Ενημέρωση από Σαββάτο βραδυνή σχεδόν νυχτερινή περιπολία μετά την βροχή σαν σαλιγκάρι!
Συγχωρέστε με μόνο γιατί δυσκολεύομαι να συγκρατώ ονόματα!(το χω από μικρός αυτό)
Φυλής 65 πάνω Αννα μια μελαχρινή κοπέλα με ταττού στο αριστερο πλευρό της καλή φατσα,μικρό στήθος,κοιλιά σανίδα,κώλος πολύ καλός,πρόσχαρη στο σαλόνι αρκετά γαμήσιμη εμφανισιακά, τα βασικά!
Φυλής 65 κάτω μια ξανθιά ψηλή νταρντάνα που δεν είναι του γούστου μου τόσο γεμάτες γυναίκες λίγο ξυνή στα μούτρα, τα βασικά!
Φυλής 67 αυτή η αλόγα μουνάρα ξανθιά(από εμφάνιση ότι καλύτερο υπάρχει κατα την γνώμη μου στην φυλής και όχι μόνο την έχω πάρει 3 φορές παλιότερα)φόραγε και κάτι λεοπαρδαλέ εσώρουχα καύλα.με Ακάποτο στοματικό στα 20 ευρω.
Φυλής 69 πάνω κλασσικά η παλιοσειρά το Χριστινάκι για όσους δεν την ξέρουν(δεν νομίζω να υπάρχει κανεις) είναι μετρίου αναστήματος σαν ασιάτισα στην φάτσα με καλό σώμα και πολύ καλές υπηρεσίες μέσα!
Φυλής 69 κάτω ένα μέτριο καστανόξανθο νεαρό κοριτσάκι με ωραίο στήθος κ πολύ γλυκιά φατσα τόσο γλυκιά που με ξενέρωνε,τα βασικά.
Φυλής 71 πάνω Μια καυλιάρα μελαχρινή γύρω στο 1,75 με πολύ καλό σώμα 3ράκι βυζί και αρκετά καλό κώλο,και προστυχόφατσα και βλέμμα όλο υποσχέσεις,τα βασικά.
Φυλής 71 κάτω η καυλιάρα τσατσά Εύα (ενώ είχε σβήσει το φως γιατί είχε πέσει σύρμα για μπάτσους) με έψησε να μπώ για 3η φορά στην πολύ όμορφη Αννα με το βελούδινο κορμί και το όμορφο πρόσωπο! Από τις πιο ωραίες κοπέλες της φυλής! Μέσα με απογοήτευσε στην αρχή γιατί ήταν τελείως διαφορετική από ότι τις 2 προηγούμενες φορές! Με ξενέρωσε άσχημα και αφού της την είπα χοντρά άλλαξε αμέσως συμπεριφορά και πέρασα καλά τελικά! Τα βασικά.
Φυλής 92 υπογειο ένα ακόμα καστανόξανθο νεαρο κορίτσι σχεδόν ίδιο στυλ και σουλούπι σαν αυτό της Φ69 κάτω με ξενέρωσε,τα βασικά.
Μονης προδρόμου στο υπόγειο δεν πρόλαβα να δω γιατί την μάζεψε η μπατσαρία και το έκλεισε!
Μονης προδρόμου πάνω αυτή η εντυπωσιακή μελαμψη μουνάρα σαν (αμαζόνα με το χαρακτηριστικό χώρισμα αναμεσα στα μπροστινά της δόντια) Στα υπόψιν για άλλη φορά! Τα βασικά.
Φυλής 84 κάτω ένα μέτριο μελαχρινό ανάξιο σχολιασμού!
Φυλής 84 πάνω ενα καστανό πιπίνι με μέτρια φάτσα και πολύ καλό σώμα! Τα βασικά.
Φυλής 84 πάνω (διπλα ακριβως) ένα λεπτό ψηλό μελαχρινό με συμπαθητική φάτσα τα βασικά.
Φυλής 86 με το σκαλάκι μια χοντρή μελαχρινή μπάζο!
Φυλής 80 Αυτό το εντυπωσιακό εμφανισιακά μώρο με το σκουλαρίκι στην γλώσσα (Μαρία ή Μαριάννα αν δεν κάνω λάθος) που έχω τιμήσει στο παρελθόν και με ξενερώνει η πίπα της κατα τα άλλα αρκετά καλή μέσα! Τα βασικά!
Φυλής 61 υπόγειο μια ξανθιά πατσαβούρα ανάξια σχολιασμού!
Φυλής 59 κάτω Αυτή η αλόγα που έχει γατίσια μάτια καστανόξανθη με ωραίο πρόσωπο με λίγο παραπάνω ανοιχτή σε πλάτος κωλάρα από όσο πρέπει! Τα βασικά.
