτες οι ηλικιες
[size=24pt]«Και φρέσκο ζαρζαβατικό έχω, διαλιέχτεεεεε»[/size]Χθεσινή απογευματινή περιήγηση 9/9/2010
Μια και με έφερε ο δρόμος για δουλειές στην Αχαρνών είπα να πάω να ψωνίσψ στο σουπερμάρκετ. Είχε βραδυάσει, σε όλα τα στενά γύρω από την Αχαρνών ήταν μαύροι, αλλοδαποί, μιζέρια, παρκαρισμενα αυροκίνητα, σκουπίδια, κοκ, μικρά μαγαζάκια μινι μάρκετ και μεγάλο πουθενά. δεν εύρισκα να παρκάρω και βρίσκω κοντά στην Περγάμου. Μπαίνω στου Βερόπουλου και τρόμαξα. Μικρό σουπερ μάρκετ, αμφιβόλου καθαριότητας, είχε μόνο συσκευασμένα προιόντα και κάτι λαχανικά που ήθελα παληα και γεμάτα φυτοφάρμακα. Ψωνίζω τα συσκευασμένα και βγαίνοντας λεω δεν πάω και μια τσάρκα;
Μπαίνω με τις σακούλες στο Ρεμούνδου 20 δίπλα. Περιμένω στο σαλόνι μαζί με ένα παλληκάρι γύρω στα 30 με αυτιστικά χαρακτηριστικά, στο ένα χέρι το πορτοφόλι και στο άλλο προτεταμένο το 20ευρω, και περιμένουμε. Ό τύπος μπαίνει στο δωμάτιο μόλις άδειασε και μετά από λίγο βγαίνει από το άλλο δωμάτιο η Ντενίζα. μου φάνηκε ομορφότερη και τα βυζιά τορπίλες.. υπηρετεί κοινωνικό έργο, απεχώρησα.
Λέω να πάω αλκαμένους 113, αλλά μάλλον θα ήταν η Αναστασία με το κορμάκι της τις κάλτσες και την ασορτί κορδέλα στα μαλλιά και θα ενέδιδα..
Γι΄αυτό παίρνω τις σακούλες και πάω Περγάμου 1. στο κάτω, βγαίνει μια λεπτή γυμνή κοπέλα με το στρικγάκι της και τα μαύρα ψιλοτάκουνα πέδιλα με διαφανείς πάτους. Η κοπέλα έχει τα καστανά μαλλιά της κότσο, είναι λεπτή με στρογγυλό φαρδουλό κώλο, προ-μίλφ με τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπο και μια χαλάρωση στο στήθος να γίνονται γοητευτικά αισθητά. Τα μάτια της ελαφρώς γουρλωμένα και το αρχοντικό της στήσιμο αιματώνουν αμέσως το σώμα κάτω από τη μέση. Μοιάζει με τις πριγκήπισσες που ήλθαν στο γάμο του Κοκού στις Σπέτσες, σοβαρή κυρία, γυμνή και έτοιμη για όλα. Το βάρος από τις σακούλες μου υπενθυμίζει ότι δεν ψώνισα λαχανικά και επαναφέρει την λογική. αποχωρώ.
Αγίου Πέτρου, Λεπτή ασπρουλή μελαχρινή ασχημούλικη κοπελίτσα, με στριγκάκι και διαφανή ψιλοτάκουνα που της μακραίνουν τις γάμπες, προσπαθεί με έντονο βλέμμα και χαζό χαμόγελο να με πείσει.
Περνώ από υποβαθμισμένα μικρά αραβικά μαγαζιά, από μολδαβικό γυράδικο, πολωνικό ντελικατέσσεν, ρωσικό σουπερμάρκετ. Τίποτα φρέσκο, η ποιότητα τροφής και ζωής πολύ υποβαθμισμένη για τους μετανάστες κατοίκους, γαμώ το ΔΝΤ, μαυρίστε τους μπας και φύγουν οι κουφάλες...
Αλκιβιάδου μόνο το 16Α ανοιχτό.
Παρκάρω διδύμου και Αχαρνών. Ο μαύρος δίπλα από το Ρουμανικό εστιατόριο της γωνίας έχει καλές ντομάτες (10 όλες κι όλες), παίρνω και μερικά ακόμα και βόλτα στη γειτονιά.
Διδύμου 16 η Μαριάννα (και από Αλκαμένους 117)
Διδύμου 8 πάνω κλειστό.
Διδύμου 8 κάτω ή Αλεξάνδρα. Πρόσχαρη νεαρή στρουμπουλή με μεγαλούτσικα βυζιά φαρδύ χορταστικό κώλο σε κόκκινο στριγκάκι που μοιάζει πολύ μικρό για το μέγεθός της. Η γοητευτική τσατσά προσπαθεί να με πείσει. Τις θέλω και τις δυό (κι ας είναι αμαρτωλό).
