Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 203 άτομα (11 μέλη και 192 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Ισως βρηκε τον ερωτα στα ματια του ανυποψιαστου μπουρδελιαρη τυπε

Εσυ πως εξηγεις να χτυπαει η τσατσα την πορτα και να μην βγαινει το πορνιδιον?
ειναι σωστη επαγγελματιας τυπε
και αλλες κοπελες βριζουν την τσατσα που χτυπαει την πορτα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γυροβολια στην καυλα μεσημερι τυποι μου
στο ελλης η γνωστη κατερινα η κριτικια
αλκιβιαδου 16α μια ντιανα βουλγαρα,ο μαρκαριαν μου λεει 30 ευρω εδω οχι 50 οπως αλλου :o
μαλλον μπερδεψε το μπουρδελο με το στουντιο
καθως εφευγα του λεω οχι και 30 ρε μαρκαριαν εδω ολοι κατεβαζουν τις τιμες εσυ τις ανεβαζεις :2funny:
στο διπλα ηταν μια βικτωρια με μαλλι αφανα,θα εμπαινα σε αυτην αλλα το οτι βγηκε στο σαλονι με την κρεμα στο χερι με απετρεψε
στο τριτο δεν μπηκα γιατι οποτε μπαινω βρισκω η την σονια η την ευα
αγκυρας 12 β στο δευτερο απτην πλευρα της αχαρνων ηταν μια ντιανα που θα τιμηθει συντομα
βεργας 2 μια ελληνιδα που γυρνοβολαει στα μπουρδελα της περιοχης
στο διπλα υπογειο βεργας α η γνωστη θεια αλικη
και στο διπλα του η ριτα,οπου τιμηθηκε
καθως γυρνουσα περασα και απο το τροφωνιου 11 οπου ηταν η λαουρα/μονικα/τζουλια για οσους ενδιαφερονται

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.780
Πόντοι
6.035
γυροβολια στην καυλα μεσημερι τυποι μου
στο ελλης η γνωστη κατερινα η κριτικια
αλκιβιαδου 16α μια ντιανα βουλγαρα,ο μαρκαριαν μου λεει 30 ευρω εδω οχι 50 οπως αλλου :o
μαλλον μπερδεψε το μπουρδελο με το στουντιο
καθως εφευγα του λεω οχι και 30 ρε μαρκαριαν εδω ολοι κατεβαζουν τις τιμες εσυ τις ανεβαζεις :2funny:
στο διπλα ηταν μια βικτωρια με μαλλι αφανα,θα εμπαινα σε αυτην αλλα το οτι βγηκε στο σαλονι με την κρεμα στο χερι με απετρεψε
στο τριτο δεν μπηκα γιατι οποτε μπαινω βρισκω η την σονια η την ευα
αγκυρας 12 β στο δευτερο απτην πλευρα της αχαρνων ηταν μια ντιανα που θα τιμηθει συντομα
βεργας 2 μια ελληνιδα που γυρνοβολαει στα μπουρδελα της περιοχης
στο διπλα υπογειο βεργας α η γνωστη θεια αλικη
και στο διπλα του η ριτα,οπου τιμηθηκε
καθως γυρνουσα περασα και απο το τροφωνιου 11 οπου ηταν η λαουρα/μονικα/τζουλια για οσους ενδιαφερονται
μου ανοιξες την ορεξη παω να φτιαξω λαχανοντολμαδοες :grin:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
η μεγαλη καυλα που ειχα το μεσημερι καθως και η επιθυμια για....πωπο :fuck2:,με εκαναν να επισκεφτω την κατερινα στο ελλης κατα τις 3 περιπου σημερα......ειχα καυλες που μονο λιγο με τα βυζια της ασχοληθηκε ο πουτσος μου και αμεσως την καρφωσα στον ..πωπο αγρια...ημουν ο πελατης νο 3 σημερα και ο πρωτος πωπος... :2funny:τη χτυπησα κανα 10λεπτο στη κωλαρα ,καπου πονουσε γιατι ενιωθα να με τραβαει λιγο μακρια και να μου λεει να κανο πιο σιγα....επισης οι γκριματσες της αυτο εδειχναν....τεσπα καταθεσα στα βυζια της αλλα ολα τα λεφτα ηταν η σουφρα της και το μεγαλο ανοιγμα που ειχε μετα το 10λεπτο χτυπημα.... :fuck2:

dragon fly

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Την έχω πετύχει και στο Φυλ. 94.
Σίγουρα παρέχει φουλ.
Αλλά δεν με συγκινεί ο σωματότυπος: ώμοι-μέση-κόλος μια ευθεία.
θηλυκές γραμμές ανύπαρκτες, αν και γλυκιά φατσούλα.
Φίλε μου μήπως θυμάσαι το όνομα την κοπέλας;
Μήπως Αλεξάνδρα;
Ταιριάζει η περιγραφή σε μία που την ψάχνω τις τελευταίες μέρες!