Φυλής 66 μια χοντρή μελαχρινή μπάζο επίσης ανάξια σχολιασμού!
Φυλής 54 κάτω μια ξανθιά αλόγα μουνάρα με πολύ ωραίο πρόσωπο και σώμα βυζάρες σχετικά μεγάλες και στητές και γερή κωλάρα(με χάλασε μόνο ότι έχει λίγα παχάκια παραπάνω στην κοιλιά όχι αντιαισθητικά αλλά επειδή εγώ εχω κόλλημα με την κοιλιά αν δεν είναι σανίδα ξενερώνω) Τα βασικά και σύμφωνα με συναγωνιστή που μόλις είχε βγεί από το δωμάτιο είναι αρκετά καλή μέσα!
Φυλής 54 πάνω μια μελαχρινή 30+ αρκετά καυλιάρα και γαμήσιμη για την ηλικία της! Με καλό σώμα και κώλο πάντα για τα δεδομένα της ηλικίας της!
Διδύμου 18 πάνω κλειστό
Διδύμου 18 κάτω μετριότητα επίσης ανάξια σχολίου!
Και συνεχίζουμε στην φωκαίας την αναζήτηση δευτερου ψήφου εμπιστοσύνης!
Φωκαίας 17 κάτω αυτό το υπέροχο μελαχρινό μουνί η Νικόλ (την έχω γαμήσει αρκετές φορές) το πιο στητό και σφιχτό κορμί στην περιοχή και όχι μόνο με πολύ όμορφο προσωπάκι και κοντό καρέ μαλλάκι! Τα βασικά
Φωκαίας 17 πάνω μια νταρντάνα μελαχρινή που φόραγε κορσέ για να συγκρατήσει το κρέας της με καυλόφατσα και τεράστιες βυζάρες για τους λάτρεις του είδους! Τα βασικά συν βυζομαλακία ή 69!
Φωκαίας 19 το μπάζο της ημέρας ανάξιο σχολιασμού!
Φωκαίας 22 κάτω το μελαμψό αδύνατο γυφτάκι με την γλυκιά φατσούλα και το όμορφα βυζιά! Πρωκτικό και ελευθερο στοματικό
Φωκαίας 24 πάνω στο λαβύρινθο επίσης μπάζο μελαχρινό που και η χοντρο-τσατσα μου έκλεινε το δρόμο με το χέρι μην φύγω και χάσω το κελεπούρι! Ανάξιο σχολιασμού
Φωκαίας εκεί στην γωνία 23 είναι το νουμερο; μια σηκωμένη από τον τάφο τσατσα παρουσίασε ένα πρεζόνι από την ομόνοια για κοπέλα! Πατσαβούρα αδύνατη! Ανάξια σχολίου επίσης έκανε και πρωκτικό τρομάρα της!
Φωκαίας 19 στο Αντελλόσπιτο μια μετρίου εμφάνισης μελαχρινή με παραπανίσια κιλά ψιλομπάζο! Ακάποτο στοματικό.
Φωκαίας 19 πάνω η Αντζυ όπου και έριξα την δεύτερη ψήφο εμπιστοσύνης!
Πολύ όμορφο και γλυκό προσωπάκι με λεπτό κωρμάκι και συμπαθητικό κωλαράκι που με εφτιαξε το στριγκάκι που φόραγε!
Τελικά μόλις μπήκα μέσα στο δωμάτιο την αναγνώρισα(με ξεγέλασε το καστανό μαλλί της και νέο λουκ της) την είχα ξαναπάρει σε ένα μπουρδέλο στην χωματιανού αν θυμάμαι καλά πέρυσι νύχτερινή βάρδια! Μέσα καλή πίπα αργή και βαθειά καυλιάρικο βλέμμα ενώ πιπώνει και μετά γαμήσι σε ιεραποστολικό και στα 4 όπου καθόταν λίγο στραβα για να μην μπαίνω όλος και δεν βολευόμουν προσπαθούσα να την φέρω στα ίσια αλλά όλο στραβωνε χα χα και τελικά έδωσα ένα γερό σφυροκόπημα και ενώ ημουν έτοιμος να χύσω έκανε πάλι ένα στράβωμα και με έκοψε και έπαθα παλινδρόμηση του σπέρματος με αποτέλεσμα μετά από ήδη 1 γαμήσι στην Αννα και τόσο περπάτημα έπεσε ηρωικά μαχόμενος ο πούτσος χωρίς να χύσω!χα χα
Ελπίζω να σας κάλυψε η περιγραφή μου και ζητάω και πάλι συγνώμη συναγωνιστές που δεν συγκράτησα ονόματα! Την επόμενη φορά με μπλοκάκι χα χα