poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
Τσέχα???Κομοδίνο μεν, αλλά πολύ καυλωτική τσέχα πουτάνα.
Για την ΝικόλΓια την Μαρία λες παίκτη;
Τσέχα???Κομοδίνο μεν, αλλά πολύ καυλωτική τσέχα πουτάνα.
Για την ΝικόλΓια την Μαρία λες παίκτη;
εεε Ρουμάνα!H Αντέλλα υπήρξε σταθμός στην πορνοκαρριέρα αρκετών.
Κομοδίνο μεν, αλλά πολύ καυλωτική τσέχα πουτάνα.
Στοχοποιημένη επίσκεψη στο Φωκαίας 19 σήμερα 6-9-2010 στις 13.30'
Όλοι οι μάγειροι διαθέτουν (τουλάχιστον) μια κατσαρόλα...
αυτό δεν σημαίνει (αναγκαστικά) ότι θα μαγειρέψουν και σωστά
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/41751996884542522377.jpg[/img[/URL]]
Πάντα στην πρωινή βάρδια, δουλεύει η [color=green]Μαρίνα[/color] που δηλώνει (και μάλλον είναι) Πολωνέζα.
Πρόσθετα να σημειώσουμε (ή μάλλον να υπενθυμίσουμε) ότι είναι η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.
Μακριά μαλλιά μέχρι τα κω(ο)λομέρια, συμπαθητικό πρόσωπο, μέτρια προς ψηλή, κανονικό σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες, ικανοποιητικά βυζιά κατόπιν επέμβασης με σιλικόνη και αριστοκρατικό κώ(ο)λο σε σωστή θέση και σε αρμονικές αναλογίες.
Να σημειωθεί ότι έχει πάντα (ή σχεδόν πάντα) επαγγελματική συμπεριφορά είτε είναι ευδιάθετη είτε δεν είναι (όπως σήμερα...)
Επιγραμματικά, δεν μετανιώνει ο πελάτης για το 20άρικο που δύσκολα βρίσκεται στις μέρες μας...
[/quote]με σεβασμο στις ενημερωσεις που δινεις θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω για την Μαρινα επειδη η μνημη μου δεν με απατα οτι πριν κανα 2 χρονια ειχα πηδηξει στο Μεταξι ενα επιπλο καρυδιας με κωλαρα ποιημα...Εννοω οτι ειναι η ακρα θρησκευτικη τυπικοτητα που εχει ως Πολωνη πορνη(ετσι ειναι οι περισσοτερες Πολωνες,με ενοχες) με αποτελεσμα το 20αρι να πιασει πατο..για να προλαβω κηδειες τα γραφω
Στο Ιάσωνος 20 ισόγειο, Ιάσωνος 19 και Ιάσωνος 37 κάτω έχει δουλέψει η Ελένη η επονομαζόμενη "Κλεοπάτρα".Ψάξε για ενδεχόμενες κριτικές σε αυτά.
την αννουλα θα την πετυχεις βραδινες ωρες χωματιανου κατωΣε ευχαριστώ μάγκα όντως διάβασα κριτικές της είναι έτσι κ έτσι αλλά με το 15άρι νομίζω αξίζει να ρισκάρω
Ευχαριστω κ τον Streetwalker για την επισύμανση τα του περί τράιμπαλ που δεν θυμάμαι όμως να το πρόσεξα, βασικά μόλις την είδα όλη η φαιά ουσία κατέβηκε στο κάτω κεφάλι και το μόνο που θυμόμουν εκτός από το όνομά μου ήταν το βραχιόλι στο ύψος του αγκώνα που έγραψα κιόλας κ κυρίως πόσο γκαυλάκι είναι, οκ δεν την λες κούκλα μην τρελαθούμε αλλά έτσι όπως ήταν ντυμένη προχθες κ κυρίως περιποιημενη με γκαύλωσε αλλά λέω άσε μην είναι έπιπλο μέσα ας συμβουλευτώ τους έμπειρους εδώ μέσα και βλέπουμε ;)
ασχετο αυτή η συλφίδα στο Φωκαίας 22 κάτω απογευμα πόσο αδύνατη είναι ρε παιδιά...εντωμεταξυ είναι και κοντούλα, βλέπω όταν έχει πάνω από 7-8 μποφόρ δεν θα βγαίνει από το σπίτι της
επίσης η ξανθιά Μολδαβέζα που φέρνει πότε-πότε η Ευα στο Φυλ71 το κάτω ΆΝΝΑ δεν την λένε και καλά?που την έχετε δει τελευταία να δουλεύει είναι πολυυυυυυυυ καλό μουνι
Στοχοποιημένη επίσκεψη στο Φωκαίας 19 σήμερα 6-9-2010 στις 13.30'
Όλοι οι μάγειροι διαθέτουν (τουλάχιστον) μια κατσαρόλα...