dragon fly

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ενημέρωση από Σαββάτο βραδυνή σχεδόν νυχτερινή περιπολία μετά την βροχή σαν σαλιγκάρι!
Συγχωρέστε με μόνο γιατί δυσκολεύομαι να συγκρατώ ονόματα!(το χω από μικρός αυτό)
Φυλής 65 πάνω Αννα μια μελαχρινή κοπέλα με ταττού στο αριστερο πλευρό της καλή φατσα,μικρό στήθος,κοιλιά σανίδα,κώλος πολύ καλός,πρόσχαρη στο σαλόνι αρκετά γαμήσιμη εμφανισιακά, τα βασικά!
Φυλής 65 κάτω μια ξανθιά ψηλή νταρντάνα που δεν είναι του γούστου μου τόσο γεμάτες γυναίκες λίγο ξυνή στα μούτρα, τα βασικά!
Φυλής 67 αυτή η αλόγα μουνάρα ξανθιά(από εμφάνιση ότι καλύτερο υπάρχει κατα την γνώμη μου στην φυλής και όχι μόνο την έχω πάρει 3 φορές παλιότερα)φόραγε και κάτι λεοπαρδαλέ εσώρουχα καύλα.με Ακάποτο στοματικό στα 20 ευρω.
Φυλής 69 πάνω κλασσικά η παλιοσειρά το Χριστινάκι για όσους δεν την ξέρουν(δεν νομίζω να υπάρχει κανεις) είναι μετρίου αναστήματος σαν ασιάτισα στην φάτσα με καλό σώμα και πολύ καλές υπηρεσίες μέσα!
Φυλής 69 κάτω ένα μέτριο καστανόξανθο νεαρό κοριτσάκι με ωραίο στήθος κ πολύ γλυκιά φατσα τόσο γλυκιά που με ξενέρωνε,τα βασικά.
Φυλής 71 πάνω Μια καυλιάρα μελαχρινή γύρω στο 1,75 με πολύ καλό σώμα 3ράκι βυζί και αρκετά καλό κώλο,και προστυχόφατσα και βλέμμα όλο υποσχέσεις,τα βασικά.
Φυλής 71 κάτω η καυλιάρα τσατσά Εύα (ενώ είχε σβήσει το φως γιατί είχε πέσει σύρμα για μπάτσους) με έψησε να μπώ για 3η φορά στην πολύ όμορφη Αννα με το βελούδινο κορμί και το όμορφο πρόσωπο! Από τις πιο ωραίες κοπέλες της φυλής! Μέσα με απογοήτευσε στην αρχή γιατί ήταν τελείως διαφορετική από ότι τις 2 προηγούμενες φορές! Με ξενέρωσε άσχημα και αφού της την είπα χοντρά άλλαξε αμέσως συμπεριφορά και πέρασα καλά τελικά! Τα βασικά.
Φυλής 92 υπογειο ένα ακόμα καστανόξανθο νεαρο κορίτσι σχεδόν ίδιο στυλ και σουλούπι σαν αυτό της Φ69 κάτω με ξενέρωσε,τα βασικά.
Μονης προδρόμου στο υπόγειο δεν πρόλαβα να δω γιατί την μάζεψε η μπατσαρία και το έκλεισε!
Μονης προδρόμου πάνω αυτή η εντυπωσιακή μελαμψη μουνάρα σαν (αμαζόνα με το χαρακτηριστικό χώρισμα αναμεσα στα μπροστινά της δόντια) Στα υπόψιν για άλλη φορά! Τα βασικά.
Φυλής 84 κάτω ένα μέτριο μελαχρινό ανάξιο σχολιασμού!
Φυλής 84 πάνω ενα καστανό πιπίνι με μέτρια φάτσα και πολύ καλό σώμα! Τα βασικά.
Φυλής 84 πάνω (διπλα ακριβως) ένα λεπτό ψηλό μελαχρινό με συμπαθητική φάτσα τα βασικά.
Φυλής 86 με το σκαλάκι μια χοντρή μελαχρινή μπάζο!
Φυλής 80 Αυτό το εντυπωσιακό εμφανισιακά μώρο με το σκουλαρίκι στην γλώσσα (Μαρία ή Μαριάννα αν δεν κάνω λάθος) που έχω τιμήσει στο παρελθόν και με ξενερώνει η πίπα της κατα τα άλλα αρκετά καλή μέσα! Τα βασικά!
Φυλής 61 υπόγειο μια ξανθιά πατσαβούρα ανάξια σχολιασμού!
Φυλής 59 κάτω Αυτή η αλόγα  που έχει γατίσια μάτια καστανόξανθη με ωραίο πρόσωπο με λίγο παραπάνω ανοιχτή σε πλάτος κωλάρα από όσο πρέπει! Τα βασικά.