Η ώρα πέρασε. Τον λογαριασμό τον πλήρωσε η κυρία στο σπίτι, Εγινε πάρτυ. Τώρα που γράφω, το χαμόγελο φθάνει μέχρι τα αυτιά.
...τύπε μου επειδή όλως τυχαίως μετά το πόστ σου βρέθηκα στη περιοχή λέω ας μπω να αξιολογήσω το πιπινοσκάουτινγκ του συναγωνιστή μιας και όλως τυχαίως εδιεκτινισθει εις την υπογα του φυλής 61 μετά την αναφορά σου.6. Φυλης 61 υπογειο: Ενα πιπινακι μελαχροινο με πλουσιες θηλες αλλα οχι τοσο μεγαλο στηθος και ελαχιστα πεσμενο το κοριτσακι αυτο ζητημα να ηταν 18 χρονων προτεινεται για τους αρρωστους πιπινολατρηδες που εχουν λατρεια στο μπειμπι φεις.
καλη ενημερωση.ενα 3αρακι για αρχη απο μενα,για τα εδεσματα κ τα μαγαζια μπορει να ανοιχτει αλλο θρεντ αλλα χωρις να ειμαι επιθετικος απεναντι σου κ με διαθεση αντιδικιας να σου πω οτι ειναι μεγιστη γυφτια αυτο που εκανες.Βολτα με τα ζαρζαβατικα σου στα σπιτια,ασε τα στο αμαξι ή αγορασε τα μετα το μανικι(που τελικα δεν εριξες επιβεβαιωνοντας ακομα κ τις πιο σκατοψυχες τσατσες στο οτι ''πολλοι ερχονται για ματι ή δεν εχουν λεφτα να πηδηξουν΄΄(μου εχουν πει)Χθεσινή απογευματινή περιήγηση 9/9/2010
Μια και με έφερε ο δρόμος για δουλειές στην Αχαρνών είπα να πάω να ψωνίσψ στο σουπερμάρκετ. Είχε βραδυάσει, σε όλα τα στενά γύρω από την Αχαρνών ήταν μαύροι, αλλοδαποί, μιζέρια, παρκαρισμενα αυροκίνητα, σκουπίδια, κοκ, μικρά μαγαζάκια μινι μάρκετ και μεγάλο πουθενά. δεν εύρισκα να παρκάρω και βρίσκω κοντά στην Περγάμου. Μπαίνω στου Βερόπουλου και τρόμαξα. Μικρό σουπερ μάρκετ, αμφιβόλου καθαριότητας, είχε μόνο συσκευασμένα προιόντα και κάτι λαχανικά που ήθελα παληα και γεμάτα φυτοφάρμακα. Ψωνίζω τα συσκευασμένα και βγαίνοντας λεω δεν πάω και μια τσάρκα;
Μπαίνω με τις σακούλες στο Ρεμούνδου 20 δίπλα. Περιμένω στο σαλόνι μαζί με ένα παλληκάρι γύρω στα 30 με αυτιστικά χαρακτηριστικά, στο ένα χέρι το πορτοφόλι και στο άλλο προτεταμένο το 20ευρω, και περιμένουμε. Ό τύπος μπαίνει στο δωμάτιο μόλις άδειασε και μετά από λίγο βγαίνει από το άλλο δωμάτιο η Ντενίζα. μου φάνηκε ομορφότερη και τα βυζιά τορπίλες.. υπηρετεί κοινωνικό έργο, απεχώρησα.
Λέω να πάω αλκαμένους 113, αλλά μάλλον θα ήταν η Αναστασία με το κορμάκι της τις κάλτσες και την ασορτί κορδέλα στα μαλλιά και θα ενέδιδα..
Γι΄αυτό παίρνω τις σακούλες και πάω Περγάμου 1. στο κάτω, βγαίνει μια λεπτή γυμνή κοπέλα με το στρικγάκι της και τα μαύρα ψιλοτάκουνα πέδιλα με διαφανείς πάτους. Η κοπέλα έχει τα καστανά μαλλιά της κότσο, είναι λεπτή με στρογγυλό φαρδουλό κώλο, προ-μίλφ με τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπο και μια χαλάρωση στο στήθος να γίνονται γοητευτικά αισθητά. Τα μάτια της ελαφρώς γουρλωμένα και το αρχοντικό της στήσιμο αιματώνουν αμέσως το σώμα κάτω από τη μέση. Μοιάζει με τις πριγκήπισσες που ήλθαν στο γάμο του Κοκού στις Σπέτσες, σοβαρή κυρία, γυμνή και έτοιμη για όλα. Το βάρος από τις σακούλες μου υπενθυμίζει ότι δεν ψώνισα λαχανικά και επαναφέρει την λογική. αποχωρώ.