αυτό δεν σημαίνει (αναγκαστικά) ότι θα μαγειρέψουν και σωστά
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/41751996884542522377.jpg[/img[/URL]]
Πάντα στην πρωινή βάρδια, δουλεύει η [color=green]Μαρίνα[/color] που δηλώνει (και μάλλον είναι) Πολωνέζα.
Πρόσθετα να σημειώσουμε (ή μάλλον να υπενθυμίσουμε) ότι είναι η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.
Μακριά μαλλιά μέχρι τα κω(ο)λομέρια, συμπαθητικό πρόσωπο, μέτρια προς ψηλή, κανονικό σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες, ικανοποιητικά βυζιά κατόπιν επέμβασης με σιλικόνη και αριστοκρατικό κώ(ο)λο σε σωστή θέση και σε αρμονικές αναλογίες.
Να σημειωθεί ότι έχει πάντα (ή σχεδόν πάντα) επαγγελματική συμπεριφορά είτε είναι ευδιάθετη είτε δεν είναι (όπως σήμερα...)
Επιγραμματικά, δεν μετανιώνει ο πελάτης για το 20άρικο που δύσκολα βρίσκεται στις μέρες μας...
[/quote]
για την επόμενη βάρδια δε γράφεις τίποτα.. :D :D ;) ;)
με σεβασμο στις ενημερωσεις που δινεις θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω για την Μαρινα επειδη η μνημη μου δεν με απατα οτι πριν κανα 2 χρονια ειχα πηδηξει στο Μεταξι ενα επιπλο καρυδιας με κωλαρα ποιημα...Εννοω οτι ειναι η ακρα θρησκευτικη τυπικοτητα που εχει ως Πολωνη πορνη(ετσι ειναι οι περισσοτερες Πολωνες,με ενοχες) με αποτελεσμα το 20αρι να πιασει πατο..για να προλαβω κηδειες τα γραφω
για την επόμενη βάρδια δε γράφεις τίποτα.. ;) ;)
είσθε ισοπεδωτικός!..Θα' πρεπε;
την αννουλα θα την πετυχεις βραδινες ωρες χωματιανου κατω
εγω μονο χωματιανου επισκεπτομαι2η Βάρδια στο Φ.71β,
3η Βάρδια στο Χ.11α
- Στέλλα, ξανθιά βουλγάρα με πολύ καλό σώμα και τατού τα αστεράκια. Συνήθως δουλεύει βαπόρι το πρωί. Έχει πιτσιλιστεί και αυτή πλειστάκις, αν και στο πρόγραμμα κάνει τα βασικά. Καλό κρεββάτι αν και κάπως μηχανικό.
7/9/2010-Τρίτη πρωί:
....Περγάμου 1 κάτω-Γιάννα.Μια παλιά γνώριμη εμού και του κ.Μπακάλη:
Από Φυλής 134υπ-ισ, 71 κάτω, 109 κάτω, Πιπίνου 65, Διδύμου 8 κάτω και τελευταία Χωματιανού 11 άνω.Αδυνάτισε λίγο, έβαψε και τα μαλλιά καστανόξανθα και ομόρφυνε.
για το θεμα της αντελλας να πω και εγω οτι παρα τις πολλες συνεδριες και τις αμετρητες κρουσεις για πρωκτικο με εξτρα,δεν μου το εδωσε ποτε.
το απεκλειε καθετα.