Φυλής 66 μια χοντρή μελαχρινή μπάζο επίσης ανάξια σχολιασμού!
Φυλής 54 κάτω μια ξανθιά αλόγα μουνάρα με πολύ ωραίο πρόσωπο και σώμα βυζάρες σχετικά μεγάλες και στητές και γερή κωλάρα(με χάλασε μόνο ότι έχει λίγα παχάκια παραπάνω στην κοιλιά όχι αντιαισθητικά αλλά επειδή εγώ εχω κόλλημα με την κοιλιά αν δεν είναι σανίδα ξενερώνω) Τα βασικά και σύμφωνα με συναγωνιστή που μόλις είχε βγεί από το δωμάτιο είναι αρκετά καλή μέσα!
Φυλής 54 πάνω μια μελαχρινή 30+  αρκετά καυλιάρα και γαμήσιμη για την ηλικία της! Με καλό σώμα και κώλο πάντα για τα δεδομένα της ηλικίας της!
Διδύμου 18 πάνω κλειστό
Διδύμου 18 κάτω μετριότητα επίσης ανάξια σχολίου!
Και συνεχίζουμε στην φωκαίας την αναζήτηση δευτερου ψήφου εμπιστοσύνης!
Φωκαίας 17 κάτω αυτό το υπέροχο μελαχρινό μουνί η Νικόλ (την έχω γαμήσει αρκετές φορές) το πιο στητό και σφιχτό κορμί στην περιοχή και όχι μόνο με πολύ όμορφο προσωπάκι και κοντό καρέ μαλλάκι! Τα βασικά
Φωκαίας 17 πάνω μια νταρντάνα μελαχρινή που φόραγε κορσέ για να συγκρατήσει το κρέας της με καυλόφατσα και τεράστιες βυζάρες για τους λάτρεις του είδους! Τα βασικά συν βυζομαλακία ή 69!
Φωκαίας 19 το μπάζο της ημέρας ανάξιο σχολιασμού!
Φωκαίας 22 κάτω το μελαμψό αδύνατο γυφτάκι με την γλυκιά φατσούλα και το όμορφα βυζιά! Πρωκτικό και ελευθερο στοματικό
Φωκαίας 24 πάνω στο λαβύρινθο επίσης μπάζο μελαχρινό που και η χοντρο-τσατσα μου έκλεινε το δρόμο με το χέρι μην φύγω και χάσω το κελεπούρι! Ανάξιο σχολιασμού
Φωκαίας εκεί στην γωνία 23 είναι το νουμερο; μια σηκωμένη από τον τάφο τσατσα παρουσίασε ένα πρεζόνι από την ομόνοια για κοπέλα! Πατσαβούρα αδύνατη! Ανάξια σχολίου επίσης έκανε και πρωκτικό τρομάρα της!
Φωκαίας 19 στο Αντελλόσπιτο μια μετρίου εμφάνισης μελαχρινή με παραπανίσια κιλά ψιλομπάζο! Ακάποτο στοματικό.
Φωκαίας 19 πάνω η Αντζυ όπου και έριξα την δεύτερη ψήφο εμπιστοσύνης!
Πολύ όμορφο και γλυκό προσωπάκι με λεπτό κωρμάκι και συμπαθητικό κωλαράκι που με εφτιαξε το στριγκάκι που φόραγε!
Τελικά μόλις μπήκα μέσα στο δωμάτιο την αναγνώρισα(με ξεγέλασε το καστανό μαλλί της και νέο λουκ της) την είχα ξαναπάρει σε ένα μπουρδέλο στην χωματιανού αν θυμάμαι καλά πέρυσι νύχτερινή βάρδια! Μέσα καλή πίπα αργή και βαθειά καυλιάρικο βλέμμα ενώ πιπώνει και μετά γαμήσι σε ιεραποστολικό και στα 4 όπου καθόταν λίγο στραβα για να μην μπαίνω όλος και δεν βολευόμουν προσπαθούσα να την φέρω στα ίσια αλλά όλο στραβωνε χα χα και τελικά έδωσα ένα γερό σφυροκόπημα και ενώ ημουν έτοιμος να χύσω έκανε πάλι ένα στράβωμα και με έκοψε και έπαθα παλινδρόμηση του σπέρματος με αποτέλεσμα μετά από ήδη 1 γαμήσι στην Αννα και τόσο περπάτημα έπεσε ηρωικά μαχόμενος ο πούτσος χωρίς να χύσω!χα χα
Ελπίζω να σας κάλυψε η περιγραφή μου και ζητάω και πάλι συγνώμη συναγωνιστές που δεν συγκράτησα ονόματα! Την επόμενη φορά με μπλοκάκι χα χα