Αγίου Πέτρου, Λεπτή ασπρουλή μελαχρινή ασχημούλικη κοπελίτσα, με στριγκάκι και διαφανή ψιλοτάκουνα που της μακραίνουν τις γάμπες, προσπαθεί με έντονο βλέμμα και χαζό χαμόγελο να με πείσει.
Περνώ από υποβαθμισμένα μικρά αραβικά μαγαζιά, από μολδαβικό γυράδικο, πολωνικό ντελικατέσσεν, ρωσικό σουπερμάρκετ. Τίποτα φρέσκο, η ποιότητα τροφής και ζωής πολύ υποβαθμισμένη για τους μετανάστες κατοίκους, γαμώ το ΔΝΤ, μαυρίστε τους μπας και φύγουν οι κουφάλες...
Αλκιβιάδου μόνο το 16Α ανοιχτό.
Παρκάρω διδύμου και Αχαρνών. Ο μαύρος δίπλα από το Ρουμανικό εστιατόριο της γωνίας έχει καλές ντομάτες (10 όλες κι όλες), παίρνω και μερικά ακόμα και βόλτα στη γειτονιά.
Διδύμου 16 η Μαριάννα (και από Αλκαμένους 117)
Διδύμου 8 πάνω κλειστό.
Διδύμου 8 κάτω ή Αλεξάνδρα. Πρόσχαρη νεαρή στρουμπουλή με μεγαλούτσικα βυζιά φαρδύ χορταστικό κώλο σε κόκκινο στριγκάκι που μοιάζει πολύ μικρό για το μέγεθός της. Η γοητευτική τσατσά προσπαθεί να με πείσει. Τις θέλω και τις δυό (κι ας είναι αμαρτωλό).
Η ώρα πέρασε. Τον λογαριασμό τον πλήρωσε η κυρία στο σπίτι, Εγινε πάρτυ. Τώρα που γράφω, το χαμόγελο φθάνει μέχρι τα αυτιά.
...τύπε μου επειδή όλως τυχαίως μετά το πόστ σου βρέθηκα στη περιοχή λέω ας μπω να αξιολογήσω το πιπινοσκάουτινγκ του συναγωνιστή μιας και όλως τυχαίως εδιεκτινισθει εις την υπογα του φυλής 61 μετά την αναφορά σου.
Συμφωνω δια τα του προσώπου που όντως θυμίζει με το ζόρι 18άρα άλλα με χαλάει το υπέρβαρο του κορμιού του και τα φουσκωμένα μπουτάκια του τα οποία απέτρεψαν την εισοδο μου εις τα ενδότερα.
Και έτσι όπως τυχαία βρέθηκα στη Φυλής τυχαία πάλι πήρα τον πούλο της επιστροφής αφου πρωτιστως
εφιλοδώρησα απο ένα τεμάχιο την καθόλου τυχαία ευρίσκομενη εις το Φωκ. 17 άνω Μιχαέλα.
Thanks για την ινφο πάντως συναγωνιστή
Άστα... και γυφτογύφτουλας (που έμπαινε με τις σακούλες λες και ήταν διανομέας του Σκλαβενίτη) και μαλακοπίτουρας (εμάς γιατί μας λέει για τα ζαρζαβατικά του; για να του πούμε μπράβο;)... Ο συνδυασμός που σκοτώνει!καλη ενημερωση.ενα 3αρακι για αρχη απο μενα,για τα εδεσματα κ τα μαγαζια μπορει να ανοιχτει αλλο θρεντ αλλα χωρις να ειμαι επιθετικος απεναντι σου κ με διαθεση αντιδικιας να σου πω οτι ειναι μεγιστη γυφτια αυτο που εκανες.Βολτα με τα ζαρζαβατικα σου στα σπιτια,ασε τα στο αμαξι ή αγορασε τα μετα το μανικι(που τελικα δεν εριξες επιβεβαιωνοντας ακομα κ τις πιο σκατοψυχες τσατσες στο οτι ''πολλοι ερχονται για ματι ή δεν εχουν λεφτα να πηδηξουν΄΄(μου εχουν πει)
...ντάκσει μωρέ ενα όλιγον τι φουσκωμένο πιπίνιΝαι αλλωστε δεν κανω ακριβη αναφορα απο την μεση και κατω , παντως εμενα δεν μου φανηκε υπερβαρη , γεματη... και οχι τοσο γυμνασμενη ναι. Υπερβαρη δεν την λες ευκολα... εχω αδικο? Εγω αν ειχα 20αρικο πανω μου μπορει και να εμπαινα παντως... Βεβαια οπως αναφερω και σε πιο πανω ποστ μου η ενημερωση μου ειναι ενδεικτικη ,,, υποκειμενικοτατη
Πως το πάθες αυτό ρε τύπε?Ξεκίνησες για τσάρκα χωρίς το βασικό?αν ειχα 20αρικο πανω μου μπορει και να εμπαινα παντως