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
bravo-009.gif

:rockon: :rockon: :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.780
Πόντοι
6.035
ρε συ ντραγκον στο φωκαιας 19 το πανω εγω το σαββατο πηρα μια αννα μελαχρινη και ωραιο μουνακι κατα της 1 το βραδυ.
και στην διδυμου 19 ηταν μια 45αρα με κοντο ξανθο μαλλι αυτη ποια ειναι :think:
υγ η μηπως ηταν στο 25 :think: στο πανω ηταν παντως γαμω το αλτσχαιμερ μου παντως η τσατσα την διαφημιζε σαν το χρυσο μουνακι αν βοηθησα :grin:

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
6
Πόντοι
6
ρε συ ντραγκον στο φωκαιας 19 το πανω εγω το σαββατο πηρα μια αννα μελαχρινη και ωραιο μουνακι κατα της 1 το βραδυ.
και στην διδυμου 19 ηταν μια 45αρα με κοντο ξανθο μαλλι αυτη ποια ειναι :think:
υγ η μηπως ηταν στο 25 :think: στο πανω ηταν παντως γαμω το αλτσχαιμερ μου παντως η τσατσα την διαφημιζε σαν το χρυσο μουνακι αν βοηθησα :grin:

μηπως θες να πεις διδυμου 8 πανω δεν θυμαμαι ονομα(μπορει να την λενε Αννα),την ειχα παρει περισυ εχει καρε μαυρο μαλι,τωρα σε μια τσαρκα την ειδα ξανθια καρε.Αν ειναι αυτη ,καλο μιλφακι,προστυχοφατσα-αρκετα καυλιαρα-καθαρη- νορμαλ γαμησι-τσιμπουκι με καποτα,βαθυ με σαλια-εχει καλη κωλαρα(με αρκετο κρεας),αντεχει το ξυλοφορτωμα.Κυμαινεται ανω του μετριου αλλα μεχρι εκει(τουλαχιστων ετσι γαμιοταν περισυ,φετος δεν ξερω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μηπως θες να πεις διδυμου 8 πανω δεν θυμαμαι ονομα(μπορει να την λενε Αννα),την ειχα παρει περισυ εχει καρε μαυρο μαλι,τωρα σε μια τσαρκα την ειδα ξανθια καρε.Αν ειναι αυτη ,καλο μιλφακι,προστυχοφατσα-αρκετα καυλιαρα-καθαρη- νορμαλ γαμησι-τσιμπουκι με καποτα,βαθυ με σαλια-εχει καλη κωλαρα(με αρκετο κρεας),αντεχει το ξυλοφορτωμα.Κυμαινεται ανω του μετριου αλλα μεχρι εκει(τουλαχιστων ετσι γαμιοταν περισυ,φετος δεν ξερω.

την εχω δει και εγω αυτην που λες τυπε ιουλιο στην απογευματινη βαρδια νομιζω... Αλλα στο σαλονι ειχε ενα ξινισμενο υφος... ισως βεβαια επειδη δεν ειχε και πελατες
αλλα οπως την περιγραφεις πρεπει να ειναι καλη

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
6
Πόντοι
6
την εχω δει και εγω αυτην που λες τυπε ιουλιο στην απογευματινη βαρδια νομιζω... Αλλα στο σαλονι ειχε ενα ξινισμενο υφος... ισως βεβαια επειδη δεν ειχε και πελατες
αλλα οπως την περιγραφεις πρεπει να ειναι καλη
ειναι λιγο τσαμπουκαλου στο σαλονι (καμια φορα αν δεν μπεις για γαμησι στην λεει,ετσι μου την ειχε πει και εμενα οταν εκανα επιθεωρηση περισυ αλλλα μετα οταν γυρισα για να της τον δωσω ηταν πολυ σωστη μεσα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom